bazár, predaj, inzercia, predám

GARDENA Smart SILENO life Robotická kosačka 750 m2

Kategória: Kosačky

GARDENA Smart SILENO life Robotická kosačka 750 m2/všetky komponenty k tomu-nabíjacia stanica-nabijacka , pribaliť ešte navyše nože

Rok používaná kosačka veľmi kvalitná so zárukou 2 roky a dokladom o kúpe-bežne používaná ak by niekto mal záujem poblízku viem pomôcť s instalaciou
-dá sa zabezpečiť proti ukradnutiu


Robjavte inovácie v zahradničení a pohodlí pri kosení trávy s vašou chytrou robotickou kosačkou: GARDENA smart SILENO life, sada 750 m2! Vďaka smart systému GARDENA je vaša kosačka plne pripojená.



Inteligentná LONA technológia
LONA je technológia založená na umelej inteligencii, ktorá sa učí, mapuje a prispôsobuje jednotlivým záhradám. Vďaka funkcii Zone Management dostupnej v aplikácii GARDENA smart system je možné ľahko definovať, ktoré plochy sa majú kosiť, kedy, ako často a s akou intenzitou. Area Protect vám umožní určiť oblasti bez kosenia. Polohu kosačky je možné kedykoľvek sledovať v reálnom čase. V rámci aktualizácií aplikácie GARDENA smart sa bude LONA neustále vyvíjať a časom budú sprístupňované nové funkcie.

Úplné pripojenie
Kosačka smart SILENO life je plne prepojená s GARDENA smart systémom. O svoju záhradu sa môžete postarať odkiaľkoľvek. Vyžaduje sa online registrácia v aplikácii GARDENA smart.

Pro-silent: veľmi tichá
Relaxujte vo vašej záhrade, zatiaľčo robotická sekačka smart SILENO life bude potichu pracovať. Vďaka najnižšej hladine hluku vo svojej triede (57 db A) vás nebude vôbec rušiť.

Al-precise: presnosť
Táto kosačka je expert-navigátor, so spoľahlivou presnosťou zvláda aj najužšie priestory a najtesnejšie zákutia.

Auto Weather & Terrain: automaticky podľa počasia a terénu
Robotická kosačka smart SILENO life je silný záhradný pomocník, ktorý pracuje za každého počasia, či prší alebo svieti slnko. Táto kosačka pokosí trávnaté plochy všetkých tvarov, od jednoduchých po členité, zvládne tiež svahy so sklonom až 35 percent.

Objavte aplikáciu GARDENA smart
Užite si všetky benefity GARDENA smart systému. Inštalácia a používanie vašej robotickej kosačky smart SILENO life sú naozaj nenamáhavé, a to vďaka funkciám EasyConfig, Auto Schedule a Smart Home. Všetko budete riadiť stlačením klávesy v aplikácii GARDENA smart.

Ideálne pre stredne veľké a komplexné trávnaté plochy
GARDENA robotická kosačka smart SILENO life pokosí stredne veľké trávnaté plochy úplne automaticky, spoľahlivo, bez pruhov a rovnomerne. Bez problémov zvládne aj úzke miesta a tesné pasáže. Nabíjaciu stanicu možno tiež umiestniť flexibilne takmer bez obmedzenia.

Skvelý
Šikovný senzor mrazu zaznamená teplotu blízko bodu mrazu a pozastaví plán kosenia z dôvodu ochrany vášho trávnika. Je tiež dostupný v GARDENA smart aplikácii.

Jednoduché čistenie
GARDENA robotická kosačka smart SILENO life bola skonštruovaná tak, aby sa jednoduchým postrekovaním vodou zo záhradnej hadice dôkladne očistil plášť, nože a kolieska od nečistôt, prachu a zvyškov
GARDENA Smart SILENO life Robotická kosačka 750 m2
Podobné inzeráty
GARDENA Smart SILENO life Robotická kosačka 750 m2 19701-72
Robotická kosačka Gardena Sileno life 750 smart - 19701-72 - používaná 2 mesiace, spolu 234 hodín - 100% stav - v záruke ešte viac ako 2 roky - dôvod predaja je kúpa inej robotickej kosačky - cena vrátane originál Gardena domčeka - pôvodná cena približne 1450€ vrátane domčeka - Pre trávniky do 600 m² (max. 750 m²) - Výška kosenia od 2 do 5 cm - Kosenie 3 oceľovými nožmi - Odolná voči vplyvom počasia - Zabezpečenie proti krádeži - Zvládne svahy až do 35 % - Jednoduché a rýchle programovanie kosačky - Ovládanie cez telefón Vysvetlím všetky nastavenia a poradím s montážou. Kto má záujem nech mi napíše e-mail, pripadne SMS, NEVOLAŤ! Osobne prevzatie Hviezdoslavov.
Predám robotickú kosačku Worx Landroud M500 Wifi
Predám novú robotickú kosačku v záruke. LANDROID WR141E M500 WIFI robotická kosačka Nová nepoužitá robotická kosačka kúpená na jeseň 2022. V záruke. Chcel som ju na jar, no kúpil som klasickú kosačku. Mam na predaj aj gps lokator na Landroid. Ideálne pre stredne veľké záhrady až do 500 m² Nová robotická kosačka Worx Landroid M WR141E je perfektná pre stredne veľké záhrady do 500m2. So Smart Auto plánovaním a inteligentnou navigáciou je rýchlejšia a obratnejšia než iné robotické kosačky. Kosačka WR141E je vybavená funkciou Cut to Edge, čo ju dostane čo najbližšie k okraju vášho trávnika. Kosačka Landroid je bezpečná, tichá a je vybavená batériou, ktorá sa hodí do ktoréhokoľvek bezdrôtového nástroja Worx 20V. Prvá úplne prispôsobiteľná robotická kosačka na trhu. Môžete tiež vylepšiť svoj Landroid pomocou piatich jedinečných možností. Chytré Smart Auto Plánovanie Technológia AIA. Obratnejšie a rýchlejšie ako iné Funkcia Cut to Edge je pre lepšie dokosenie až k okraju vášho trávnika - kosenie ku kraju Worx PowerShare. Landroid môže zdieľať svoju batériu so všetkými bezdrôtovými nástrojmi Worx 20V Automatická aktualizácia softvéru Over the Air Technické parametre Odporúčaná plocha: do 500 m² Šírka záberu: 180 mm Výška kosenia: 30-60 mm Typ a počet nožov: 3x rotujúci žací nôž Kosenie do strany/stredom: Do strany ku kraju Akumulátor: 20V / 2,0Ah Nabíjačka: 1,5 A Rozdelenie do zón: Áno Svahová dostupnosť: 20° (35%) PIN kód: Áno Alarm: Áno Dažďový senzor: Áno Senzor náklonu a prevrátenia: Áno Pripojenie Wi-Fi: Áno Ovládanie aplikácií: Smartphone, klávesnica Ovládanie/zobrazenie: Smartphone, LCD displej Obvodový drôt: 130 m Upínacie kolíky: 180 ks Dobíjacia stanica: Áno Hladina hluku: 67 dB Hmotnosť: 9 kg
Predam roboticku kosacku
Predam uplne novu,nepouzitu roboticku kosacku Gardena Sileno Life 1500 Ma cca mesiac.Nikdy nepouzita.Potrebujeme este na vacsie tam zaplatene aj pripoistenie proti kradezi a poruche za 80€.Kosacka sama stoji 1300€.Ja predavam aj s poistenim za 1100€.Pri rychlom jednani mozna dohoda na cene.
Robotická kosačka Gardena Sileno minimo 250m2
Predam kosačku Gardena Sileno s dobijacou stanicou je úplne zachovalá ani raz nebola použitá kupovaná bola pred 2 rokmi takze krabicu už bohužiaľ k tomu nemáme. V cene je už strhnutá aj baterka ktorú treba vymeniť aby kosačka išla keďže už 2 roky bola len odložená baterku treba vymeniť cena baterky je cca 120€. Dôvod predaja je taký že my mame veľký trávnik a nespĺňa to naše požiadavky dostali sme to ako darček k narodeninám.  Parametre: Hmotnosť- 8kg Čas kosenia- 70 minút Pre maximálnu plochu povrchu- 250m2 Šírka rezu- 16cm Výrobca- Gardena Výška rezu-  20-45mm Čas nabíjania- 75 minút Preferujem len osobný odber(žiadne zaslanie na adresu).
Worx Robotická kosačka Landroid Vision M800 WR208E
Na predaj je novinka r.2023 - Robotická kosačka VISION M800 WR208E od Landroid. Vďaka kombinácii HRD kamery a funkcie umelej inteligencie nepotrebuje Worx robotická kosačka žiadny obmedzovač, aby zostala na trávniku. To znamená, že nie je potrebná žiadna inštalácia a nevzniká možnosť preseknutia káblov. Širokouhlá Full HD kamera s HDR a automatickým vyvážením bielej farby umožňuje zvládnutie extrémnych kontrastov a odrazov svetla. Pokrokový systém spracováva informácie a prijíma rozhodnutia v takte 0,05 sekúnd. Výsledkom je vynikajúca prevencia kolízií s prekážkami a väčšia bezpečnosť pre domáce zvieratá. Kosačka Vision je orientovaná na budúcnosť: Vďaka aktualizácii softvéru Over-the-Air je Worx robotická kosačka Landroid Vision M800 WR208E priebežne aktualizovaná. EAN . Osobný odber v BA alebo zaslanie na dobierku. Na SMS neodpovedám. Napíšte email, na whatsapp, alebo zavolajte. Ďakujem.
Roboticka kosacka - Worx Landroid M500 plus
Predam roboticku kosacku Worx Landroid M500 Plus. Kupovana na alze. V zaruke do 07/2024. Pribalim aj original striesku Landroid, plus modul Worx Off limit (virtualny plot). Ku kosacke je aj ohranicujuci drot. 100% stav, kosacka je bez chyb a poskodeni. Pokiaľ zháňate pre svoju záhradu menšiu akumulátorovú kosačku, zvoľte si robotickú kosačku Worx LANDROID M500 Plus. Je vhodná pre záhrady do 500 m2. Umelá inteligencia AIA veľmi dobre zmapuje terén, nezaskočia ju ani úzke chodníčky alebo netradičné tvary. Robotická kosačka Worx LANDROID M500 Plus je vybavená tromi nožmi so záberom 18 cm. Poradí si aj s nerovným terénom alebo vo svahu so sklonom až do 20°. Súčasťou dodávky je aj akumulátor, ktorý vydrží pracovať na jedno nabitie až 75 minút. Praktický je tiež dažďový senzor a veľmi tichý chod. Určite oceníte aj jednoduchú inštaláciu. Robotickú kosačku Worx LANDROID M500 Plus je možné ovládať pomocou digitálneho displeja alebo v mobilnej aplikácii. Kľúčové vlastnosti robotickej kosačky Worx LANDROID M500 Plus: • Robotická sekačka Worx LANDROID M500 Plus je vhodná pre záhrady do 500 m2 • Zvláda úzke zákutia, nerovný aj svahovitý terén • Tri nože so záberom 18 cm nevynechajú žiadne miesto na vašej záhrade • Robotická kosačka Worx LANDROID M500 Plus je dodávaná s akumulátorom • Na jedno nabitie vydrží pracovať až 75 minút • Oceníte pohodlné ovládanie na digitálnom displeji alebo v mobilnej aplikácii Cena za vsetko dokopy 499€