bazár, predaj, inzercia, predám

Garmont Luster 24,5

Kategória: Skialpy

Predám dámske lyžiarky GARMONT Luster. Veľkosť papuče 24,5. Veľmi dobrý stav. Vhodné do rámového aj pinového viazania. Dĺžka lyžiarky 285mm. Cena 80 €.
Garmont Luster 24,5
Podobné inzeráty
Garmont MP 23.5
Predám zánovné skialpové lyžiarky značky garmont sugar, boli len odskúšané, sú ako nové, bez poškodenia. Veľkosť 37, MP 23.5, dĺžka skeletu: 275mm.Viac ponúk kliknutím na meno. V prípade akýchkoľvek otázok ma neváhajte kontaktovať, vysvetlím, poradím. Dynafit, fritchi, LASPORTIVA, black diamond, scarpa, fischer travers, transalp, garmont
skialpové lyžiarky Garmont č. 40-40,5 PEKNÝ STAV
Predám kvalitné, pekné lyžiarky na skialp talianskej značky Garmont Shogun. Veľkosť lyžiarky je č. 40-40,5, t. j. vnútorná veľkosť papučky je 260 mm (MP 260). Vonkajšia veľkosť skeletu topánky je 305 mm. Lyžiarky majú 4 klipsne, ktoré je možné regulovať otáčaním - micro nastavenie. Sú vybavené na chôdzu i lyžovanie, majú 2 polohy prepínania v zadnej časti. Sú vhodné na všetky typy viazania, na rámové aj na techové (PIN) viazanie. Lyžiarky sú málo jazdené, v peknom stave. Papučky sú bez poškodenia. Lyžiarka Garmont ponúka výborný komfort pre výstup s dobrými vlastnosťami na zjazd. Podrážka je zárukou bezpečného pohybu v skalnatom teréne, na ľade a snehu. Možnosť prevzatia v Zálesí, Bratislave, príp. pošlem na dobierku.
Predam skialp lyžiarky Garmont 24,5 cm - nové
Zdravím, predám kvalitné talianske skialp lyžiarky Garmont Hydra Woman, farba Azure, veľkosť 24,5 285mm. Pohodlná dámska skialpová lyžiarka. O komfort na túre sa stará špeciálne tvarovaná dámska papuča Rapid Thermo . Určená pre skúsené aj začínajúce skialpinistky. Váha : 1590 g Lyžiarky sú nové nepoužité - nesadla veľkosť Po dohode viem doviezť v rámci SR alebo poslať packetou.
Lyžiarky Garmont
Predám lyžiarky Garmont, vo veľmi dobrom stave, skelet má 320mm, MP 28.5. Vhodné aj na skialp, dajú sa prepnúť na režim chôdze.
Skialp Set: K2 Shuksan, viazanie Diamir, Garmont G-ride
Predám starší málo používaný Skialpinistický set: Lyže K2 Shuksan 174 cm (sklznica takmer bez škrabancov) vhodné aj na zjazdové lyžovanie), viazanie Diamir XP Explore (vynikajúci stav) s párom tuleních pásov, lyžiarky Garmont G-Ride veľkosť 29-30,5 (10-11,5) plne funkčný stav, jemné opotrebenie.
Skialpove topanky Garmont G-Lite
Predam skialpove topanky, lyziarky Garmont G-Lite, boli len raz pouzite, stav novych topanok. Velkost MP 26, EU 40,5.