bazár, predaj, inzercia, predám

Gazdovský 100-ročný kamenný dom v podhorskej obci Obyce

Kategória: Domy

Ponúkame Vám na predaj pôvodný kamenný gazdovský dom postavený v roku 1923 v podhorskej obci Obyce. Nachádza sa neďaleko mesta Zlaté Moravce, medzi pohoriami Tribeč a Pohronský Inovec. Je postavený na pozemku s celkovou rozlohou 1960 m2, s úžitkovou plochou 130 m2, s mierne svahovitou záhradou. Dom pozostáva z dvoch priestranných izieb, kuchyne, veľkej komory a viacerých hospodárskych miestností v minulosti využívaných pre dobytok. Súčasťou domu je sýpka s maštaľami, s možnosťou vybudovania ďalších obytných priestorov. Na pozemku je murovaný prístrešok s pivnicou. Na konci pozemku sa nachádza kamenná stodola z roku 1925. V dome je zavedená elektrina, plyn, voda je z vlastnej studne, pred domom sa nachádza obecný vodovod. Kúrenie je kombinované – v jednej izbe gamatky, v kuchyni sporák na tuhé palivá.
V blízkom okolí je možnosť hubárčenia, turistiky, cykloturistiky, lyžovania - lyžiarske stredisko Drozdovo a Vojšín. V Topoľčiankach sa nachádza národný žrebčín Topoľčianky.
Vzdialenosť do okresného mesta Zlaté Moravce - 7km, Nitra - 37 km, Nová Baňa - 26 km, Bratislava - 125 km, diaľničný privádzač Zlaté Moravce - cca 12 km.

Obytná plocha: 130 m2
Plocha parcely: 1960 m2
Elektrina: 220/380 V
Plyn: centrálny plynovod
Odpady: bez likvidácie
Voda: studňa
Kúrenie: kombinované
Konštrukcia objektu: kamenná
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: dom
Umiestnenie: kľudná časť obce
Rok výstavby: 1923
Gazdovský 100-ročný kamenný dom v podhorskej obci Obyce
Podobné inzeráty
Na predaj novostavba v obci Obyce
Exkluzívne v zastúpení klienta v rk vám ponúkame na predaj 4 izbovú novostavbu v stave holodom v obci Obyce,okres Zlaté Moravce. Obytná plocha :109m2 Celková výmera pozemku :708m2 Ulica :Hlavná Strecha :sedlová Dispozícia : V dome sa nachádzajú štyri izby, dve kúpeľne, terasa, ktorá má 15m2. Zateplenie domu:austrotherm 150mm Materiál :tehla wienerberger 300mm Zateplenie stropu:400mm fúkaná izolácia Thermofloc Príprava na krb:komín Ciko Tec s nasávaním Podlahové kúrenie systém Herz Vykurovanie :tepelným čerpadlom Viessmann Okná :Fenestra Synego 7 komôr, 3 tesnenia Vchodové dvere :bezpečnostné Kúpna cena :195 000€ V obci Obyce je celková občianska vybavenosť. Obec sa nachádza v severnom výbežku Podunajskej nížiny , v údolí rieky Žitava. Zaberá úzku dolinu medzi výbežkami pohoria Tribeč a Pohronsky Inovec. Ak vás naša ponuka zaujala a mali by ste záujem o obhliadku tak ma kontaktujte. Naša Tekovská realitná kancelária vykonáva kompletný právny servis pre našich klientov plus vám vybavíme hypotekárny úver na nehnuteľnosť. Kontakt: romana.tothova18@
Novinka na predaj novostavba Obyce
Exkluzívne v zastúpení klienta v rk vám ponúkame na predaj 4 izbovú novostavbu v stave holodom v obci Obyce,okres Zlaté Moravce. Obytná plocha :109m2 Celková výmera pozemku :708m2 Ulica :Hlavná Strecha :sedlová Dispozícia : V dome sa nachádzajú štyri izby, dve kúpeľne, terasa, ktorá má 15m2. Zateplenie domu:austrotherm 150mm Materiál :tehla wienerberger 300mm Zateplenie stropu:400mm fúkaná izolácia Thermofloc Príprava na krb:komín Ciko Tec s nasávaním Podlahové kúrenie systém Herz Vykurovanie :tepelným čerpadlom Viessmann Okná :Fenestra Synego 7 komôr, 3 tesnenia Vchodové dvere :bezpečnostné Kúpna cena :195 000€ V obci Obyce je celková občianska vybavenosť. Obec sa nachádza v severnom výbežku Podunajskej nížiny , v údolí rieky Žitava. Zaberá úzku dolinu medzi výbežkami pohoria Tribeč a Pohronsky Inovec. Ak vás naša ponuka zaujala a mali by ste záujem o obhliadku tak ma kontaktujte. Naša Tekovská realitná kancelária vykonáva kompletný právny servis pre našich klientov plus vám vybavíme hypotekárny úver na nehnuteľnosť. Kontakt:
BOSEN | 100 ročný gazdovský dom v obci Radava
Typ: Rodinný dom Ulica: Radava Obec: Radava Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj 100 ročný gazdovský domček so záhradou a pivnicou v obci Radava, okres Nové Zámky.  Dom: 100 ročná stavba čiastočne z pálenej a surovej tehly, betónová podlaha, strop z drevených trámov, drevené okná, vonkajšia terasa kovové okná. Kúrenie v dome je zabezpečené cez kachle (gamatky), 4 izbový s úžitkovou plochou 125 m2, zastavaná plocha 152 m2, dva vstupy do domu. Dom je v pôvodnom stave, ideálne prerobiť na víkendový domček podľa svojich predstáv. Mesačné náklady: plyn: 30 €/mes., elektrina 9€/mes. Pozemok: plocha pozemku 595 m2, IS: (plyn, elektrina, voda, latrína), mierne svahovitý, optika na hranici pozemku, pivnica 12,5 m2 Dispozícia: dom má dva vstupy. Prvý vstup do domu je cez zasklenenú terasu v prednej časti domu, kde je mala chodba a dve izby, ktoré sú oproti sebe. Ďalší vstup do domu je v strednej časti, kde sú dve miestnosti (izba a kuchyňa). V zadnej časti je miestnosť, ktorá slúžila kedysi ako kúpeľňa, sklad a pivnica. Z vonkajšej časti domu je vstup na pochôdznú povalu, ktorá je po celej dĺžke domu. Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti dediny. 3 km od obce Radava je termálne kúpalisko Podhájska. V obci je základná občianska vybavenosť – pošta, potraviny, reštaurácia, materská škola, základná škola, lekár, futbalové ihrisko, obecný úrad, vlaková stanica. Rýchla dostupnosť do mesta Nové zámky 23 km, Levice 30 km, Trnava 89 km a Bratislava 127 km. Cena: 60.000 € Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 595 m2 Typ zeme: mierne svahovitá Úžitková plocha: 125 m2 Zastavaná plocha: 152 m2 Stav: pôvodný stav Počet izieb: 4 Typ budovy: tehla Terasa: áno Pivnica: áno Dielňa: áno Rok výstavby: 1920 Celková plocha: 152 m2 Pivnica plocha: 12.5 m2 Počet pivníc: 1 Inžinierske siete: áno Voda: áno Elektrika: áno Plyn: áno Voda - na pozemku: áno Elektrika - na pozemku: áno Plyn - na pozemku: áno Optická sieť: áno
Gazdovský dom, pozemok 2969m2, v malebnej obci pri Košiciach
Sweethomereal Vám v zastúpení Martina Šipoša, ponúka na predaj gazdovský dom v malebnej obci Kecerovský Lipovec v okrese KE-okolie, vzdialenej od Košíc 28km. Je obklopená krásnou prírodou a počtom obyvateľov v obci len 121. V obci nežijú rómsky spoluobčania. Dom sa nachádza priamo v obci, na rozľahlom pozemku 2969m2, sú na ňom ovocné stromy, prevažne jablká a hrušky. Ide o gazdovský typ domu, spojený s hospodár. časťou, konštrukcia tehlová a strecha plechová. Obytná časť pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne a špajze na prízemí, 3 priestranných izieb a kúpeľne na poschodí. Severná stena a strecha je zateplená, inak pôvodný stav. Obytná plocha domu je cca 130m2. Hospodárska časť domu pozostáva z veľkého skladu, komory (dielne) a chlievu pre hospodárske zvieratá. Plocha hospodárskej časti cca 80m2. Na pozemku je ešte murovaná priestranná garáž a vzadu menšia a veľká stodola.. Možnosť rozšírenia obytnej plochy o podkrovie, alebo o časť skladu. Kúrenie v dome je v súčasnosti pôvodnými funkčnými pecami, na vykurovanie ,varenie a pečenie, ktoré majú aj dekoračný charakter. Možnosť dobudovania technickej miestnosti s plynovým kotlom v sklade. Ďalšou možnosť sú kolektory, nakoľko dom je orientovaný východ – juh – západ a nič mu netieni. Voda – vlastná studňa Elektrina 380V funkčná. Plocha pozemku 2969m2. Kanalizácia: nie Plyn: nie Ideálna voľba pre rodinné využitie, chov hospodárskych zvierat, prípadne rekreáciu. Dom z pozemkom sa nachádza v pokojnej lokalite. Jedná sa o starší dom, ideálny na rekonštrukciu podľa svojich predstáv. V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra telefonicky na čísle , veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie. NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.
Gazdovský dom v obci Zemplínska Teplica
Realitná kancelária TOBI Real Košice Vám ponúka na predaj kamenný gazdovský dom s pozemkom o výmere 1291 m2 v obci Zemplínska Teplica, okres Trebišov.  Obec Zemplínska Teplica leží 25 km západne od okresného mesta Trebišov a 33km od krajského mesta Košice. Časť jej katastrálneho územia tvorí súčasne aj okresnú hranicu medzi okresmi Trebišov a Košice-okolie. Nehnuteľnosť sa nachádza na začiatku dediny mimo hlavnej cesty smerom od Slanského Nového Mesta. Pozemok je široký 13m a jeho dĺžka presahuje 100m. Celková rozloha pozemku je 1291m2. Na začiatku pozemku je starší 2 izbový kamenný dom, ktorý sa dá zrekonštruovať, prípadne zbúrať. K domu patrí kumbál, pivnica, garáž. V strednej časti pozemku sú ovocné stromy a kríky. Celkom vzadu sa nachádza veľká drevená kôlňa. Dom je pripojený na elektriku. Voda v dome a na pozemku je riešená vŕtanou studňou. Na hranici pozemku je plyn a možnosť napojenia na obecnú kanalizáciu. Na celej ulici rodinné domy majú vlastné studne. Napojenie na obecný vodovod nie je možné. V obci sa nachádza škola, škôlka, potraviny a priame autobusové spojenie do Košíc a Trebišova.  Cena tejto nehnuteľnosti je na vyžiadanie v RK vrátane kompletného zabezpečenia prevodu vlastníckych práv, právneho servisu, vypracovania všetkých zmlúv. Právna istota je zabezpečená advokátskou kanceláriou. Taktiež Vám radi pomôžeme s hypotekárnym úverom prostredníctvom nášho interného finančného centra, ktoré Vám sprostredkuje poskytnutie najvýhodnejšieho úveru na trhu. Sme certifikovaná realitná kancelária a člen NARKS.
Útulný gazdovský dom s rozlohou 131 m2 na predaj
Jánossomorja – dom na predaj Jánossomorja je mesto v Maďarsku v Rábsko-mošonsko-šopronskej župe v Mosonmagyaróvárskom obvode. Vzdialenosti: Bratislava centrum 42 min., Neusiedl am See 35 min., Mosonmagyaróvár 16 min. Úžitková plocha: 131 m2 Orientačná cena: 39 500 000 HUF - 104 100 € - cena v € závisí od aktuálneho kurzu ID inzerátu: 188 Útulný gazdovský dom s rozlohou 131 m2 na predaj, ideálny aj pre dve generácie! Popis: Ponúkame na predaj gazdovský dom postavený v 60-tich rokoch v obci Jánossomorja pri rakúskych hraniciach. Rozdelenie nehnuteľnosti: predsieň, kuchyňa, jedáleň, 3 izby, chodba, 2 komory, kúpeľňa a WC. Nehnuteľnosť je na svoj vek vo výbornom stave (vymenené dvere a okná, základná konštrukcia je dobrá), no v prípade potreby bude treba zrekonštruovať niekoľko vecí. Jeho okná sú drevené, vybavené 3-vrstvovým zasklením, žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Vykurovaný je 2 veľkými kachľovými pecami, ale je možné nainštalovať aj plynové kúrenie. Pod nehnuteľnosťou je pivnica vo veľkosti cca 100 m2. Pozemok s rozlohou 1 424 m2 je podlhovastý a plný vedľajších budov, vďaka čomu je vynikajúci pre poľnohospodárstvo a chov zvierat. Nehnuteľnosť je prístupná z dvoch ulíc. Dom je vďaka rozloženiu vhodný na spoločné bývanie dvoch generácií (sú 2 samostatné vchody), je teda výbornou voľbou aj na investíciu, keďže je možné vytvoriť dva byty. Nehnuteľnosť je bez súdnych sporov, vecných bremien a pohľadávok, takže je možné ju ihneď prevziať. V prípade záujmu o nehnuteľnosť na predaj volajte na uvedené telefónne číslo alebo pošlite e-mail na Sme Vám k dispozícii aj pre správu úverov! Parametre: Miesto: 9242 Jánossomorja Typ transakcie: na predaj Úžitková plocha: 131 m2 Typ nehnuteľnosti: dom/rodinný dom Stav: v priemernom stave Sťahovanie je možné: ihneď Počet izieb: 4 + 2x 1/2 Pozemok: 1424 m2 Kúrenie: kachľová pec WC a kúpeľňa: oddelené miestnosti Výhody: kachľová pec, dom bez ťarchy, pivnica