bazár, predaj, inzercia, predám

Gazdovský dom, pozemok 2969m2, v malebnej obci pri Košiciach

Kategória: Domy

Sweethomereal Vám v zastúpení Martina Šipoša, ponúka na predaj gazdovský dom v malebnej obci Kecerovský Lipovec v okrese KE-okolie, vzdialenej od Košíc 28km. Je obklopená krásnou prírodou a počtom obyvateľov v obci len 121.
V obci nežijú rómsky spoluobčania.

Dom sa nachádza priamo v obci, na rozľahlom pozemku 2969m2, sú na ňom ovocné stromy, prevažne jablká a hrušky.
Ide o gazdovský typ domu, spojený s hospodár. časťou, konštrukcia tehlová a strecha plechová.
Obytná časť pozostáva zo vstupnej chodby, kuchyne a špajze na prízemí, 3 priestranných izieb a kúpeľne na poschodí. Severná stena a strecha je zateplená, inak pôvodný stav.

Obytná plocha domu je cca 130m2.

Hospodárska časť domu pozostáva z veľkého skladu, komory (dielne) a chlievu pre hospodárske zvieratá.

Plocha hospodárskej časti cca 80m2.
Na pozemku je ešte murovaná priestranná garáž a vzadu menšia a veľká stodola..

Možnosť rozšírenia obytnej plochy o podkrovie, alebo o časť skladu.

Kúrenie v dome je v súčasnosti pôvodnými funkčnými pecami, na vykurovanie ,varenie a pečenie, ktoré majú aj dekoračný charakter. Možnosť dobudovania technickej miestnosti s plynovým kotlom v sklade. Ďalšou možnosť sú kolektory, nakoľko dom je orientovaný východ – juh – západ a nič mu netieni.

Voda – vlastná studňa
Elektrina 380V funkčná.
Plocha pozemku 2969m2.
Kanalizácia: nie
Plyn: nie

Ideálna voľba pre rodinné využitie, chov hospodárskych zvierat, prípadne rekreáciu.
Dom z pozemkom sa nachádza v pokojnej lokalite. Jedná sa o starší dom, ideálny na rekonštrukciu podľa svojich predstáv.

V prípade ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte kontaktovať makléra telefonicky na čísle , veľmi radi si s Vami dohodneme osobné stretnutie.

NAŠA CENA JE KONEČNÁ, BEZ AKÝCHKOĽVEK SKRYTÝCH POPLATKOV. V CENE JE UŽ ZAHRNUTÝ AJ KOMPLETNÝ PRÁVNY SERVIS, VYPRACOVANIE ZMLUVY, POPLATKY SPOJENÉ S PREVODOM VLASTNÍCKYCH PRÁV.
Gazdovský dom, pozemok 2969m2, v malebnej obci pri Košiciach
Podobné inzeráty
Útulný gazdovský dom s rozlohou 131 m2 na predaj
Jánossomorja – dom na predaj Jánossomorja je mesto v Maďarsku v Rábsko-mošonsko-šopronskej župe v Mosonmagyaróvárskom obvode. Vzdialenosti: Bratislava centrum 42 min., Neusiedl am See 35 min., Mosonmagyaróvár 16 min. Úžitková plocha: 131 m2 Orientačná cena: 39 500 000 HUF - 104 100 € - cena v € závisí od aktuálneho kurzu ID inzerátu: 188 Útulný gazdovský dom s rozlohou 131 m2 na predaj, ideálny aj pre dve generácie! Popis: Ponúkame na predaj gazdovský dom postavený v 60-tich rokoch v obci Jánossomorja pri rakúskych hraniciach. Rozdelenie nehnuteľnosti: predsieň, kuchyňa, jedáleň, 3 izby, chodba, 2 komory, kúpeľňa a WC. Nehnuteľnosť je na svoj vek vo výbornom stave (vymenené dvere a okná, základná konštrukcia je dobrá), no v prípade potreby bude treba zrekonštruovať niekoľko vecí. Jeho okná sú drevené, vybavené 3-vrstvovým zasklením, žalúziami a sieťkami proti hmyzu. Vykurovaný je 2 veľkými kachľovými pecami, ale je možné nainštalovať aj plynové kúrenie. Pod nehnuteľnosťou je pivnica vo veľkosti cca 100 m2. Pozemok s rozlohou 1 424 m2 je podlhovastý a plný vedľajších budov, vďaka čomu je vynikajúci pre poľnohospodárstvo a chov zvierat. Nehnuteľnosť je prístupná z dvoch ulíc. Dom je vďaka rozloženiu vhodný na spoločné bývanie dvoch generácií (sú 2 samostatné vchody), je teda výbornou voľbou aj na investíciu, keďže je možné vytvoriť dva byty. Nehnuteľnosť je bez súdnych sporov, vecných bremien a pohľadávok, takže je možné ju ihneď prevziať. V prípade záujmu o nehnuteľnosť na predaj volajte na uvedené telefónne číslo alebo pošlite e-mail na Sme Vám k dispozícii aj pre správu úverov! Parametre: Miesto: 9242 Jánossomorja Typ transakcie: na predaj Úžitková plocha: 131 m2 Typ nehnuteľnosti: dom/rodinný dom Stav: v priemernom stave Sťahovanie je možné: ihneď Počet izieb: 4 + 2x 1/2 Pozemok: 1424 m2 Kúrenie: kachľová pec WC a kúpeľňa: oddelené miestnosti Výhody: kachľová pec, dom bez ťarchy, pivnica
MAĎARSKO - GAZDOVSKÝ RODINNÝ DOM – OBEC SZEMERE
Gazdovský rodinný dom – SZEMERE – MAĎARSKO      Ponúkame na predaj starší gazdovský rodinný dom v obci SZEMERE 40 km od Košíc. • dom bol postavený kombináciou váľok a tehla • rozloha pozemku 3 000 m2 • dispozícia domu : 2x izba, kuchyňa, WC – vonkajšie, komora, hospodárska miestnosť • siete – obecný vodovod, elektrina, kúrenie prostredníctvom kachlí, plynová prípojka je pred pozemkom (plyn nie je zavedený v dome), tiež aj internetový rozdeľovač pred domom, žumpa • občianska vybavenosť: potraviny, pošta, škôlka, škola, autobusová zastávka • poloha domu : malé námestíčko v obci Dom je ideálny na rekonštrukciu podľa vlastných predstáv. Môže slúžiť ako víkendová chalupa, príp. neskôr aj ako dom na celoročné bývanie. Obec je vzdialená cca 40 minút cesty autom z mesta Košice. 7 km od diaľnice do Košíc. V ponuke našej realitnej kancelárie ARCHEUS je k dispozícii ešte niekoľko takýchto rodinných domov na predaj, a to v obciach SZEMERE, PUSZTARADVÁNY, HERNÁDVÉCSE A GARADNA. Obce sú v blízkosti hraníc. Ceny rodinných domov sa pohybujú v sume od 25.000,- € do cca 60.000,- € v závislosti od stavu nehnuteľnosti. DOHODA NA CENE !!! Všetky bližšie informácie k uvedeným nehnuteľnostiam , fotky, obhliadky... postup, získate pri osobnej návšteve našej kancelárie, po telefonickej dohode s maklérom. Cena je vrátane všetkých poplatkov kancelárie, nákladov certifikovaného advokáta a vkladu do katastra, preklad zmluvy do slovenského jazyka, odovzdanie listu vlastníctva,  prepis energií na základe plnej moci a iných služieb podľa dohody a podľa potrieb nového majiteľa. Samozrejmosťou je vybavenie pobytovej karty - LAKCÍM KARTA.  Ak máte záujem o obhliadku prípadne potrebujete viac informácii nájdete nás v realitnom centre na Mäsiarskej 53 v Košiciach, kontakt.ke@, .
Starší rodinný dom s pozemkom 25a – NOVÝ TEKOV, Marušová
Ponúkam na predaj starší (cca 169m2) dom v obci Nový Tekov – časť Marušová, s rovinatým slnečným pozemkom o rozlohe 2.499 m2 Pozemok sa nachádza v tichej časti obce a je jeden z rozlohou najväčších a zároveň najširších v tejto ulici. DOM: Dom je rozdelený na: - obytnú časť cca 90m2, - hospodársku časť 79 m2 SPOLU: 169m2 Detailne je dispozícia znázornená na priloženej škici pôdorysu – viď fotky. V obytnej časti sa nachádza: 3 izby, kuchyňa, špajza, murovaný sprchový kút, oddelené wc s umývadlom, pavlačová chodba. V hospodárskej časti sa nachádza: dielňa, kôlňa č.1, kôlňa č.2, garáž Dom nachádzajúci sa na pozemku bol postavený v roku 1903 z nepálenej tehly a časť domu – pavlačová chodba je z pálenej tehly. Stavba je napriek pôvodnému stavu v dobrej kondícií (nezateká, neplesnivie, bez statických závad). Je vhodná po prerobení ako rodinný dom, prípadne na rekreačné účely ako chalupa. Dom aj pozemok č.1 je pripojený na všetky inžinierske siete: elektrika, plyn, obecná voda, kanalizácia. Na pozemku sa nachádza okrem domu: - studňa - letná kuchyňa o rozmere cca 2x3m - menšia pivnička na zeleninu a ovocie POZEMOK: Rovinatý, široký, slnečný a rozľahlý pozemok o výmere 2.499m2, má prístup z oboch strán a je rozdelený na dve časti: - pozemok č. 1 – výmera: 1228m2 - pozemok č.2 – výmera: 1271m m2 Pozemok č.1: (parc. č. 34/1 zastavené plochy a nádvoria) Rozmery: šírka vpredu je cca 16 m a šírka v zadnej časti cca 23 m, celková dĺžka cca 65 m Okrem obytnej a hospodárskej časti domu sa tu nachádza aj letná kuchyňa a pivnica na ovocie a zeleninu. Pozemok č.2: (parc. č. 34/2 záhrada) Rozmery: šírka vpredu je cca 23 m a šírka zadnej časti cca 26m, celková dĺžka cca 51 m. V záhrade sa nachádza: 25 mladých ovocných stromov – približne 5 ročných (orech kráľovský 20 kusov tzv. papiernáč, gaštan jedlý 2 kusy, čerešňa 2 kusy a slivka 1 kus). Takisto sa tu nachádza: studňa. VYHODY: Nehnuteľnosť vhodná hlavne pre osobu, ktorá využije jej potenciál rozľahlého a úrodného pozemku na chov domácich zvierat či pestovanie plodín a dom si prerobí podľa svojich predstáv na rodinný dom či chalupu na relax v tichom prostredí, ktoré nehnuteľnosť ponúka. INVESTIČNÁ PRÍLEŽITOSŤ: Nehnuteľnosť je však možné chápať aj ako investičnú príležitosť, keďže na nehnuteľnosť je prístup z prednej aj zo zadnej strany pozemku a pozemok je rozdelený na dve parcelné čísla. OPIS OBCE: Obec Nový Tekov sa nachádza v atraktívnom prostredí na brehu rieky Hron v blízkosti okresného mesta Levice. Táto lokalita ponúka aktívne využitie voľného času napríklad rybárčenie, splav Hrona a kajakárske kurzy priamo v obci, cykloturistiku (napojenie na Pohronskú cyklomagistrálu). V obci sa tiež nachádza Ranč u Bobiho, ktorý ponúka jazdu na koni vrátane kurzov jazdenia, bowling, tenis, plážový volejbal, off road dráhu a iné at
Predáme gazdovský, rodinný dom - Maďarsko - Monok - pôvodný
Pri kúpe nehnuteľnosti v Maďarsku -  ZVERTE SA DO RÚK ODBORNÍKOM. Máme dlhoročné skúsenosti s predajom v tejto oblasti a zabezpečíme pre vás najvhodnejšiu nehnuteľnosť podľa vašich predstáv. Ponúkame na predaj rodinný dom v pôvodnom stave -Košice -okolie - Maďarsko - Monok. Dom je na pozemku 1507m2, samotný dom má hlavnú budovu o ploche 153m2 a letnú obývaciu časť o ploche 54m2. Postavený je z kameňa, strecha eternitová, gazdovský typ, ktorý má 4 izby: 14,77m2, 27,78m2, 19,02m2 Daľšie miestnosti: chodba: 23,96m2, kuchyňa: 12,28m2, kúpelňa: 6,26m2, komora: 6,78m2, zadná chodba: 4,19m2, sklad: 2,8m2. Menší domček: chodba: 4,11m2, sklad:784m2, kuchyňa: 10,71m2, izba:18,95m2. Nosné múry majú hrúbku 80 cm, v kuchyni je komín, po celej dĺžke domu je krytá chodba. Dom má 2 vchody, dvor je pekný udržiavaný, k dispozícii je garáž, v zadnej časti sú hospodárske budovy, nádherná vínna pivnica. Zavedený vodovod, elektrina, kanalizácia, plynová prípojka je na dvore. Kuchyňa má zachovaný originálny gazdovský štýl, v dome sú nádherné trámové stropy. Obhliadku je možné dohodnúť si priamo telefonicky s maklérom, bez sprostredkovateľa. Na inzerovanú nehnuteľnosť nie je vypracovaný energetický certifikát. Zabezpečujeme kompletný právny servis v Maďarsku, pomoc pri prepisoch energií s dlhoročnými skúsenosťami pri predaji nehnuteĺností v Maďarsku. V CENE VŠETKY NÁKLADY SPOJENÉ S PREVODOM NEHNUTEĽNOSTI. V prípade, ak vás ponuka zaujala, volajte tel.č.:.Kompletnú ponuku si môžete pozrieť na stránke V prípade, ak vám nedvíham telefón, som pracovne zaneprázdnená, zavolám vám naspäť hneď, ako to bude možné.
BOSEN | 100 ročný gazdovský dom v obci Radava
Typ: Rodinný dom Ulica: Radava Obec: Radava Realitná kancelária Bosen Group ponúka exkluzívne na predaj 100 ročný gazdovský domček so záhradou a pivnicou v obci Radava, okres Nové Zámky.  Dom: 100 ročná stavba čiastočne z pálenej a surovej tehly, betónová podlaha, strop z drevených trámov, drevené okná, vonkajšia terasa kovové okná. Kúrenie v dome je zabezpečené cez kachle (gamatky), 4 izbový s úžitkovou plochou 125 m2, zastavaná plocha 152 m2, dva vstupy do domu. Dom je v pôvodnom stave, ideálne prerobiť na víkendový domček podľa svojich predstáv. Mesačné náklady: plyn: 30 €/mes., elektrina 9€/mes. Pozemok: plocha pozemku 595 m2, IS: (plyn, elektrina, voda, latrína), mierne svahovitý, optika na hranici pozemku, pivnica 12,5 m2 Dispozícia: dom má dva vstupy. Prvý vstup do domu je cez zasklenenú terasu v prednej časti domu, kde je mala chodba a dve izby, ktoré sú oproti sebe. Ďalší vstup do domu je v strednej časti, kde sú dve miestnosti (izba a kuchyňa). V zadnej časti je miestnosť, ktorá slúžila kedysi ako kúpeľňa, sklad a pivnica. Z vonkajšej časti domu je vstup na pochôdznú povalu, ktorá je po celej dĺžke domu. Lokalita: rodinný dom sa nachádza v tichej časti dediny. 3 km od obce Radava je termálne kúpalisko Podhájska. V obci je základná občianska vybavenosť – pošta, potraviny, reštaurácia, materská škola, základná škola, lekár, futbalové ihrisko, obecný úrad, vlaková stanica. Rýchla dostupnosť do mesta Nové zámky 23 km, Levice 30 km, Trnava 89 km a Bratislava 127 km. Cena: 60.000 € Realitný maklér: Bc. Renáta Stopiak, tel.:  Realitná kancelária Bosen Group je členom Realitnej únie SR a riadi sa jej Realitným kódexom. Uvedená cena je konečná, zahŕňa províziu realitnej kancelárie, právny servis zabezpečovaný advokátskou kanceláriou, úhradu základného správneho poplatku na katastri, poradenstvo k prevodu nehnuteľnosti a bezplatnú ponuku financovania prostredníctvom hypotéky.   Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Plocha pozemku: 595 m2 Typ zeme: mierne svahovitá Úžitková plocha: 125 m2 Zastavaná plocha: 152 m2 Stav: pôvodný stav Počet izieb: 4 Typ budovy: tehla Terasa: áno Pivnica: áno Dielňa: áno Rok výstavby: 1920 Celková plocha: 152 m2 Pivnica plocha: 12.5 m2 Počet pivníc: 1 Inžinierske siete: áno Voda: áno Elektrika: áno Plyn: áno Voda - na pozemku: áno Elektrika - na pozemku: áno Plyn - na pozemku: áno Optická sieť: áno
Time4Dreams | ZNÍŽENÁ CENA | RODINNÝ DOM | HUBICE
NA PREDAJ 6 IZBOVÝ RODINNÝ DOM v obci HUBICE okres Dunajská Streda RODINNÝ DOM - Rodinný dom sa nachádza v obci Hubice ( Dunajská Streda ) - V dome prebehla pri rekonštrukcii kompletná výmena pôvodných okien za plastové okná s izolačným 2 sklom - Rekonštrukcia kúrenia - Výmena podlahových krytín - Výmena vchodových dverí - Výmena kuchynskej linky - Rodinný dom je čiastočne podpivničený - Pripojený na obecnú kanalizáciu - Dom sa skladá z dvoch častí z pôvodnej časti a prístavby - Realizácia prístavby v roku 2008 - Rekonštrukcia strechy (strešná krytina šindel) - Prístrešok pre 2 autá - Predpríprava na WALLBOX - Zateplenie polystyrén hrúbka 80mm - Vlastná studňa s pitnou vodou DISPOZÍCIA 1.NP 1x Vstupná chodba, 1x Kuchyňa + kumbál, 1x Obývacia miestnosť, 5x Samostatná izba, 2x Kúpeľňa s WC, 1.PP Pivničné priestory MESAČNÉ NÁKLADY SPOLU 150€ DOM A POZEMOK: Rodinný dom sa nachádza na rovinatom, oplotenom pozemku. Dom prešiel rozsialou rekonštrukciou v roku 2008. Prístavbou sa získalo viac miesta v dome čo umožnilo vytvoriť ďaľšie obytné izby. Veľká chodba dáva hneď pri vstupe pocit otvoreného priestoru. Hlavné izby sú rozmerovo dostatočné veľké. Z menších izieb je možné vytvoriť šatníky alebo pracovňu. Tento dom je vhodný aj pre viac početnú rodinu. Veľkou výhodou je aj pivnica, ktorá je prístupná priamo z interéru. Celkový pocit z domu je z môjho pohľadu realitného makléra veľmi dobrý, dostatočné veľké izby, veľká chodba a samozrejme dve samostatné kúpeľne v spojitosti s obrovským priestorom obývacej izby a kuchyne čo viac si môže človek priať. Pozemok za domom je dostatočne veľký, nakoľko je dom postavený v prednej časti pozemku. Nachádza sa tu jazierko a altánok, pozemok si asi bude vyžadovať trochu starostlivosti no v horúcich letných dňoch si tu určite oddychnete od každodenných starostí. LOKALITA: Rodinný dom sa nachádza v obci Hubice. Obec Hubice je stále viac a viac rozvíjajúca sa obec, ktorá ponúka takmer úplnu občiansku vybavenosť. Dom je situovaný v hlavnej časti obce. V rámci občianskej vybavenosti tu nájdete materskú školu, potraviny, zdravotné stredisko, Veľkou výhodou je poloha obce pri rýchlostnej ceste D4R7, vďaka čomu sa Vám skráti cestovanie do práce a z práce. Všetko potrebné pre normálne fungovanie je do 5 minút cesty autom od domu. HUBICE - BRATISLAVA 15km HUBICE - SENEC 15km HUBICE - DUNAJSKÁ STREDA 23km HUBICE - D4R7 KVETOSLAVOV 7KM TÚTO NEHNUTEĽNOSŤ JE MOŽNÉ FINANCOVAŤ AJ PROSTREDNÍCTVOM HYPOTÉKY Páčil sa Vám spôsob prezentácie tejto nehnuteľnosti? Ak aj Vy zvažujete predať alebo prenajať Vašu nehnuteľnosť a chceli by ste jej dopriať veľmi kvalitné spracovanie, pre čo najlepší výsledok, kontaktujte ma a ja sa už o všetko postarám. DOHODNITE SI OBHLIADKU: RÓBERT ŠIMON - OFFICE MANAGER TIME4DREAMS MOBIL: +421/ 915