bazár, predaj, inzercia, predám

Gazdovský dom v malej obci Báčovce

Kategória: Chalupy, Chaty

Nehnuteľnosť si okrem strechy vyžaduje úplnú rekonštrukciu. Nachádzajú sa v nej 2 izby, kuchyňa, kúpeľňa s wc a špajza. Z boku je vchod do výnnej pivnice, pod ktorou je studňa a tam je umiestnená aj domáca vodáreň (darling). V menšej budove sa nachádzajú 2 miestnosti, z toho jedna je momentálne využívaná, ako maštaľ.

Na pozemku vyviera prameň pitnej vody, ktorý je aktívny po celý rok, aj cez tie najväčšie suchá. Hranicu pozemku tvorí potok Štiavnica, ktorý pramení v Štiavnických vrchoch a je pstruhový lovný revír. Takže vody je na pozemku neúrekom. Vďaka tejto skutočnosti a svojej veľkosti, je priam ideálny na chov dobytka.

Obec Báčovce sa rozprestiera v regióne Hont na juhozápadnom okraji Krupinskej planiny. Obec tvorí časť Hontianskych Tesár, od ktorých je vzdialená 4 km a je obklopená okolitými lesmi. Na juh od obce (cca 10 km) sa nachádza známe kúpeľné mestečko Dudince, severne (cca 20 km) leží okresné mesto Krupina a Banská Štiavnica (cca 20 km). Dedinka je priam stvorená jak na pasívny, tak na aktívny oddych.

Obytná plocha: 200 m2
Plocha parcely: 5045 m2
Elektrina: -
Plyn: -
Odpady: -
Voda: studňa
Kúrenie: lokálne-tuhé palivá
Konštrukcia objektu: kamenná
Prístupová cesta: asfaltová
Druh stavby: chalupa
Umiestnenie: kľudná časť obce
Rok výstavby: 1950
Gazdovský dom v malej obci Báčovce
Podobné inzeráty
Chalupa v obci Báčovce
Gazdovský dom má 4 izby, kúpeľňu, presklennú terasu a chodbičku. WC je na dvore, suché ( latrína )Na dvore sa nachádza letná kuchyňka s dielničkou a udiareň. Za domom sú ďalšie miestnosti, ako 2x sklad, komora a murované hospodárske miestnosti. Vzadu sa nachádza murovaná garáž s pajtou. Obydve podkrovia ( dom aj pajta ) sú zdravé. Medzi domom a pajtou sú ďalšie hospodárske budovy. Za pajtou, v záhrade je ešte dvojpivnica, vytesaná do svahu. V predzáhradke je prípojka na obecnú vodu. Obec Báčovce sa rozprestiera v regióne Hont na juhozápadnom okraji Krupinskej planiny. Obec tvorí časť Hontianskych Tesár, od ktorých je vzdialená 4 km a je obklopená okolitými lesmi. Na juh od obce (cca 10 km) sa nachádza známe kúpeľné mestečko Dudince, severne (cca 20 km) leží okresné mesto Krupina a Banská Štiavnica (cca 20 km). Dedinka je priam stvorená jak na pasívny, tak na aktívny oddych. Obytná plocha: 80 m2 Plocha parcely: 1752 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: trativod Voda: studňa a vodovod Kúrenie: lokálne-tuhé palivá Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chalupa Umiestnenie: kľudná časť obce Rok výstavby: 1950
NA PREDAJ:  ROMANTICKÁ CHALUPA V MALEJ LEHOTE okr. ŽARNOVICA
ESTY Real Estate s.r.o. ( licencovaný realitný maklér balijova.eva@) ponúka vo výhradnom zastúpení klienta na predaj romantickú chalupu v nádhernom prostredí Malej Lehoty v okrese Žarnovica PREDMET PONUKY: * podpivničená chalupa 78m2, stojí na menšom pozemku o výmere 276 m2 * prístup na slnečný pozemok orientovaný na južnú stranu je z miestnej asfaltovej komunikácie * pozemok je ohraničený plotom, menšia kaskádovitá záhrada s trávnatým porastom hneď pri dome * chalupa je kompletne zrekonštruovaná, strecha je škridlová, vymenená v r. 2019 * dom je pripojený na elektrinu (220/380V), vodu,odpady sú riešené sepptikom, studňa je v blízkosti chalupy * vykurovanie je na tuhé palivo pecou v kuchyni, ktorá vykúri celé podlažie, taktiež sú tam elektrické konvektory a spodnom podlaží je krb * dom je podpivničený, má dve podlažia a neobytné podkrovie DISPOZÍCIA DOMU: * samostatný vchod do domu je z oploteného pozemku, pri dome je menšia,ale útulná záhradka * vstup do domu je po schodíkoch, vstupná chodba do kuchyne s obývačkou, spálne * pod domom je pivnica a technická miestnosť, kde je umiestnený krb s možnosťou vykurovania zospodu * na 1.podlaží v dome sa nachádza priestranná obývačka s kuchyňou, spálňa, kúpeľňa s wc a práčkou * izby sú priechodné, okná a dvere sú drevené, izby sú veľmi citlivo a štýlovo zariadené * v izbách sú podlahy -keramická dlažba v kúpeľni, keramické obklady, v izbách parkety * dom je kúpou ihneď voľný CENA: 134 000,-EUR Cena je vrátane provízie, kupujúci neplatí žiadne poplatky spojené s predajom a prevodom nehnuteľnosti. Dom voľný ihneď. V cene nehnuteľnosti je okrem sprostredkovania, predaja a kúpy: - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania na mieru - poistné poradenstvo / vybavenie poistenia Aktívne riadime celý predaj, vrátane odovzdanie nehnuteľnosti, odpisy meračov a prehlásenie u správcu a dodávateľov energií. DOPORUČENIE MAKLÉRA: * nádherná menšia romantická chalupa v úžasnej okolitej prírodnej scenérií Malej Lehoty * dispozícia domu na rovinatom pozemku priamo v srdci prírody * do centra mesta Nová Baňa 18 km, * blízkosť napojenia na diaľničný privádzač R1, BB 60km, NR 60km * kompletná občianska vybavenosť okresného mesta Nová Baňa, zdravotnícke zariadenia, školy, škôlky, obchody, úrady, pošta * počas celého roka možnosť využitia okolitej prírody na turistiku, Drozdovo, lyžovanie, plávanie v blízkom jazere Tajch, bicyklovanie * určite odporúčam túto nádhernú nehnuteľnosť! DOHODNITE SI SO MNOU TERMÍN OBHLIADKY NA TELEFÓNNOM ČÍSLE fb/realitybiznis /realityziarnadhronomaokolie/
Romantická chalupa v malej dedinke Polichno
Ponúkame na predaj vidiecky dom/ chalupu v malej dedinke v okrese Lučenec. Leží na rovinatej parcele o celkovej výmere cez 4400 m2. Na vkusne upravenom dvore sa nachádza kamenný dom, prístrešok na auto, murovaná garáž s elektrickou bránou, hospodárska budova a humno. Dom prešiel v roku 2015 kompletnou a rozsiahlou rekonštrukciou : - komplet nová a zateplená strecha vrátane venca a krov - nové plastové okná a dvere, - nové IS, - nový interiér. V dome je zavedená elektrina, obecný vodovod, odpady sú vyvedené do čističky. Vykurovanie zabezpečuje kozub s prieduchmi s regulovateľným ventilátorom v kombinácii s elektrickým podlahovým kúrením v kúpeľni a infra panelmi v detskej izbe. Dom je zabezpečený kamerovým systémom a vstupnou elektrickou bránou Dispozícia domu : kuchyňa, obývacia izba s východom na terasu, spálňa, detská izba, kúpeľňa s toaletou. Pri dome sa nachádza altánok . Na pozemku sa nachádza ešte altánok, samostatný menší dom, ktorý je možné prerobiť na hosťovský dom. Nehnuteľnosť dopĺňajú 2 záhrady s ovocnými stromami ( jablone, slivky, orechy) a kríkmi - slnečná veľká záhrada ktorá je hneď za dvorom a ďalšia za pozemkom. Nehnuteľnosť pôsobí veľmi útulne, príjemne, je ideálna na bývanie pre tých, ktorí preferujú pokojné vidiecke bývanie alebo aj na chalupu. Obec Polichno leží vo východnej časti Krupinskej výšiny v plytkej kotlinke Polichnianskeho potoka. Obklopujú ju dubové a bukové lesy ideálne na nekonečné prechádzky napríklad na náučný chodník B.S.Timravy, Bralce alebo na susediace chotáre ábelovských budínskych či divínskych lazov. Známa je svojimi pamiatkami ako evanjelický kostol z roku 1788 a pamätný dom B.S. Timravy . V blízkom okolí je vodná nádrž Ružiná, renovovaný kaštieľ a hrad v Divíne , v širšom okolí zámocký weless hotel v Haliči. Cena vrátane kompletného servisu a provízie 165000€.
Gazdovský dom v tichej obci Sazdice, na Juhu Slovenska
V obci Sazdice Vám exkluzívne ponúkame na predaj dva gazdovské domy spojené do jedného, čo vytvára priestranné obytné priestory. Dispozične je riešený špajza, kuchyňa, 3izby, kúpeľňa a dva samostatné vchody. Celý dom je vnútri priechodný. WC je vonkajšie, suché. Strecha je zdravá, nezateká, dom je tiež suchý. K domu patrí tiež garáž, ktorý má vchod priamo z ulice. Veľký, rovinatý pozemok končí potokom, ktorý tvorí hranicu pozemku. Tečie dosť nízko, takže sa netreba báť záplav. Obec je veľmi kľudná a tichá, keďže cez ňu neprechádza žiadna nákladná doprava. Leží 13km od Šiach a 25km od okresného mesta Levice. Susedná dedina Demandice sú vzdialené 5km, kde je kompletná občianska vybavenosť, vrátane MŠ a ZŠ, obvodný, aj zubný lekár, pošta ... Tiež sú blízko kúpele Santovka, Margita - Ilona, Dudince, Štúrovo, Ostrihom, ako aj Banská Štiavnica a Štiavnnické vrchy. Takže už je len Vás, ako využijete svoj voľný čas. Tu sa môžete realizovať jak aktívne, tak pasívne, napr. čítaním knihy na tichej záhrade. Obytná plocha: 70 m2 Plocha parcely: 1722 m2 Elektrina: 220/380 V Plyn: - Odpady: trativod Voda: studňa Kúrenie: lokálne-tuhé palivá Konštrukcia objektu: zmiešaná Prístupová cesta: asfaltová Druh stavby: chalupa, dom Umiestnenie: centrum obce Rok výstavby: 1950 Rok poslednej rekonštrukcie: 2019
Suchý amerikánsky dom / chalupa + 15á záhrada
P R E D Á M E - Suchý a slnečný dom v obci Kameňany, okr. Revúca. 4 veľké a suché miestnosti: kuchyňa + špajza, obývačka, spálňa a veľká komora. Dom je užívaný a udržiavaný. Je bez plesní a zatuchliny. Gazdovský dom stojí na rovnom - slnečnom pozemku o výmere 768 m² + 1529 m² záhrada = spolu 2 297 m². Zastavaná plocha domu je 128 m². K nehnuteľnosti patrí veľké humno, dreváreň, pivnica, záhradka, veľká ovocná záhrada, suché wc. Celý objekt (aj záhrada) je ohradená betónovými stĺpikmi s pletivom. Dom má novú elektrickú prípojku s medenými rozvodmi 220/380V s revíziou. Súčasťou je aj nová plynová prípojka, kanalizačná prípojka, domový alarm + 4 kamerový systém na Wifi. V oboch veľkých izbách (5x5m) sú pekné, vysoké rekonštruované črepové kachle. V kuchyni je kachľová murovaná pec - sporák s rúrou na mäso a klenbovou pecou na 4 chleby. Múry sú suché - váľkové s lepenkovou izoláciou. Žiadne mokré múry pod oknami. Nehnuteľnosť sa nachádza v západnej oblasti Slovenského Krasu. Okolie ideálne pre hubárov, poľovníkov a cykloturistiku. K domu sú archívne dokumenty + notárom overená *Kúpna zmluva z Clevelandu, štát Ohio USA z roku 1933. Cena domu, hospodárskej časti a veľkej záhrady je 45 000 €. Možná dohoda na cene. INFORMÁCIE:
Starodávny kamenný gazdovský dom
V dedinke na rozhraní Hontu a Tekova vo veľkom dvore stojí starý kamenný dom so stĺporadím. V tejto usadlosti, so životným príbehom majetného gazdu zo starých čias, aj dnešný rýchly život plynie pomalšie a pokojnejšie. Nájdete ho v Čankove – obci, odkiaľ nie je nikam ďaleko, pretože v jej okolí nájdete veľa možností, ako aktívne tráviť čas. Kúpanie a vodný relax umožňujú susedné : veľké a známe kúpalisko Margita-Ilona; kúpalisko s rímskymi kúpeľmi v Santovke a trochu obďaleč známe liečivé kúpele Dudince; históriu môžete objavovať v susedných Brhlovciach; Banská Štiavnica tiež nie je veľmi vzdialená (35 km). A ak Vás omrzí okolie, v dome a jeho exteriéri sa tiež dá zmysluplne vyplniť čas – dvor, záhrada a sad (celková rozloha 2759 m2) tiež potrebujú starostlivosť a čas, ktorý je im venovaný, prinesie nielen pocit z dobre vykonanej práce, ale hlavne príjemné chvíle pri užívaní si vlastnoručne vypestovanej úrody. Dom bol postavený na začiatku minulého storočia z kameňa – poskytuje skvelú klímu po celý rok. Spolu s ďalšími originálnymi stavbami a vysokými stromami vytvárajú jedinečnú atmosféru vhodnú aj na tvorivé a vzdelávacie aktivity pre viaceré osoby, pre ktoré dom poskytuje aj nenáročné ubytovanie. Koncom minulého storočia prešiel kompletnou rekonštrukciou – tzn., že je prispôsobený na život pre dnešného človeka. Vonkajší gánok zatieňuje vinič a poskytuje príjemnú atmosféru. Na prízemí sa nachádzajú 3 izby; kuchyňa, kúpeľňa s wc; komora a priestor, ktorý môže slúžiť aj ako garáž. Na poschodie vedie dvojo schodov : pôvodné drevené a novovybudované, rovnako drevené schodište. Na poschodí nájdete 2 veľké spoločenské miestnosti; dve spálne, kúpeľňu a kuchynský kút. Podlahy na poschodí sú nové drevené; priznané pôvodné drevené trámy dotvárajú atmosféru. Dom je vykurovaný lokálne drevom v kachľovej peci alebo v pôvodných keramických kachliach, ale k dispozícii je aj ústredné elektrické kúrenie. Voda je obecná, ako aj z vlastnej studne. Odpady sú odvádzané do septiku. V komore, ktorá slúži na odkladanie, sa nachádza počas rekonštrukcie vytvorená menšia pivnica, ktorá poslúži na uskladnenie vína z hrozna z vlastnej úrody. Veľký ovocný sad, zeleninová záhrada a vinohrad so starými odrodami viniča pestovanými bez chemického ošetrenia vytvá