bazár, predaj, inzercia, predám

GET ✔️ZASIELANIE ZÁSIELOK✔️

Kategória: Preprava a sťahovanie

Sme kuriérska spoločnosť GET Express, ktorá Vám dokáže prepraviť aj s možnosťou využitia dobierky Vašu zásielku do hmotnosti 1,5t a maximálnych rozmerov zásielky 350 x 190 x 220 cm nielen v rámci Slovenskej republiky, ale aj do zahraničia za veľmi výhodné ceny.

Ako nato ?
- v prípade ak máte nejaký balík/zásielku stačí ho priniesť k nám na Košickú 5C, 080 01 Prešov (budova MP KANAL/MP RENTAL - požičovňa náradia) a my ju obratom expedujeme. Veľkou výhodou pre nášho zákazníka je expresné doručovanie zásielok nasledujúci pracovný deň kdekoľvek v rámci Slovenskej republiky. Dobu doručenia zásielky však nevieme garantovať (nadmerné množstvo zásielok, dopravná nehoda, nečakané okolnosti,...)

Cena sa odvíja od celkovej hmotnosti zásielky (kg), nie podľa počtu balíkov a rozmerov zásielky (dĺžka x šírka x výška v cm)

Našou prioritou je kdekoľvek a odkiaľkoľvek poskytnutie kuriérskych služieb určených práve pre Vás – našich zákazníkov. V prípade záujmu je možné nám napísať na e-mail - info@ alebo zavolať na tel. číslo .

V neposlednom rade základnou službou je možnosť využitia expresného doručenia zásielok aj v rámci mesta Košice a Prešov. Platný cenník v rámci jednorazových prepráv nájdete na stránke na odkaze- viac podrobnejších informácií neváhajte a navštívte našu webovú stránku , prostredníctvom ktorej nás môžete kontaktovať.

V prevádzke našej spoločnosti v Prešove (Košická 5C, 080 01 Prešov) Vám vieme zabezpečiť:

-Skladovacie služby - ručné balenie, skladanie, obálkovanie
-Baliace služby - balenie do fólie, rôznych kartónových obalov, tubusov
-Distribučné služby - paletovanie, skladovanie, expedícia

Tešíme sa na Vašu objednávku prepravy!

Nech už predávate čokoľvek, budete potrebovať tovar k zákazníkom nejako dostať. Možností máte celý rad, môžete využiť naše služby. Na základe základných údajov Vám vieme vypracovať individuálnu cenovú ponuku.

Sme tu pre Vás!
Ďakujeme a prajeme Vám príjemný deň.
Tím GET Express
GET ✔️ZASIELANIE ZÁSIELOK✔️
Podobné inzeráty
PRENÁJOM DODÁVOK PREŠOV A OKOLIE
Možnosť aj požičanie dodávky, prenájom dodávky. Sme k dispozícií aj víkendy a sviatky. Možnosť prenájmu dodávky výhradne v rámci SR. MIESTO VYZDVIHNUTIA A ODOVZDANIA: Košická 5C, 080 01 Prešov (v budove MP KANAL/MP RENTAL - požičovňa náradia, GET Express - 2. poschodie ) Volať na tel. číslo (p. Kokavec) K dispozícii sú dodávky: - VW CADDY, nosnosť do 500 kg, rozmery: 1,5m/1,5m/1,2m (dĺžka/šírka/výška), 2-miestne - VW LT, nosnosť do 1,4 t - rozmery: 3,2m/1,7m /1,8m (dĺžka/šírka/výška), 3-miestne - IVECO, nosnosť do 1,2 t - rozmery: 4,3m/1,8m/1,9m (dĺžka/šírka/výška), 2-miestne - vozidlá NEDISPONUJÚ klimatizáciou ! Cena prenájmu je účtovaná na základe prejazdených km a tarify. -TARIFA: *VW CADDY - deň - 20,00 € / VW LT - 8,00 €/hod / IVECO - 10,00 €/hod *na určitý počet hodín (1 - 8 hod.) od 8:30 - 17:00 hod. *cena za deň - VW CADDY - 20,00 €, VW LT - 40,00 €, IVECO - 50,00 € (Dodávku máte k dispozícií na čas max. od 08:30 do 17:00 hod. V prípade oneskorenia odovzdania dodávky o viac ako 30 min. po skončení nájmu sa účtuje poplatok za ďalšiu hodinu *po odovzdaní dodávky na nasledujúci prac. deň v čase prevádzkových hodín sa účtuje jednorazový poplatok 20,00 € *limit nájazdu km na dobu prenájmu 300 km ! po prekročení je účtovaný poplatok za amortizáciu / opotrebenie 0,04 €/km PLNÁ NÁDRŽ *Dodávky Vám odovzdávame s plnou nádržou, tým pádom prosíme netankovať ! Spotrebované pohonné hmoty hradí nájomca podľa platného cenníka. INFORMÁCIE K PRENÁJMU: •V cene je aj diaľničná známka pre SR •V prípade nehody, vzniku poškodenia je potrebné, aby nám bola táto udalosť obratom nahlásená a najneskôr pri vrátení vozidla dodaná vypísaná správa o nehode. •Víkendom sa rozumie doba od piatku od 17:00 hod. do pondelka do 8:30 hod. PODMIENKY PRENÁJMU: •Občiansky preukaz osoby, ktorá bude dodávku používať •Vodičský preukaz osoby, ktorá bude dodávku používať •Prevzatie/odovzdanie vozidla mimo prevádzkových hodín (PO-PIA: 8:30 – 17:00 hod.) je spoplatnené jednorazovým poplatkom 10,00 € a musí byť vopred dohodnuté •V prípade oneskorenia odovzdania dodávky o viac ako 30 min. po skončení nájmu sa účtuje ďalšia hodina podľa platného cenníka prenájmu dodávky PLATOBNÉ PODMIENKY: •Administratívny poplatok 3,00 € •Vratná záloha vopred •Výška zálohy závisí od doby prenájmu a typu prenajatého vozidla (VW CADDY - 150,00 €, VW LT - 250,00 €, IVECO - 300,00 €) PLATOBNÉ METÓDY: Za prenájom dodávky sa platí po odovzdaní vozidla v hotovosti. Uhrádza sa dohodnutá suma prenájmu. Zároveň ponúkame prepravu tovaru a materiálov všetkého druhu - nábytok, elektronika, koberce, stavebný materiál, nadrozmerný tovar ... stačí zavolať. alebo ! Dovoz nábytku - SIKO, Mobelix, Asko, Jysk, OBI, NAY, Hornbach, Mercury market, Baumax, a iné ...
PRENÁJOM DODÁVOK PREŠOV
Možnosť aj požičanie dodávky, prenájom dodávky. Sme k dispozícií aj víkendy a sviatky. Možnosť prenájmu dodávky výhradne v rámci SR. MIESTO VYZDVIHNUTIA A ODOVZDANIA: Košická 5C, 080 01 Prešov (v budove MP KANAL/MP RENTAL - požičovňa náradia, GET Express - 2. poschodie ) Volať na tel. číslo Cena prenájmu je účtovaná na základe TARIFY A PREJAZDENÝCH KM - VW LT, ročník 2003, nosnosť do 1,4 t - rozmery: 3,2m/1,7m /1,8m (dĺžka/šírka/výška), 3-miestne, - IVECO, ročník 2009, nosnosť do 1,2 t - rozmery: 4,3m/1,8m/1,9m (dĺžka/šírka/výška), 2-miestne, -TARIFA: *VW CADDY - deň - 20,00 € / VW LT - 8,00 €/hod / IVECO - 10,00 €/hod *na určitý počet hodín (1 - 8 hod.) od 8:30 - 17:00 hod. *cena za deň - VW CADDY - 20,00 €, VW LT - 40,00 €, IVECO - 50,00 € (Dodávku máte k dispozícií na čas max. od 08:30 do 17:00 hod. V prípade oneskorenia odovzdania dodávky o viac ako 30 min. po skončení nájmu sa účtuje poplatok za ďalšiu hodinu *po odovzdaní dodávky na nasledujúci prac. deň v čase prevádzkových hodín do 9,30 hod. sa účtuje jednorazový poplatok 20,00 € *limit nájazdu km na dobu prenájmu 300 km ! po prekročení je účtovaný poplatok za amortizáciu / opotrebenie 0,04 €/km PLATOBNÉ PODMIENKY: •Administratívny poplatok 3,00 € •Vratná záloha vopred •Výška zálohy závisí od doby prenájmu a typu prenajatého vozidla (VW CADDY - 150,00 €, VW LT - 300,00 €, IVECO - 350,00 €) PLATOBNÉ METÓDY: Za prenájom dodávky sa platí po odovzdaní vozidla v hotovosti. Uhrádza sa dohodnutá suma prenájmu. Spolu so zálohou sa uhrádza platba za dohodnutú dobu prenájmu a administratívny poplatok vo výške 3€ PLNÁ NÁDRŽ *Dodávky Vám odovzdávame s plnou nádržou, tým pádom prosíme netankovať ! Spotrebované pohonné hmoty hradí nájomca podľa platného cenníka. INFORMÁCIE K PRENÁJMU: •V cene je aj diaľničná známka pre SR •V prípade nehody, vzniku poškodenia je potrebné, aby nám bola táto udalosť obratom nahlásená a najneskôr pri vrátení vozidla dodaná vypísaná správa o nehode. •Víkendom sa rozumie doba od piatku od 17:00 hod. do pondelka do 8:30 hod. PODMIENKY PRENÁJMU: •Občiansky preukaz osoby, ktorá bude dodávku používať •Vodičský preukaz osoby, ktorá bude dodávku používať •Prevzatie/odovzdanie vozidla mimo prevádzkových hodín (PO-PIA: 8:30 – 17:00 hod.) je spoplatnené jednorazovým poplatkom 10,00 € a musí byť vopred dohodnuté •V prípade oneskorenia odovzdania dodávky o viac ako 30 min. po skončení nájmu sa účtuje ďalšia hodina podľa platného cenníka prenájmu dodávky Zároveň ponúkame prepravu tovaru a materiálov všetkého druhu - nábytok, elektronika, koberce, stavebný materiál, nadrozmerný tovar ... stačí zavolať. alebo Dovoz nábytku - SIKO, Mobelix, Asko, Jysk, OBI, NAY, Hornbach, Mercury market, Baumax, a iné ...
Autodoprava Dian
Zabezpečujem prepravu paliet, stavebných materiálov, nábytku z predajní, zakupeneho tovaru, zásielok, spotrebičov. Svoje služby ponúkame súkromným osobám, ale aj firmám. Jazdime 24 hodín denne, 7 dní v týždni vrátane štátnych sviatkov. Vždy sa snažíme vyhovieť našim zákazníkom.Jazdim cele Slovensko.
Osobný šofér, preprava osobným autom
Ponúkam služby osobného šoféra , vodiča na svadby, prepravu osôb novým osobným autom T-Roc na letiská Viedeň, Bratislava, Budapešť, preprava tovaru, zásielok a podobne ...
preprava tovaru Žilina-Ostrava späť 3,5t
Pravidelne po-pi jazdím Žilina-Ostrava-späť. Ponúkam voľné kapacity pre dopravu pre firmy eshopy zásielok, tovaru do CZ /napr.do PPL dokážem sprostredkovať/ Aj jednorázové zvozy Sťahovanie nákup IKEA,SCONTO a pod pripadne jazdy vrámci SK,EU . Ceny po dohode. Kontakt mob.+ email.
Autodoprava, preprava materiálu, tovaru, odvoz odpadu
Ponúkame prepravu, sťahovanie, dovoz stavebného materiálu, odvoz odpadu na skládku, rozvoz tovaru a zásielok dodávkou Mercedes sprinter. Maximálna dĺžka 4,5m váha 1,5t.