bazár, predaj, inzercia, predám

Gitara Španielka Čitaj Popis

Kategória: Strunové nástroje

Predam gitaru španielku.

Gitara je na novo vybrusena cize treba si ju nalakovat.

Cena : 49 Eur

V pripade zaujmu piste,volajte.

Pozri aj dalsie moje inzeraty.
Gitara Španielka Čitaj Popis
Podobné inzeráty
Predam akusticku gitaru Ortega s puzdrom + ZARUKA
Predam novu akusticku gitaru Ortega RSM-REISSUE 4/4 Natural aj s kvalitnym puzdrom a nahradnymi strunami. Gitara je v 100 % vizualnom aj funkcnom stave. Kupovana v 01/2023. ZARUKA do 01/2026. Ak sa mi nedovolate, nechajte mi email pripadne SMS a ozvem sa spät. Klasická gitara veľkosti 4/4. Vrchná doska nástroja je vyrobená zo smreku, luby a zadná doska z javoru. Nato krk s menzúrou 650mm, je osadený orechovým hmatníkom a 19 pražcami. O ladenie a intonáciu sa stará orechová kobylka, plastový nultý pražec a Ortega mechanika. Vyhladavanie - nylonka, nylonova gitara, akusticka gitara, klasicka gitara, ibanez, taylor, yamaha, fender, spanielka, lag, pasadena, cordoba, martin
Gitara Messina - španielka
Dobrý deň, predám španielku značky Messina o veľkosti 3/4. Gitara je používaná, je v dobrom stave a výborne ladí. V cene je aj puzdro a stojan na noty. Gitara je vhodnejšia skôr pre deti. Osobný odber, kontaktovať cez sms. Dohoda možná
GitaraTakamine GJ72CE Natural
Elektro-akustická gitara zo série G70, jumbo. Hmatník je osadený 20 pražcami, elektronika TK-40D so vstavanou ladičkou a 3-pásmovým ekvalizérom, palisandrová kobylka, zlatý hardware s Die-Cast ladiacimi mechanikami, prevedenie Natural. Gitara má mohutné jumbo telo, masívnu konštrukciu s nevšednými kozmetickými prvkami a prémiovou elektronikou GJ72CE vhodná pre vystúpenia. Tvar tela je spojený s robustným zvukom a hlasitosťou. Gitara má perfektný dohmat, nízko struny nové 10 Elixír. Gitara bola zakúpena 10.9.2022. Je v 100-percentnom stave. Gitara sa predáva s púzdrom Gator. Gitaru predávam výlučne formou osobného odberu.
Elektroakustická gitara Little Martin LX1E
Predám Elektricko-akusticku gitaru MartinGo LX1E. Gitara je v zachovalom stave, elektronika funguje odskúšané✅ gitara je vhodná aj pri cestovaní je malá nezaberie veľa priestoru. Popis gitary: Vrchná doska gitary je vyrobená z masívneho smreka Sitka, zatiaľ čo zadná doska a luby sú z moderného materiálu HPL v mahagónovom prevedení. Brezový krk je vybavený kompozitným hmatníkom Richlite s 20 pražcami. Tento ekologický materiál, vizuálne podobný ebenovému drevu, sa vyznačuje vynikajúcimi akustickými vlastnosťami, odolnosťou a stabilitou. Na hlavici, ktorá je tiež vyrobená z materiálu Richlite, nájdete kompenzované sedlo. Nultý pražec je vyrobený z prírodného Corianu (umelý kameň) a má priemer 43 milimetrov. Ladiace strojčeky s menšími kolíkmi a všetok hardvér sú chrómové. Balenie obsahuje mäkké puzdro. Gitara je vybavená piezoelektrickým snímačom Fishman Sonitone umiestneným v ozvučnici nástroja s jednoduchými otočnými ovládačmi Volume/Tone. Moja konečná cena je 495€. Cena je pevná!!! Kontaktovať ma len ak máte pevný záujem. Len osobný odber.
Španielka gitara
Klasická Španielska gitara značky La Raz vo výbornom stave, dobrý zvuk, mám k tomu aj púzdro, môžte volať na .
Predám kvalitnú čiernu klasickú gitaru s púzdrom
Predám kvalitnú gitaru ( spanielku ) pre deti a žiakov umeleckých škôl v čiernom lesku s perfektným zvukom a kvalitným spracovaním vďaka ktorému gitara dobre ladí i v nižších polohách. Je to klasická gitara španielka. Úplne nová, bez poškodení. Telo gitary je vyrobené z lipy. Hmatník z javoru. Je to plná veľkosť 4/4. Pridám i púzdro.