bazár, predaj, inzercia, predám

God Of War PS2 ,Tekken 5 PS2 , Harry Potter Legacy Ps5

Kategória: Hry

predám God of war PlayStation dva Tekken 5 na PlayStation dva Harry Pottera hogworts Legac si na PlayStation 5 s Kodani na skiny

cenu ponúknutie mail/sms
God Of War PS2 ,Tekken 5 PS2 , Harry Potter Legacy Ps5
Podobné inzeráty
Kúpim God of War hry a kolektorky - Nerozbalené
Zháňam God of War hry a kolektorky do svojej zbierky. Hry: God of War Collection God of War Collection Volume 2 God of War Collection na PS VITA Kolektorky: God of War 3 Ultimate Trilogy Edition God of War 2018 Collectors Edition God of War 3 Trilogy Edition God of War 2018 Limited Edition God of War 2 Special Edition Hry aj kolektorky musia byť nerozbalené. Hry NESMÚ byť Platinum, Essentials alebo PS Hits verzie. Kontaktujte ma mailom s cenovou ponukou a fotkami.
PS2 Harry Potter -Fenixuv Rád
Na predaj : PS2 Harry Potter -Fenixuv Rád Popis hry : Úzky vzťah medzi knihou, filmom a videohrou je v hre Harry Potter and the Order of the Phoenix evidentnejšie ktoré kedykoľvek predtým. Hráči budú môcť detailne preskúmať veľa kľúčových miest v Bradaviciach i mimo neho, ktoré budú porovnateľné so svojím filmových náprotivkom, zatiaľ čo budú celkom ponorení do napínavého dobrodružstva korešpondujúceho s bohatým príbehom knižnej predlohy. Vďaka možnosti hrať za rozmanité postavy, vrátane Harryho Pottera, Dumbledora alebo Siriusa Blacka, ponúka hra Harry Potter and the Order of the Phoenix fanúšikom príležitosť k získaniu kúzelnej paličky, preskúmaniu všetkého okolo Rokfortu a prežitia tak jedného roku, ktorý je pre Toho, ktorý prežil , jedným z najviac vzrušujúcich a nebezpečných rokov v živote.
PS2 Harry Potter - And The Chamber of Secrets
Na predaj čisto nova hra PS2 Harry Potter - And The Chamber of Secrets Harry Potter a Tajomná komnata pokračuje v dobrodružstvách čarodejníka s okuliarmi, ktorý sa vracia do Rokfortu, aby začal druhý rok štúdia. Veci však nejdú hladko, pretože hra pozorne sleduje udalosti nájdené v J.K. Druhá kniha Rowlingovej z medzinárodnej najpredávanejšej fantasy série. Harry Potter a priatelia Hermiona a Ron musia preskúmať strašné nebezpečenstvo: študenti sa záhadne menia na kameň. V úlohe Chlapca, ktorý prežil, hráči preskúmajú 3D Rokfort, Šikmú uličku a Zakázaný les z pohľadu tretej osoby. Aby im hráči pomohli v ich pátraní, musia navštevovať kurzy, aby sa mohli naučiť rôzne kúzla. Tieto kúzla sa potom použijú na nepriateľov, ale ak nie sú zoslané správne, môže dôjsť ku komickému alebo nebezpečnému zlyhaniu. Okrem hlavného dobrodružstva sa hráči môžu zúčastniť množstva minihier, ako je napríklad odstraňovanie škriatkov zo záhrady pani Weasleyovej alebo boj s inými čarodejníkmi v Dueling Clube.
Vymením Dying Light 2 PS5
Vymením Dying Light 2 PS5 za jednu z týchto hier: - God of War Ragnarok PS5 - Resident Evil 4 PS5 - Jedi Survivor PS5 - Cyberpunk 2077 PS4 - A Plague Tale: Requiem PS5 - Tunic PS5 Prosím kontaktovať len mailom, a len ak máte tieto hry. Prípadne predaj za 25 eur.
Hry na PS4 a PS5
Predám hry na PS4 a PS5 God of war na PS4 - 8€ God of war Ragnarok PS5 - elektronická verzia - 30 € Fifa 2022 na PS5 - úplne nová, ešte zabalená vo fólií - 20€ Cena pri kúpe oboch hier 35 €
God of War Ragnarok PS5 Playstation 5
Predam/vymenim za inu PS5 hru, kluc na God of War Ragnarok PS5. Kluc bol pribaleny k ps5 a nemam pre neho vyuzitie. Piste ponuku rovno na mail, cislo vymyslene. Plati do zmazania.