bazár, predaj, inzercia, predám

GRAFICKÉ PRÁCE, LOGO, IDENTITA, ILUSTRÁCIE

Kategória: IT, webdesign

Zdravím!

Ako grafická dizajnérka vám rada poskytnem grafické služby, ilustrácie a iné tvorivé činnosti.
Som študentkou VŠVU a grafický dizajn ma neustále obklopuje, popri zadaniach zo školského prostredia, pracujem na mnohých projektoch aj pre svojich klientov.

Ponúkam nasledujúce grafické služby :

LOGO, FIREMNÁ IDENTITA
HLAVIČKOVÝ PAPIER, OBÁLKY, VIZITKY
ZALAMOVANIE TLAČOVÍN
PREZENTÁCIE
ILUSTRÁCIE DO KNÍH, OBÁLKY ČASOPISOV, MERCH
INFOGRAFIKY, BANNERY NA WEB, IKONKY
NÁLEPKY, DIAZJN OBALOVÍN
PLAGÁTY, BILLBOARDY, PÚTAČE
a mnoho ďalšieho..

Ak sa rozhodnete so mnou spolupracovať, zašlem vám môj kompletný cenník a v prípade záujmu aj rozsiahlejšie portfólio. Veľmi rada vám poskytnem služby, ktoré vám pomôžu pri propagácií vašej firmy a dotiahnu váš projekt do úspešného konca.

Kontaktujte ma prostredníctvom emailu alebo telefonicky. n.apfelova@ /
Teším sa na spoluprácu.

Nataša Apfelová
Grafický dizajnér
GRAFICKÉ PRÁCE, LOGO, IDENTITA, ILUSTRÁCIE
Podobné inzeráty
Grafické práce | Plagát, logo, vizitka, firemná identita
Dobrý deň, som Michal Pazúrik, 18 ročný živnostník z Oravy. Popri škole si privyrábam marketingom a grafikou. Snažím sa pracovať kreatívne a zveľadiť projekty sviežimi inovatívnymi nápadmi, s dodržaním termínu a efektívne pridanou hodnotou. Moje služby zahŕňajú: - logo - banner - plagáty - vizitky - letáky - firemná identita/brand - propagačné materiály - úprava fotiek - webdesign Cena sa odvíja podľa požiadaviek klienta. Na predstavu design jedného plagátu približne 15€. Okrem grafiky ponúkam aj iné digitálne služby pozrite moje ďalšie inzeráty. Vyžadujem zálohu 50% vopred na účet, v prípade nespokojnosti s návrhmi je možné ju vrátiť.
Digitálne Služby » Freelancer • Web - Marketing - Dizajn
Kompletná a cenovo dostupná náhrada marketingovej agentúry: Všestranný freelancer s dlhoročnými skúsenosťami, od roku 2015. Hľadáte človeka, ktorý by Vám zabezpečil všetky digitálne služby, ktoré kedykoľvek len budete potrebovať? Nezáleží na tom, či ste malá, stredná alebo veľká firma - jednotlivec: • WEB _ECOMMERCE (VÝVOJ NA MIERU) Základom každého ziskového online podnikania je webová stránka, ktorá spĺňa všetky štandardy pre „boom“ predaj tovaru a služieb. Ak ste tu pre nový a predávajúci web, neváhajte a požiadajte o cenovú ponuku. » prezentačné webstránky » eshopy a katalógy » jednostránkové weby » šablónové weby • INZERCIA _ONLINE (VÝKONNOSTNÝ MARKETING) Zaujíma Vás, ako zvýšiť návštevnosť webu a predaj produktov alebo služieb? Jednou z najúčinnejších techník je umenie výkonnostného marketingu. Uzatvorte so mnou pakt a získajte úplnú kontrolu nad Vašou reklamou. » Google Ads » Facebook Ads / Meta Ads » Newsletter Marketing • GRAFICKÝ _DIZAJN (FIREMNÁ IDENTITA) Nevyhnutnou súčasťou každého dobrého podnikateľa je firemná identita, ktorá zanecháva dojem a zabraňuje jednotlivcom, aby si pomýlili Vašu značku. Opíšte svoju predstavu, prekonzultujte ju so mnou a získajte výsledok s dojmom. » logo » vizitka » banner » billboard » propagačné predmety » komunikačné tlačoviny » a všetko ostatné zahŕňajúc vektorovú grafiku • WEB _ANALÝZA (HODNOTNÁ OPTIMALIZÁCIA) Web nespĺňajúci Vaše obchodné ciele je problém, ktorý nepotrebujete. Má zmysel odhaliť príčinu alebo vytvoriť úplne nové riešenie? Myslite na svojich klientov a získajte optimalizovaný web s bezchybným UX & UI. • WEB _DIZAJN (NÁVRH VO FIGMA) Každá webová stránka by mala byť navrhnutá a vyvíjaná tak, aby v používateľovi vyvolala pocit zážitku, bez ťažkostí počas surfovania. Doprajte si špičkovo spracovaný dizajn na mieru, prispôsobený Vašim potrebám. • ALL-IN-ONE _SPOLUPRÁCA Majte v zásobe svojho vlastného „ajťáka“, a v prípade potreby Vám poskytne pomocnú ruku, ktorá vždy padne vhod, bez zhonu. Zapadajú sem všetky služby, a ešte navyše: starostlivosť o eshop, zákaznícky servis, editovanie videa, práca s dátami aj tabuľkami a iné. Kľúčom k úspechu ste Vy a naša spoločná stratégia » Zopár mojich web projektov: » » » » » » » » » » » » » » » » - tvorba webstránok, tvorba webstránky, tvorba web stránok, tvorba web stránky, tvorba eshopu, tvorba eshopov, tvorba e-shopu, tvorba e-shopov, online reklama, online marketing, ppc reklama, adwords
Jakub Dodek - Grafické služby/práce
Hľadáte grafické návhry pre Vás alebo Váš biznis ? Ste na správnom mieste. Robím grafické návrhy rôzneho druhu : banery, letáky, brožúry, vizitky, ale napríklad aj thumbnaily na youtube a mnohé ďalšie. Medze sa nekladú :) Taktiež ponúkam úpravu a strih videa, vloženie titulkov do filmu, alebo voiceover Kontaktovať ma môžete mailom, Whatsapp alebo formulárom na mojej stránke:
Tvorba Webových stránok, návrh loga
Tvorba webstránok a branding sú dva kľúčové prvky, ktoré vám pomôžu zaujať vašu cieľovú skupinu a získať si nových zákazníkov. Ak chcete mať konkurenčnú výhodu a zaujať väčšie množstvo ľudí, radi Vám s tým pomôžeme. Ponúkame: Web dizajn Tvorba loga Celkový branding a identita značky Grafické dizajny na sociálne siete Grafické dizajny na tlačoviny (letáky, vizitky, billboardy, plagáty...) Optimalizácia na mobilné zariadenia Cena je individuálna a záleží od viacerých faktorov, Stačí sa ozvať ohľadom Vašej požiadavky, či už telefonicky alebo mailom.
GRAFICKÉ SLUŽBY - LOGO, VIZITKÝ, PLAGÁTY
NAŠE SLÚŽBY SÚ: Webový dizajn, rôzne grafické práce, vizitky, programovanie webových stránok, úprava fotiek, videí či web stránok. Grafická kreativita pre účel reklamných predmetov (letáky, billboardy), tvorba dizajnového loga a vytvorenie firemnej identity. Logo na mieru.
Grafické návrhy
Dobrý deň Ponúkam grafické služby (logo,vizitky,svadobné oznámenia,jedálne a nápojové lístky ,plagáty na rôzne podujatia a pod. ) Grafické návrhy spravím zdarma až do zrušenia inzerátu . Som začiatočník a rada si vytvorím svoje portfólio a v prípade spokojnosti sa pri ďalšej spolupráci dohodneme na prijateľnej cene . Ďakujem :D