bazár, predaj, inzercia, predám

GRAND-REALITY • Ponuka pozemku

Kategória: Pozemky

GRAND-REALITY • Ponuka pozemku len v našej RK • Ponúkame na predaj pekný, veľký, slnečný pozemok obdĺžnikového tvaru vo vinohradníckej oblasti, vhodný na výstavbu vinohradníckeho domu. Pozemok sa nachádza v meste Skalica nad lokalitou Predmestie, v oblasti novo postavených rodinných domov, vinohradníckych domov a hospodárskych usadlostí. Pozemok vedený ako orná pôda je o výmere 2639 m2 (šírka cca 21 m a dĺžka 125 m). Pravidelne kosený, bez viniča a bez stromov, pripravený na výstavbu.
Výhodou tejto nehnuteľnosti je šírka pozemku, rovinatý terén, tichá a zaujímavá lokalita, ale v tesnej blízkosti mesta s celkovou občianskou vybavenosťou.
Cena: 135.000€
V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo.
Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti.
Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 11 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť.
Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou.
Kontakt: Jana Filúšová -
Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR

GRAND-REALITY • Ponuka pozemku
Podobné inzeráty
GRAND-REALITY • Zaujímavá ponuka pozemku
GRAND-REALITY • Zaujímavá ponuka len v našej RK • Ponúkame na predaj pekný, veľký, slnečný pozemok obdĺžnikového tvaru vo vinohradníckej oblasti, vhodný na výstavbu vinohradníckeho domu. Pozemok sa nachádza v meste Skalica v lokalite Nivky za st. tehelňou, v oblasti novo postavených rodinných domov, vinohradníckych domov a hospodárskych usadlostí. Pozemok vedený ako orná pôda je o výmere 1739 m2 (šírka cca 15 m a dĺžka 113 m). Pravidelne kosený, bez viniča a bez stromov, pripravený na výstavbu. Výhodou tejto nehnuteľnosti je šírka pozemku, rovinatý terén, tichá a zaujímavá lokalita, ale v tesnej blízkosti mesta s celkovou občianskou vybavenosťou. Cena: 99.000€ V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 11 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Jana Filúšová - Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice
Vinice na predaj v lokalite Šahy v okrese Levice Rekreačný pozemok v Šahách 10527m2 Ponúkame vám na predaj v celosti 10527m2 Elektrika na pozemku. S možnosťou stavby chaty. Druh pozemku Vinica 7315 m2 Lesný pozemok 198 m2 Ostatná plocha 2115 m2 Zastavaná plocha a nádvorie 640 m2 Záhrada 259 m2 celková plocha pozemku je 10527m2 Výmera parcely v m2 7315 Druh pozemku Vinica Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 198 Druh pozemku Lesný pozemok Spôsob využívania pozemku Pozemok s lesným porastom, dočasne bez lesného porastu na účely obnovy lesa alebo po vykonaní náhodnej ťažby Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 2115 Druh pozemku Ostatná plocha Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom sú skaly, svahy, rokliny, výmole, vysoké medze s krovím alebo kamením a iné plochy, ktoré neposkytujú trvalý úžitok Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Výmera parcely v m2 640 Druh pozemku Zastavaná plocha a nádvorie Spôsob využívania pozemku Pozemok, na ktorom je dvor Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce Spoločná nehnuteľnosť Pozemok nie je spoločnou nehnuteľnosťou Výmera parcely v m2 259 Druh pozemku Záhrada Spôsob využívania pozemku Pozemok prevažne v zastavanom území obce alebo v záhradkárskej osade, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň a iné poľnohospodárske plodiny Umiestnenie pozemku Pozemok je umiestnený mimo zastavaného územia obce video V prípade záujmu vám vieme zabezpečiť výhodný hypotekárny úver. Sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS. Pozrite naše ďalšie naše ponuky. Pomôžeme pri kúpe a predaji nehnuteľností.
Na predaj pozemok na výstavbu chaty v Zlatníckej doline
GRAND-REALITY • EXKLUZÍVNE LEN U NÁS • Ponúkame na predaj slnečný pozemok vhodný na stavbu celoročne obývateľnej rekreačnej chaty, v katastrálnom území Skalica, v rekreačnej oblasti Zlatnícka dolina. Ponúkaný pozemok sa nachádza v novobudovanej lokalite krásnej časti Zlatníckej doliny s novou príjazdovou cestou. Možnosť okamžitej výstavby rekreačnej chaty (stavebné povolenie, projekty chaty, vyňatie z pôdneho fondu, geometrický plán, kolky a vyjadrenie dotknutých orgánov je zabezpečené a zahrnuté v cene). Inžinierske siete sú priamo pri pozemku, a to elektrina a mestská voda. Predmetný pozemok nemá žiadne ťarchy, ani vecné bremená. Naprojektovaná chata je prízemná s obytným podkrovím, 4-izbová s kuchyňou, dvomi kúpeľňami s dvomi WC, a so zastrešenou terasou. Dispozične je na prízemí situovaná obývacia izba spojená s kuchyňou a jedálňou, a vstupom na terasu, ďalej dve samostatné spálne, a kúpeľňa s WC. V obytnom podkroví sa nachádza jedna spálňa, kúpeľňa s WC a sprchovým kútom. Ponúkaný pozemok je o výmere 902 m2. Automaticky sa predáva aj podiel na privátnej ceste. Lokalita v blízkosti prírody a blízkosti mesta. Pozemok je situovaný v tichej lokalite a je dobre dopravne dostupný, len 7 km od Skalice. Nachádza sa v peknom prostredí Bielych Karpát a rozprestiera sa takmer uprostred malebnej Zlatníckej doliny. Dolina je obklopená vencom vrchov s listnatými a ihličnatými lesmi. V rekreačnej oblasti a blízko tohto pozemku sa nachádza letné kúpalisko (disponujúce tromi bazénmi - 50 m plaveckým, 25 m neplaveckým a jedným detským bazénom, toboganom, veľkým areálom), reštaurácia Koliba, Skalický salaš, rekreačné zariadenia, reštaurácia - v lete hudobné podujatia. Prírodná chránená oblasť ponúka možnosť turistiky, hubárčenia, relaxovania, jazdu na koňoch, bicyklovanie, priehradu Mlynky a rekreačnú osadu Mlynky. Cez Zlatnícku dolinu vedie niekoľko cyklotrás označených cykloturistickými značkami. Taktiež sa tu nachádza množstvo turistických trás a chodníčkov. Pre nadšencov adrenalínu je v Zlatníckej doline vybudovaná lanová dráha TARZÁNIA, ako aj BIKE ARÉNA ZLATNÍCKA DOLINA. Vybudovaný bol 4 km XC OKRUH, ktorý sa skladá zo štyroch na seba nadväzujúcich trailov. Cena: 78.900 € V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Bc. Dáša Vlková, RSc. - - grandreality@ Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
PREDAJ stavebný pozemok o rozlohe 1880 m2 Nová Baňa
Buttefly-reality ponúka NA PREDAJ stavebný pozemok o rozlohe 1880 m2 Nová Baňa. Tento pozemok je výbornou voľbou pre výstavbu rodinného domu. Mierne svahovitý pozemok. Očistený od náletov. Na pozemku je hospodárska stavba. Kratšia strana pozemku susedí s mestskou komunikáciu, dlhšia strana susedí s mestským pozemkom(evidovaná ako prístup k pozemkom-prejazdné osobným autom) Pozícia pozemku: Výhľady na takmer celé údolie Novej Bane. Situovaný pod pútnickým miestom Kalvária. Trasy na turistiku a bike. Večerné slnko na svieti protiľahlé kopce, čo vytvára krásne farebné obrazy. Vzdialenosti: Od centra (Lidl, Jednota) 0,5km, od diaľnice 2km, od jazera Tajch 5km, od lyžiarskeho strediska Drozdovo 8km IS (voda a elektrika) pri pozemku. Cena pozemku: 106000 € (cena je vrátane kompletného realitného servisu). Ak Vás naša ponuka zaujala alebo máte doplňujúce otázky, neváhajte ma kontaktovať. Butterfly-reality Walter Breuer walter.breuer@ +421- © COPYRIGHT Butterfly-reality, s.r.o. – Obrázky a texty sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Butterfly-reality, s.r.o.
Na predaj veľký investičný pozemok nad mestom Skalica
GRAND-REALITY • Ponúkame na predaj pozemok nachádzajúci sa v k.ú. Skalica, blízko lokality Vysoké pole. Je to tichá lokalita pod vinohradmi a v blízkosti sa nachádzajú vinohradnícke domy a hospodárske usadlosti. Pozemok o výmere 2153 m2 je rovinatý a vedie k nemu asfaltová cesta. Šírka pozemku je 18 m a jeho dĺžka je 119 m. Pri pozemku sa nachádza elektrina. Iné siete tu zatiaľ nie sú. Pozemok vhodný aj ako investícia do budúcna, nakoľko sa táto oblasť postupne rozrastá. Cena: 53 €/m2 V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 12 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku nehnuteľnosti s konzultáciou. Kontakt: Andrea Horváthová - 0904 327 102 / Jana Filúšová - Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR
Novinka na predaj pozemok v Skalici časť Vysoké pole
Grand-Reality : ponúkame na predaj pozemok o rozlohe 2153 m2 nachádzajúci sa v Skalici v lokalite pod Vysokými polami. Je to tichá lokalita pod vinohradmi a v blízkosti sa nachádzajú vinohradnícke domy a hospodárske usadlosti. Pozemok je rovinatý a vedie k nemu asfaltová cesta. Pri pozemku sa nachádza elektrina. Iné siete sa tu nie sú. Šírka pozemku je 18m a jeho dĺžka je 119 m. Pozemok je vhodný aj ako investícia do budúcna, nakoľko sa táto oblasť postupne rozrastá. Cena: 53,- €/m2 V cene je zahrnutý kompletný profesionálny realitný servis, a to kúpna zmluva, kolok, návrh na vklad vlastníckeho práva do príslušného katastra nehnuteľností, prepis energií, odovzdanie nehnuteľnosti, ako aj odborné realitné a finančné poradenstvo. Financovanie Vám bezplatne zabezpečíme podľa aktuálnych ponúk všetkých slovenských bánk, prostredníctvom našich certifikovaných finančných konzultantov. V prípade záujmu sprostredkujeme aj najvýhodnejšie poistenie nehnuteľnosti. Využite služby spoľahlivej a overenej realitnej agentúry, ktorá je na trhu už viac ako 11 rokov. Sprostredkúvame aj ďalšie služby súvisiace s nehnuteľnosťami. Zabezpečíme stavebnú činnosť, záhradnícke práce a poradenstvo, interiérové poradenstvo, služby architekta, znalca (odhad hodnoty nehnuteľností), či hypotekárneho poradcu a právnika. Zmeníme aj Vaše sny na skutočnosť. Ak Vás ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku. Kontakt: Andrea Horváthová - , Jana Filúšová - Realitná agentúra GRAND-REALITY Skalica • ČLEN REALITNEJ ÚNIE SR