bazár, predaj, inzercia, predám

Háčkovanie handmade, zimné čiapky, ponožky

Kategória: Doplnky

Predám šál, tašku, zimné čiapky, ponožky Next a deku. Cena a rozmery na fotkách. BOJNICE OSOBNE alebo POŠTA (+ poštovné k cene).
Háčkovanie handmade, zimné čiapky, ponožky
Podobné inzeráty
Vojenské ponožky
Ponúkam na predaj nové vojenské ponožky. Ponožky zimné tmavosivé-1,5€, ponožky zimné termo kaki 2,5€, ponožky letné kaki 2€.Veľkosť 29.
Predám vojenské termo ponožky a zimné ponožky a let.ponožky
Predám voj.termo ponožky 3€pár,zimné 2€pár,letné 2€ pár veľkosti na foto všetko noé
Ponožky 39-42 záhradníctvo
Nové dobierka nie Ponožky Good Mood Socks sú navrhnuté tak, aby prinášali radosť a potešenie do každodenného života. Zvolené materiály dodajú vašim nohám príjemný pocit a každému vyčaria úsmev na tvári! Žiadne dve rovnaké ponožky, ale spolu tvoria pár. Naše ponožky Good Mood Socks sú dokonalým darčekom pre priateľov, kolegov a rodinu!
Ponozky MC donald
Predám nové ponozky, veľkosť uni. K ním pridám zdarma čierne ponozky veľkosť 43/45.
HANDMADE MACRAME
HANDMADE MACRAME Accessories na: VAKY KABELKY PEŇAŽENKY KĽÚČE Podľa Vašej kreativity Limited availability €5 plus poštovné donáška v PN zadarmo platba cez PayPal alebo na účet Piestany (PRIOR)
Celenky na predaj
Celenky na predaj, nenosene. - ruzova 2 eur - strasova zlato-strieborna 2 eur - bordova semisova 3 eur - handmade celenka Babika 5 eur - handmade celenka s aplikaciami 5 eur. Niektore posielam z Bratislavy (1,2,3,4), niektore z Prahy (5,6,7,8)