bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, jednoizbový byt Banská Štiavnica

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj útulný bytík na vyvýšenom prízemí v blízkosti botanickej záhrady v Banskej Štiavnici. Byt sa nachádza v bytovom dome so samostatným vstupom, priamo do bytu, dostatok súkromia. Pred bytovým domom je tu možnosť urobiť si posedenie ako na dvore, spríjemniť si toto okolie kvetmi.

DISPOZÍCIA: Byt pozostáva zo vstupnej chodbičky. Ďalej sa vchádza do kuchyne. Z kuchynky sa vstupuje do veľkej miestnosti, kde je priestor aj na spoločenskú časť aj na spálňu. Potom tu je kúpeľňa spoločná s toaletou. Malý špajzový kumbálik je tiež súčasťou bytu a viete si v ňom schovať všetko potrebné. K bytu prináleží aj pivnica.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Bytík je v pôvodnom, peknom stave. V izbe sú ošetrené pôvodné drevené parkety. V kuchynke je nové linoleum.

BYTOVÝ DOM: Je zateplený a udržiavaný.

MESAČNÉ NÁKLADY: Náklady na jednu osobu 75€/mesiac plus elektrina a médiá.


LOKALITA: Je tu výborná dostupnosť do historického mesta na peši, iba pár minút.


NÁZOR MAKLÉRA: Odporúčam túto ponuku tak ako mladým ľuďom, tak je to aj výborná investičná ponuka na krátkodobý prenájom v blízkosti historického centra.
. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BS-63062.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, jednoizbový byt Banská Štiavnica
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kol
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
Predai 1 izbového bytu 43,8 m2, Palisády, Staré Mesto, BA
Ponúkam na predaj jednoizbový byt - Palisády, Bratislava. Byt má 43,8 m2 Nachádza sa priamo na Palisádach, v Starom Meste, Bratislava. Byt má parkovanie Byt je rozumne riešený. Má spoločný priestor, záhradku na sedenie. Nachádza sa v dobrej lokalite. Cena: 165 000 EUR. Ak máte záujem o obhliadku alebo viac informácii stačí zavolať na číslo: byt na predaj Bratislava, Jednoizbový byt na predaj Bratislava Bratislava jednoizbový byt na predaj Predaj jednoizbového bytu Bratislava Bratislava Staré Mesto jednoizbový byt na predaj Jednoizbový byt na predaj v Bratislave Palisády byt na predaj predaj bytu Palisády Staré Mesto byt na predaj Staré mesto jednoizbový byt na predaj
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
Pekný 2-izbový 58m2 byt s pivnicou Banská Štiavnica
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj priestranný 2-izbový byt s 8m2 jedálňou, pivnicou v tehlovom bytovom dome v Banskej Štiavnici. Výborná dostupnosť do centra mesta, obchodov, zastávok autobusu, škôl / škôlok a ostatných vybaveností mesta Banská Štiavnica. Ideálny byt na trvalé / prechodné bývanie alebo aj investične na krátkodobý / dlhodobý nájom. Druh: 2 izbový byt Lokalita: Pod Kalváriou / Banská Štiavnica Orientácia: Južná Poschodie: 1 Počet bytov v bytovom dome: 4 Úžitková plocha bytu: 58m2 + veľká pivnica Stav: Pôvodný s prerobenou kúpeľňou Pivnica: Áno Lodžia / Balkón: Nie Výťah: Nie Kúrenie: Elektrické / akumulačné pece + konvektory Parkovanie: Verejné Garáž: Možnosť dokúpenia / 45m2 / podpivničená s dielňou Vlastníctvo: 1/1, bez tiarch Sťahovanie: Okamžité 2-izbový byt sa nachádza na prvom poschodí v tehlovom bytovom dome bez výťahu. Obývacia miestnosť a spálňa sú orientované na juh, priestranná 8m2 jedáleň na západ, kuchyňa a kúpeľňa na sever. Byt je k dispozícii okamžite, okolité prostredie je tiché, pekne udržiavané majiteľmi bytov a mestom. Možnosť dokúpenia aj veľkej 45m2 garáže s oknami, pozostávajúca z dvoch miestností, z ktorých jedna je využívaná ako dielňa, pod ktorou sa nachádza pivnica. TECHNICKÉ ÚDAJE: Byt je v pôvodnom, no výborne udržiavanom stave s dávnejšou rekonštrukciou kúpeľne so sprchovým kútom. Elektrina v byte je pôvodná, no počas rekonštrukcie kúpeľne sa vymenila rozvodová skriňa s ističmi. Kúrenie v byte je elektrické akumulačnými pecami a elektrickými konvektormi. Plyn do bytu potiahnutý nie je, no je privedený do bytového domu. Voda mestský vodovod, odpad kanalizácia. Podlahy v byte sú v kombinácii dlažba, bukové parkety a linoleum. Garáž s dielňou (možnosť dokúpiť) sú v dobrom suchom stave, napojené na elektrinu z bytu (bytového domu), garážová brána je na diaľkové ovládanie, voda do garáži /dielne zavedená nie je. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa prechádza do kuchyne so špjzou, kúpeľne s toaletou a obývacej miestnosti, z ktorej sa prechádza do spálne. Z kuchyne sa prechádza do 8m2 jedálne, ktorá je dostatočne veľká na zriadenie menšej izby. PARKOVANIE: Parkovanie je možné priamo pred bytovým domom. GARÁŽ: Možnosť dokúpenia aj veľkej 45m2 garáže s oknami, pozostávajúca z dvoch miestností, z ktorých jedna je využívaná ako dielňa, pod ktorou sa nachádza pivnica. Samostatná garáž nie je predmetom predaja. LOKALITA: Byt sa nachádza v tichej mestskej časti mesta Banská Štiavnica, s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou mesta. VYUŽITIE: Byt je vhodný na trvalé / prechodné bývanie, ale vzhľadom na lokalitu, veľkosť a potenciál aj ako investícia so zámerom krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu. CENA: 120.000€ KONTAKT:  Juraj Ladziansky ,  , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie V cene sú zahrnuté služby RK : ko
3-izbový byt s REKONŠTRUKCIOU, Dolná ulica, Banská Štiavnica
KARIN & PARTNERS vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom na ulici Dolná, v cene ktorého je aj REKONŠTRUKCIA BYTU. Byt s výbornou dostupnosťou do centra mesta, obchodov, zastávok autobusu, škôl / škôlok a ostatných vybaveností mesta Banská Štiavnica je bez tiarch, k okamžitému k predaju a následnej rekonštrukcie. Byt sa nachádza na piatom poschodí v bytovom dome s výťahom so západnou orientáciou s pekným výhľadom na prírodu a Nový Zámok. Druh: 3 izbový byt Stav: Pôvodný s murovaným jadrom KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA: v cene! Lokalita: Dolná ulica / Banská Štiavnica Orientácia: Západná Úžitková plocha bytu: 63m2 Balkón: Áno Pivnica: Áno Cena: 129.900 TECHNICKÉ ÚDAJE: Byt je momentálne v pôvodnom stave pripravený na kompletnú rekonštrukciu, ktorej realizácia je súčasťou predaja a v požadovanej cene bytu. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa: - Nová elektroinštalácia - Nová kuchyňa - Nová kúpeľňa a wc + obklady a dlažba - Nové podlahy v chodbe a kuchyni - Prebrúsenie a nalakovanie parkiet v izbách - Nové dvere (izby, kúpeľňa, wc, zárubne pôvodné - ošetrené). REKONŠTRUKCIA je v štandardnom prevedení, akékoľvek úpravy, požiadavky alebo vybrané materiály budú konzultované pred procesom predaja s predávajúcim a zhotoviteľom rekonštrukcie. Viac informácií telefonicky alebo osobne na obhliadke. Poskytnuté vizualizácie nezodpovedajú konečnej predstave rekonštrukcie! Vo všetkých troch izbách sú pekné parkety z bukového dreva. K bytu prináleží pivnica a spoločný odkladací priestor na bicykle alebo kočíky. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa prechádza do kuchyne, obývačky, kúpeľne a samostatnej toalety. Priestranná obývacia miestnosť s balkónom z ktorej sa prechádza do dvoch izieb. PARKOVANIE: Parkovanie je možné pozdĺž ulice Dolná smerom ku Križovatke alebo smerom do centra mesta mimo hlavnej cesty na parkovisku určenému pre majiteľov bytov ulice Dolná. LOKALITA: Byt sa nachádza vo výbornej a žiadanej lokalite so spomínanou výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou mesta. Veľkou výhodou je aj 15 minútová pešia vzdialenosť od historického centra mesta Banská Štiavnica, ktorá je jedným z najkrajších miest na Slovensku. VYUŽITIE: Byt je vhodný na trvalé / prechodné bývanie, ale vzhľadom na pozíciu aj ako investícia so zámerom krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu. Ak Vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku. KONTAKT: Juraj Ladziansky , , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie
3-izbový byt s REKONŠTRUKCIOU, Dolná ulica, Banská Štiavnica
KARIN & PARTNERS vám ponúka na predaj 3-izbový byt s balkónom na ulici Dolná, v cene ktorého je aj REKONŠTRUKCIA BYTU. Byt s výbornou dostupnosťou do centra mesta, obchodov, zastávok autobusu, škôl / škôlok a ostatných vybaveností mesta Banská Štiavnica je bez tiarch, k okamžitému k predaju a následnej rekonštrukcie. Byt sa nachádza na piatom poschodí v bytovom dome s výťahom so západnou orientáciou s pekným výhľadom na prírodu a Nový Zámok. Druh: 3 izbový byt Stav: Pôvodný s murovaným jadrom KOMPLETNÁ REKONŠTRUKCIA: v cene! Lokalita: Dolná ulica / Banská Štiavnica Orientácia: Západná Úžitková plocha bytu: 63m2 Balkón: Áno Pivnica: Áno Cena: 129.900 TECHNICKÉ ÚDAJE: Byt je momentálne v pôvodnom stave pripravený na kompletnú rekonštrukciu, ktorej realizácia je súčasťou predaja a v požadovanej cene bytu. Kompletná rekonštrukcia zahŕňa: - Nová elektroinštalácia - Nová kuchyňa - Nová kúpeľňa a wc + obklady a dlažba - Nové podlahy v chodbe a kuchyni - Prebrúsenie a nalakovanie parkiet v izbách - Nové dvere (izby, kúpeľňa, wc, zárubne pôvodné - ošetrené). REKONŠTRUKCIA je v štandardnom prevedení, akékoľvek úpravy, požiadavky alebo vybrané materiály budú konzultované pred procesom predaja s predávajúcim a zhotoviteľom rekonštrukcie. Viac informácií telefonicky alebo osobne na obhliadke. Poskytnuté vizualizácie nezodpovedajú konečnej predstave rekonštrukcie! Vo všetkých troch izbách sú pekné parkety z bukového dreva. K bytu prináleží pivnica a spoločný odkladací priestor na bicykle alebo kočíky. DISPOZÍCIA: Vstupná chodba, z ktorej sa prechádza do kuchyne, obývačky, kúpeľne a samostatnej toalety. Priestranná obývacia miestnosť s balkónom z ktorej sa prechádza do dvoch izieb. PARKOVANIE: Parkovanie je možné pozdĺž ulice Dolná smerom ku Križovatke alebo smerom do centra mesta mimo hlavnej cesty na parkovisku určenému pre majiteľov bytov ulice Dolná. LOKALITA: Byt sa nachádza vo výbornej a žiadanej lokalite so spomínanou výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou mesta. Veľkou výhodou je aj 15 minútová pešia vzdialenosť od historického centra mesta Banská Štiavnica, ktorá je jedným z najkrajších miest na Slovensku. VYUŽITIE: Byt je vhodný na trvalé / prechodné bývanie, ale vzhľadom na pozíciu aj ako investícia so zámerom krátkodobého alebo dlhodobého prenájmu. Ak Vás naša ponuka zaujala kontaktujte nás a dohodnite si obhliadku. KONTAKT: Juraj Ladziansky , , ladziansky@ certifikovaný realitný maklér / člen realitnej únie