bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, obchodný priestor Hybe, ul. Hlavná -

Kategória: Obchodné priestory

Ponúkame na predaj rodinný dom na Hlavnej ulici v obci Hybe. Dom sa nachádza na pozemku o výmere 509 m2 a spolu s domom je na pozemku postavená hospodárska budova.

Rodinný dom bol v minulosti prispôsobený a využívaný ako predajňa potravín so skladom, preto je aktuálne vhodný na podobný účel alebo na celkovú rekonštrukciu s prestavbou. Nehnuteľnosť aktuálne nemá pozemok, ktorý by sa dal využivať ako záhrada. Po prípadnom odstránení hospodárskej budovy vznikne cca 300 m2 pozemok s výhľadom na Vysoké Tatry. Za hospodárskou budovou sa nachádza potok, čo dotvára ideálne prostredie na relax.

Samotný dom aj hospodárska budova sú v pôvodnom stave. Dom je postavený z tehly, hospodárska budova prevažne z kameňa. Strecha je sedlová, nezateplená, pokrytá eternitom. Okná su drevené, krabicové. Kúrenie je ústredné, aktuálne odpojené a nefunkčné. Pre znovuzapojenie prípojného bodu na elektrinu je potrebné nechať urobiť elektrickú skriňu podľa aktuálnych noriem. Rodinný dom je napojený na žumpu ale pred domom sa nachádza kanalizácia dom je možné na ňu napojiť.

VÝHODY: Nehnuteľnosť vhodná na podnikanie, sklady alebo rekreáciu po prestavbe, dobrá dostupnosť na diaľnicu, potok na hranici pozemku, výhľad na Vysoké Tatry, Energetická trieda E. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-58242.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, obchodný priestor Hybe, ul. Hlavná -
Podobné inzeráty
Obchodný priestor 133 m2 Račianska ulica, Nové Mesto
Ponúkam na predaj Obchodný priestor 133 m2. Nachádza sa na Račianskej ulici, v Novom Meste, Bratislava. Priestor je vhodný na podnikanie, obchod, reštaurácia. Priestor má veľké výklady. Cena: 195 000 € / dohoda Ak máte záujem o obhliadku, alebo viac informácii, Stačí zavolať na: Priestor na predaj Bratislava, obchodný priestor na predaj v Bratislave, Bratislava obchodný priestor na predaj, obchodný priestor na predaj Obchodný priestor na predaj Nové Mesto, Nové Mesto obchodný priestor na predaj Račianska ulica obchodný priestor na predaj Predaj obchodného priestoru na Račianskej ulici? Račianska ulica obchodný priestor na predaj predaj obchodného priestoru Račianska ulica Obchodný priestor na predaj Bratislava
PRENÁJOM●MODERNÉ OBCHODNÉ PRIESTORY●NOVOSTAVBA● CENTRUM ŠALE
Ponúkame Vám na prenájom priamo v centre mesta Šaľa komerčné - obchodné priestory, na ul. Kráľovská. Plocha: úžitková 46m2. Obchodný priestor sa nachádza v novostavbe, ktorá sa nachádza v dobre situovanej lokalite v úplnom centre mesta. Dispozične obchodný priestor pozostáva: 1x veľký obchodný priestor s výkladom smerom na ulicu, sklad, malá kuchynka, vlastné sociálne zariadenie - WC a umývadlo. Obchodný priestor sa nachádza na prízemí a vzhľadom na svoju polohu pri hlavnej ceste je obchodný priestor vhodný na reprezentatívne kancelárske alebo obchodné priestory, sídlo firmy, športovo relaxačné centrum a na rôzne iné činnosti - služby či účely. K obchodnému priestoru prislúcha klimatizácia, vlastné parkovisko a priestor na reklamný banner nad hlavným vchodom do obchodného priestoru. Budova kde sa obchodný priestor nachádza je prístupná priamo z hlavnej cesty - výborná dostupnosť. Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Oddelené WC.Stav objektu: novostavba. Kúrenie: centrálne. Ostatné vybavenie: internet, klimatizácia. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody a iné prevádzky, výborná poloha - centrum mesta, bezproblémové parkovanie - vlastné parkovisko, novostavba, moderné obchodné priestory, klimatizácia. Obchodný priestor je ihneď voľný ! PONUKA OBCHODNÝCH PRIESTOROV: 1. obchodný priestor 46m2 - cena: 500 €/mesiac + elektrická energia 2. obchodný priestor 51m2 - cena: 550 €/mesiac + elektrická energia
PRENÁJOM MODERNÝ VEĽKÝ OBCHODNÝ PRIESTOR V CENTRE MESTA ŠAĽA
Ponúkame Vám na prenájom priamo v centre mesta Šaľa komerčné - obchodné priestory, na ul. Kráľovská. Plocha: úžitková 73m2. Obchodný priestor sa nachádza v novostavbe, ktorá sa nachádza v dobre situovanej lokalite v úplnom centre mesta. Dispozične obchodný priestor pozostáva: 1x veľký obchodný priestor s výkladom smerom na ulicu, sklad, malá kuchynka, vlastné sociálne zariadenie - WC a umývadlo. Obchodný priestor sa nachádza na prízemí a vzhľadom na svoju polohu v centre pri hlavnej ceste je obchodný priestor vhodný na reprezentatívne kancelárske alebo obchodné priestory, sídlo firmy, športovo relaxačné centrum a na rôzne iné činnosti - služby či účely. K obchodnému priestoru prislúcha predpríprava na klimatizáciu, vlastné parkovisko a priestor na reklamný banner z bočnej strany budovy kde sa obchodný priestor nachádza. Budova kde sa obchodný priestor nachádza je prístupná priamo z hlavnej cesty - výborná dostupnosť. Podlaha: dlažba. Okná: plastové. Oddelené WC. Stav objektu: novostavba. Kúrenie: centrálne. Zabezpečenie alarmom. Asfaltová prístupová cesta. Výhody: slnečný, pekný výhľad, obchody a iné prevádzky, výborná poloha - centrum mesta, bezproblémové parkovanie - vlastné parkovisko, novostavba. Obchodný priestor je ihneď voľný ! Cena 650€/mesiac + elektrická energia
NA PRENÁJOM PEKNE ZREKONŠTRUOVANÝ OBCHODNÝ PRIESTOR
Kristína HULIAKOVÁ zo spoločnosti Diamond Reality Vám ponúka na prenájom zrekonštruovaný obchodný priestor na sídlisku Ťahanovce. O AKÝ PRIESTOR SA JEDNÁ? Ponúkame na prenájom atraktívny obchodný priestor s rozlohou 65 m2 na 1. poschodí v polyfunkčnom objekte na Juhoslovanskej ulici. Tento viacúčelový priestor je ideálny pre podnikateľov, ktorí hľadajú vhodné miesto pre svoj obchod alebo kanceláriu. Priestor je zrekonštruovaný. Využitie ako obchodný priestor ponúka ideálnu viditeľnosť pre Vaše podnikanie, čím pritiahnete potenciálnych zákazníkov. Na druhej strane, tento priestor môže byť tiež využitý ako elegantná kancelária, kde si môžete vytvoriť produktívne pracovné prostredie. Klimatizácia v priestore zaisťuje príjemnú teplotu počas celého roka, čo prispieva k pohodliu a komfortu pre vašich zamestnancov aj zákazníkov. CENA ZA PRIESTOR Nájomné za tento priestor je 325€ + energie (voda a elektrina podľa spotreby, vykurovanie 0,80€/m2) + DPH. Ak hľadáte obchodný priestor alebo elegantnú kanceláriu, táto ponuka je pre Vás. Nechajte sa očariť výhodami tohto pekne zrekonštruovaného a klimatizovaného priestoru a zabezpečte si ideálne miesto pre vaše podnikanie alebo prácu. FOTO ILUSTRAČNÉ.
GALANTA/CENTRUM - obchodný priestor na 1.p s parkovaním
Exkluzívne ponúkame na predaj obchodný priestor v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestor sa nachádza v centre mesta je dobre viditeľný z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte GALAXIA z roku 2008. Priestor je určený na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžil ako predajňa elektroniky a nábytku. DISPOZÍCIA: Výmera: 212,9m2 + balkón - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + rožný balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti slúžia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. Cena za nebytový priestor o výmere 212,9m2 je 170 320€ Záchody k priestoru sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA: V prípade záujmu je možné dokúpiť aj vedlajší priestor, ktorý je je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. V súčasnosti je tento priestor o výmere 87,4m2 prepojený s ponúkaným priestorom. Spoločne tieto priestory majú súvislú úžitkovú plochu o výmere 307,3m2. Takisto je možné rozšírenie o ďalší skladovo/obchodný priestor na rovnakom podlaží s výmerou 36,85m2. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. V prípade záujmu je možné dokúpiť vyhradené parkovacie státie v suteréne obchodnej galérie. Cena za jedno parkovacie státie je vo výške 9.990€/státie NAŠE SLUŽBY Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti. *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie Obytná plocha: 212.9m² Celková rozloha: 212.9m² Úžitková plocha: 212.9m² Vlastníctvo: f
GALANTA/CENTRUM - obchodný priestor s balkónom v OC GALAXIA
Exkluzívne ponúkame na predaj obchodný priestor v obchodnom centre GALAXIA na Hlavnej ulici v Galante. Priestor sa nachádza v centre mesta je dobre viditeľný z Hlavnej ulice v polyfunkčnom objekte GALAXIA z roku 2008. Priestor je určený na rôzne využitie ako obchodná prevádzka (predajňa, priestory pre služby). V minulosti slúžil ako predajňa elektroniky a nábytku. DISPOZÍCIA: Výmera: 87,40m2 + balkón - nachádza sa na 1. nadzemnom podlaží. Priestor je prístupný cez obchodnú galériu, pozostáva z jednej miestnosti a balkónu do Hlavnej ulice, má tvar obdĺžnika, výklad po celej šírke do obchodnej galérie a je presvetlený veľkými oknami z Hlavnej ulice. Cena za nebytový priestor o výmere 87,4m2 je 69 920€ Záchody k priestoru sú k dispozícii na rovnakom podlaží pre všetky nebytové priestory na poschodí. MOŽNOSŤ ROZŠÍRENIA: V prípade záujmu je možné prikúpiť aj vedlajší priestor (v súčasnosti prepojený s ponúkaným priestorom o výmere 212,9m2. Priestor dispozične pozostáva z 3 miestnosti + balkón do Hlavnej ulice. 2 miestnosti slúžia ako zázemie hlavnej predajnej časti, nachádza sa v nich kuchynka a kancelária. Priestor má výklad do obchodnej galérie a je presvetlený z dvoch strán veľkými oknami. Takisto je možné rozšírenie o ďalší skladovo/obchodný priestor na rovnakom podlaží s výmerou 36,85m2. Priestor je prístupný dverami z obchodnej galérie, v súčasnosti nemá výklad do obchodnej galérie. Je prirodzené presvetlenný a odvetraný oknami. Priestor je ideálny ako sklad, eshop, menšia predajňa alebo kancelária. LOKALITA: Obchodné centrum GALAXIA, Hlavná 6, Galanta v nákupnej zóne, v blízkosti množstvo obchodov, služieb, dobrá dopravná prístupnosť do obchodného centra. PARKOVANIE: Parkovanie pre zákazníkov je zabezpečené bezplatne v garážovom dome v suteréne obchodného domu. V prípade záujmu je možné zakúpiť aj vyhradené parkovacie státie v suteréne polyfunkčného objektu. Cena za jedno parkovacie státie je vo výške 9.990€/státie NAŠE SLUŽBY Naša spoločnosť Domy pre ľudí ponúka kompletné služby spojené s predajom nehnuteľnosti. A to kvalitné právne služby - naše zmluvy sú autorizované a poistené pre prípad spôsobenej škody u advokáta. V prípade záujmu o financovanie nehnuteľnosti prostredníctvom hypo Vám zabezpečíme hypoporadenstvo u našich špecialistov. Ak sa rozhodnete financovať hypotéku prostredníctvom nás, uhradíme za Vás znalecký posudok, návrh na vklad záložného práva a návrh na vklad vlastníckeho práva do katastra nehnuteľností. Zabezpečujeme a sprocesujeme kompletný realitný servis - sme s Vami od prvej obhliadky až po odovzdanie nehnuteľnosti. *text aj fotografie sú vlastníctvom spoločnosti Domy pre ľudi. Dodatok k cene: kompletná cena vrátane advokátskeho servisu, vrátane provízie Obytná plocha: 87.4m² Celková rozloha: 87.4m² Úžitková plocha: 87.4m² Vlastníctvo: firemné Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené El. napätie: 230V Plyn: nie Internet: TV káblov