bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, penzión Veľký Meder, so samostatným o

Kategória: Hotely, reštaurácie

Rozhodli ste sa podnikať a hľadáte vhodnú príležitosť?
Ponúkame Vám ju v podobe zabehnutého rodinného penziónu so stálou klientelou.
Ako bonus prikladáme samostatný obchodný priestor, to všetko v kúpeľnom meste Veľký Meder, v okrese Dunajská Streda.

Poloha tejto nehnuteľnosti je jej najväčšou výsadou. Penzión je situovaný blízko centra mesta, čo návštevníkom ponúka dobrú dostupnosť ku všetkej občianskej vybavenosti.
Banky, pošta, lekáreň, reštaurácie, obchodný dom BILLA ako aj ďalšie obchody sú vo vzdialenosti 5 min. pešej chôdze.

Dominantou kúpeľného mesta je termálne kúpalisko THERMAL CORVINUS s geotermálnou vodou s teplotou 26 - 38 °C, ktorá má blahodarné účinky na pohybové ústrojenstvo. Ponúka kryté a vonkajšie bazény, saunový svet, tobogány, športové ihriská a mnoho iných aktivít. Je prevádzkované celoročne a je obľúbeným cieľom rekreácie turistov zo Slovenska, ČR, MR. Kúpalisko je vzdialené od penziónu 10 min. pešou chôdzou.

Hlavná časť rekreačného zariadenia ponúka tri samostatné ubytovacie jednotky s vlastnými vchodmi. Vaši návštevníci si tak budú môcť užívať dovolenkové chvíle nerušení ostatnými ubytovanými hosťami.
Apartmán na prvom podlaží je vybavený dvoma nepriechodnými izbami. V každej z izieb je dvojposteľ, dostatok úložného priestoru / skrine, police/, ako aj televízor.
Ďalšie dva apartmány sa nachádzajú na prízemnom podlaží. Sú identicky vybavené dvoma rozťahovacími posteľami s výsuvnou prístelkou, skriňami, televízorom.
Štvrtý apartmán je samostatný, dispozične rozdelený na nočnú časť s dvojposteľou, a na dennú - obývaciu časť s gaučom, ktorá je prepojená s kuchynským priestorom.
Každý apartmán má vlastnú kuchyňu, súčasťou ktorej je kuchynská linka, ďalej chladničku, mikrovlnú rúru, rýchlovarnú kanvicu, kuchynský riad, kuchynský stôl so stoličkami.
Samostatná kúpeľňa so sprchovacím kútom a toaleta, patriaca ku každej ubytovacej jednotke, je samozrejmosťou.
Nehnuteľnosť ponúkame na predaj so všetkým vnútorným a vonkajším vybavením.
Spoločná vonkajšia terasa umožňuje Vašim hosťom užívať si letné večere pri opekačke a posedením pri pohári dobre vychladeného vínka / mimochodom kúpiť si ho môžu priamo v obchodíku pri apartmáne/.
Parkovanie pre 3 motorové vozidlá je v uzatvorenom dvore, brána je vybavená diaľkovým ovládaním.

Obchodný priestor, patriaci k nehnuteľnosti, je v priamom kontakte s verejnou, uličnou časťou zóny, po ktorej denne prejde množstvo turistov. Má samostatné merače inžinierskych služieb. V súčastnosti je v ňom prevádzkovaná predajňa zmiešaného tovaru, ktorú návštevníci mesta ale aj jeho domáci obyvatelia navštevujú v hojnom počte. Je iba na Vás, ako tento obchodík s rozlohou 54 m2 využijete a aký druh podnikania v ňom budete prevádzkovať.

Pozemok patriaci k nehnuteľnostiam má výmeru spolu 345 m2.

Rozloženie, dispozícia ako aj vybavenosť apartmánov ponúkajú priestor na podnikanie nie len ako ubytovanie pre turistov. Jednotlivé byt
HALO reality - Predaj, penzión Veľký Meder, so samostatným o
Podobné inzeráty
Predaj penziónu s celoročnou obsadenosťou v kúpeľnom meste V
F028-18-KADA Realitná kancelária Finanzpartner Reality ponúka na predaj penzión s celoročným využitím v turistickom kúpeľnom meste Veľký Meder na juhu Slovenska. Veľký Meder je okrem termálneho parku známy aj lesoparkom ako posledným pozostatkom dubového lesa na území Podunajskej nížiny a jedinečnou súčasťou Žitného Ostrova. Penzión sa nachádza v strede mesta, odkiaľ sú ľahko dostupné všetky inštitúcie, kúpaliská a obchody. Penzión bol v roku 2004 zrekonštruovaný. Budova je kompletne zateplená, boli vymenené všetky potrubia, elektrické vedenia a okná, ktorých súčasťou sú vnútorné žalúzie a sieťky proti hmyzu. Kúrenie je riešené radiátormi s elektrickým kotlom. Na prízemí v jedálni pre ubytovaných hostí je krb, ktorý cez prieduchy vykúri nielen prízemie, ale aj poschodie. Penzión disponuje veľkým pekným dvorom, ktorý je využiteľný na rôzne aktivity. V prednej časti dvora sú altánky na vonkajšie posedenie. Jeden z nich je aj podpivničený a prepojený s kuchyňou, čo umožňuje kuchyňu zásobovať. V zadnej časti dvora je záhradné jazierko. Celý pozemok je oplotený posuvnou bránou na diaľkové ovládanie. Na pozemku je 5 parkovacích miest. Penzión pozostáva z dvoch nadzemných podlaží. Na prvom podlaží sa nachádza 6 izieb pre hostí, hlavný vchod do penziónu, kde je recepcia a taktiež vstup do spoločnej hosťovskej kuchyne spojenej s jedálňou. Táto obslužná časť penziónu disponuje aj dvomi toaletami, technickou miestnosťou a skladovými priestormi. Všetky izby sú dvojlôžkové s možnosťou prístelky, 4 izby disponujú vlastnou terasou pred vstupom a 2 izby majú k dispozícii altánok vybavený grilom. Všetky izby sú vybavené vlastnou kúpelňou so sprchovacím kútom, umývadlom a toaletou. Samozrejmosťou je ústredné kúrenie, káblová televízia a wifi pripojenie. Na druhé podlažie sa vchádza cez hlavný vchod po kruhovom schodišti. Časť tohto podlažia tvorí byt s dennou časťou napravo a nočnou časťou naľavo. Denná časť predstavuje veľkú priestrannú kuchyňu spojenú s obývacou miestnosťou. Nočnú časť tvoria dve samostatné spálne, šatník, kúpelňa a toaleta. Časť podkrovia je momentálne využívaná ako skladový priestor, je možné ju prerobiť na obývateľný apartmán. Penzión bol do súčasnej doby celoročne využívaný a plne obsadzovaný turistami. Turisti môžu plne využívať veľmi pekne upravenú záhradu aj s kompletným záhradným vybavením, čo im umožňuje relaxovať alebo posedieť si počas príjemných letných večerov na terase. K detailnejšiemu nahliadnutiu na nehnuteľnosť Vám ponúkame 3d obhliadku a video, ktoré sú súčasťou tohto inzerátu. Cena nehnuteľnosti je 320 000 € bez provízie pre RK. V prípade, že Vás penzión zaujal, ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať a dohodnúť si obhliadku. V prípade záujmu vybavíme kompletnú zmluvnú dokumentáciu, notárov, úrady, kataster a všetko potrebné k podpísaniu zmluvy a k prevzatiu kľúčov od Vašej novej nehnuteľnosti, za Vás.
HALO reality - Predaj, penzión Veľký Meder, s rodinným domom
Ponúkame na predaj zabehnutý, celoročne navštevovaný penzión s kapacitou až 32 lôžok vrátane prísteliek v známom kúpeľnom meste Veľký Meder, okres Dunajská Streda. Pre svojich hostí má pripravené 8 útulných apartmánov, do ktorých sa vstupuje cez samostatné vchody. Všetky apartmány pozostávajú z jednej izby, kúpeľňe s toaletou a sprchou. K dispozícii je aj praktický kuchynský kút vybavený sporákom, chladničkou, mrazničkou, mikrovlnkou, jedálenským stolom a kuchynským riadom. Vo všetkých apartmánoch je možnosť dvoch prísteliek, vďaka čomu je tunajšia dovolenka vhodná aj pre štvorčlennú rodinu. Na pekne upravenom pozemku je altánok s možnosťou grilovania. Parkovanie je možné vo dvore. Veľkou výhodou je, že sa nachádza v obľúbenej tichej lokalite mesta, 800 metrov od termálneho kúpaliska, každý apartmán má vlastný vchod a predáva sa s kompletným zariadením. Zabehnutý penzión je predurčený vyrábať vám peniaze prostredníctvom prenájmu, a to od prvého dňa od kúpy. Na pozemku sa nachádza aj rodinný dom so zastavanou plochou 176 m2, ktorý bol kompletne rekonštruovaný, situovaný je na rovinatom, slnečnom pozemku s celkovou výmerou 824 m2. Orientácia je na juhozápad- juhovýchod. Skladá sa z dvoch samostatných, klimatizovaných bytov. V prednej časti domu sa nachádza trojizbový byt s dispozičným riešením: - predsieň - samostatná toaleta - spálňa - obývacia izba spojená s kuchyňou - detská izba - kúpeľňa s rohovou vaňou - technická miestnosť. Cez technickú miestnosť je možné prejsť do zadnej časti domu, kde sa nachádza dvojizbový byt, ktorý má k dispozícii aj samostatný vchod z dvora. Dispozičné riešenie: - predsieň - kuchyňa - obývacia izba - kúpeľňa so sprchou a toaletou - spálňa v podkroví. IS: plyn, elektrina, mestská voda a kanalizácia, internet. Cena nehnuteľností je 724.000 EUR, pričom cena penziónu je 504.000 EUR s DPH, cena rodinného domu je 220.000 EUR. Predmetné nehnuteľnosti sa predávajú spolu. Veľký Meder je kúpeľné mesto a je jedným z najvýznamnejších turistických centier na juhu Slovenska. Od hlavného mesta Bratislava je vzdialené 70 km, od okresného mesta Dunajská Streda 20 km. Nachádza sa tu kompletná občianska vybavenosť, materské, základné i stredné školy, obchody, lekárne, pošta, banky, knižnica, ambulancia praktického lekára pre dospelých, detí, gynekológ, rahebilitácia, endokrinológ. Predajná cena zahŕňa kompletné služby realitnej kancelárie HALO REALITY spojené s bezpečným prevodom nehnuteľnosti a možnosťou najvýhodnejšieho financovania. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes. Energetická trieda B. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: DS-60487. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac n
Očarujúci penzión DAHLIA s reštauráciou, bazénom, welness a
SHARK REAL ponúka exkluzívne na predaj plne funkčný a zariadený penzión Dahlia s vynikajúcimi recenziami, reštauráciou, welness, bazénom a ihriskom. Nehnuteľnosť je ohodnotená na základe ZNALECKÉHO POSUDKU na sumu 551 000 €. TERAZ jedinečná predajná cena 399.000 €. A v prípade promtného a seriózneho záujmu možná ešte dohoda. Penzión s dlhou históriou sa nachádza v krásnom prostredí obce Zlatníky zasadený v lone prírody. Penzión je v zabehnutej prevádzke a pravidelne udržiavaný. Velikánskou výhodu je, že v okolí nie je žiadna konkurencia! Budova penziónu disponuje zastavanou plochou 551,89m2 (prízemie 386,41 m2 a podkrovie 165,48 m2) z čoho úžitková plocha je cca 450 m2. Penzión sa nachádza na krásnom slnečnom pozemku s priaznivou rozlohou 3506 m2. Po príchode Vás privíta príjemne útulné prostredie recepcie s barom a barovým sedením, z časti obložený dreveným obkladom na mieru. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná jedáleň s kapacitou cca 50 ľudí s tanečným priestorom, vhodná na rodinné oslavy, firemné akcie alebo svadby. Hneď vedľa veľkej jedálne sa nachádza miestnosť s biliardom. Na opačnej strane penziónu sa nachádza aj druhá menšia jedáleň s kapacitou cca 25 ľudí, ktorá sa v rámci ubytovacích služieb využíva na raňajkové posedenie ale v prípade potreby na menšie oslavy, akcie. V zadnej časti penziónu sa nachádza zázemie pre personál, niekoľko skladových priestorov, sklad na potraviny a kuchyňa s pizza pecou. Kuchyňa sa skladá z dvoch častí - časť na prípravu jedla a časť na umývanie riadu a výdaj jedla. Kuchyňa je kompletne vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi na plné fungovanie oboch reštaurácii. Na prízemí sa tiež nachádza šatňa, kancelária a niekoľko toaliet. Na poschodie sa dá dostať cez menšiu jedáleň drevom obloženým schodiskom. Nachádza sa tu 6 izieb rôznej veľkosti, každé so samostatným sociálnym zariadením so sprchovým kútom a jeden väčší 2-izbový apartmán. Z jednej z izieb je prístup na slnečnú terasu. Pozemok, na ktorom je penzión situovaný pozostáva z troch terasovitých podlaží. Samostatný penzión sa nachádza na spodnom podlaží, pričom exteriér je tvorený vonkajším krytým posedením s vlastným barom aj s možnosťou grilovania a detským ihriskom, na vyvýšenom trávnatom podlaží sa nachádza relaxačná časť s bazénom, saunou, kaďou na drevo a ležadlami na oddych a opaľovanie. K relaxačnej časti je priamy prístup z vrchného ubytovacieho podlažia, čo zabezpečuje klientom dostatok súkromia. Na najvyššom vyvýšenom terasovom podlaží sa nachádza športovisko s basketbalovým a tenisovým ihriskom. Nachádza sa tu tiež menšia kolibka s prijemným posedením, veľkým otvoreným krbom a so sociálnym zariadením. V okrajovej časti pozemku sa nachádza trávnatá plocha s ohniskom vhodná pre autentický zážitok z opekania v prírode. Prijemnú atmosféru dotvára aj menšie jazierko s rybičkami. Penzión je po technickej stránke vo výbornom stave, je zrekonštruovaný, plne funkčný, v zabehnutej prev
Na prenájom očarujúci penzión Dahlia s vynikajúcimi recenzia
SHARK REAL ponúka exkluzívne na prenájom plne funkčný a zariadený penzión Dahlia v obci Zlatníky. Penzión s dlhou históriou sa nachádza v krásnom prostredí obce Zlatníky zasadený v lone prírody. Budova penziónu disponuje úžitkovou plochou cca 450 m2 a nachádza sa na krásnom slnečnom pozemku s priaznivou rozlohou 3506 m2. Po príchode Vás privíta príjemne útulné prostredie recepcie s barom a barovým sedením, z časti obložený dreveným obkladom na mieru. Na prízemí sa ďalej nachádza priestranná jedáleň s kapacitou cca 50 ľudí s tanečným priestorom, vhodná na rodinné oslavy, firemné akcie alebo svadby. Hneď vedľa veľkej jedálne sa nachádza miestnosť s biliardom. Na opačnej strane penziónu sa nachádza aj druhá menšia jedáleň s kapacitou cca 25 ľudí, ktorá sa v rámci ubytovacích služieb využíva na raňajkové posedenie ale v prípade potreby na menšie oslavy, akcie. V zadnej časti penziónu sa nachádza zázemie pre personál, niekoľko skladových priestorov, sklad na potraviny a kuchyňa s pizza pecou. Kuchyňa sa skladá z dvoch častí - časť na prípravu jedla a časť na umývanie riadu a výdaj jedla. Kuchyňa je kompletne vybavená všetkými potrebnými spotrebičmi na plné fungovanie oboch reštaurácii. Na prízemí sa tiež nachádza šatňa, kancelária a niekoľko toaliet. Na poschodie sa dá dostať cez menšiu jedáleň drevom obloženým schodiskom. Nachádza sa tu 6 izieb rôznej veľkosti, každé so samostatným sociálnym zariadením so sprchovým kútom a jeden väčší 2-izbový apartmán. Z jednej z izieb je prístup na slnečnú terasu. Pozemok, na ktorom je penzión situovaný pozostáva z troch terasovitých podlaží. Samostatný penzión sa nachádza na spodnom podlaží, pričom exteriér je tvorený vonkajším krytým posedením s vlastným barom aj s možnosťou grilovania a detským ihriskom, na vyvýšenom trávnatom podlaží sa nachádza relaxačná časť s bazénom, saunou, kaďou na drevo a ležadlami na oddych a opaľovanie. K relaxačnej časti je priamy prístup z vrchného ubytovacieho podlažia, čo zabezpečuje klientom dostatok súkromia. Na najvyššom vyvýšenom terasovom podlaží sa nachádza športovisko s basketbalovým a tenisovým ihriskom. Nachádza sa tu tiež menšia kolibka s prijemným posedením, veľkým otvoreným krbom a so sociálnym zariadením. V okrajovej časti pozemku sa nachádza trávnatá plocha s ohniskom vhodná pre autentický zážitok z opekania v prírode. Prijemnú atmosféru dotvára aj menšie jazierko s rybičkami. Penzión je po technickej stránke vo výbornom stave, je zrekonštruovaný, plne funkčný, v zabehnutej prevádzke. Vrchná ubytovacia časť bola novo vybudovaná v roku 2010. Čiastočnou rekonštrukciou v tom čase prešla aj spodná časť penziónu. Okná a dvere v celom objekte sú plastové, prípadne drevené eurookná a dvere. V objekte sú dotiahnuté a plne funkčné všetky inžinierske siete, odpad je riešený žumpou. Kúrenie je ústredné plynové s radiátormi. Penzión je v aktívnej prevádzke pod názvom Penzión Dahlia s výbornými recenziami. Hodnotenie na googl
PREDAJ Zabehnutý Penzión na Orave, Penzión Oravská horáreň
Ján Moskál WINNERS reality Slovakia Exkluzívne ponúka na predaj *** Penzión Oravská horáreň, nachádzajúci sa katastri Oravský Podzámok, blízko obce Hruštín a lyžiarskeho strediska SKI Zábava Hruštín. Video penziónu TU: Penzión je umiestnený v lese, v krásnej a čistej prírode, na okraji Chránenej krajinnej oblasti Horná Orava. Prístup k nemu je jednoduchý po asfaltovej komunikácii. Penzión Oravská horáreň je v nepretržitej prevádzke od roku 2005. Stála klientela, ktorá sa rada vracia, je samozrejmosťou. Penzión sa skladá z dvoch samostatných objektov – Horáreň a Hájovňa, ktoré majú spolu kapacitu 55 lôžok s možnosťou umiestnenia prísteliek. Celý areál má výmeru takmer jeden hektár a všetky pozemky, ktoré sú súčasťou predaja penziónu sú evidované ako Zastavaná plocha a nádvorie a vďaka tomu má penzión, pravdepodobne, potenciál ďalšieho rozšírenia. Oba objekty penziónu prešli v rokoch 2004 – 2005 kompletnou rekonštrukciou ktorá obsahovala prestavbu a rozšírenie Hájovne a takmer nanovo postavenie Horárne. Obe stavby sú murované. Dispozícia Horáreň: 1. PP – Skladové a technické priestory, chodba, kotolňa, oddychovo spoločenské priestory, schodisko. 1. NP – Hlavný vchod, zádverie, chodba, recepcia, salónik, jedáleň s barom, kuchyňa, skladové priestory, šatňa pre personál, sociálne zariadenia, schodisko. 2. NP – Chodba, izby pre hostí, schodisko. 3. NP – Chodba, izby pre hostí. Dispozícia Hájovňa: 1. NP – Vstup, chodba, sklad, izby pre hostí, športovo relaxačná časť /masáže, bazén, sauna, posilovňa/, schodisko. 2. NP – Chodba, izby pre hostí. Vykurovanie je ústredné teplovodné radiátorové, zdroj tepla je elektrokotol, na 1. PP sú elektrické konvektory, ohrev teplej vody je el. bojlermi. Technické parametre: Počet izieb je 21, každá má kúpeľňu s toaletou, TV a internet. Izby sú 1 – 4 lôžkové, celkovo 55 lôžok s možnosťou prísteliek Pitná voda zadarmo – vlastný prameň a vodojem Odpad: vlastná ČOV Elektrina: 230 – 400 V Internet: optický kábel Rok rekonštrukcie 2005 Celková výmera pozemkov: 9838 m2 Zastavaná plocha Horáreň: 257 m2 Zastavaná plocha Hájovňa: 219 m2 Úžitková plocha oboch objektov: cca 1150 m2 Konštrukcia objektov: Murovaná Strešná krytina: betónová Bramac Parkovanie v areály penziónu Areál penziónu je oplotený Nadmorská výška penziónu je 780 m Technický stav objektov je veľmi dobrý Penzión Oravská horáreň sa nachádza 4,3 km od obce Hruštín a 3,6 km od SKI Zábava Hruštín. Lokalita poskytuje krásnu čistú prírodu, celoročné športovo turistické vyžitie. Cena: 850.000,-€. V cene je kompletné zariadenie a vybavenie penziónu. Možnosť financovania: hotovosť, hypotekárny úver, alebo akýkoľvek iný druh úveru. Kompletný právny a predajný servis, plus odborné poradenstvo o možnosti financovania formou úveru a aj jeho vybavenie, je u nás zdarma.
Zabehnutý Penzión Kremnické vrchy – Lyžiarske Stredisko Král
KARIN & PARTNERS ponúka na predaj zabehnutý penzión HOREC s ročnou obsadenosťou na 80% v krásnom prostredí Kremnických vrchov – v lyžiarskom stredisku Králiky pri Banskej Bystrici. Predaj komplet zabehnutého biznisu typu „ready to run“ vrátane zariadenia, príslušenstva, kontaktov (školy, tábory, sústredenia, firmy, pravidelné partie...), bookingov, personálu a samotnej budovy penziónu.   Druh: Penzión / Hotel Využitie: Rekreácie / Sústredenia / Firemné a rodinné akcie / Tábory... Stav: Čiastočná rekonštrukcia Lokalita: Králiky / 15 minút od R1, BB / 2 hodiny z BA Kapacita: 40 lôžok + 6 zamestnaneckých + 12 prístelkov Počet izieb: 7 + 4 apartmány + 3 zamestnanecké Počet podlaží: 4 (prízemie + 3 poschodia) Parkovanie: Vlastné / Pred penziónom Penzión HOREC ponúka pohodlné ubytovanie v 2-,3 a  4-lôžkových izbách, 2 apartmánoch a mezonetovom apartmáne pre 11 osôb. Všetky izby a apartmány sú vybavené vlastnou toaletou a sprchovacím kútom, TV, kreslami s malým stolíkom. Ubytovacia kapacita penziónu je 40 lôžok a podľa potreby 14 prístelkov. Penzión ponúka kaviarenskú a reštauračnú časť na školenia, firemné akcie, rodinné oslavy a iné stretnutia. Reštaurácia ponúka stravovanie formou polpenzie a plnej penzie. DISPOZÍCIA: Penzión pozostáva zo štyroch podlaží: prízemie + tri poschodia: Prízemie: Vstupná chodba, bar / recepcia, jedáleň, sauna, toalety, kuchyňa, sklad, lyžiareň, kotolňa, 2x garáž. Poschodie: 3x izba, 1x apartmán (2x izba s balkónom), kancelária, 2x sklad Poschodie: 2x izba, 2x apartmán (4x izba s balkónom) Poschodie: 2x izba, 1x apartmán (1x izba s balkónom + mezonet ) TECHNICKÉ ÚDAJE: Penzión je v dobrom prevádzkovom a technickom stave, priebežne prešiel čiastočnou rekonštrukciou. Je napojený na elektrinu, vodu z obecného vodovodu, odpad je riešený novou, vysokokapacitnou čističkou. Komplet nové kúrenie na tuhé palivo aj s projektom, okná všetky plastové. V penzióne je zavedené hotelové televízne riešenie a internetové pripojenie s garantovanou linkou. Izby a kúpeľne sú v pôvodnom, ale dobrom stave, niektoré prešli rekonštrukciou. LOKALITA: Penzión sa nachádza v krásnom prostredí Kremnických vrchov v centre rekreačnej oblasti Králiky v nadmorskej výške 900m. n. m, len 14 km severozápadne od Banskej Bystrice. Vzhľadom na veľmi výhodnú geografickú polohu spĺňa podmienky ideálnej rekreácie po celý rok. Poloha penziónu umožňuje v zime výborné lyžiarske podmienky, v letnom období zas príjemnú vysokohorskú klímu bez extrémnych tepelných výkyvov. K umocneniu príjemného zážitku z pobytu prispieva sieť značkovaných turistických chodníkov a lesných cestičiek. Sú využívané k peším túram, k jazde na bicykloch, alebo v zimnom období k túram na bežkách. Cena: info o cene v RK