bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, pozemok-záhrada 1000 m2 Levice, Staré

Kategória: Záhrady

Ponúkame Vám na predaj záhradu s plochou 1000 m2, v lokalite Staré Levice.

Pozemok so šírkou 14 m a dĺžkou 71 m je prevažne rovinatý, v zadnej časti mierne svahovitý.

Pozemok je situovaný v tichej a kľudnej lokalite s nádherným výhľadom na mesto Levice a okolie.

Na pozemok je možné zaviesť IS, nakoľko sa v okolí realizuje výstavba rodinných domov.

K pozemku vedie panelová cesta a z časti spevnená štrková cesta.

Pozemok je vo vlastníctve jedného majiteľa, nie je zaťažený žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď.

Vzhľadom na vyhľadávanú lokalitu pozemok odporúčame aj ako investíciu.

Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí.

Cena je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva a základného správneho poplatku na katastri.
Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-56568.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, pozemok-záhrada 1000 m2 Levice, Staré
Podobné inzeráty
Predaj slnečného pozemku v časti ,, Staré Levice ,,
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v katastrálnom území mesta Levice o rozlohe 1000 m² VIDEO : ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE : * lokalita : Levice, pozemok sa nachádza v časti „ Staré Levice “ * rozloha pozemku : 1000 m² * sklon pozemku: mierne svahovitý * nadmorská výška: 197 m * orientácia : J * inžinierske siete : elektrina : v dosahu – rozvádzacia skriňa umiestnená v blízkosti pozemku, voda – formou studne, potrebný vrt, alebo kopať * prístupová cesta: účelová verejná komunikácia POPIS NEHNUTEĽNOSTI : * pozemok o rozmeroch cca 13x77 m, je klasifikovaný ako záhrada, nachádza sa prevažne v zastavanom území obce, v okolí pozemku sa aj trvalo býva, čo potvrdzuje fakt, že v danej oblasti Technické služby mesta Levice zabezpečujú odvoz komunálneho odpadu a Slovenská pošta distribuuje zásielky. Vo vzdialenosti cca 85 m je umiestnená el. rozvádzacia skriňa odkiaľ je možné priviesť elektrinu na pozemok. V súčasnej dobe je parcela zmulčovaná po náletových drevinách, oplotená klasickým pletivom, nachádzajú sa tu tri stromy – orechy. Je tu možnosť postaviť menší rodinný domček so zastavanou plochou 72 m², prípadne umiestnenie mobilného domu, alebo vhodného variantu modulového, prípadne kontajnerového domčeka OKOLIE NEHNUTEĽNOSTI : Krásna príroda v okolí poskytuje rôzne možnosti trávenia voľného času aktívnym spôsobom, viac o turistike a aktívnom oddychu v Leviciach nájdete na : Mesto Levice poskytuje kompletnú občiansku vybavenosť CENA A PLATBA : * cena nehnuteľnosti : 31.000,-€ * pozemok je bez ťarchy, kúpou ihneď voľný * platba v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru, pomôžeme Vám s jeho vybavením V prípade záujmu ma neváhajte kontaktovať : Eva Matejová RSc. : + 706, alebo emailom : matejov.eva@
HALO reality - Predaj, záhradný pozemok   636m2 Horný Pial
Ponúkame Vám na predaj slnečný pozemok v obci Horný Pial, okres Levice. Pozemok je rovinatý, s rozlohou 636 m2, vedený je ako parcela registra C - záhrada a nachádza sa v zastavanej časti obce. IS - obecný vodovod, elektrina a plyn sa nachádzajú pred pozemkom, kanalizácia v obci nie je vybudovaná. Na pozemku sa nachádza studňa. K pozemku vedie asfaltová prístupová cesta a zabezpečuje bezproblémový prístup v akomkoľvek ročnom období. Obec Horný Pial ponúka základnú občiansku vybavenosť a je vzdialená od okresného mesta Levice 16 km. Známa obec Podhájska s liečivou termálnou vodou je vzdialená len 11 km, čo umožňuje pozemok využívať aj na rekreačné účely. Vzhľadom na atraktívnu cenu a lokalitu je pozemok vhodný aj ako investícia. Pozemok nieje zaťažený žiadnou ťarchou a k dispozícii ihneď. Na Vaše ďalšie prípadné otázky Vám radi odpovieme pri osobnom stretnutí. Cena je konečná, vrátane provízie, právneho servisu, poradenstva a základného správneho poplatku na katastri. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LV-57233. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
PREDAJ: pozemok pre rodinný dom - 937 m2 Považská Bystrica č
Popis ponúkanej nehnuteľnosti: DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj pozemok (záhrada) v prímestskej častí Považská Bystrica časť Horný Milochov PREDMET PONUKY Hľadáte pozemok pre svoj dom alebo chatu? Máme pre Vás pozemok s krásnym výhľadom iba na skok od mesta. Severo -východne orientovaný, slnečný pozemok (záhrada) s výmerou 937m2, situovaný v intraviláne, v tesnej blízkosti rodinných domov. Rozmery pozemku sú približne 67 x15m, v zadnej časti je rozšírený. Pozemok je upravený do roviny, avšak nachádza sa v svahovitom teréne, je určený na výstavbu rodinného domu alebo chaty. Na hranici pozemku sú prístupné inžinierske siete : voda, elektrina a plyn. Pozemok je pripravený k výstavbe, avšak budú nutné terénne úpravy v podobe oporného múru. Prístup k pozemku je panelovou cestou, ktorá je v štátnom vlastníctve. LOKALITA Mestská časť Horný Milochov sa nachádza v krásnej hornatej oblasti, v tesnej blízkosti rieky Váh. Ide o tichú lokalitu s dobrou dostupnosťou, vzdialenú od centra mesta približne 4km. V meste je k dispozícii kompletná občianska vybavenosť. Zastávka MHD sa nachádza približne 500m od pozemku. V blízkosti sa nachádza vodná nádrž Nosice, využívaná na vodné športy a rybolov. Takisto v tejto oblasti je veľa možností turistiky. HODNOTENIE MAKLÉRA Pozemok sa nachádza v intraviláne mestskej časti Považská Bystrica časť Milochov, je situovaný v svahovitom teréne, ale takmer celý upravený do roviny. Z pozemku je krásny výhľad priamo na rieku Váh, okolité kopce ako aj mesto Považská Bystrica. CENA 42 200,- Eur vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie DOBRÉ REALITY s.r.o. Dobré Reality klientom poskytujú komplexné služby realitného sprostredkovania a celoslovenskú internetovú inzerciu. Už viac ako 10 rokov nám dôverujú tisícky klientov. Hľadáme nových kolegov! K nášmu tímu profesionálnych obchodníkov s nehnuteľnosťami sa môžete pridať na: /kariera.
Predaj - záhrada - PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo…
PREDAJ - pozemok, Bratislava Čunovo Popis pozemku: Záhrada alebo investícia.... V zastúpení klienta ponúkam na predaj dva susediace pozemky vedené ako záhrada v obci Čunovo časť Dolné kostolné polia. Každý pozemok má rozlohu 1.000 m2. Pozemky sa predávajú spolu alebo samostatne. Momentálne je pozemok evidovaný ako záhrada s platnou UPI s možnosťou výstavby RD maximálna zastavaná plocha 80 m2, maximálna podlahová plocha 160 m2, maximálne 2 podlažia 1. nadzemné podlažie /prízemie/ + podkrovie. K pozemkom vedie štrková cesta. Oba pozemky sú čiastočne oplotené. Na jednom pozemku je vybudovaná studňa. Inžinierske siete: Elektrina: V území existujúcej záhradkárskej osade je z časti vybudovaná distribučná sieť, každý rekreačný objekt bude zásobovaný elektrickou energiou Voda: Každý rekreačný objekt bude napojený na verejný vodovod (dočasne, do jeho vybudovania, na vlastnú studňu) Plyn: V súčasnosti sa neuvažuje so zavedením plynu do územia Kanalizácia: Každý rekreačný objekt bude napojený na verejnú kanalizáciu (dočasne, do jej vybudovania, na vlastnú žumpu) Doprava: Územie je v súčasnosti napojené na mestskú hromadnú dopravu. Zástavka MHD zabezpečuje obsluhu vo východnej časti katastrálneho územia mestskej časti Čunovo Info a obhliadky: Mark Orban m.orban@ Výmera m2: 1000 Cena za m2 EUR: 119 Rozmery š x d: Siete: Bez sieti Svetové strany: ,,, Príjazdová cesta: Makadam Obhliadky a ďalšie informácie: Mark Orban m.orban@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Live Adresa: Gazdovský rad 1739/49A 931 01 Šamorín Telefón:
Predaj slnečný rekreačný pozemok, záhrada 2137m2, Trnava 7km
ZNÍŽENÁ CENA! Exkluzívne Vám ponúkam na predaj pozemok registra C, na Liste vlastníctva vedený ako záhrada, ležiaci cca 800m od juhovýchodnej časti obce Zvončín VŠEOBECNE: Lokalita: kataster obce Zvončín, 7 km od Trnavy Účel využitia: pozemok v záhradkárskej oblasti, na ktorom sa pestuje zelenina, ovocie, okrasná nízka a vysoká zeleň prípadne iné poľnohospodárske plodiny Sklon pozemku: svahovitý Orientácia: na juhovýchod POPIS POZEMKU A JEHO VYUŽITIE: * prístup na pozemok sčasti po asfaltovej ceste, ktorá pokračuje dvoma nezpevnenými cestami z oboch strán pozemku * pozemok sa nachádza v okrajovej časti obce Zvončín, s rekreačným využitím, alebo ako záhrada, ovocný sad, prípadne vinohrad, s možnosťou výstavby záhradnej chatky, rekreačného domčeka PLOCHA A ROZMERY: * celková plocha: 2137 m2 * strany pozemku: - čelo (juhovýchod) má šírku 20m - chrbát (juhozápad) má šírku 17m - dlžka pozemku 120m INŽINIERSKE SIETE: * možnosť využitia alternatívnych zdrojov energie, vrátane vybudovania studne OKOLIE a OBČIANSKA VYBAVENOSŤ: * pozemok je prístupný autom z oboch strán, nespevnenými poľnými cestami * vo vzdialenosti cca 800m je vjazd do obce Zvončín, ktorá je od Trnavy vzdialená iba 7km PLATBA: * CENA: 34.000,- CELKOVÝ DOJEM: * vzhľadom k lokalite veľmi dobrá cena, pozemok vhodný pre pestovanie zeleniny a ovocia, alebo s rekreačným využitím na rodinný relax
HALO reality - Predaj historická vinná pivnica Veľká Tŕňa -
EXKLUZÍVNE V HALO REALITY ponúkame na predaj Tokajskú kopanú tufovú pivnicu s pozemkom o výmere 367 m2 v príjemnej lokalite obce Veľká Tŕňa vzdialenej od Trebišova 25 km a od Košíc 55 km. Pozemok je situovaný v intraviláne obce – parcela registra „C“. Z inžinierských sietí je na pozemok zavedená elektrina, (plyn, verejná kanalizácia, obecný vodovod) sú v blízkosti pozemku. Pozemok má nepravidelný tvar a nachádza sa na ňom garáž, altánok a hospodárska budova. Pozemok je kompletne oplotený a orientovaný v smere SV/JZ. V blízkom okolí je možnosť realizácie rôznych voľnočasových aktivit (cykloturistika, turistika, kúpanie a pod.). V obci je dobrá občianska vybavenosť. Odporúčame! Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: TV-59645. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.