bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, priestor Handlová, NIGHT CLUB - EXKLU

Kategória: Sklady

Ponúkame Vám na predaj veľký objekt so zabehnutým klubom - NIGHT CLUB s príslušenstvom a zariadením v jednej časti nehnuteľnosti. Druhá časť budovy je tvorená deviatimi bytmi a spoločnými chodbami. Objekt je prepojený chodbou, ale každá časť má aj svoj vlastný vstup. Momentálne je celá budova plne obsadená a teda prevádzkovaný club s barom, byty a služobné byty. Parkovanie je zabezpečené pri budove na vlastnom pozemku.

Časť prevádzka - zabehnutý klub je so stálou dlhoročnou klientelou a tvorí ju prízemie: veľká spoločenská miestnosť so zariadením, bar, sklad, WC, kúpeľňa. K dispozícii s vírivkou. V pivničnom priestore sa nachádza červená izba, ktorú využíva prevádzka clubu, ale dá sa aj súkromne objednať, celý objekt sa predáva so zariadením a vybavením.
Na poschodí sa nachádzajú tri pracovné izby s kúpeľňou - využívané pre nočných klientov, a tiež súkromné izby pre zamestnancov so spoločnou kuchynkou, spoločenskou miestnosťou a chodba. Možnosť predaja komplet s firmou a povoleniami na prevádzku.

Druhá časť je využívaná ako bytová budova a je tvorená deviatimi bytmi: na prízemí sa nachádzajú tri dvojizbové byty a dve garsonky. Na poschodí sa nachádzajú dva- dvojizbové byty a dve garsonky. Momentálne plne obsadené byty a aj club je v dennej prevádzke.

Inžinierske siete: v objekte sú zavedené voda, elektrina, kanalizácia, plyn.
Kúrenie je zabezpečené plynovým kotlom a krbom s prieduchmi. Pred budovou sa nachádza parkovisko pre cca 4-5 áut.

Platba: 500.000€ pri podpise / zvyšok možnosť splátkového kalendára.

Kúpa je vhodná pre klienta ktorý má záujem pokračovať v prevádzkovaní Nočného klubu, ale je možné aj vlastné využitie. Bytová časť je plne obsadená nájomníkmi a tiež ponúka pokračovanie v podnikaní.
. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: PD-62376.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
--------------
HALO reality - Predaj, priestor Handlová, NIGHT CLUB - EXKLU
Podobné inzeráty
HALO reality - Prenájom, priestor Rimavská Sobota,  - EXKLUZ
Ponúkame na prenájom priestor o výmere 75m2 v centre mesta Rimavská Sobota. Priestor sa nachádza v pivničnej časti budovy. Priestor pozostáva z - hlavnej miestnosti kde je vchod z ulice pomocou schodiska, miestnosť č.2, dámske a pánske toalety, chodba a menšia miestnosť kde môže byť sklad. Viacej informácií ohľadne prenájmu Vám poskytneme telefonicky alebo na osobnom stretnutí. Priestor je vhodný na predajňu, kancelárie a pod. Cena prenájmu je 400 Eur na mesiac . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: RI-58652. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
Zoberiem zanedbaný ale aj zdevastovaný priestor do prenájmu
Hľadám nízkonákladový priestor do prenájmu. Blízko okolia Miletičovej ulice v Bratislave. Stačí, ak bude mať Elektrinu, SV, TUV, WC, Sprchu, alebo možnosť WC a Sprchu provizórne zriadiť. Ostatné vybavenie kľudne zabezpečím sám. Môže ísť o zanedbanú alebo aj zdevastovanú garáž, sklad, povalu, záhradu, byt, nebytový priestor alebo dom v žalostnom stave, ktorý treba udržiavať alebo sa o neho treba postarať. Môže ísť aj o samostatnú nepriechodnú izbu či kanceláriu, prípadne podnájom, ale musí tam byť možné mať miestnosť, ktorá sa dá zamknúť. Môže ísť aj o normálny priestor, byt, izbu, …, ale za dobrú cenu. Spoločné WC, sprcha, kuchyňa sú akceptovateľné. Ak máte nejaký taký nevyužitý priestor a hodilo by sa vám z neho mať príjem, kľudne sa ozvite. Budem ho udržiavať, alebo ho postupne dám do poriadku. Záleží od dohody. Zháňam niečo lacné, kde si môžem dať stôl, stoličku, gauč, regál alebo nejaké poličky a pracovať tam na PC a vzdelávať sa (online školenia). Najlepšie dlhodobo, ale môže byť aj krátkodobo. Zmluva a depozit nie je problém. Určite sa nejak dohodneme. Ak taký priestor nemáte, ale viete o niekom kto má, prosím mohli by ste mu poslať tento inzerát? # Kto som Som 33 ročný tichý, zodpovedný, ITčkár, elektrotechnik a kutil. Okrem iného sa venujem technike, Linuxu, byciklovaniu, dobrovoľníctvu a zastupovaniu vlastnikov bytov a nebytových priestorov v bytovom dome. # Kontakt Peter Onger Tel: (volať môžete nonstop 24/7/365) Email: Onger.Peter@ # KľúčovéSlová Garáž, Sklad, Povala, Záhrada, Kotolňa, Tepláreň, Byt, Nebytový priestor, Dom, Kancelária, Izba, Zdevastovaný, V žalostnom stave, Postarám sa, Zbavím vás starostí Miletičova, Košická, Prievozská, Bajkalská, Mlynské nivy, Karadžičova, Dulovo námestie, Trenčianska, Gemerská, Nivy, Centrál a okolie, Bratislava Za náklady, Za starostlivosť, Za opateru
HALO reality - Predaj, priestor Krupina
Ponúkame na predaj zaujímavý priestor, ktorý možno využiť ako výrobnú halu, opravárenskú dielňu, sklad,... zároveň je možné v nej mať kanceláriu a aj bývanie so záhradou. Vstup na pozemok je možný z dvoch strán, zo zadnej strany je posuvná brána. V prednej časti sa nachádza vstupná chodba z ktorej je možný vstup do kuchynky na poschodí. V spodnej časti je situovaná jedna veľká priestranná izba, ktorá pred tým slúžila ako obchodný priestor, ďalej je tam toaleta a vstup do dielenskej kancelárie. Z nej sa dostaneme do dielenského skladu a dielne, ktorá je členená na viac priestorov. V zadnej časti je samostatná veľká garáž. Na pozemku je veľký krytý prístrešok. Budovu je možné priestorovo rozčleniť podľa vlastných predstáv a účelu využitia. Vhodné pre autoservis aj servis väčších zariadení, vhodné ako výrobná hala, resp. možnosť rozšíriť halu podľa potrieb. Bezproblémový prístup na pozemok, výborná poloha v rámci mesta.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KA-52888. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
TRNAVA REALITY - skladový priestor na prenájom na Skladovej
TRNAVA REALITY s.r.o. Vám ponúka skladový priestor na prenájom na Skladovej ulici v Trnave. Voľný skladový priestor: - celková výmera 190m2 - elektrika, kúrenie - bez vody a WC - samostatný vchod - možnosť nakladania tovaru priamo do skladu Cena 550,- Eur bez DPH/ mesačne Depozit - 3x 550,- Eur Energie: Zálohové platby za energie (podľa dohody) Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečíme právny servis, spracovanie kúpno-predajných zmlúv , spracovanie návrhu na vklad do katastra. Radi Vám zabezpečíme zdarma hypo.špecialistu, ktorý zariadi Vašu hypotéku za výhodnejšie podmienky ako klient sám. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti TRNAVA REALITY, s.r.o.
TRNAVA REALITY - skladovo - obchodný priestor na prenájom na
TRNAVA REALITY s.r.o. Vám ponúka skladovo - obchodný priestor na prenájom na Skladovej ulici v Trnave. V budove sa nadchádzajú kancelárske priestory, sociálne zázemie, samostatný sklad a samostatná predajňa. Voľné skladovo - obchodné priestory: - celková výmera 422 m2 - 2x kancelária - 2x WC - samostatný sklad - samostatná predajňa (obchodný priestor) Cena 1.750,- Eur bez DPH/ mesačne Depozit - 3x 1.750,- Eur Energie: - vlastné merače na energie Zálohové platby za energie (podľa dohody) Kompletný servis vyriešime komfortne a bezpečne: zabezpečíme právny servis, spracovanie kúpno-predajných zmlúv , spracovanie návrhu na vklad do katastra. Radi Vám zabezpečíme zdarma hypo.špecialistu, ktorý zariadi Vašu hypotéku za výhodnejšie podmienky ako klient sám. © Text a fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej spoločnosti TRNAVA REALITY, s.r.o.
HALO reality - Prenájom, kancelársky priestor Banská Bystric
Ponúkame Vám na prenájom obchodný a administratívny priestor v Banskej Bystrici, mestská časť Hušták na ulici Na troskách v bezprostrednej blízkosti OC EUROPA. Celková plocha priestoru je 249,15 m2, s možnosťou v prípade záujmu aj prenájmu menšieho skladu. Priestor je tvorený 2 podlažiami. Na 1 podlaží (139,15 m2)sa nachádza šesť obchodných priestorov a kancelárií rôznych veľkostí, kuchynka WC s kúpeľňou a menšie skladové priestory. Priestory sú zrekonštruované. a všade je klimatizácia. V prípade záujmu je možnosť prenajať ich zvlášť. - 24,1 m2 hneď pri schodoch (230,-Eur+ 45,-Eur energie) - 39,4 m2 oproti kuchynke /1 parkovacie miesto/ (330,-Eur+75,-Eur energie) - 43 m2 presklená stena okná do dvora /1 parkovacie miesto/ (360,-Eur+85,-Eur energie) - 12,25 m2 dvere pri záchodoch okná do záhrady (100,-Eur) - 20,4 m2 okná do záhrady (150,-Eur) 2 podlažie 110m2 tri kancelárie, prenájom len v celku /2 parkovacie miesta za sebou/ Nedisponuje samostatným sociálnym zariadením. Možnosť používať sociálne zariadenie na 1 podlaží. (1000,-Eur+190,-Eur energie) Cena prenájmu v prípade prenájmu celého priestoru 2.000,-Eur bez DPH a energie 400,-Eur bez DPH mesačne. Kúrenie je plynové. Všetky priestory sú vymaľované a pripravené na prenájom. Ceny sú bez upratovania a smetí. Internet DSL alebo mikrovlnka. Parkovanie aj pred vstupom. Energetická trieda G. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: BB-62748. U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti - inzerujeme na viac ako 200 portáloch - zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona - poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť - bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami - pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS ----------------------------------------------------------------------------- Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.