bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, reštaurácia Borský Svätý Jur - ZNÍŽEN

Kategória: Hotely, reštaurácie

Ponúkame na predaj komerčný objekt, momentálne využívaný ako hostinec v centre obce Borský Svätý Jur.

Spolu s komerčným priestorom sa predáva aj 3-izbový rodinný dom.
Cena je za obidve nehnuteľnosti aj s pozemkom.

Zastavaná plocha komerčného objektu je 408m2. Budova je tehlová, celá podpivničená. Momentálne využívaná ako hostinec.

Dispozičné riešenie:
- bar s posedením pre cca 30 ľudí
- sklad
- kuchynka
- WC
- tanečná sála pre cca 30 ľudí
- veľká tanečná sála pre cca 80 ľudí

V súčasnosti má budova centrálne kúrenie na tuhé palivo. V ďalšej časti budovy so samostatným vchodom sa nachádza dreváreň na spracovanie a skladovanie dreva.


Rodinný dom
- stavebne nadväzuje na komerčný objekt
- pozemok 887m2
- zastavaná plocha domu 176m2
- na pozemku sa nachádza aj hospodárska budova, dielňa a bazén

Rodinný dom je prízemný so sedlovou strechou. Je prístupný z miestnej asfaltovej komunikácie cez vlastný pozemok a z bočnej strany cez vlastný pozemok.

Dispozičné riešenie:
- 3 izby
- kuchyňa
- komora
- kúpeľňa s WC
- chodba
- predsieň
- zádverie a závetrie

Inžinierske siete:
- plyn
- obecná voda
- žumpa
- elektrika
- vlastná kopaná studňa 18m

Technický popis stavby:
- prístavba k rodinnému domu 1970
- rekonštrukcia 2012
- murivo pálená tehla, prístavba kvádre
- strešná krytina pálená a cementová škridla
- krov hambálkový
- okná plastové s izolačným dvojskom a žalúziami
- vchodové dvere plastové
- vykurovanie teplovodné s panelovými radiátormi
- kotol UK plynový Protherm

V roku 2012 bola robená rekonštrukcia:
- vnútorné aj vonkajšie omietky
- kúpeľňa s WC
- kuchynská linka
- klampiarske konštrukcie
- plastové okná
- vykurovanie
- podlahy

Nehnuteľnosti sa predávajú ako komplet, ideálne spojenie rodinného bývania a podnikania.

Obec Borský Svätý Jur poskytuje slušnú občiansku vybavenosť.

Vzdialenosť k:
- výjazd na diaľnicu D2 Kúty 8km
- Malacky 21km
- BA OC Bory 52km
- Senica 26km. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SE-61483.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ak
HALO reality - Predaj, reštaurácia Borský Svätý Jur - ZNÍŽEN
Podobné inzeráty
PREDAJ: obchodný priestor - reštaurácia s pozemkom 798 m2, Č
Realitná kancelária RE/MAX ponúka na predaj samostatný nebytový priestor (reštauračné zariadenie) so samostatným vstupom a vlastným pozemkom. Dlhé roky tu bola v prevádzke známa čunovská reštaurácia Furmanka. Posledné dva roky tu bola v prevádzke reštaurácia Pohodka. Aktuálne je priestor voľný, pripravený pre nového majiteľa. Predáva sa samostatná, väčšia časť polyfunkčnej budovy s prislúchajúcim pozemkom o rozlohe 798 m2. Celý objekt bol postavený v roku 1971 a rozdelený na predajňu a pohostinstvo. V roku 2000-2002 prešiel objekt rekonštrukciou. Z predajne vznikli dve bytové jednotky a reštauračná časť, ktorá sa predáva, bola prestavaná a zväčšená na veľkosť 357 m2 zastavanej plochy. Reštaurácia je podpivničená, má samostatný vchod a samostatný pozemok prislúchajúci len k tomuto priestoru. Dispozičné riešenie: viď pôdorysy v prílohe Zastavaná plocha: Suterén – 215 m2 Prízemie – 357 m2 Pozemok – 798 m2 (oplotený) Siete – elektrika, voda (aj studňa), plyn, kanalizácia Kúrenie – vlastný plynový kotol (radiátory) Reštaurácia má dva hlavné vstupy (plus jeden vstup na terasu) a tri zásobovacie vchody cez nákladnú rampu (jeden je priamo do výťahu). Disponuje veľkou terasou a záhradou, kde sa môžu rozložiť stoly pre zákazníkov. Je rozdelená na reštauračnú časť, barovú časť a kuchynskú časť. Viacero priečok nie je nosných a teda je možné si sčasti priestor prispôsobiť podľa potreby. Vybavenie reštauračnej časti je vo vlastníctve majiteľa budovy, kuchyňa už je vyprataná a predáva sa bez spotrebičov a zariadenia. Samotná reštaurácia sa nachádza v centre obce, rovno pri autobusovej zastávke. V okolí je bezproblémové parkovanie, vlastný pozemok patriaci k reštaurácii vie poskytnúť taktiež dostatok parkovacích miest. Reštaurácia vždy ťažila z dobrého umiestnenia obce Čunovo – v blízkosti sa nachádza v teplých mesiacoch veľmi vyťažená hrádza, športový areál Divoká voda, vodné dielo, navštevované Čunovské jazerá, hraničný priechod Rajka..... Priestor je na liste vlastníctva evidovaný ako stravovacie zariadenie, vzhľadom k polohe a vlastnému veľkému pozemku je možné ho využiť aj na iný účel (predajňa/obchod, výroba, bytové jednotky, ateliér a pod.)
Reštaurácia na prenájom | Trenčín | vybavenie | parkovisko
Výnimočná ponuka! Na prenájom moderná reštaurácia nachádzajúca sa v širšom centre krajského mesta Trenčín na ulici I. Olbrachta. Táto zabehnutá reštaurácia je situovaná vo vynikajúcej lokalite Soblahovskej ulice, v tesnej blízkosti administratívneho centra mesta v okolí mnohých inštitúcií, aj vďaka čomu sa 8 rokov teší vysokej návštevnosti a obľube. Reštaurácia sa nachádza na prízemí novostavby polyfunkčnej budovy, v príjemnom upravenom prostredí. Reštauráciu tvoria nasledovné priestory o celkovej výmere 170 m2: - hlavná miestnosť (kapacita 40 osôb) – s barom - salónik (kapacita 20 osôb) – oddeliteľný, vhodný pre akcie s uzavretou spoločnosťou, možnosť rozšírenia - vonkajšia terasa (kapacita 26 miest) - pred budovou reštaurácie sa nachádza vlastné parkovisko (9 miest vyhradených pre reštauráciu) - sociálne zariadenia (dámy, páni) - kompletne vybavená kuchyňa - šatňa pre zamestnancov Otvorenie reštaurácie si vyžaduje minimum vstupných investícií, táto reštaurácia sa totiž prenajíma vrátane kompletného zariadenia a vybavenia, potrebného na jej chod, ktoré zahŕňa: - bar, kávovar, mlynček, výrobník ľadu, „rýchlo“ umývačku riadu - kompletne zariadenú kuchyňu na mieru, - reštauračný nábytok, moderné osvetlenie, - kompletný jedálenský servis (riady, poháre, príbory), - pec na pizzu, kompletné vybavenie pre prípravu pizze, - chladiace boxy, mrazničky, umývačky, výrobné zariadenia, roboty, - vzduchotechniku. Priestory sú klimatizované, zabezpečené alarmom a kamerovým systémom. Nájomné predstavuje sumu 2.000,- eur/mes. + DPH, uvedená suma je bez energií. Reálna mesačná spotreba energií je 1000 eur el. energia, 250 eur kúrenie, voda, ohrev vody a 100 eur spotreba plynu. Lokalita, v ktorej sa reštaurácia nachádza je vyhľadávaná a frekventovaná, v okruhu niekoľko minút pešou chôdzou sa nachádza zastávka MHD, fakultná nemocnica, inštitúcie mesta a sídliskové štvrte bytových domov. Výhodou je takisto jednoduché dopravné napojenie na diaľničný privádzač D1. Reštaurácia je vzhľadom na svoju polohu, moderný interiér, kompletné vybavenie a vynikajúce dispozičné riešenie jednotlivých priestorov veľmi zaujímavou investičnou príležitosťou. Odporúčam vidieť! Bližšie informácie Vám radi poskytneme na vyžiadanie.
Na predaj pizza bar v Holíči
Podnikáte v gastronómii? Hľadáte prevádzku, ktorá je plne funkčná a už roky zabehnutá? Práve takú Vám ponúkame na predaj. Menšia reštaurácia s pizzeriou sa nachádza v meste Holíč, ul. Hodonínska, hneď pri kruhovou objazde smer Hodonín - Cz. Reštaurácia bola využívaná pre cca 40 hostí. Benefitom bola aj pizza pec s ponukou čerstvej pizze aj s možným rozvozom. Dispozícia: vstup, kde sa nachádzala pizza pec s klimatizáciou a nerezovým pracovným stolom, reštaurácia s barovým pultom vybavená vinotékou, TV, klímou, umývačkou skla, kávovarom, drvičkou ľadu, presklenená terasa s krbom, komplet vybavená kuchyňa: chladničky, mrazničky, ľadník, umývačka riadu, indukčná doska, lávový gril, gril na kurčatá, nerezový dvojdrez. Samozrejmosťou je aj sociálne zázemie (toalety pánske, dámske). Celá reštaurácia bola zrekonštruovaná, všetko vybavenie je súčasťou predaja aj s barovým a kuchynským porcelánom a náradím. V tejto prevádzke sa uskutočňovali aj rôzne rodinné oslavy, večierky, stretnutia. Veľkým benefitom je terasa, ktorá je v zime vykurovaná krbom na drevo a v lete sa dajú všetky francúzske okná harmonikovo otvoriť. Celá reštaurácia s barom je vo výbornom funkčnom stave, stačí len prísť a otvoriť prevádzku. Ľudia z blízkeho okolia ju veľmi dobre poznajú pod názvom „RENO“. V tesnej blízkosti sa nachádza autobusová zastávka. K nehnuteľnosti patria aj 2 parkovacie miesta za prevádzkou pre personál. Cena je na vyžiadanie.
Predaj funkčnej reštaurácie v Bratislave
Predaj funkčnej reštaurácie v Bratislave Radi by sme vám ponúkli výnimočnú príležitosť stať sa vlastníkom úspešnej reštaurácie v bratislavskej lokalite Bratislava, Mlynské Nivy. Táto dobre etablovaná reštaurácia vás okúzli nielen svojou výnimočnou polohou, ale aj svojou funkčnosťou a prostredím, ktoré prilákajú množstvo návštevníkov. Výhody tejto reštaurácie: Skvelá poloha: Reštaurácia sa nachádza v prestížnej lokalite Bratislava, Mlynské Nivy, ktorá je jednou z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich oblastí v Bratislave. Táto lokalita ponúka ideálnu kombináciu obchodných, kancelárskych a rezidenčných priestorov, čo zabezpečuje stabilný prítok potenciálnych zákazníkov. Funkčné priestory: Reštaurácia disponuje dobre premysleným a moderným dizajnom, ktorý poskytuje príjemné a pohodlné prostredie pre hostí. K priestoru patrí aj príjemná záhradná terasa, ktorá je ideálna pre letné osvieženie. Vybavenie a vybavenosť: Reštaurácia je plne vybavená profesionálnym kuchynským zariadením a všetkým potrebným vybavením pre bezproblémový chod podniku. Vybavenie je v dobrom stave a pripravené na okamžité použitie. Kapacita a klientela: Reštaurácia má dostatočnú kapacitu pre večeru pre viac ako 80 hostí. Je obľúbená medzi miestnymi obyvateľmi a pracovníkmi z okolitých kancelárií. Vďaka svojej reputácii a kvalite jedál a služieb si udržuje stabilnú klientelu. Výborná prevádzka: Novému majiteľovi ponúka príležitosť prevziať etablovaný podnik s pevnými záujmami a stabilným príjmom. Ak si predstavujete vlastniť a prevádzkovať vlastnú reštauráciu v Bratislave, táto ponuka je pre vás ideálna. Všetko je pripravené na to, aby ste mohli okamžite začať s podnikaním. Nechajte sa očariť atmosférou tohto miesta, kde sa stretávajú chutné jedlá, kvalitný servis a spokojní hostia. Predstavte si, že ste súčasťou gastronomickej scény v jednom z najrýchlejšie sa rozvíjajúcich a najžiadanejších miest v Bratislave. Možnosti rozvoja sú neobmedzené, a vy ich môžete využiť na maximum. Pre bližšie informácie a osobné stretnutie nás môžete kontaktovať telefonicky na čísle . Radi zodpovieme všetky vaše otázky a poskytneme podrobnosti o tejto jedinečnej príležitosti. Tento inzerát je určený iba vážnym záujemcom, ktorí sú pripravení investovať do svojho úspechu a stáť sa súčasťou vzrušujúceho gastronomického priemyslu v Bratislave. Nech sa váš sen o úspešnom podnikaní stane skutočnosťou!
NA PREDAJ Zabehnutá reštaurácia v dobrej lokalite s terasou
Exkluzívne iba u nás Vám ponúkame na predaj nehnuteľnosť: zabehnutá reštaurácia, v prevádzke už 30 rokov. Reštaurácia sa nachádza v  Bratislave- mestská časť Nové Mesto na ulici Česká.  Úžitková plocha je 230 m2 . S kapacitou v kaviarenskej časti cca 30 miest a v reštauračnej časti cca 40 miest a letnou terasou. Reštaurácia má 2 vchody: pre verejnosť a jeden pre zásobovanie. Reštaurácia je zrekonštruovaná, nová vzduchotechnika, vybavená alarmom. Predáva sa kompletne zariadená do užívania nového majiteľa. Pozostáva z:  - Terasa - 1. Miestnosť - 2. Miestnosť - Toalety pre ženy a mužov - Šatňa - Sklad - Kancelária - Miestnosť pre personál - Kuchyňa, ktorá je plne vybavená nerezovými pultami, chladničkami, umývadlami, šporákmi, a elektrickými rúrami. VÝHODY:  bezproblémové parkovanie skvelá lokalita výborná investičná príležitosť vonkajšie sedenie Objekt sa predáva ako celok.  Prevádzka je bez potreby ďalších investícií. Cena nehnuteľnosti je 650 000 € + provízia RK. Viac informácií Vám rád poskytnem na tel.čísle: prípadne e-mailom : denner@ Naša spoločnosť poskytuje služby realitného sprostredkovania a poradenstva už viac ako 15 rokov. Sme ocenení Realitnou úniou ako Realitná kancelária roka pre stredoslovenský región za rok 2019 a 2020. Poďte do toho s nami a staňte sa našim ďalším spokojným klientom.
Reštaurácia s príjemnou slnečnou terasou
Ponúkame Vám na predaj nebytový priestor, fungujúci ako reštaurácia. Nachádza sa na Podunajskej ul. v Bratislave- Podunajské Biskupice, je dobre viditeľný od cesty. Je vo vlastníctve FO, bez tiarch a ihneď k dispozícii. Priestor je dobre prístupný a viditeľný, je bezbariérový, teda jeho využitie môže byť aj iné než reštaurácia. Reštaurácia sa skladá z dvoch miestností, v jednej sa nachádza barový pult, kuchyne, skladu a toaliet. Jej celková úžitková plocha je 130m2. Do reštaurácie sa vchádza cez priestrannú záhradnú terasu so stromami prístupnú priamo z chodníka. Vnútorná časť disponuje kapacitou cca 50 miest na sedenie. Toalety sú oddelené zvlášť dámske a pánske. V reštaurácii je alarm a kamerový systém. Reštaurácia sa predáva zariadená. Stoly a stoličky v reštaurácii, v kuchyni konvektomat, sporák, stoly a inventár.. Je vhodná aj na usporiadanie osláv, stretnutí, udalostí a eventov. Cena je konečná vrátane všetkých poplatkov.