bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, rodinný dom Demänovská Dolina - NOVOS

Kategória: Domy

Ponúkame na predaj výnimočnú zrubovú rekreačnú chatu v jedinečnej lokalite podhorskej obce Demänovská dolina. Zrub sa nachádza v osade spolu s ďalšími novovzniknutými 19-timi zrubmi, ktoré boli postavené a rozmiestnené na ploche cca 6ha. Samotnná stavba sa nachádza na pozemku o celkovej výmere 1795 m2, zastavaná plocha objektu je 82m2 a má 3 podlažia s úžitkovou plochou 199 m2.

Chata je prirpavená na komerčný prenájom, ale v prípade záujmu využívať ju na rekreaćné účely alebo celoročné bývanie sa vie ľahko prispôsobiť aj potrebám väčšej rodiny.


POPIS STAVBY:
Všetko a to nielen v dome bolo majiteľom vyberané s maximálnou starostlivosťou, a trúfam si povedať, že zo skvelým zmyslom pre design, kvalitu, ale samozrejme aj funkčnosť a praktickosť. Mnohé prvky v dome dokonca vytváral vlastnoručne, čim vdýchol domu neopakovateľnú atmosféru. V jedinečnom projekte sa mu podarilo spojiť do harmonického celku generáciami overené stavebné postupy s modernými materiálmi a technológiami 21. storočia a to všetko citlivo vsadil do náručia Liptovskej prírody.


Obvodové múry sú napríklad zateplené ovčou vlnou - ekologickým, dlhotrvácnym materiálom s vynikajúcimi izolačnými vlastnosťami. Ako strešná krytina bola použitá pálená škridla TONDACH, drevenné okná s izolačným trojsklom sú od slovenského výrobcu STOLVO - VOZÁRIK s viac ako 20 ročnými skúsenosťami. Dom je kompletne zariadený dubovým nábytkom WOODICA a celú atmosféru dotvárajú umelcky kované kľučky dverí a keramické kľučky okien od renomovanej talianskej spoločnosti GALBUSERA GaG, na trhu od roku 1925. Podlahové kúrenie ovládané cez WIFI, optický internet a elektronické zabezpečenie JABLOTRON je u takejto stavby samozrejmosť.

DISPOZÍCIA:
Samotná zrubová chata má 3 podlažia. Hlavný vstup je na 2. podlaží a vstupuje sa do predsiene, z nej sa dostaneme do hlavnej obývacej miestnosti spojenej s kuchyňou a jedálňou, ktorej dominujú krbové kachle a vstup na terasu s výhľadom na Tatry, kde si určite vychutnáte rannú kávu alebo obed s rodinou či priateľmi. Ďalej tu nájdeme kúpeľnu, toaletu a spálňu a točitým schodiskom sa dostaneme na 3 podlažie.

Na vrchnom podlaží nájdeme detský kútik a dve samostatné izby. Každá má svoju kúpeľňu so sprchovým kútom a toaletou.

Na spodnom podlaží sa nachádza plne vybavená spoločenská miestnosť s barom a oddychovou zónou. Na dokonalý zážitok a regeneráciu po náročnom dni slúži fínska sauna so štýlovou ľadovou sprchou. Toto podlažie by nebolo úplné bez veľkorysej terasy s preprípravou na jaccuzi ako stvorenej na letné grilovanie. Nájdeme tu v poradí štvrtú kúpelňu a toaletu. Praktická lyžiareň je vybavená sušičom na 12 párov lyžiarok rakúskej spoločnosti OSKARI GmbH a stojanom na lyže. Technická miestnosťs elektrickým kotlom a bojlerom je takisto samozrejmosť.


POZEMOK:
Chata leží na pozemku o výmere 1795 m2. Pred chatou sa nachádza osvetlené parkovisko pre 3 autá. Pozemok nie je predmetom predaja a viaže sa k nemu ná
HALO reality - Predaj, rodinný dom Demänovská Dolina - NOVOS
Podobné inzeráty
Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena
Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - TOP - [27.6. 2023] Zmazať/ Upraviť/ Topovať Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 1 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 2 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 3 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 4 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 5 Ďalšia Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 6 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 7 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 8 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 9 Predaj, Rodinný dom, Lipany, okres Sabinov, Znížená cena - 10 TRENDY Reality Vám ponúkajú na predaj výhradne (iba u nás) rodinný dom v Lipanoch, okres Sabinov na pozemku o výmere 1 180 m2. Dom pozostáva z dvoch väčších izieb a dvoch menších izieb, veľkej kuchyne, kúpeľne, samostatného WC a predsiene. V suteréne sa nachádzajú dva pivnice. Za rodinným domom sa nachádza garáž a dve menšie hospodárske miestnosti. Stav domu je: čiastočná rekonštrukcia. Na dome bola vymenená strešná krytina (plechová) a pôvodné okna boli vymenené za plastové. Dom bol zateplený 10 cm polystyrénom a ukončený fasádou. Interiér domu je v pôvodnom stave a je potrebné ho rekonštruovať a to rozvody elektriny, stierky, podlahy a kúpeľňu. Dom sa nachádza na rovinatom pozemku, v tichej časti mesta Lipany, za domom sa nachádza záhrada o výmere 743 m2. Dom je napojený na elektrinu, plyn, verejnú vodu a kanalizáciu. Dispozícia bytu: vpredu sa nachádzajú dve izby v strede domu je kuchyňa a za kuchyňou sa nachádzajú dve izby. Kúrenie a ohrev vody za zabezpečené kotlom na plyn. V blízkosti sa nachádza kompletná občianska vybavenosť. V cene sú zahrnuté všetky náklady spojené s prevodom nehnuteľnosti. Bližšie informácie Vám poskytneme na telefónnom čísle .Cena domu je 135 000 €. Dom môžete kúpiť do 31.7.2023, cena domu je konečná, po tomto termíne sa interiér domu ide rekonštruovať.
HALO reality - Predaj, rodinný dom Hnilec - EXKLUZÍVNE HALO
Pre milovníkov tichej panenskej prírody EXKLUZÍVNE ponúkame na predaj rodinný dom v osobnom vlastníctve, v obci Hnilec v Hnileckej doline, časť Delava, na polosamote pod lesom, na južnom okraji Slovenského Raja vhodný na chalupu, ako aj celoročné bývanie. DISPOZÍCIA PRIESTORU: rodinný dom je postavený uprostred rovinatého pozemku, pozostáva zo vstupnej verandy riešenej s prístupom z dvoch strán, chodby, kuchyne prepojenej s obývacou izbou, ďalšia chodba zo vstupom do spálne, kúpeľne a do samostatného WC. STAV NEHNUTEĽNOSTI A POPIS: rodinný dom prešiel rekonštrukciou - komplet nové plastové okná, klasické drevené podlahy a keramická dlažba, rekonštrukcia kúpeľne a WC. Nová strešná krytina, nové strešné žľaby a zvodové rúry. Okolo domu je zrealizovaný odvodňovací kanál aj na dažďovú vodu. Dom je z častí podpivničený. Interiér domu je vkusne upravený. OSTATNÉ ÚDAJE K RODINNÉMU DOMU: Vykurovanie v dome je na tuhé palivo pomocou kachľových pecí, v kuchyni je kuchynský sporák kombinácia nerez + kachle s ohrevom vody, v izbách funkčné klasické kachľové pece, ohrev vody v kúpeľni je cez elektrický bojler. Stavebný materiál domu pozostáva z kamenného základu obvodové murivo kameň, tehla. Dom má vlastnú studňu, prívod vody do domu je samospádom z prameňa, odpad riešený dvojkomorovým septikom s výpustom úžitkovej vody. K domu prislúcha hospodárska budova s prístreškom na auto. Pozemok okolo rodinného domu sa člení na dve parcely o celkovej výmere 522 m2 a 1912 m2. Celý pozemok je oplotený, odvodnený, na pozemku sa nachádza malé jazierko, na grilovačku je pripravený záhradný krb. Rodinný dom nevlastní energetický certifikát, predáva sa komplet so zariadením. Pri vážnom záujme dohoda na cene možná. Neváhajte ma kontaktovať, rád Vám poskytnem doplňujúce informácie, zároveň naplánujeme spoločnú obhliadku. Okolitá príroda ponúka širokú škálu vyžitia, tak v letnom ako aj zimnom období. Hnilecká dolina, lemovaná lesným masívom Slovenského rudohoria ponúka cyklomagistrálu vhodnú aj pre začiatočníkov, relax, turistiku, hubárčenie a pod. Do Hnileckej doliny - časť Delava sa viete dopraviť aj vláčikom, nachádza sa tu vlaková zastávka. . Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: SN-58415. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov - pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti - profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi - už vo väčšine lokalít r
HALO reality - Predaj, rodinný dom Liptovský Hrádok - ZNÍŽEN
Ponúkame na predaj dvojpodlažný rodinný dom s garážou v tichej a vyhľadávanej časti mesta Liptovský Hrádok. Dom leží na pozemku o rozlohe 383 m2. Je vhodný na trvalé bývanie alebo aj na rekreačné využitie ako chalupa. DISPOZÍCIA DOMU: Dom je dvojpodlažný čiastočne podpivničený so zastavanou plochou 132 m2. Po vstupe do rodinného domu nájdeme vstupnú chodbu a samostatnú toaletu. Ďalej prejdeme do chodby z ktorej sa dostaneme do kuchyne, ktorá má príručnú komôrku, priestrannej obývacej miestnosti, detskej izby s balkónom, spálne a kúpeľne s vaňou. Z chodby vedú schody do prízemia kde sa nachádzajú ďalšie tri izby, kúpeľňa so sprchovým kútom spojená s toaletou a dve technické miestnosti. Z tejto časti domu sa vychádza do záhrady, kde sú ovocné stromy, čierne a červené ríbezle a priestor na relaxáciu. V podkroví sa nachádza ďalší priestor na ukladanie vašich vecí. Hneď vedľa rodinného domu je garáž, ktorá je celá podpivničená a aj z garáže sa dostanete do záhrady za domom. STAV DOMU: Rodinný dom bol skolaudovaný v roku 1984 a prešiel postupne čiastočnou rekonštrukciou: - vymenené okná - kuchynská linka na mieru so vstavanými spotrebičmi - obklady a dlažby v jednej kúpeľni - plávajúca podlaha - vchodové a interiérové dvere - kúrenie na peletky a vymenené radiátory - vybudovaný krb, ktorý je obojstranný do obývacej miestnosti a do kuchyne - solárne panely, ktoré slúžia na ohrev teplej vody - zateplený strop VÝHODY: - vynikajúca a vyhľadávaná lokalita - nízke mesačné náklady - blízkosť prírody - krásne výhľady - garáž plus ďalšie dve parkovacie miesta OKOLIE: Mesto Liptovský Hrádok má úplnú občiansku vybavenosť a výbornú polohu v rámci dostupnosti na diaľnicu D1 a tým do okresných miest Liptovský Mikuláš a Poprad. Liptov je vyhľadávaná turistická a rekreačná oblasť medzi Nízkymi a Vysokými Tatrami a je známa množstvom príležitostí na športové, kultúrne a zážitkové vyžitie počas celoročnej sezóny. K najznámejším možnostiam na rekreáciu nachádzajúcich sa v okolí patrí Demänovská dolina so svojím lyžiarskym strediskom Jasná, Aquapark Tatralandia a detský zábavný park Fantázia v Liptovskom Mikuláši, AquaCity v Poprade, obec Východná s jedným s najznámejších folklórnych festivalov u nás, Štrbské pleso vo Vysokých Tatrách a mnoho ďalšieho.. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: LM-62326. Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke). U NÁS MÁTE ISTOTU: -------------------------------------------------------- - prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ - na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
Ponúkame Vám na predaj Rodinný dom v obci Ďurkov
Spoločnosť Reality & Partners, s.r.o. Vám exkluzívne ponúka na predaj Rodinný dom v obci Ďurkov: Ponúkame Vám na predaj rodinný dom v obci Ďurkov, jedná sa o samostatne stojací rodinný dom v okrajovej časti obce, ktorá sa nachádza v blízkosti krajského mesta Košice. Vzdialenosť od mesta Košice je 29 Km. Má čiastočne zapustený suterén, vyvýšené prízemie, neobytné podkrovie. Prístup k objektu je zo spevnenej miestnej - obecnej komunikácii. Objekt je napojený na komplet inžinierské siete - verejný rozvod elektroinštalácie, kanalizácie, plynu. Na pozemku sa nachádza aj prípojka vody z vlastnej kopanej pôvodnej studne. Pôvodný rodinný dom bol postavený v roku 1967 - zadná prístavba v roku 1970. V súčasnosti tvoria jeden celok. Súčasťou rodinného domu je pozemok. Rodinný dom bol medzičasom viackrát rekonštruovaný. V rokoch 2013 - 2014 bol masívnejšie prestavaný. Dispozícia rodinného domu: - Pozemok, - Altánok, - Garáž, - Rodinný dom, - Záhrada. Orientácia rodinného domu: - Západ Lokalita: - Rodinný dom sa nachádza na okraji obce, - V blízkosti rodinného domu sa nachádza príroda, - Vybavenosť obce: park, kostol, obchod, potraviny, pohostinstvo, telocvičňa, futbalové ihrisko, knižnica, pošta, základná a materská škola... Informácie o nehnuteľnosti: - Chodba, - Šatník, - Kúpeľňa s WC, - Detská izba, - Ďalšia obytná miestnosť (napr. izba), - Spálňa, - Obývačka, - Kuchyňa, - Kumbál, - Pivnica, - Garáž, Ďalšie informácie: - Nová strecha, - Rodinný dom je skolaudovaný, - Čiastočne podpivničený, - Povala, - Betónova podlaha, - Komplet rekonštrukcia v roku 2014, - Kamerový systém, - Nábytok - dohodou, - V prípade záujmu, je k najhliadnutiu vypracovaný znalecký posudok. CENA: 175 000 € - Znížená cena - Možná dohoda! Realitná kancelária: MAKLÉR - KONTAKT : Ivan Mikloš - (obhliadky), ZÁSTUPCA MAKLÉRA : Bc. Ivan Mikloš - (poradenstvo). Sme členom - Realitnej únie / Certifikovaná realitná kancelária. Ostatné služby: Radi Vám pomôžeme v rámci našej realitnej kancelárie aj s vybavením financovania tejto nehnuteľnosti prostredníctvom hypotekárneho úveru so spoločnosťou Finance & Partners, s.r.o., ktoré vybavia naši Hypotekárni špecialisti s bohatými skúsenosťami. Reality & Partners, s.r.o. hradí v rámci ceny bytu všetky náklady spojené s právnym a úradným poradenstvom, zároveň náklady spojené s prepisom nehnuteľnosti a samozrejme všetky záležitosti radi zariadime za Vás. Tešíme sa na stretnutie a ďakujeme za spoluprácu. Cenník - Realitnej kancelárie je dostupný na našej webovej stránke GDPR - Realitnej kancelárie je dostupné na našej webovej stránke
PREDAJ: Dom pre rodinný život spojený s podnikaním, 178 m2,
POTREBUJETE SPOJIŤ AKTÍVNY RODINNÝ ŽIVOT S PODNIKANÍM? HĽADÁTE DOM, S NAJRÝCHLEJŠÍM VÝJAZDOM NA OBCHVAT NA OKOLÍ? DOBRÉ REALITY – silná slovenská realitná sieť, exkluzívne ponúka na predaj v Brezne, mestskej časti Mazorníkovo rodinný dom s garážou, skladovými priestormi, pivnicou, skleníkom a hospodárskymi stavbami vhodný pre rodinný život, aj podnikanie. PREDMET PONUKY Udržiavaný dvojpodlažný rodinný dom v pôvodnom stave postavený na mierne svahovitom, juhozápadne orientovanom pozemku s výmerou 1557 m2, s bezprostredným výjazdom na hlavnú cestu Brezno - Hriňová a obchvat mesta Brezno. Pôvodný rodinný dom bol postavený v 50-tych rokoch minulého storočia a dostavaný bol do súčasnej podoby v roku 1978. Dom je v pôvodnom stave, posledná rekonštrukcia (kúpeľňa na prízemí) prebehla v roku 2018. Súčasťou rodinného domu je kvalitná pivnica umiestnená za domom (výstavba na konci osemdesiatych rokov), skleník v záhrade, väčšia garáž s jamou (päťdesiate roky), hospodárske stavby umiestnené vo dvore, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. Dom je zdravý a v dobrom technickom stave. Má pôvodné okná, dvere, podlahy čiastočne vymenené (laminátové), sedlovú strechu pokrytú pozinkovaným plechom. El rozvody sú v pôvodnom dome hliníkové, v prístavbe medené. Do domu je privedený (nie zapojený) optický internet, pitná voda je z verejného vodovodu, vykurovanie je elektrické, ohrev vody elektrický. Odpadové vody sú odvádzané do nepriepustnej žumpy. KÚPOU JE DOM VOĽNÝ. DISPOZÍCIA 1 NP (89 m2): vstupná predsieň (zádverie), sklad s prívodom vody (v minulosti kaderníctvo), chodba, schodisko, kuchyňa so sporákom na pevné palivo, 2 izby, kúpeľňa so sprchovým kútom a WC, podschodiskový priestor (technická miestnosť). 2 NP (89 m2): chodba, schodisko, 3 izby, kúpeľňa s vaňou a WC, terasa. Exteriér: pivnica, skleník, garáž (36 m2), hospodárske stavby, studňa s úžitkovou vodou v záhrade. LOKALITA Rodinný dom je situovaný v bezprostrednej blízkosti hlavnej cesty Brezno - Hriňová a pri obchvate mesta Brezno (smer B. Bystrica, Tisovec). Sieť obchodov a služieb (supermarkety Terno, reštaurácie, špecializované predajne a veľkosklady, plaváreň, tenisové kurty, reštaurácie a pohostinstvá, pošta, MŠ, ZŠ a i.) v mestskej časti Mazorníkovo je dostupná do 3-5 min. cesty autom, t.j. do 20 min. pešej chôdze. Ostatné služby okresného mesta (úrady, banky, zdravotná starostlivosť, reštaurácie, obchody, športoviská a i.) sú dostupné do 3-5 min. cesty autom a 20 minút pešej chôdze. Lokalita, v ktorej sa dom nachádza je zároveň vynikajúcim miestom pre výjazd za rekreáciou (cyklotrasy do okolia Brezna, športoviská, ihriská, plaváreň, turistika, lyžiarske strediská a i.) ODPORUČENIE MAKLÉRA Ak chcete žiť aktívny rodinný život alebo ho spojiť s podnikaním, v takomto prípade je rodinný dom svojou polohou, dispozíciou a pôvodným stavom bezkonkurenčný. Okrem príjemnej dispozície, ktorá znesie zásah a vylepšeni
Holodom v obci Veľká Dolina - 3D
Typ: Rodinný dom Ulica: Veľká Dolina Obec: Veľká Dolina Koval reality Vám ponúkajú na predaj 4 izbový holo dom nachádzajúci sa v obci Veľká Dolina, ktorý je vzdialený len 19 km od Nitry a  4,5 km od kúpaliska Polný Kesov. Pozemok je o rozlohe 363 m2, rovinatý a slnečný.  Rodinný dom je s obytnou plochou 96 m2. Postavený je z tehly, strecha je vezníkova s krytinou Teran. Na dome sa nachádzajú okná s trojsklom, biela / antracit a vnútorné parapety. V interiéry sú vatou zateplené sadrokartónové stropy, strojove omietky.  Predáva sa v štádiu holodom : stierky, maľovka, podlahové teplovodné kúrenie, sadrokartónové stropy, vypínače a zásuvky. Dispozične pozostáva: vstupná chodba, kuchyňa so špajzou prepojená s obývačkou, 3 x nepriechodná izba,  samostatná toaleta, kúpeľňa s WC a technická miestnosť.  Ak vás táto nehnuteľnosť oslovila, alebo máte nejaké otázky, neváhajte ma kontaktovať, rada si to s Vami osobne prídem pozrieť. V cene je zahrnuté vypracovanie zmlúv advokátskou kanceláriou, autorizácia zmlúv priamo v advokátskej kancelárii bez potreby overovania podpisov u notára, zastupovanie v katastrálnom konaní vrátane poplatkov. Možnosť vybavenia najvýhodnejšieho hypotekárneho úveru. Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: novostavba Celková plocha: 363 m2 Úžitková plocha: 117 m2 Zastavaná plocha: 117 m2 Podlahová plocha: 117 m2 Počet izieb: 4 Kúpeľňa: vaňa a sprchovací kút El. napätie: 230/400V Voda: verejný vodovod Krb: predpríprava Inžinierske siete: áno Plyn: áno Materiál: tehla Zateplený objekt: nie Terasa: áno Terasa plocha: 22 m2 Vykurovanie: vlastné - plyn