bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, trojizbový byt Košice Juh, Ostravská

Kategória: Byty

Ponúkame na predaj trojizbový byt v osobnom vlastníctve o výmere 58m2 na Ostravskej ulici. Orientácia bytu je na juh a západ. Byt sa nachádza na 5/7podlaží. K bytu patrí pivnica. K dispozícii je nový výťah.

BYTOVÝ DOM: je zateplený, nový elektrovrátnik.

LOKALITA: Veľmi dobrá občianska vybavenosť: v blízkosti sa nachádza UNLP stará nemocnica, poliklinika, Pošta, Fresh potraviny, reštaurácia, detské ihrisko,futbalové ihrisko, športové ihrisko, ZŠ a MŠ, Decathlon - športový OD, OD Cassovia.

DISPOZÍCIA: vstupná chodba, tri samostatné izby, kuchynský kút, kúpeľňa a toaleta osobitne, loggia.

SPOTREBIČE: chladnička a mraznička, elektrická rúra, indukčná varná doska. Energetická trieda D. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KE-62308.
K cene bude pripočítaná provízia realitnej kancelárie, v ktorej sú zahrnuté kompletné realitné a právne služby spojené s prevodom nehnuteľnosti (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne služby našich partnerov na mieru a s najlepšími podmienkami
- pre vašu bezpečnosť sme členom ZDRUŽENIA REALITNÝCH KANCELÁRIÍ SLOVENSKA - ZRKS
-----------------------------------------------------------------------------
Nehnuteľnosť predávate jeden/dvakrát za život, nechajte to na profesionálov v realitách, ktorým DÔVERUJÚ TISÍCE PREDÁVAJÚCICH PO CELOM SLOVENSKU - u nás nájdete skoro 1 000 aktuálnych ponúk.
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Košice Juh, Ostravská
Podobné inzeráty
HALO reality - Predaj, trojizbový byt Zvolen, Zelezničná kol
Ponúkame na predaj slnečný trojizbový byt v na ulici Jesenského v širšom centre mesta Zvolen. Jedná sa o zvolenský typ bytu o rozlohe 67 m2 ktorý sa nachádza na štvrtom poschodí zatepleného bytového domu s výťahom. Byt prešiel dávnejšie čiastočnou rekonštrukciu, boli vymenené stierky, podlahy, plastové okná. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, tri izby. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je otočený na juhozápad. Predáva sa čiastočne zariadený. Nízke mesačné náklady 100Eur. Byt má niekoľko bonusov: V kuchyni sa nachádza menší priestor /špajza/. Z dvoch izieb je výstup na balkóny. Vedľa domu je garáž ktorú je možné prikúpiť 15000 Eur, nie je podmienkou. Bytový dom prešiel rekonštrukciou. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra asi 15 min a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy.Pár metrov od domu sa nachádza vlaková stanica. K bytu samozrejme prislúcha pivnica. Ak sa Vám ponuka páči neváhajte ma kontaktovať. HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda HALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, FončordaHALO reality | Predaj, jednoizbový byt Banská Bystrica, Fončorda NENECHÁVAJTE HYPOTÉKU NA ZNÁMEHO Môžete prísť o tisíce eur. Preverenie najlepšej hypotéky a zadarmo tu Ponúkame na Ponúkame na predaj priestranný 1-izbový byt vo vyhľadávanej lokalite časť Fončorda na Šalgotariánskej ulici v Banskej Bystrici. Samotný byt sa nachádza na 4. poschodí a je v úplnom pôvodnom stave. Novému majiteľovi poskytuje možnosť si ho zrekonštruovať. Kreativita, vlastná predstavivosť a chuť nového majiteľa je možnosť ako začať bývať v nehnuteľnosti, podľa vlastných predstáv. Členenie bytu: vstupná chodba, kúpeľňa, kuchyňa, izba. Na chodbe je k dispozícii špajza a spoločná loggia na chodbe. Byt je slnečný a veľmi teplý nakoľko je južný. Bytový dom prešiel úplnou rekonštrukciou vrátane výťahu. Okolie bytového domu je vo veľmi príjemnom prostredí všade prítomnej zelene. Parkovanie je bezproblémové pred bytovým domom. Sídlisko Fončorda má plnú občiansku vybavenosť. Školy, škôlky, športové areály, obchody, pohostinstvá, výborná dostupnosť do centra a bezproblémové spojenie mestskej hromadnej dopravy. Skvelá lokalita zaručuje bývanie s výbornou dostupnosťou a občianskou vybavenosťou. Kyjevské námestie je doslova naskok.
3i, OV, Juh, loggia, nová kompletná rekonštrukcia
Spoločnosť Impulz Real a Lucia Talianová ponúkajú: *** 3 izbový byt, 58m2 + loggia *** *** Juh, Železníky, Ostravská ulica *** *** nová, kompletná rekonštrukcia *** *** vynikajúca dispozícia, kvalitné prevedenie *** *** loggia z obývačky *** *** možnosť úložného priestoru v každej zo spální *** *** nádherná kúpeľňa *** *** ihneď voľný *** *** mimoriadne nízke mesačné náklady *** *** bytový dom kompletne zrekonštruovaný *** *** byt orientovaný na zeleň a tichú stranu *** Lokalita: - Košice, Juh, Železníky, Ostravská ulica - pokojné sídlisko - Fresh 3 minúty pešo - bezproblémový prístup k električkám a autobusom Dispozícia: - chodba s úložným priestorom - samostatná toaleta - samostatná kúpeľňa - 2x nepriechodná spálňa (2,9 x 3,5m, 2,6 x 3,45m), pričom v každej z izieb je priestor pre vstavanú skriňu - priestranná obývačka (3,5 x 4,8m) s výstupom na loggiu (1 x 3,5m) - obývačka ponúka dostatočný priestor pre stolovanie i veľký gauč, prípadne pracovný kútik - samostatná kuchyňa - k bytu patrí pivnica Prevedená rekonštrukcia bytu: - plastové okná, nová vodo a elektroinštalácia, radiátory - bezpečnostné vstupné dvere, plastové okná, žalúzie, interiérové dvere s obložkovými zárubňami - laminátové podlahy, nové omietky - murované jadro so sprchovacím kútom na mieru 95 a 200 cm, umývadlo so skrinkou a zrkadlom - toaleta geberit s odsávaním - kuchynská linka na mieru so vstavanou dvojplatničkou, predpríprava na umývačku riadu a chladničku s mrazničkou - v chodbe úložný priestor s predprípravou pre práčku Prevedená rekonštrukcia bytového domu: - zateplený, vymenená vstupná brána, schránky, zvončeky - vstup na čip - 2x nový výťah, vrátane kabíny (nákladný a osobný) Zhrnutie: Byt, v ktorom je efektívne využitý každý centimeter. Vynikajúca dispozícia bytu. Kompletná a kvalitná rekonštrukcia. Loggia orientovaná na zeleň. Pokojná časť Košíc. Mimoriadne nízke prevádzkové mesačné náklady činia túto ponuku atraktívnou investíciou. Ihneď voľný. Odporúčam osobnú obhliadku. Pre bližšie informácie kontaktujte kedykoľvek licencovaného rodinného realitného makléra - Lucia Talianová, , talianova@ "VŠETKO POD JEDNOU STRECHOU", zabezpečenie právnych služieb, služby financovania, protokolárne odovzdanie nehnuteľnosti + elektrárne, plyn a 100% servis aj v budúcnosti so spoľahlivým teamom čestných a kvalifikovaných ľudí s dlhoročnými skúsenosťami. S nadhľadom profesionálnych skúseností, s maximálnym rešpektovaním vašich potrieb, žijeme s vami vaše realitné rozhodnutia akoby boli naše vlastné" Poschodie: 5 Počet poschodí: 7 Počet izieb: 3 Dodatok k cene: , vrátane provízie, možnosť HÚ Obytná plocha: 58m² Celková rozloha: 61m² Úžitková plocha: 58m² Vlastníctvo: osobné Stav: úplne prerobený Odvoz odpadu: áno Voda: neuvedené Plyn: nie Internet: optika Kúpeľňa: sprchovac
Prenájom 3- izbového bytu 94 m2, Staré Mesto, Bratislava
Ponúkame na prenájom trojizbový byt na Hviezdoslavovom Námestí, v Starom Meste, Bratislava. Byt je kompletne zariadený. Nachádza sa na 5. poschodí, v historickej budove s výťahom. Pozostáva z obývacej izby prepojenej s plne vybavenou kuchyňou, 2 spální, celoročne obývateľnej klimatizovanej zimnej záhrady, kúpeľne so sprchou a práčkou a samostatnej toalety. Byt ponúka výhľad na historické centrum, je vybavený všetkými elektrospotrebičmi, má vlastné kúrenie. Parkovanie je možné v parkovacom dome Opera. Cena: 1000€ + energie 150€ Ak máte záujem o viac informácii alebo obhliadku, stačí zavolať na číslo: byt na prenájom Staré Mesto Bratislava, Hviezdoslavovo Námeste byt na prenájom Byt na prenájom v Bratislave na Hviezdoslavovom námestí Staré Mesto byt na prenájom Bratislava Staré Mesto byt na prenájom Old town Bratislava, flat for rent trojizbový byt na prenájom Staré Mesto Bratislava Bratislava 3 izbový byt na prenájom Trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie Bratislava Bratislava trojizbový byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Hviezdoslavovo Námestie byt na prenájom Bratislava
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky
INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 1 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 2 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 3 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 4 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 5 Ďalšia INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 6 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 7 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 8 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 9 INVESTICNA PRILEZITOST:3 izb.byt prerobený na 2 byt.jednotky - 10 Ponúkame Vám na predaj 3 izbový byt vo výmere 87,46 m2 v okresnom meste Levice v lokalite Perecká ul. Jedná sa o veľkometrážny 3 izbový byt v zateplenom bytovom dome s dvoma výťahmi - nákladným a osobným. Má balkon a patrí k nemu i pivnica. Je po rekonštrukcii ako sú plastové okná, stierky a maľovky, murované bytové jadrá, laminátové podlahy v kombinácii s obkladom a dlažbou, nové vchodové dvere a nové interiérové dvere. Aktuálne je prerobený na 2 bytové jednotky: - dvojgarsonka a - jednoizbový byt V oboch sú podnájomníci a byty sú nepretržite prenajaté. Do oboch bytov sa dostanete cez uzatvárateľnú chodbičku. Tam nájdeme vstupné dvere do 3 bytov. Každý z nich - dvojgarsonka aj jednoizbový byt majú samostatné vstupy. Naľavo sa nachádza veľkometrážny jednoizbový byt, ktorý je dispozične riešený nasledovne: - vchádzame do chodby. Po ľavej strane je šatník. Oproti sú dvere vedúce do naozaj veľkej - priestrannej izby, tá disponuje aj výstupom na balkon. Pred nami je dalšia chodbička, tam nájdeme bytové jadro, kúpeľňu a samostatné wc. Napravo vedľa bytového jadra prechádzame do kuchyne, ktorá sa nachádza na konci bytu. Stredný byt je prerobený na kvázi dvojgarsonku. Vstupujeme cez dalšie vchodové dvere do chodby. Po pravej strane je kúpeľňa a samostatné wc. Pred nami je izba s kuchyňou a naľavo naozaj veľká, priestranná spálňa. Byt je možné využívať ako investíciu s možnosťou ďalšieho prenájmu - predáva sa zariadený alebo prepojiť ho a vytvoriť tak veľké dvojgenerečné bývanie. Nachádza sa v lokalite plnej zelene, kde je dobrá možnosť parkovania v celom okolí bytového domu, napešo je k dostupnosti pošta, potraviny, jasličky, materské školy, niekoľko základných škôl, zastávka MHD, detské ihriská... Ak sa rozhodnete pre kúpu tejto nehnuteľnosti formou hypotekárneho úveru, radi a bezplatne Vám pomôžeme s komplexnými službami finančného sprostredkovateľa. V prípade, žé Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať na tel.čísle: a dohodnite si obhliadku ešte dnes...
1,5 IZB. BYT, Ostravská ul., KE - JUH, 3.p., KOMPLETNÁ REK.,
Ponúkame na predaj kompletne rekonštruovaný 1,5 izb. byt, na ulici OSTRAVSKÁ 2, sídlisko Železníky v blízkosti obchodov a zastávok. Táto lokalita je vyhľadávaná práve vďaka rýchlej dostupnosti a kompletnej občianskej vybavenosti. Byt je na ideálnom 3. poschodí kompletne rekonštruovanom a zateplenom bytovom dome s novým výťahom. Výmera bytu je 40m2 s komorou pred bytom a bez Loggie. Orientácia bytu je na ZÁPAD s čiastočným výhľadom na mesto. Pozrite si VIRTUÁLNU PREHLADKU TU: BYT - Kompletná rekonštrukcia, ktorá zahŕňala: - sádrokartonové bytové jadro, sádrové strierky - nová voda, odpad, elektrika v celom byte podľa najnovších noriem, internetové zásuvky priamo v stene - KUCHYNSKÁ LINKA vysokej kvality vyrobená na mieru - KVALITNÉ zabudované spotrebiče (indukčná varná doska, elektrická rúra, digestor) a samostatne stojaca chladnička s mrazničkou - nová sanita, obklady, dlažby, umývadlo so skinkou - obložkové zárubne s dverami v bielej farbe - protipožiarne vchodové dvere - laminátová podlaha v byte Služby spojené s užívaním: 120 Eur / mes. + elektrina VYSOKÝ POTENCIÁL PRENÁJMU: priemerná cena nájmov v danej lokalite sa pohybuje 550 - 600 Eur / mes., čo Vám zabezpečí pokrytie platieb hypotéky a nájmu. Bytový dom bol kompletne rekonštruovaný a zateplený. V blízkosti je obchod Fresh, obchodný dom CASSOVIA s obchodom Lidl, nemocnica UNLP a iné služby Byt je bez tiarch, možnosť hypotekárneho úveru priamo u nás, so všetkým od začiatku až po odovzdanie vybavíme za vás. Realitná kancelária INFOREAL RK, s.r.o. ako sprostredkovateľ predaj prostredníctvom zastúpenia klienta. Fotografie sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie. Ján Ovák tel..: mail: ovak@ 21 rokov skúseností Viac ako 700 predajov nehnuteľností Viac ako 900 spokojných zákazníkov
2izbový byt ul.Panelova, Košice JUH pôvodný stav
Typ: 2-izbový byt Ulica: Panelová Mestská časť: Juh Obec: Košice-Juh  L&P Reality, realitná kancelária vám so súhlasom majiteľa ponúka byt v pôvodnom stave 2 izbový byt, 53m2 plus loggia a pivnica Košice Juh Panelová ulica Plastové okná, pôvodný stav Lokalita: Časť mesta JUH V blízkosti Fresh, Nemocnica Rastislavova, Lekáreň, obchodné centrá Dispozícia: Vstupná chodba, Vpravo kúpelňa a samostatné WC Prechod dokuchyne Dve izby neprechodné so samostatnými vchodmi z predsiene. V izbách pôvodné drevené parkety. Zhrnutie: Byt má lukratívnu polohu, v bezprostrednej blízkosti je MHD, nemocnica, potraviny. Za pár minút sa dostanete do centra Starého mesta. Napriek blízkosti cesty je miesto pokojné a slnečné. Bytový dom je zateplený. Cena bytu 121 500€ zahŕňa právny servis vrátane poplatkov spojených s prevodom nehnuteľnosti. Ak vás naša ponuka zaujala, obráťte sa s dôverou na nás a možeme si dohodnúť obhliadku.     Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný Celková plocha: 53 m2 Úžitková plocha: 53 m2 Poschodie: 25 Počet podlaží: 5 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno Počet kúpeľní: 1 Výťah: nie Zateplený objekt: áno Vykurovanie: áno Pivnica: áno