bazár, predaj, inzercia, predám

HALO reality - Predaj, záhradná chata Košice Vyšné Opátske,

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj záhradnú chatu s pozemkom vo vyhľadávanej a tichej lokalite vo Vyšnom Opátskom. Nehnuteľnosť je v osobnom vlastníctve. Táto skvelá lokalita záhradkárskej oblasti vám ponúka oddych od mestského ruchu a tiež možnosť realizácie pre milovníkov pestovania záhradných plodín. Pozemok má okrem chaty a letnej miestnosti aj ovocné stromy: 1x hruškový strom, 1x jablkový strom a 4x slivkové stromy. Z terasy chaty je nádherný výhľad na mesto. Orientácia chaty je na juhozápad.

VÝMERA PLOCHY POZEMKU A CHATY:
Celková plocha pozemku je 273m2, zastavaná plocha chaty je 22m2 a úžitková plocha je 33m2.

DISPOZÍCIA: chata je rozdelená na vrchné a spodné podlažie. Vrchné podlažie obsahuje priestrannú izbu s úžitkovou plochou 17m2, z ktorej je výstup na terasu s výmerou 14m2. Spodné podlažie zahŕňa kuchyňu a pivnicu. Pod chatou sa nachádza letná kuchynka bez pevného základu a ktorú v prípade, že ju kupujúci nebude chcieť, majiteľ dá úplne odstrániť.

STAV NEHNUTEĽNOSTI: Chata je v pôvodnom stave, ale bola už vymenená nová elektrická rozvodová skriňa, ktorá sa nachádza na pozemku. Na pozemku je možné si zriadiť studňu. Svahovitý pozemok s orientáciou na juhozápad prešiel zemnými úpravami bagrom. V izbe na prvom podlaží a v kuchyni na prízemí bola robená plávajúca podlaha. Strecha a komín je v dobrom a zachovalom stave bez poškodenia (dier.)

SPOTREBIČE:
- na prvom podlaží v izbe sa nachádza malá piecka na tuhé palivo.
- na prízemí v kuchyni sa nachádza elektrický sporák s elektrickou rúrou, chladnička, mikrovlnná rúra.

VÝHODY:
- dobrý prístup autom po asfaltovej ceste k chate
- v blízkosti sa nachádzajú rodinné domy a obývané chaty.
- vzdialenosť do centra mesta je priblížne 5,5km, 10 minút peší je zastávka MHD (autobus
č.31 každých 5 minút do mesta).
- lokalita je vhodná aj na turistiku
- orientácia chaty na juhozápad
Energetická trieda D. Bližšie informácie Vám radi poskytneme na telefónnom čísle alebo na ID ponuky: KE-62404.
Cena za nehnuteľnosť je KONEČNÁ, vrátane provízie, právneho servisu zabezpečeného advokátom, poradenstva, základného správneho poplatku na katastri a hypotekárnych služieb (viac na našej webovej stránke).

U NÁS MÁTE ISTOTU: --------------------------------------------------------
- prvotriedny servis a služby po celom Slovensku, predávali sme už viac ako 60 000 NEHNUTEĽNOSTÍ
- na našom webe nájdete už viac ako 4 100 referencií aj s fotkami našich spokojných klientov
- pre vašu bezpečnosť sme nestranná strana pri prevode nehnuteľnosti
- profesionálne obhliadky s pravidelne preškolovanými profesionálnymi maklérmi
- už vo väčšine lokalít robíme aj 3D skeny, videoobhliadky a pôdorysy nehnuteľnosti
- inzerujeme na viac ako 200 portáloch
- zmluvy garantované právnikom, dohľad nad prevodom nehnuteľnosti podľa zákona
- poradíme vám ako najlepšie predať/kúpiť nehnuteľnosť
- bezplatné hypotekárne
HALO reality - Predaj, záhradná chata Košice Vyšné Opátske,
Podobné inzeráty
Celoročná chata s pozemkom 516 m2, Košice – Vyšné Opátske
Ponúkame na predaj peknú 3.-izb. CELOROČNÚ murovanú chatu s obytnou plochou cca 64 m2 na pozemku o rozlohe 516 m2 v Mestkej časti Košice - Vyšné Opátske. Nehnuteľnosť je situovaná hneď vedľa lesa v krásnom, zelenom a kľudnom prostredí. Materiál stavby tehla a drevo. Dispozícia: vstupná chodba, WC, kuchyňa, spálňa, obývačka, kúpelňa a detská. Chata je po čiastočnej rekonštrukcii v čase ktorá zahŕňa: rekonštrukcia komína s vložkou, strecha okrytá novou plechovou škridľou, nové rozvody vody a čiastočne elektriny, nová kuchynská linka s el. rúrou a indukč. varnou doskou, plastové okná, plávajúce podlahy, dlažba, nové stierky, nová sanita, čiastočne zateplená atď. IS na pozemku: elektrina, voda – nádrž na vodu 10 m3 následne upravovanej prostredníctvom mechanických filtrov a odpad je riešený septikom. Plyn nie je v oblasti. Kúrenie je riešené kŕbovou vložkou na tuhé palivo a cez elektrické konvektory, ohrev vody cez bojler. Chata sa predáva komplet so zariadením a vybavením chaty v prípade záujmu a po dohode s majiteľmi okrem osobných vecí a elektroniky. V okolí sa nachádza viacero trvale obývaných chát. V lokalite je zabezpečený odvoz komunálneho odpadu. Tichá lokalita vhodná na celoročné bývanie, alebo na rekreáciu spojenú s oddychom a zahradkárčením v rámci mesta. Prístup je po asfaltovej ceste od projektu Panoráma s napojením sa na nespevnenú cestu ku chate. Parkovanie je neďaleko chaty, alebo po úprave aj na pozemku. Pozemok je kompletne oplotený a na pozemku sa nachádzajú rodiace ovocné stromy( 2x jabloň, 3x hruška) a okrasné kvety a kry. Kúpou je ihneď voľná! Nehnuteľnosť je možné financovať aj cez hypotekárny úver, alebo založením inej nehnuteľnosti, s ktorým Vám poradí BEZPLATNE náš tím odborne vyškolených špecialistov. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, profesionálneho finančného poradenstva a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: , alebo napíšte na info@
PREDAJ Murovaná chatka Vyšné Opátske, Košice
Ponúkame Vám na predaj menšiu murovanú chatku v lokalite Vyšné Opátske od ulice Osiková. V spodnej časti pozemku, ktorý má celkovú výmeru 774 m2 je vstupná brána s vytvoreným parkovaním. Záhrada je svahovitá, upravená kaskádami, pričom v hornej časti záhrady s nádherným výhľadom na Košice sa nachádza samotná chatka. Je murovaná, čiastočne podpivničená, v zadnej časti chatky je šopa. Chatka má jednu izbu so vstupom z terasy a malú kuchynku. Na pozemku je elektrická energia a od vrchného suseda je možnosť napojenia sa na verejný vodovod. Kúpou je nehnuteľnosť okamžite voľná. Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 30m² Obytná plocha: 20m² Rozloha pozemku: 774m² Úžitková plocha: 20m² Vlastníctvo: osobné El. napätie: 230/400V Pivnica: áno
SPEKTRUM REALITY- Na Predaj murovaná chatka s pozemkom 315 m
Realitná kancelária SPEKTRUM REALITY Vám  ponúka na predaj záhradu s murovanou chatou, ktorá sa nachádza vo vyhľadávanej lokalite v záhradkárskej osade ,,600 ročnice" s krásnym výhľadom na mesto Prievidza.  Záhradná chata so zastrešeným prístreškom leží v lokalite, ktorá je zaujímavá okolitou prírodou a ponúka možnosť na trávenie voľného času pri turistike, cykloturistike a hubárčenie Chatka je v osobnom vlastníctve, leží na rovinatom a slnečnom pozemku so súpisným číslom a adresným bodom. Novému majiteľovi zostáva kompletné vybavenie chaty a nábytok Nehnuteľnosť ponúka bohatý priestor pre relax, grilovanie a záhradkárčenie. záhradná chata je jednopodlažná, komplet podpivničená a s obytným podkrovným priestorom. V podpivničenej časti chatky sa nachádzajú dva technické priestory na odkladanie ovocia, zeleniny a priestor na odkladanie záhradného náradia. Na 1. podlaží sa nachádza vstupná menšia terasa, obytná miestnosť s kuchynským kútom, sporák na pevné palivo, kuchynský stôl a 4ks jedálenské stoličky. Z miestnosti vedie drevené schodisko do podkrovného priestoru, ktorý je využívaný na spanie pre 2-4 osoby. Vykurovanie je zabezpečené krbovou pieckou na pevné palivo. Záhradná chata je spojená so zastrešeným prístreškom o rozmere 6.20 m x 4.30 m postavená so smrekových hranolov. Na pozemku sa nachádza veľký skleník, záhradný krb, sprchovací kút, záhradná hojdačka. Na pozemku je studňa s hĺbkou 5metrov, pri vonkajšom krbe je menší  300L zelený sud na vodu. Pred chatou je nádrž na vodu 1200L a ďalšia nádrž na vodu je za skleníkom 800L. V blízkosti je hospodárska budova s pitnou vodou. Úžitková voda je na pozemku. Záhrada s chatou nemá pripojenie na elektrickú energiu ( chata má 3 solárne panely) Na pozemku sa nachádzajú okrasné dreviny záhradný javor, kríky ( maliny, černice, justa, hrozno- zelené +modré, egreše, čučoriedky, ríbezle- červené+ čierne) K záhradkárskej osade vedie spevnená príjazdová cesta pre osobné vozidlá a veľké parkovisko je pred vstupnou bránou. Parkovať je možné aj priamo pred chatou. Platba je možná v hotovosti, alebo aj na úver. Cena nehnuteľností: 41 000 € (cena je vrátane kompletného realitného a právneho servisu). Ak Vás moja ponuka oslovila, rada Vás privítam na osobnej prehliadke chaty ktorú Vám zabezpečíme na čísle   alebo ma kontaktujte emailom: dajana.svecova@ Uvedená cena je vrátane provízie RK. V tejto konečnej cene je zahrnuté kompletné právne poradenstvo, vyhotovenie rezervačných zmlúv, administratívne služby na katastri nehnuteľností, správny poplatok na katastri a poplatky za overenia podpisov u notára.
Na predaj celoročná chata Košice-SEVER, voda, elektrina, sep
Mgr.Patrik Janok, RSc. z Diamond Reality exkluzívne ponúka na predaj celoročne obývateľnú chatu v lokalite Červený breh v Košiciach. Táto nehnuteľnosť je taký hybrid medzi rodinným domom, rekreačným bývaním a investíciou do lukratívneho pozemku... Chata sa nachádza v intraviláne /zastavanom území / mesta Košice v lokalite Sever na Červenom brehu. Táto lokalita je v poslednom období označovaná ako košické "Beverly Hills". V okolí prebieha výstavba malopodlažných domov - inak povedané ... Toho najdrahšieho čo sa vôbec dá v Košiciach kúpiť. Chata sa nachádza na svahovitom pozemku s rozlohou 911m2. Zastavaná plocha je 23m2. Orientácia je východ-juh-západ. K pozemku sa dostanete ulicou s názvom Žľaby a zvyšok cesty k chate je cca 180m po spevnenej ceste. Chata aj pozemok sú vysporiadané v osobnom vlastníctve. Na príjazdovej ceste je vlastník oprávnený právom prechodu aj prejazdu. Chata postavená z tehál z 80-tych rokov má predsieň, samostatnú izbu, kuchyňu, kúpeľňu s toaletou. Poskytuje na malom priestore všetko čo potrebujete. Môžete si tu uvariť, osprchovať sa, spať v pohodlí porovnateľnom s bytom. Kúrenie je riešené pieckou, alebo elektrickými ohrievačmi. Z chaty a pozemku je krásny výhľad na Košice. Inžinierske siete: - voda z vlastného vrtu - elektrina 230/400 V - septik - internet Priamo na pozemku sú vytvorené parkovacie miesta pre dve autá. Chata sa dá prestavať na väčšiu, alebo na jej mieste postaviť novú chatu/rodinný dom. HODNOTENIE realitného konzultanta : Chata a pozemok poskytujú okamžitú využiteľnosť rekreačného bývania v tichej uličke s krásnym výhľadom na mesto. Do budúcna ide o istú investíciu, vzhľadom na tempo zástavby v okolí. Ideálne pokojné miesto aj pre ľudí pracujúcich formou homeofficu, ktorí nemajú možnosť postaviť si RD priamo v Košiciach. CENA : 185 000 eur s províziou RK. Verím, že vás táto výnimočná ponuka zaujala. Obhliadkou a procesom predaja vás bude sprevádzať vždy dobre naladený realitný maklér a konzultant Mgr.Patrik Janok,RSc. Volať môžete kedykoľvek m. Ak uvažujete nad predajom svojej nehnuteľnosti, pokojne ma kontaktujte.
Záhradná chata s altánkom a vlastným pozemkom na Dubine
REALITY TATRY - EXKLUZÍVNE - VÝBORNÝ STAV - LEN KÚPIŤ A UŽÍVAŤ - ODPORÚČAME !!! Ponúkame na predaj veľmi peknú Záhradnú chatu s altánkom a vlastným pozemkom s kompletným vybavením, ktorá sa nachádza pri obci Hranovnica v lokalite Dubina v záhradkárskej oblasti. Chata je trojpodlažná so zastavanou plochou jedného podlažia 22 m2 a výmera pozemku je 344 m2. Z chaty je nádherný výhľad na celú panorámu. Je to slnečná chata orientovaná V-J-Z. Chata je napojená na elektriku. Chata pozostáva na prízemí z kuchyne s jedálenským kútom a špajzou, pieckou na pevné palivo napojenú na ústredné kúrenie - vykurovanie radiátormi a prenosnou plynovou keramickou pecou, na poschodí je obývacia hala s balkónom a v podkroví sa nachádza ďalšia izba na spanie. Chata je murovaná, vstupné dvere vymenené za plastové, okná sú drevené, strecha je sedlová s plechovou krytinou. Chata sa predáva s kompletným vybavením. WC je suché, voda na polievanie je dažďová so zásobníkov na vodu s objemom 1000 l. Pozemok je nádherne kaskádovito upravený s okrasnými a úžitkovými drevinami, kvetmi, skalkami, hroznom, zatrávnený. Altánok so sedením spríjemní každú chvíľu strávenú na chate či už s rodinou alebo priateľmi. Na pozemku sa nachádza aj plechový záhradný domček na náradie, domček na drevo a domček so suchým WC. Chatu je možné pri uskromnení sa, využiť aj na celoročné bývanie. Pred chatou je dvojitá odťahovacia brána s parkoviskom pre 2 autá. Pergola s hroznom skvelo tieni v slnečných dňoch pred prehriatim auta. Všetky bližšie informácie získate a obhliadku dohodnete v našej realitnej kancelárii REALITY TATRY na tel. čísle 0903 99 30 99. CENA: DOHODOU Ďalšiu aktuálnu ponuka nájdete na našej stránke: alebo
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa