bazár, predaj, inzercia, predám

Hansa bunda

Kategória: Športové oblečenie

Hansa bunda na jesen, velkost l
Hansa bunda
Podobné inzeráty
damske sportove oblecenie ZAJO
Ponúkam športové funkčné outdoorové oblečenie kvalitnej značky ZAJO, všetko v TOP stave bez poškodenia, ako nové. Osobne odovzdám v Žiline, alebo pošlem cez packetu/poštu. Ceny sú pevné - viď. nižšie. Na sms nereagujem. Bunda Arlberg Pull – XL – 40 € Bunda Rossa W Jkt – XS-S – 85 € Bunda Ramsau W Jkt – S – 60 € Bunda Lizard W Jkt – S – 100 € Bunda Arosa Neo W Jkt – M – 80 € Bunda Alta W Jkt – S – 70 € Nohavice Argon W Pants – S – 70 € Šortky Delta Lady Shorts – XS – 15 €
Motokárska bunda značky RSA SW01 Devil
Predám veľmi zachovalú málo nosenú motokársku bundu značky RSA SW01 Devil. Bunda je veľkosť S. Popis: Typický dámsky strih.Vrchný materiál polyesterová tkanina 600D.Švy sú vytvorené špeciálnou technológiou.Zosilnený materiál na ramenách.Okolo krku príjemný materiál microfleece.Vetranie v prednej časti bundy (2 otvory na zips).Bunda má vyberateľné chrániče ramien, lakťov a chrbta. Odopínateľná termo vložka.Podšívka: ľahká, sieťovaná.Sťahovanie v páse.Pásky pre úpravu šírky rukávov.Možnosť úpravy obvodu zápästia pomocou suchého zipsu.Hlavné zipsy YKK.Zips pre spojenie bundy s nohavicami.Bunda má zadný predĺžený diel, čím sa eliminujú odhalené obličky.Bunda má 3 vnútorné a 2 vonkajšie vrecká. Dôvod predaja: Najprv kúpené oblečenie, až potom prvá a zároveň posledná jazda na motorke. Bunda sa dá vyskúšať v Nitre. Tel.kontakt:
Dámská bunda Dynafit Speed Insulation, vel.S
Prodám novou dámskou bundu Dynafit Speed Insulation ve velikosti S. PC: 220 E. Dámská izolační a zateplená bunda má čistě syntetickou výplň ze 100% recyklovaných syntetických vláken. Výhoda syntetické izolace ve srovnání s prachovým peřím je, že bunda není citlivá na vlhkost, je snadno sbalitelná a lehce se udržuje. Díky svrchní úpravě proti větru a vodě je tato bunda vhodná pro širokou škálu použití. Bunda disponuje dvěmi kapsami na zip a dvěmi prostornými vnitřními kapsami, kam můžete bundu také kompaktně sbalit. Mohu zaslat.
Bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT
Predám novú nikdy nenosenú športovú bunda Under Armour UA STRMPRF CLDSTRKE STR JKT vo veľkosti M. Pôvodná cena 175€. Bunda je vhodná do hôr, na beh za nepriaznivých podmienok a samozrejme aj do mesta. Viac info: Pánska bunda vďaka päťvrstvovej lepenej tkanine v kombinácii s technológiami UA Storm a 4-Way Stretch pre vynikajúci pocit z nosenia aj za nepriaznivých podmienok. Technológia UA Storm odpudzuje vodu bez obmedzenia priedušnosti. Päťvrstvová lepená tkanina s plne podlepenými švami. Technológia 4-Way Stretch umožňuje lepší pohyb v každom smere. Celozapínací zips s lištou Storm. Bezpečné vrecká na ruky na zips, bunda je plne zbaliteľná do pravého vrecka. Znížený tvarovaný a nastaviteľný lem. Nastaviteľná kapucňa a elastické manžety pre pohodlné nosenie.
Tréningová / bežecká bunda Fila Rom veľ. M
Predám novú tréningovú / bežeckú bunda Fila Rom vo veľkosti M. Počiatočná cena 80€. Viac info: Tréningová bunda z kolekcie Fila. Nezateplený model vyrobený z rýchloschnúceho materiálu. - Model je vyrobený z ľahkého materiálu s rýchloschnúcimi vlastnosťami. - Jednoduchý, neblokujúci pohyb strih. - Dve vrecká zapínané na zips. - Zapínanie na zips a zvýšený golier. - Priliehavá kapucňa poskytuje ochranu pred nepriaznivým počasím. - Rukávy a spodný okraj sú zakončené elastickým lemom, vďaka čomu odev lepšie prilieha k telu a ľahko sa oblieka. - Reflexné prvky zvyšujú viditeľnosť a bezpečnosť.
Lyžiarska bunda Icepeak
Lyžiarska bunda značky Icepeak. Veľkosť 38. Všetky vrecká odfotené, vrátane vrecka na skipas na rukáve. Vzadu sa dá bunda pekne vetrať na oboch stranách, odfotené na poslednej fotke. Kapucňa sa dá stiahnuť. Bunda má asi 10 rokov, ale kedže som nelyžovala intenzívne, tak vôbec na nej nevidno používanie. Cena je bez poštovného.