bazár, predaj, inzercia, predám

HBO MAX | 2,50€| - Súkromný účet

Kategória: IT, webdesign

Rozšírte svoje možnosti zábavy s vlastným účtom na HBO Max! Získate kompletný prístup k obsahu bez obmedzení a možnosť prihlásenia na TV, mobile, tablete a PC. Okrem toho môžete sledovať obsah na až troch zariadeniach súčasne, čo vám umožňuje pohodlné a flexibilné sledovanie.

Účet sa po mesiaci automaticky ruší !

HBO Max je nová a vzrušujúca streamovacia služba, ktorá nahradila populárnu platformu HBO Go. Vytvorená mediálnou skupinou WarnerMedia, HBO Max prináša jedinečné zážitky v podobe nových a známych seriálov a filmov od renomovaných spoločností ako Warner Bros., HBO, DC, Cartoon Network a Max Originals. Budete mať prístup k širokej škále obsahu, ktorý uspokojí vaše chute a záujmy.

Súčasne s HBO Max ponúkam aj ďalšie skvelé služby a produkty, ako je Disney+, NETFLIX Premium 4K UHD, FilmBox+, TREND MICRO Maximum Security (antivírus), ESET Internet Security (antivírus) a MS Office 365, MS Office 2021 a MS Office 2019. Môžete si tak vytvoriť jedinečnú kombináciu zábavy a produktivity.

Pre bližšie informácie a objednávku ma kontaktujte cez formulár na mojom webe alebo prostredníctvom WhatsApp, iMessage a Telegram na čísle ☎️. Prosím, nevolajte, aby sme sa mohli efektívne dohodnúť.

Pri platbe máte možnosť využiť bankový účet (ČSOB alebo 365 Banka), Revolut, Monese alebo PayPal, čo zabezpečuje bezpečnú a jednoduchú transakciu.

Neváhajte a využite túto príležitosť na rozšírenie svojho zábavného repertoáru s vlastným účtom na HBO Max a ďalšími skvelými službami, ktoré vám ponúkam. Užite si obľúbené seriály, filmy a viac s vysokou kvalitou obsahu a pohodlným prístupom k rôznym zariadeniam.
HBO MAX | 2,50€| - Súkromný účet
Podobné inzeráty
Disney+ |3 € \ mesiac|
Objavte magický svet Disney+ so mnou ako svojím najspoľahlivejším predajcom streamovacích služieb na Slovensku! Ponúkam vám jedinečný profil v streamovacej službe Disney+, ktorý vám otvorí dvere do nekonečného rozprávkového sveta. S mojimi vytvorenými účtami nebudete musieť tráviť čas hľadaním na Aliexpressi, pretože som tu, aby som vám poskytol spoľahlivé a kvalitné účty. Aby som vám zaistil maximálnu ochranu, váš profil bude zabezpečený PIN kódom, ktorý si sami zvolíte. Jedným z mojich záväzkov voči vám je, že ak by sa niečo stalo a váš účet prestane fungovať, vrátim vám peniaze. Je dôležité si však uvedomiť, že takéto prípady sa mi ešte nikdy nestali. S mojimi predlžovanými účtami vždy zostávate verní svojmu profilu, čím si môžete neobmedzene užívať svoje obľúbené Disney+ obsahy. Môžete si vybrať medzi mesačnou platbou alebo predplatením na dlhšie obdobie, prispôsobte si to podľa svojich preferencií. Cena je len 3€ mesačne, čo predstavuje vynikajúcu hodnotu za vstup do sveta Disney+. Objednávku môžete jednoducho spraviť cez môj web, kde nájdete všetky potrebné informácie a možnosť objednávky. Komunikovať so mnou môžete prostredníctvom formulára na webe alebo cez WhatsApp, iMessage, Telegram a SMS na čísle ☎️. Prosím, nevolajte. Pri platbe máte možnosť využiť bankový účet, Revolut, Monese alebo PayPal, aby som vám uľahčil proces. Okrem Disney+ ponúkam aj ďalšie skvelé služby a produkty, ako je NETFLIX Premium 4K UHD, HBO Max, FilmBox+, Spotify, TREND MICRO Maximum Security (antivírus), ESET Internet Security (antivírus), MS Windows 11 Pro, Windows 10 Pro, MS Office 365 a MS Office 2021.
SkyShowtime | 2 € / mesiac |
Jeden profil v službe zabezpečený PINom ktorý si zvolíte Profil je zabezpečený PINom ktorý si sami zvolíte Som najväčší predajca streamovacích služieb na Slovensku. Sú to mnou vytvorené účty, čiže žiadny Aliexpress ! Ak Vám účet prestane fungovať tak Vám vrátim peniaze (nikdy sa to ešte nestalo) Účty sú predlžované, takže Vám ostáva vždy ten istý profil Účty sú bezproblémové Možnosť platiť mesačne alebo predplatiť na dlhšie obdobie. Mám stovky spokojných zákazníkov !!! Možnosť spraviť objednávku cez moj web !!! Cena : 2 € / mesiac Kontaktujte ma cez formulár alebo WhatsApp, iMessage, Telegram, SMS ☎️. Prosím NEVOLAŤ Platba možná na : Bankový účet Revolut Monese PayPal. SkyShowtime je služba pre streamovanie videoobsahu, ktorá ponúka široký výber filmov a seriálov pre vašu zábavu. Tento produkt vám umožní sledovať obsah online na vašom zariadení bez ohľadu na to, kde sa nachádzate. SkyShowtime ponúka mnoho rôznych kategórií, ako sú akčné filmy, romantické komédie, horory, sci-fi filmy, dokumenty, reality show a mnoho ďalšieho. Môžete si tak vybrať z širokého výberu obsahu, ktorý zodpovedá vašim záujmom. Vďaka tejto službe môžete sledovať najnovšie filmy a seriály bez nutnosti chodiť do kina alebo si ich sťahovať. Navyše môžete využiť výhody, ako je vytváranie vlastných zoznamov obľúbených filmov a seriálov. ========== Mam v ponuke aj: Disney+ NETFLIX Premium 4K UHD HBO Max FilmBox+ Spotify TREND MICRO Maxımum Security (Antivírus) ESET Internet Security (Antivírus) MS Windows 11 Pro Windows 10 Pro MS Office 365 MS Office 2021
Netflix Premium 4K UHD | 3,50 € \ mesiac |
Objavte svet exkluzívneho zábavného obsahu s mojimi NETFLIX Premium účtami! Už žiadne nekonečné hľadanie spoľahlivých účtov na Aliexpressi. S mojimi vlastnoručne vytvorenými účtami získate neobmedzený prístup k NETFLIXU vo vysokom rozlíšení 4K UHD. S mojimi účtami dostanete vlastný profil, ktorý bude zabezpečený PIN kódom podľa vašich preferencií. Moje účty sú vždy funkčne a predlžované, takže vám zostane vždy ten istý bezproblémový profil. Môžete si vybrať medzi mesačnou platbou alebo predplatením na dlhšie obdobie. Cena je len 3,50€ mesačne, čo je skutočne výhodné v porovnaní s bežnými cenami. A čo je ešte lepšie, môžete si objednať priamo cez môj web, čo je rýchly a jednoduchý spôsob, ako sa dostať k obľúbenému obsahu. Postup je jednoduchý. Stačí ma kontaktovať a dohodneme sa na platbe. Potom mi zašlite doklad o zaplatení a štvormiestne číslo, ktoré si zvolíte ako PIN. Po tomto kroku získate okamžitý prístup k účtu a môžete si užívať NETFLIX Premium v úchvatnej 4K HDR kvalite. Platba prevodom, Revolut alebo PayPal Pre komunikáciu máte viacero možností: môžete ma kontaktovať cez formulár na mojom webe alebo prostredníctvom WhatsApp, iMessage a Telegramu na čísle ☎️. Prosím, nevolajte. Mám tiež v ponuke ďalšie skvelé služby a produkty, ako je Disney+, HBO Max, FilmBox+, TREND MICRO Maximum Security (antivírus), ESET Internet Security (antivírus), MS Windows 11 Pro, Windows 10 Pro a MS Office 365 a MS Office 2021.
Microsoft Office 2019 Pro Plus
Aktivácia cez setup. prepojená s vaším kontom. Doživotná aktivácia cez oficiálnu stránku Microsoftu. Žiadna aktivácia cez telefón a pod. !!! Rýchle doručenie mailom Kontaktujte ma cez formulár alebo WhatsApp, iMessage, Telegram ☎️. Prosím NEVOLAŤ Office 2019 Professional Plus je výkonný softvér vhodný pre spoločnosti a podnikateľov. Vám a vášmu tímu umožní zvládať úlohy jednoduchšie a efektívnejšie ako kedykoľvek predtým. Užite si nové vylepšené nástroje, intuitívnejší dizajn, šikovné preklady a nástroje na úpravu, lepšiu integráciu s Windows Rights Management Services pre Windows Server, Exchange Data Loss Prevention a omnoho viac! Dôležité: Produkty Microsoft Office 2019 sú podporované len na systéme Windows 10 a Winodws 11 ========== Mam v ponuke aj: Disney+ NETFLIX Premium 4K UHD HBO Max FilmBox+ Spotify TREND MICRO Maxımum Security (Antivírus) ESET Internet Security (Antivírus) MS Windows 11 Pro Windows 10 Pro MS Office 365 MS Office 2021
Microsoft Office 2021 Pro Plus
Aktivácia cez setup. prepojená s vaším kontom. Doživotná aktivácia cez oficiálnu stránku Microsoftu. Žiadna aktivácia cez telefón a pod. !!! Rýchle doručenie mailom Kontaktujte ma cez formulár alebo WhatsApp, iMessage, Telegram ☎️. Prosím NEVOLAŤ Trvalá licencia. Žiadne ďalšie poplatky. Určená iba pre 1 počítač s operačným systémom MS Windows 10 a Windows 11.Sada kancelárskych aplikácií Microsoft Office 2021 pre domácnosti a podnikateľov s aktualizovanými aplikáciami, množstvom nových funkcií a nástrojov. Obsahuje kancelárske aplikácie Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote, Access a Publisher. ========== Mam v ponuke aj: Disney+ NETFLIX Premium 4K UHD HBO Max FilmBox+ Spotify TREND MICRO Maxımum Security (Antivírus) ESET Internet Security (Antivírus) MS Windows 11 Pro Windows 10 Pro MS Office 365 MS Office 2019 MS Office 2021
Office 365 doživotná licencia
Dobrý deň, predám Office 365 doživotný účet pre 5 zariadení. Výhoda tohto Officu je, že sa nejedná o predplatné, a je možné ho nainštalovať až na 5 zariadení (PC,Mac,iOS,Android) súčasne. Zároveň sa dá medzi zariadeniami ľahko presúvať. ❗️ Konkurenčný Office 2016 / 2019 / 2021 si nenainštalujete na iný PC a taktiež pri preinštalovaní systému si ho už neaktivujete. Ak sa Vám pokazí na PC disk, musíte si pri týchto produktoch zakúpiť nový kľúč. Pri našom však nie. Neriskujte! ❗️ Účet nie je na fiktívne meno ale vytvorím užívateľský účet s Vašim menom ktorý budete používať (vo vytvorených dokumentoch budete figurovať ako autor pod Vašim menom). Samozrejmosťou je to, že si môžete zmeniť heslo. Ku kontu sa viaže aj 5TB OneDrive úložisko, na ktoré si môžete zálohovať Vaše dokumenty, resp. plochu alebo rôzne priečinky v PC/fotky... ✅ PLATBA PO NAINŠTALOVANÍ OFFICU! (najprv odošleme účet). ✅ PLATBA PREVODOM NA ÚČET ALEBO PAYPAL ✅ Možnosť vystavenia faktúry (+20% DPH) ✉️ Prosím písať iba mail, inzerát je aktuálny do zmazania. Možnosť zakúpenia aj ako balíčku s MS Windows 10/11. Cena s Windows 10 Pro - 20€ Cena s Windows 11 Pro - 23€