bazár, predaj, inzercia, predám

HD TV Anténa

Kategória: Ostatné drobné

Predám túto HDTV izbovú anténu. Bola iba raz odskúšaná.
HD TV Anténa
Podobné inzeráty
Anténa
Vnútorná - izbová anténa One For All Amplified Indoor Antena SV9395 s moderným dizajnom z kombinácie hliníka a plastu v čiernej farbe. Je kompatibilná s programami DVB-T / T2 vysielanými vo formáte Full HD. Možno ju umiestniť na stenu, alebo pri televízor, má integrovanú patentovanú technológiu Patch pre všesmerový príjem televízie Full HD, televízie DVB-T / T2. Umožní príjem pozemného signálu DVB-T aj DAB so ziskom až 51 dB v lokalitách s dobrým pokrytím tohto signálu. Dotykový externý digitálny zosilňovač, ktorý zosilňuje signál pre najlepší možný príjem signálu. Anténa má možnosť nastavenia zosilnenia a je vhodná do lokalít vo vzdialenosti do 25 km od vysielača DVB-T. Má jedinečný blokový filter 3G / 4G na tienenie všetkých signálov mobilných telefónov, aby bol zaistený najlepší možný príjem teraz i v budúcnosti. Súčasťou je koaxiálny kábel s dĺžkou 2,75 metrov.
MMDS antena California Amplifier 2150 - 2700 MHz
MMDS antena California Amplifier 2150 - 2700 MHz MMDS antena konvertor California Amplifier 2150 - 2700 MHz na prijem lokalneho signalu MMDS. Cena 10€ Po predbežnej dohode, možnosť zaslania alebo osobného vyzdvihnutia, v pracovné dni, v Bratislave na Jarošovej ulici.
Izbova antena Hama DVB-T – aktívna VHF/UHF/FM
Ponukam funkcnu izbovu antenu Hama DVB-T – aktívna VHF/UHF/FM . Aktívna izbová anténa pre príjem digitálneho aj analógového vysielania s regulovateľným zosilnením až 36 dB a indikáciou príjmu pomocou LED diódy. Špecifikácia: Aktívna anténa pre príjem digitálneho aj analógového vysielania Frekvenčný rozsah: 30 až 950 MHz Zosilnenie v pásme UHF / VHF max 36/30 dB Plynule regulovateľné zosilnenie 75 Ohm (koax. zdierka) Indikácia príjmu LED diódou Viac info mailom alebo cez formular.
Bobcat miner Helium (Solana)
Predám Bobcat Miner 300, komplet v krabici, zdroj, anténa + exteriérová 6.5dB anténa (v krabici) a 5m kvalitný coax. Zariadenia boli používané, predávam z dôvodu sťahovania. Aktivované zariadenie prevediem do peňaženky kupujúceho. Poplatok za relokáciu v sieti Helium Network hradí kupujúci. Cena Bobcat 60 eur, anténa 40 eur, coax 15eur. Všetko spolu 95eur.
Tenda 4G180 – WiFi mobile 4G LTE Hotspot modem
Predám skvelý prenosný 4G WiFi HotSpot. Stačí nabiť a vložiť SIM kartu a WiFi máte takmer všade. 3G/4G WiFi router – bezdrôtový 4G LTE/3G batériový modem/router s WiFi 802.11b/g/n, batéria 2100mAh, výdrž až 10 hodín, slot pre štandardnú kartu micro SIM, microSD slot do 32GB na zdieľanie fotografií, videí, hudby, 2× interná anténa pre 4G/3G, 2× interná anténa pre WiFi 150Mb/s, 4× LED indikácia, podpora WPA/WPA2, LTE CAT 4
Bobcat Miner 300
Predám Bobcat Miner 300, komplet v krabici, zdroj, anténa + 4dB anténa (v krabici) a prechodovu redukciu cez okno pre exterierovu antenu. Zariadenia boli používané, predávam z dôvodu sťahovania.