bazár, predaj, inzercia, predám

Herná myš Logitech

Kategória: Klávesnice

Predám hernú PC myš značky Logitech MX518. Je vhodná pre zberateľov ale aj na bežnú činnosť. Je v bezchybnom stave. Možnosť osobne alebo dobierkou.
Herná myš Logitech
Podobné inzeráty
Super ticha Klavesnica s myskou Logitech Combo MK295
Logitech Wireless Combo MK295, biela (US INT) Malo pouzivana, nepotrebujem, pouzivam pracovnu. viac na: Bezdrôtový set klávesnice a myši je určený pre všetkých, ktorí sa potrebujú maximálne sústrediť a pri práci vyžadujú pokoj. Predstavujeme vás bezdrôtovú sadu klávesnice a myši Logitech MK295 Silent Wireless Combo s exkluzívnou technológiou SilentTouch, ktorá eliminuje viac ako 90 % hluku. Aj napriek tomu prináša dokonalú odozvu pri písaní a klikaní, avšak bez rušivých zvukov. Aj preto táto sada patrí medzi najpredávanejšie na celom svete. UŽITE SI MAXIMÁLNE POHODLIE Nielen tichom, ale aj svojím komfortom vás prekvapí sada klávesnice a myši Logitech MK295 Silent Wireless Combo. Klávesnica disponuje klasickou veľkosťou a ponúkne všetko, čo potrebujete na pohodlnú prácu. K dispozícii budete mať 8 praktických klávesových skratiek a plnohodnotnú numerickú časť. Logitech Wireless Combo MK295 KOMPAKTNÁ PROFILOVANÁ MYŠ Optimálne veľká myš s profilovaným tvarom skvele padne do každej ruky. Vďaka precíznemu senzoru je veľmi presná a pohyb kurzora plynulý. Celkom určite oceníte bezproblémové fungovanie myši na akomkoľvek povrchu. Rovnako ako klávesnica vás ohromí neskutočným tichom pri klikaní. Logitech Wireless Combo MK295 MK295 SILENT WIRELESS COMBO PRIPOJÍTE BEZDRÔTOVO Miniatúrny USB prijímač môžete bez obáv ponechať v počítači a ušetriť tak cenné miesto na pracovnom stole. Spoľahlivé bezdrôtové pripojenie 2,4 GHz s dosahom až 10 metrov je zárukou spoľahlivého spojenia klávesnice s myšou Logitech MK295 Silent Wireless Combo bez výpadkov a oneskorenia. Logitech Wireless Combo MK295 VYSOKÁ ODOLNOSŤ A SPOĽAHLIVOSŤ Klávesnica a myš Logitech MK295 Silent Wireless Combo sa vyznačuje svojím kvalitným vyhotovením. Tak napríklad klávesnica je odolná voči poliatiu tekutinou, a okrem toho je vybavená sklopnými nôžkami na nastavenie optimálnej výšky. Logitech Wireless Combo MK295 VEĽMI SLUŠNÁ VÝDRŽ BATÉRIÍ Napájanie klávesnice Logitech zaisťujú dve AA batérie, ktoré vydržia až 36 mesiacov. V myši sa nachádza jedna AA batéria, a tá má výdrž približne 18 mesiacov. Nechýbajú ani vypínače napájania pre ešte väčšiu úsporu energie sady klávesnice a myši Logitech Wireless Combo MK295. Kuriérom / poštou iba pri uhradení vopred na účet (nie je zahrnute v cene). Preferujem osobny odber (Sidlisko 3, Presov). Aktualne do vymazania.
Logitech slúchadla, klávesnica, myška
Predám herný set: ✅Herná myš Logitech G502 SE Hero v špeciálnej čierno-striebornej edícii. Disponuje optickým senzorom HERO s nastaviteľným rozlíšením 100-16000 DPI, zrýchlením až 40G a rýchlosťou snímania až 400IPS. 11 programovateľných tlačidiel, nastaviteľné RGB podsvietenie, možnosť prispôsobenia hmotnosti pomocou 5 závaží a priradenie makier. Myš pripojíte k zariadeniam pomocou USB kábla s dĺžkou 2,1 m. ✅ Herná klávesnica Logitech G512 je v čiernom prevedení. Konštrukcia z hliníkovej zliatiny zaručí odolnosť a pevnosť. Prispôsobiteľné Lightsync RGB podsvietenie. Klávesnica je vybavená mechanickými spínačmi GX Red, ktoré majú dlhú živosť a postarajú sa o rýchle a presné odozvy. Pomocou klávesov FN + F1 až F12 môžete ovládať médiá, osvetlenie, prepínať herné režimy a iné. Ďalej disponuje funkciou anti-ghosting a programovateľnými klávesmi, ktoré môžete upravovať pomocou softvéru LOGITECH G HUB. Konektivitu zaistí 1,8 m kábel s USB konektorom. V rozhraní sa tiež nachádza port USB. ✅ Bezdrôtový herný headset Logitech G533 v prevedení čiernej farby a pohodlným náhlavným mostom s polstrovanými náušníkmi. Je vybavený kvalitnými 32 mm meničmi Pro-G, ktoré podporujú priestorový zvuk DTS Headphone:X 7.1. Pracujú s frekvenčným rozsahom od 20 Hz - 20 000 Hz, citlivosťou 107 dB/mW a impedanciou 32 Ohm, vďaka čomu je zvuk sprostredkovaný v čistej a kvalitnej podobe bez skreslenia. Disponuje integrovaným mikrofónom s potlačením šumu, ktorý sa nachádza na sklopnom držiaku. Headset sa k zariadeniam pripája bezdrôtovo prostredníctvom USB adaptéra, ktorý zaručuje dosah až 15 m. Životnosť batérie vydrží na jedno nabitie až 15 hodín.
Klávesnica Logitech G815 LIGHTSYNC GL Tactile
Herná klávesnica Logitech G815 Lightsync má vrchný kryt z hliníkovej zliatiny. Disponuje RGB Lightsync podsvietením, ktoré zobrazí až 16,7 miliónov farieb a ponúkne niekoľko svetelných efektov. Klávesy s nízkym zdvihom sú umiestnené na mechanických spínačoch GL Tactile. Klávesnica je vybavená 5 vyhradenými G-klávesmi, multimediálnymi klávesmi, rolovacím kolieskom aj USB rozhraním pre pripojenie ďalších zariadení. Na prispôsobenie klávesnice slúži softvér Logitech G Hub. Nastavenia môžete uložiť do vstavanej pamäte. Konektivitu zabezpečuje kábel s USB konektorom. Tenká, ľahká, odolná Herná klávesnica Logitech G815 Lightsync sa pýši elegantným prevedením s vrchným krytom z hliníkovej zliatiny 5052, ktorý je doplnený základňou vystuženou oceľou. Vďaka tomu je ultratenká a ľahká, a zároveň odolná a pevná. Po dohode pošlem kuriérom.
Herná mechanická klávesnica LOGITECH G915 LIGHTSPEED
Predam hernú klávesnicu bez známok opotrebovania. Je ako nová Herná klávesnica Logitech G915 Lightspeed v čiernej farbe disponuje nízkoprofilovými mechanickými spínačmi GL Tactile. Je vybavená multimediálnymi tlačidlami, 5 špeciálnymi klávesmi G-Keys, kolieskom regulácie hlasitosti, nastaviteľným inteligentným LIGHTSYNC RGB podsvietením a integrovanou pamäťou pre profily. Klávesnica sa bezdrôtovo pripojí k zariadeniam prostredníctvom USB prijímača s technológiou LIGHTSPEED alebo pomocou technológie Bluetooth, pričom je napájaná integrovanou batériou s výdržou až 30 hodín (pri 100% jase podsvietenia). Tenká, ľahká, odolná Herná klávesnica Logitech G915 Lightspeed sa pýši elegantným prevedením s vrchným krytom z hliníkovej zliatiny 5052, ktorý je doplnený základňou vystuženou oceľou. Vďaka tomu je ultratenká a ľahká, a zároveň odolná a pevná
SET KLÁVESNICA + MYŠ LOGITECH MK540 ADVANCED
Súprava LOGITECH MK540 obsahuje bezdrôtovú klávesnicu a myš, obe v čiernej farbe. Plnohodnotná klávesnica sa vyznačuje návykovým tvarom a rýchlou odozvou klávesov. Disponuje integrovanou opierkou zápästia a nastaviteľnými sklopnými nôžkami pre vysoký komfort pri používaní. Symetrický tvar bezdrôtovej myši umožňuje pevný úchop ľubovoľnou rukou, vďaka čomu je určená tak pravákom ako i ľavákom. Je vybavená optickým snímačom s rozlíšením 1000 DPI. Na pripojenie poslúži USB prijímač pracujúci s technológiou Logitech® Advanced 2,4 GHz, ktorá poskytne spoľahlivé pripojenie na vzdialenosť až 10m. Napájanie zabezpečia pri klávesnici 2 AA batérie, pri myši 1 AA batéria. Po dohode pošlem kuriérom.
Herná myš HyperX Pulsefire Dart
Predám vyššie uvedenú hernú myš HyperX Pulsefire Dart (4P5Q4AA). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Herná myš bezdrôtová, bezdrôtový USB prijímač, vhodná pre pravákov, optická, 6 tlačidiel, RGB podsvietenie, 16000DPI, čierna. Snímač pohybu PixArt PMW3389, Rozlíšenie senzoru 16 000 DPI, rozmery 125×74×44 mm, hmotnosť 110 gramov. Nabíjateľná batéria s výdržou až 90 hodín (50 hodín s LED podsvietením), možnosť pripojenia 180 cm káblom, podpora bezdrôtového nabíjania Qi. Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.