bazár, predaj, inzercia, predám

Herná myš - Logitech G102, nová, nerozbalená

Kategória: Myši

Ponúkam na predaj hernú myš Logitech G102 v čiernej farbe, nová, nerozbalená, osobne alebo pošta.

CENA: 19€ + pošta

Kliknutím na meno v inzeráte sa vám zobrazia ďalšie moje inzeráty
Herná myš - Logitech G102, nová, nerozbalená
Podobné inzeráty
Logitech MX Master 3S Performance Wireless sivá -nerozbalená
Predám myš Logitech MX Master 3S Performance Wireless (910-006560 ) sivá. Nerozbalená-originál zabalená. Špičková myš MX Master 3S od výrobcu Logitech vás na prvý pohľad zaujme precíznym prevedením a ergonomickým tvarom, ktorý navedie vašu ruku do prirodzenejšej polohy pre lepšie pohodlie. Myš poskytne oporu vašej dlani aj prstom a nekĺzavý povrch sa postará o dokonalé ovládanie. Bočné rolovacie koliesko kopíruje prirodzený pohyb palca pre plynulú a intuitívnu horizontálnu navigáciu. Nielen dokonalý tvar, ale aj najvyšší výkon. Produkt je vybavený senzorom s rozlíšením 8 000 DPI, ten dokáže presne zaznamenať pohyb aj na sklenenom povrchu. Citlivosť snímania môžete upraviť v softvéri Logi Options+ a nastaviť si tú správnu úroveň pre váš štýl práce a rozlíšenie monitora. A s funkciou tichého klikania dokázali konštruktéri znížiť hluk až o 90 %. K tomu pridajte pozoruhodne tiché elektromagnetické rolovacie koliesko MagSpeed ​​pre vysokú výkonnosť bez rušivých vnemov. Koliesko je maximálne presné pri zastavení na pixeli a dostatočne rýchle na prechádzanie 1 000 riadkov za sekundu. Myš je kompatibilná so systémami Windows, macOS, Chrome OS alebo Linux. Je možné ju behom okamihu spárovať až s tromi zariadeniami prostredníctvom technológie Bluetooth Low Energy alebo priloženého prijímača Logi Bolt USB. Dokáže pracovať až 70 dní a vďaka technológii rýchleho nabíjania dostane za minútu nabíjania tri hodiny práce, a to už je poriadna dávka energie. Osobne v BA, alebo Packeta 4€.
Niceboy ORYX M666 Daemon
Predam novu, nepouzivanu, zabalenu mys: Niceboy ORYX M666 Daemon herná myš • senzor Pixart 3330 • 5 režimov DPI • max. rozlíšenie 10 000 dpi • 6 programovateľných tlačidiel • Omron spínače • odľahčený dizajn • softvér v slovenčine • pamäť pre ukladanie makier a... Herná myš Niceboy ORYX M666 Daemon vám v každej situácii sprostredkuje dokonalý herný zážitok. Myš disponuje vlastným softvérom v slovenskom jazyku a integrovanou flash pamäťou, takže môžete ľahko a rýchlo uložiť vaše ideálne herné nastavenie. Pre maximálny herný zážitok je k dispozícii senzor Pixart 3330 a šesť citlivých tlačidiel so spínačmi Omron. Herná myš Niceboy ORYX M666 Daemon vyniká nízkou hmotnosťou a elegantným dizajnom, vďaka čomu uspokojí nároky všetkých hráčov. Ľahká konštrukcia Myš vám bude po stole kĺzať ako po masle. Svojim ergonomickým tvarom vám presne sadne do dlane, aby ste ju mohli používať automaticky a intuitívne. Váži iba 66 gramov, takže s ňou možno pohybovať úplne bez ťažkostí. 8 režimov rozlíšenia Podľa vlastných preferencií a potrieb si upravte nastavenie rozlíšenia senzora na jeden z ôsmich režimov. Maximálna hodnota 10 000 DPI poteší aj náročných hráčov počítačových hier, ktorí vyžadujú mimoriadnu presnosť a rýchlosť pri hraní. 6 tlačidiel Na myši sa nachádza šesť programovateľných tlačidiel. Nechýbajú bočné tlačidlá alebo otočné koliesko pre ľahkú orientáciu vo viacstranových dokumentoch alebo dlhších online článkoch. Tlačidlá s vysoko kvalitnými Omron spínačmi sa vyznačujú odolnosťou a dlhou životnosťou. Software ORYX Stiahnite si do svojho počítača softvér ORYX, aby ste mohli myš ešte lepšie prispôsobiť vlastným potrebám. Softvér v českom jazyku vám umožní nastaviť a ukladať makrá, aktivovať podsvietenie alebo priradiť tlačidlám potrebné funkcie. Integrovaná flash pamäť Pokročilá interná pamäť s 32 bit ARM procesorom vám umožní nastavovať makrá a priraďovať tlačidlám funkcie, ktoré si následne uložíte priamo do myši. Môžete ju preto ľahko prenášať a po pripojení k cudziemu počítaču ju používať tak, ako ste zvyknutí, bez toho aby ste museli jednotlivé parametre nastavení voliť znova. Nastaviteľné makrá Dodajte svojmu hraniu ten správny rozmer a majte všetky dôležité pokyny vždy na dosah prsta. Naprogramujte si funkcie tlačidiel myši tak, aby vás od víťazstva delilo jediné kliknutie!
Herná myš
Herná rgb myš logitech g102 malo pouzivana ma bočné tlačidlá (2).bola kupovaná za 30€ a predám za 15€
Herná myš ASUS ROG Gladius II Core
Predám úplné, novú, nepoužitú zabalenú káblovú optickú Hernú myš ASUS ROG Gladius II Core. Pošlem poštou na dobierku. ROG Gladius II Core ľahká, ergonomická, káblová optická herná myš so senzorom 6200 dpi, exkluzívnym dizajnom výmenných spínačov od ROG a osvetlením Aura Sync Klasická ergonómia ROG Gladius, s oddelenými ľavými a pravými tlačidlami, odľahčeným dizajnom a odolnými protišmykovými bočnými držadlami s ikonickým ROG logom Optický senzor PAW3327 hernej úrovne s až 6200 DPI pre rýchle a presné sledovanie Exkluzívny dizajn výmenných spínačov od ROG pre zmenu odporu kliknutí a predĺženie životnosti myši Intuitívny softvér ASUS Armoury II pre jednoduché prispôsobenie tlačidiel, nastavenie výkonu a osvetlenia ROG Gladius II Core využíva klasického herného ducha optickej myši Gladius do prístupnej novej podoby so športovými protišmykovými hranami zdobenými reliéfom ikonického loga ROG. Gladius II Core má optický senzor 6200 dpi a nezávislé ľavé a pravé tlačidlo pre presnú odozvu a presné ovládanie. Vďaka ergonómii pre pravú ruku pre maximálne pohodlie a ľahkej konštrukcii šetriacej vaše zápästie, výmenným spínačom a integrovanému osvetleniu Aura Sync je Gladius II Core pripravený pre jednoznačné víťazstvo. Vďaka optickému senzoru PAW3327 hernej úrovne je ROG Gladius II Core dokonalou zbraňou pre vaše víťazstvo a poskytuje citlivosť 200 až 6200 dpi pre výnimočnú presnosť. Sleduje tiež až 220 palcov za sekundu (IPS) pri zrýchlení až 30 g, čo vám umožňuje útočiť a odrážať útoky tak rýchlo, ako je treba pre získanie nadvlády nad herným bojiskom. Taktiež sme optimalizovali interiér Gladius II Core, čo viedlo k vysoko výkonnej hernej myši, ktorá je o 20% ľahšia než pôvodný Gladius. Zjednodušuje každý pohyb, zmierňuje bolesti zápästia a únavu, takže môžete hrať dlhšie. Dizajn exkluzívnych výmenných spínačov ROG umožňuje personalizáciu na úplne novú úroveň tým, že umožňuje jednoduchú výmenu spínačov myši. To znamená, že máte možnosť nainštalovať spínač požadovanej sily a spätnej väzby a môžete vymeniť opotrebované alebo zlomené spínače a predĺžiť tak životnosť myši. ROG Gladius II Core prináša najvyšší herný komfort, víťazstvo za víťazstvom, hru za hrou. Jej obrysy a ďalšie konštrukčné detaily, ako sú textúrované bočné panely, boli vyvinuté s využitím dômyselných skúšok. Výsledkom je herná myš, ktorá sa pohodlne vojde do pravej ruky a je optimalizovaná najmä pre štýly úchopov typu palm, claw a fingertip. S osvetlením ASUS Aura Sync RGB posuňte svoj herný štýl o úroveň vyššie. Naplno prispôsobte svoju myš pomocou nekonečného spektra farieb a radu dynamických svetelných efektov. Celé osvetlenie môžete synchronizovať s neustále rastúcim portfóliom hardvéru, ktorý podporuje systém Aura Sync, a môžete si tak vytvárať skutočne personalizované herné prostredie. ASUS Armory II je vylepšený obslužný program pre konfiguráciu periférií, ktorý ponúka rozsiahle ovládacie prvky. Intuitívne používateľské rozh
Bezdrôtová tichá myš Logitech M220 Silent, šedočierna
Predám manželkinu 100% plne funkčnú veľmi zachovalú bezdrôtovú optickú myš Logitech M220 Silent šedo-čierna. Model s príjemne tichým klikaním. Taktiež zriedka používaná (pozri aj inzerát 152571439) nakoľko to bola sekundárna myš k manželkinmu notebooku. Primárne drvivú väčšinu času používame PC s káblovou myšou Logitech M110s. Predávam z dôvodu, že všetky myši som nahradil káblovými Logitech M110s (aj klávesnicu mám káblovú) v záujme minimalizovať vystavovaniu sa elektromagnetickým vlnám (elektrosmogu – wifi, bluetooth) doma. Technické parametre: Citlivosť - 1000 DPI Technológia – optická Počet tlačidiel – 3 (ľavé, pravé a klikacie koliečko) Funkcie tlačidiel – tiché Maximálny dosah – 10 metrov Napájanie 1x AA batérie (nie je súčasťou balenia) Váha 50.6 g bez batérie, 74.3 g vrátane 1x AA batérie Rozmery 9.9 cm (dĺžka) x 6 cm (šírka) x 3.8 cm (výška) Nová stojí okolo 19 Eur. Odber osobne v Prievidzi alebo pošlem poštou na dobierku za 3.50 Eur alebo bez dobierky (platba vopred na účet) 2.30 Eur.
Bezdrôtová tichá myš Logitech M330 Silent Plus, čierna
Predám 100% plne funkčnú veľmi zachovalú bezdrôtovú optickú myš Logitech M330 Silent Plus čierna. Je to model s príjemným tichým klikaním čo je u mňa vždy priorita pri výbere myši. Zriedka používaná v priebehu okolo 2 rokov a posledný rok vôbec nepoužívaná (uskladnená a zabudnutá v skrini) nakoľko to bola myš k notebooku. Primárne drvivú väčšinu času používam PC s káblovou myšou Logitech M110s, notebook len veľmi zriedka. Predávam z dôvodu, že všetky myši som nahradil káblovými Logitech M110s (aj klávesnicu mám káblovú) v záujme minimalizovať vystavovaniu sa elektromagnetickým vlnám (elektrosmogu – wifi, bluetooth) doma. Technické parametre: Citlivosť - 1000 DPI Technológia – optická Počet tlačidiel – 3 (ľavé, pravé a klikacie koliečko) Funkcie tlačidiel – tiché Maximálny dosah – 10 metrov Napájanie 1x AA batérie (nie je súčasťou balenia) Váha- 68 g bez batérie, 91.5 g vrátane 1x AA batérie Rozmery (viď obrázok) - 10.5 cm (dĺžka) x 6.5 cm (šírka) x 3.8 cm (výška) Nová stojí okolo 30 Eur. Odber osobne v Prievidzi alebo pošlem poštou na dobierku za 3.50 Eur alebo bez dobierky (platba vopred na účet) 2.30 Eur.