bazár, predaj, inzercia, predám

Herné sluchadla Predátor Galeo 350

Kategória: Herné zariadenia

Predám tieto zánovné herne slúchadlá s výsuvným mikrofónom. Slúchadlá boli len raz používané pri hraní len jednej hry a od vtedy stoja zabalené v krabici.

PC: 90€

V prípade záujmu môžem pridať aj originál myšku Predátor Cestus 350

Kontaktovať mailom. Rozumnej dohode sa nebránim.

Špecifikacia slúchadiel:

Herný headset Acer Predator Galea 350 vám umožní započúvať sa do pohlcujúceho 7.1 kanálového zvuku Virtual Surround a technológiou Acer True Harmony. Vyznačuje sa integrovaným plne zasúvacím mikrofónom, ktorý navyše potlačuje hluk okolia. K dispozícii má ovládanie zvuku ( hlasitosti a predvolené režimy zvuky) na kábli. Pre pripojenie využíva konektor USB. Ich impedancia je 32 Ohmov, citlivosť 116 dB a frekvenčný rozsah 20 Hz až 20 kHz. Slúchadlá v čiernej farbe sú vybavené mäkkými náušníkmi a nastaviteľným hlavovým mostom, aby zabezpečili dostatok komfortu počas celej doby používania. Uzavretá konštrukcia slúchadiel zaistí kvalitné izolovanie od ruchu okolia.
Herný headset Acer Predator Galea 350:

Priestorový 7.1 kanálový zvuk Virtual Surround
Technológia Acer True Harmony pre čistý zvuk
Zasúvací mikrofón s potlačením hluku
Ovládanie hlasitosti na kábli
Káblové pripojenie prostredníctvom USB
Mäkké náušníky a nastaviteľný hlavový most
Uzavretá konštrukcia
Čierna farba s herným dizajnom
Herné sluchadla Predátor Galeo 350
Podobné inzeráty
Herné slúchadlá HyperX Cloud 3 Red
Predám vyššie uvedené herné slúchadlá HyperX Cloud 3 Red (727A9AA). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Herné slúchadlá – káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3.5mm Jack, USB-A, USB-C, pre PC, PlayStation 5 a Xbox Series, herný režim, frekvenčný rozsah 10–21000 Hz, citlivosť 100 dB/mW, impedancia 64 Ohm, kábel 1.2 m + Drôtové herné slúchadlá s priestorovým zvukom + Pohodlné hráčske slúchadlá + Náhlavné slúchadlá prinášajú parádny zvuk + Odpojiteľný a dostatočne odolný kábel + Slúchadlá cez hlavu majú certifikovaný mikrofón + Opletený kábel s integrovaným ovládaním zvuku + Náušníky vás obklopia špičkovou mäkkou koženkou, ktorá vám dopraje pohodlné nosenie po celý deň + Náhlavné hráčske slúchadlá kompatibilné s počítačmi, hernými konzolami PS5, Xbox Series X, Xbox One, Nintendo Switch, Mac a mobilnými zariadeniami s 3,5 mm jackom, USB-C alebo USB-A portom + Súčasťou balenia je adaptér USB-C na USB-A Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Herné slúchadlá Logitech G PRO X
Predám herné slúchadlá značky Logitech v čiernej farbe. Slúchadlá sú plne funkčné s bežnými známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti slúchadiel. Náhlavné slúchadlá disponujú funkciami ako priestorový zvuk 7.1 a technológiou Blue VO!CE so softvérom G HUB Gaming Software. Predávam iba samotné slúchadlá bez 3,5mm audio káblu a bez mikrofónu. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena slúchadiel v obchode: 99€ Moja cena: 39€
Herné slúchadlá s mikrofónom HP HyperX Streamer Starter Pack
Predám vyššie uvedené herné slúchadlá s mikrofónom HP HyperX Streamer Starter Pack (56R60AA). Super cena, kontaktujte ma prosím cez formulár nižšie e-mailom. Produkt mám dostupný a viem ho poslať okamžite aj na dobierku. Vhodné aj ako darček! * NOVÉ! PREČO KÚPIŤ? Herné slúchadlá káblové, s mikrofónom, na hlavu, okolo uší, uzatvorená konštrukcia, 3,5 mm audio jack, pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch, herný režim, frekvenčný rozsah 15 Hz–25000 Hz, citlivosť 98 dB/mW, impedancia 60 Ohm, menič 53 mm, kábel 1 m + Hmotnosť: 295 gramov + Farba: čierna + Dĺžka kábla: 1 meter + Pripojenie: 3,5 mm audio jack + Kábel pripojený jednostranne do jednej mušle + Konštrukcia: uzatvorená + Boli zostrojené pre PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox ONE, Xbox Series a Nintendo Switch Fotky reálneho produktu, aktuálny stav. Inzerát platí do zmazania. Kliknite na meno a pozrite si, prosím, aj ďalšie moje inzeráty. PRI KONTAKTOVANÍ PROSÍM UVÁDZAJTE AJ SVOJE TEL. ČÍSLO, URÝCHLITE TÝM NAŠU KOMUNIKÁCIU. ĎAKUJEM. Preferujem osobný odber. V cene nie je zahrnuté poštovné, pripočítam ho podľa cenníka prepravcu (Zásielkovňa, Slovenská pošta). Kontaktujte ma prosím cez formulár * Zobrazené tel. číslo nepoužívajte, funkčné zašlem na vyžiadanie emailom. * Rokmi overený predajca, dlhodobá spokojnosť kupujúcich. * Férový osobný a priateľský prístup, súkromný inzerát * Ak neodpoviem do 1 dňa píšte ešte raz, možno mi Váš email skončil v SPAMe a nezbadal som to.
Značkové slúchadla na počítač
KONTAKT ▲ ▲ reymark@ ------------------------------ Zdravím. Ponúkam na predaj herné slúchadlá. Slúchadla boli nevhodný darček, vybalené iba na fotku. ■ Vizuálne je všetko v perfektnom stave. Na požiadanie viem poslať fotky/videá akéhokoľvek typu. ■ Do určitej vzdialenosti môžem doniesť alebo môžem poslať na dobierku. ------------------------- ● Herné slúchadla = 10€ *Cena je platná pri osobnom stretnutí. Pri odbere cez poštu sa cena navýši o poštovne a balné. ----------------------------- KONTAKT ▲ ▲ reymark@
Razer Nari Ultimate Wireless
Predám bezdrôtové herné slúchadlá značky Razer v čiernej farbe. Slúchadlá sú plne funkčné s minimálnymi známkami opotrebenia, ktoré nezasahujú do funkčnosti slúchadiel. Kompatibilné s mobilným zariadením, PC a PS4. Moznosť pripojenia 3,5 mm kábla pre užívanie v káblovom režime. Náhlavné slúchadlá disponujú funkciami ako herný režim a majú vysúvací mikrofón. Slúchadlá majú možnosť nastavenia ekvalizéra pomocou softvéru Razer Synapse. Predávam iba samotné slúchadlá s USB v slúchadlách na pripojenie bez Micro-USB nabíjacieho kábla. Možný osobný odber v Košiciach alebo zaslanie na dobierku. Cena poštovného pri posielaní prvou triedou je 4€, kuriérom 8€. V prípade otázok ma prosím kontaktujte SMS, mailom alebo telefonicky (po 15:00). Cena slúchadiel v obchode: 199€ Moja cena: 89€
Steelseries Arctis Pro Wireless - bezdrôtové herné slúchadlá
Predám tieto skvelé bezdrôtové herné slúchadlá Steelseries Arctis Pro Wireless. Fungujú s priloženou stanicou, prípadne 3,5mm audio jack ale aj v režime Bluetooth. Slúchadlá som používal cca rok a pol. Ako jedny z mála TOP slúchadiel majú vymeniteľnú batériu!!! K slúchadlám dve originálne batérie. Preferujem osobný odber, v prípade potreby doveziem, ukážem a samozrejme poradím v prípade akýchkoľvek otázok. Dobierka možná po dohode cez Zásielkovňu alebo GLS kuriéra.