bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadá sa bass gitarista/tka do rock kapely

Kategória: Hudobníci a skupiny

Hľadá sa bass gitarista/tka do rock kapely.
V kapele sme dvaja spev+gitara a bicie a tak hľadáme už len niekoho kto hrá na basse veci hráme vlastne toto leto by mal vyjsť album + nejaké covere red hot chilli pepers, horkýže slíže, muse atď...
Ig: 4d4ptad
Hľadá sa bass gitarista/tka do rock kapely
Podobné inzeráty
Založenie kapely...
Ahojte som bývalý spevák, textár, ktorý by sa rád vrátil k tomuto hobby. Rád by som založil hudobný projekt na žáner nazvime to, že novodobý rock až metal kľudne aj s prvkami punku proste taký mix všeho všudy, ale ísť už aj s dobou. Veľmi sa mi páči kapela Story Of The Year, ktorá si taký svojský štýl vytvorila, ale mám rád toho kopec len, že niečo v takom duchu napr. hudobne ... Podmienka u mňa je jedine vlastná tvorba v slovenčine nakoľko píšem aj texty resp. v minulosti som už niečo napísal a myslím si, že nimi mám čo povedať a hoci anglicky by sa možno dalo niečo vytvoriť tiež, väčšinu to tu aj tak trápiť nebude, nevryje sa im to do hlavy, nenájdu sa v tom, nič im to nedá... Nie som skrátka fanúšik názoru, že anglicky znie všetko lepšie tak hrajme anglicky aj keby spievame o záchodovej kefe. Samozrejme na začiatok v pohode nejaké covery treba a tam sa môže hrať v angličtine. :D Inak nie. :D Ale okrem slovenčiny, na ktorej trvám sa myslím, že viem dohodnúť a spraviť kompromis aj zo svojej strany. :D Tak sa ma nemusíte báť, že som dáky despota, diktátor alebo čo, práve som zažil iných členov, čo takí boli a nebolo to nič príjemné... Na skladanie hudby tu predsa bude niekto iný, takže priestoru bude až až moja doména by bola spevová linka + text, ale kľudne môže prísť s textom aj iný člen, práve to by ma len potešilo. :D Hodil by sa teda aspoň jeden gitarista, basák a bubeník. Preferujem skôr chalanov, ale môžu sa ozvať aj baby ak sú hudobníčky a rešpektujú, že hl. spev by som bol ja. :D Nakoľko už aspoň menšie skúsenosti mám a môžem poslať v prípade záujmu aj nahrávku. Vek nad 20 rokov (ja mám 33) a len z normálnej vzdialenosti čiže Žilina a okolie príp. smer Martin, Čadca či Považská Bystrica (kde sa tiež zdržiavam nakoľko je to moje rodné mesto aj keď už aktuálne som viac v Žiline). Ak je záujem a môj román niekoho zaujal, prosím mail. Vďaka. :) Ešte posledná vec: nevypisujte mi z diaľky a ani už hotové kapely, ktoré hľadajú speváka, chcem čisto novú kapelu a ísť od nuly. :) ROCK ON!
Bubeník, Basak, synth
Ahoj. Ja Gitarista (23) spolu s kamarátom spevákom (23) hľadáme chalanov do kapely vo Zvolene. Ak hráš na basu,klávesy,bicie alebo perkusie tak s tebou radi hodíme reč a možno sa k nám pridáš ;) Našim hlavným cieľom je vlastná tvorba na ktorej už pracujeme. Z času na čas si v rámci tréningu zahráme aj covery skupín ako The Ramones, Blink182, Green Day a podobne. Samozrejme sú tam aj "múdre" kapely, nie len punk xD Tvorba sa teda odráža od toho čo máme radi. Teda rock, punk, pop no a kúsok aj grunge či funk ;) Ak máš záujem určite mi zavolaj alebo napíš mail či sms. Budeme radi za každú správu. Veková predstava je 16-28 rokov v ideálnom prípade, no ak máš viac či menej a chceš hudbu nie len počúvať ale aj tvoriť, neváhaj a píš ;) Bubeník, basgitarista hľadá kapelu, kapela, Zvolen.
Gitarista hľadá klávesáka alebo kapelu
Gitarista (plus spev, klávesy, basgitara, ústna harmonika, skladateľ, textár, plynulá angličtina, priemerná nemčina, 17 rokov hrania v zahraničí, funk, rock, jazz, pop), hľadá kapelu alebo dobre spievajúceho klávesáka/klávesáčku (Košice, Spišská Nová Ves). Projekty môžu byť zamerané na svetové cover verzie (Prince, Toto, Gary Moore, Simly Red, Bill Whiters, Pink Floyd... ) aj na česko-slovenské hity či vlastú tvorbu.
Gitarista
Hľadá sa zručný, doprovodný gitarista, ktorý zvládne aj riffy...do kapely.
Hlada sa gitarista do rozbehnutej punk rockovej kapely z MT
Caute, hľadáme gitaristu do martinskej punk rockovej kapely. Pôjde o druhu gitaru (buď budeš solo alebo rytmika- to bude na dohode s druhým gitaristom). Hráme cover aj vlastne. Sme v zložený basa/spev, gitara/spev, bicie. Sme vo veku 20-42r. Skúšobnú mame komplet zariadenú aj s aparátom, takže stačí zobrať seba, gitaru a par efektov. Koncerty su samozrejmosťou. Píšte mail alebo volajte.
Gitarista hľadá kapelu
Začinajuci gitarista hľadá kapelu (heavy metal/thrash metal/black metal/proste metal). Mám vlastnú aparatúru, neni problem s dochádzaním Hlohovec/Piešťany. Začiatočník-Pokročilý!