bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadá sa bubeník a klávesák

Kategória: Hudobníci a skupiny

Kapela z Bratislavy hľadá šikovného bubeníka a príp. aj klávesáka, ktorí sadnú do partie jak riť na šerbel... žáner - od country, cez blues až po rock and roll (vekovo plus minus 50r.)
Hľadá sa bubeník a klávesák
Podobné inzeráty
Dlhorocny bubenik hlada ludi na hranie
Ahojte, som dlhorocny bubenik, nie som ziaden Danny Carey ale nie som ani zaciatocnik. Zacina mi dost chybat hrat, kedze uz dlhsie nemam s kym. Tak som sa rozhodol pre tento inzerat. Som otvoreny mnohym zanrom a viem aj mnohe zanre uhrat, ale vo vseobecnosti som taky tvrdsi, minimalne rockovy bubenik. Takze ak by ste za mnou prisli so serioznym jazzom alebo reggae a podobne, tam sa asi nezhodneme. Okrem toho ma pokojne oslovte s cimkolvek. Ci uz ste rozbehnuta kapela, zacinajuca, alebo solo hudobnik, kludne piste, nehryziem.
Bubeník hľadá metalovú kapelu
Skúsený bubeník hľadá metalovú kapelu s vlastnou tvorbou! Symfonický/melodický deathcore, death, black, grindcore, progress. Vlastná skúšobňa v BB.
bubenik hlada zabehnutu kapelu
skuseny bubenik hlada kapelu,popripade muzikantov na zalozenie kapely,rock az metal
Bubeník, Basak, synth
Ahoj. Ja Gitarista (23) spolu s kamarátom spevákom (23) hľadáme chalanov do kapely vo Zvolene. Ak hráš na basu,klávesy,bicie alebo perkusie tak s tebou radi hodíme reč a možno sa k nám pridáš ;) Našim hlavným cieľom je vlastná tvorba na ktorej už pracujeme. Z času na čas si v rámci tréningu zahráme aj covery skupín ako The Ramones, Blink182, Green Day a podobne. Samozrejme sú tam aj "múdre" kapely, nie len punk xD Tvorba sa teda odráža od toho čo máme radi. Teda rock, punk, pop no a kúsok aj grunge či funk ;) Ak máš záujem určite mi zavolaj alebo napíš mail či sms. Budeme radi za každú správu. Veková predstava je 16-28 rokov v ideálnom prípade, no ak máš viac či menej a chceš hudbu nie len počúvať ale aj tvoriť, neváhaj a píš ;) Bubeník, basgitarista hľadá kapelu, kapela, Zvolen.
Bubeník
Hľadám si miesto v kapele ako bubeník hlavne na záskok v auguste.Viac info cez mobil.
Bubeník
Dobrý deň. Som bubeník a hľadám kapelu ktorá pravidelne koncertuje, mám 20 ročnú prax doma i v zahraničí, profi nástroj + ozvučenie.