bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám chatu/dom na prenájom

Kategória: Chalupy

Hľadám chatu/dom na prenájom na dve noci
zrekonštruovanu
Výhody: bazen,vyrivka,altanok
ďakujem za každú ponuku..
Michalovce Košice
Hľadám chatu/dom na prenájom
Podobné inzeráty
Hladam chatu, dom na pranajom
Hľadám chatu, dom na prenájom, niekde v lesoch pre 3 osoby, na mesiac november. 3 samostatne izby. Ak bude mat chata saunu a nejaký potok v blízkosti je to plus. Cele slovensko. Kontakt poprosím cez mail.
Chata v Poľsku
Ponúkame útulnú chatu na prenájom počas celého roka, každé ročné obdobie má u nás svoje čaro...☀️❄ Chata sa nachádza v prírode 20 km od poľských hraníc Trstená-Chyžné v malej dedinke. Spytkowice sedačková lanovka:13km Nowy Targ-trhy:23km Jablonka-trhy: 10km Zakopane : 40km Chocholovské termálne kúpalisko: 25km Rabkoland zábavný park:17km Oravice: 36km Kapacita chaty: 10lôžok+1prístelka 1x spálňa na prízemí 2x lôžko 2x spálňa na poschodí 3x lôžko 1x spálňa na poschodi prechodná 2x lôžko+1 prístelka Obchod 200 metrov možnosť platiť bankomatovou kartou. Chata má : -Oplotený pozemok. -4 spálňe (1 z nich je prechodná) (každý hosť ma vlastné postelne pradlo+uterak) -Vybavenú kuchyňu, elektrospotrebiče ( toastovač, mikrovlnka, chladnička, dvojplatnička,konvica, žehlička, ...),piecka na drevo -Kúpelňa s WC , toaletný papier, boiler na teplu vodu. -Chata sa vykuruje elek.kurenim a pecou v kuchyni a v spodnej spálni. -V zimnom obdobi je na chate možnosť sánkovania,bežkovania a v okoli možnosť turistiky. Chata ma posedenie s grillom, ohniskom, hojdačkou kde môžte stráviť príjemné večere s rodinou a priateľmi. K dispozícii je aj kotlik. Domácich miláčikov nechajte prosím doma, pobyt s nimi tu nie je možný. Chata je tiež prísne nefajčiarska! Chata sa prenajima ako cely objekt s komplet vybavenim CENA leto: 1 noc/100€ zima: 1 noc/140€ min.4 noci FB: Chata Polsko Pri nastupe na chatu host prebratim chaty ruci za cely objekt podla pravidiel uvedenych v prevadzkovom poriadku ktory je na chate a je kazdemu k dispozícii. Chatu odovzdava hostom majitel aj prebera pri odchode, pokial vzniknu nejake važnejsie škody ,host musi spôsobene skody nahradit. Pri nastupe so suhlasnym prebratim chaty hostom , host zodpoveda v plnom.rozshahu za celu chatu a okolie k nej ,do ukoncenia pobytu.
Hľadám chatu na dlhodobý celoročný prenájom
Hľadám chatu na celoročné bývanie v prírode. Podmienkou je voda, elektrika. Na západnom alebo strednom Slovensku. Nemusí byť v dokonalom stave. Viem ju zveľadiť a starať sa o pozemok.
Hľadám prenájom chaty
Pekný deň prajem Dvaja pracujúci,slušný,milujúci prírodu a kľud od hektického mesta hľadajú celoročne obývateľnu chatu na dlhodobý prenájom v blízkosti Bratislavy , respektíve do cca 60 km od BA. O chatu by bolo postarané a taktiež o okolie chatky. Bolo by fajn ak by sa chatka nachádzala v lesíku, alebo blízko lesa v kľudnej časti.. Cena nájmu vrátane energií max do 700€. Ak by sa stal zázrak a niekto by sa našiel, Prosím vás kľudne ma kontaktujte na email alebo telefonicky v sms. Ďakujeme
Chata v Poľskom Spiši 90m2 Vila pod Majowou Górou
"Willa pod Majowa Góra" sa nachádza v horách, v malej spišskej obci Kacwin (2 km od Niedzice, 1 km od hranice zo Slovenskom). Poloha na tichom mieste, ďaleko od hotelov a turistov, zaručuje pokoj, ticho a pravú horskú atmosféru. Dáva šancu na dobrý odpočinok od mesta a hluku. Chatu odporúčame turistom, ktorí hľadajú odľahlé miesto v horách s možnosťou rýchlej dostupnosti autom k turistickým atrakciám - Niedzica, jazero Czorsztyńskie, Białka Tatrzańska, Bukowina Tatrzańska, Zakopané, Tatry. 11 km na Slovensko, 4 km do lyžiarskeho areálu na slovenskej strane Ski-Bachledova. Dom na prenájom po celý rok, prázdniny, predĺžené víkendy a prázdniny. Na dosah ruky: lúky, lesy a turistické a cyklistické chodníky. Nezabudnuteľný výhľad na Tatry. Vila má: kúpeľňa so sprchovacím kútom plne vybavenú kuchynku s jedálenským kútom dve spálne (v každej jedno lôžko + druhé samostatné lôžko, ktoré sa dá zložiť na manželskú posteľ) priestranná obývacia izba s krbom a pohodlnou pohovkou (funkcia na spanie - ďalšie dve osoby). celý dom je pre 4 osoby (možno ďalšie 4 osoby) starostlivo, ručne vyrábané drevené interiéry s dôrazom na detail. Zvieratá neprijímame poskytujeme bezplatne: satelitná televízia parkovisko uteráky drevo do krbu ticho a krásny výhľad Akciové ceny CENNÍK 80 do 160 EUR za noc (celé zariadenie) v závislosti od počtu osôb a dĺžky pobytu. Prenajímame len celú chatu. Minimálny počet dní na prenájom sú 2 noci. Silvester - minimálna rezervácia 4 noci, cena je stanovená individuálne. Prijímame platby turistickým poukazom Pozdravujem a kľudne ma kontaktujte
Domaša stredisko Eva, chata na prenájom
Voľný termín v lete už len: Od 21/8/ do 27/8/2023 Od 28/8/ do 3/9/2023 Potom sa da aj neskôr na skvelú rybačku. Chcete si vychutnať pekne chvíle v prírode na Domaši? Ponúkam vám peknú chatu v tichom prostredí na stredisku Eva, neďaleko hotela Zátoka len pár metrov od vody cca 25m dole strmšim behom. Chata je plne vybavená kúpeľňa, WC, kuchyňa Ski link, WiFi . Dole na prízemí je rohový gauč a jedálenský stôl. Hore na poschodí sú dve spálne dokopy 6 posteli a rozkladací gauč.Mate k dispozícii vonkajší kozub, gril s posedením a dve bicykle. V prípade záujmu vám viem požičať menší motorový čln alebo nafukovací kajak. Kúpanie je buď hneď pod chatou alebo pár minút peši je menšia pláž pod hotelom zátoka.V chladnejšom počasí je vykurovanie buď vnútorným krbom alebo el. ohrievačmi a plynovými gamatkami v prípade záujmu vám viem chatu vykúriť pred vašim príchodom. Dobre miesto na rybačku, hubarcenie alebo len tak si užiť romantické chvíľky s partnerom. Cena 100 eura na deň za celú chatu. Pre viac informácií na mojom čísle .