bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám gitarový doprovod

Kategória: Hudobníci a skupiny

Dobrý deň, hľadám gitarový doprovod pre speváčku, žiadne plesy,svadby
Kontakt pre bližšie info -
Okresy NR,NZ,LV,ZM,BS,ZV...branci záujmu spoluprace
Hľadám gitarový doprovod
Podobné inzeráty
hladam kapelu
hladam zabehnutu kapelu ktora uz hrava som skuseny univerzalny gitarista viacere zanre SOLO AJ DOPROVOD. gitarista ktory spieva cca40 skladieb alebo aj vokali 2-3 HLAS. hladam blizke okolie levice do30km nie zaciatocikov. na rozne hudobne podujatia duo alebo trio A VETSIA ZOSTAVA. PONUKNITEtel.
Hľadám country speváka/speváčku
Hľadám country, folk, CZ oldies speváka/speváčku na akcie. Doprovod na gitare alebo iný nástroj vítaný .. Košice
Harmonikár
Harmonikár na svadbu, odobierku či oslavu. Doprovod a spev ľudových piesní na profesionálnej úrovni s množstvom skúseností a širokým repertoárom. Spríjemním vám vaše životné chvíle, na ktoré nezabudnete.
Akordeonista
Mladý akordeonista na svadbu, odobierku či oslavu. Doprovod a spev ľudových piesní na profesionálnej úrovni s množstvom skúseností a širokým repertoárom. Spríjemním vám vaše životné chvíle, na ktoré nezabudnete.
Akordeonista na svadbu, oslavu, odobierku
Akordeonista na svadbu, odobierku či oslavu. Doprovod a spev ľudových piesní na profesionálnej úrovni s množstvom skúseností a širokým repertoárom. Spríjemním vám vaše životné chvíle, na ktoré nezabudnete.
harmonikár
Harmonikár na svadbu, odobierku či čepčenie, oslavu, eventy, pohreby, rozvody, chaty. Doprovod a spev ľudových piesní na profesionálnej úrovni s množstvom skúseností a širokým repertoárom. Spríjemním vám vaše životné chvíle, na ktoré budete dlho spomínať.