bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám predajcu finančných produktov

Kategória: Financie a ekonomika

Hľadám predajcu / obchodníka na predaj finančných produktov (poistenie, úvery, ...). Fixná mzda 1000 + variabilná zložka
Hľadám predajcu finančných produktov
Podobné inzeráty
Finančný sprostredkovateľ a manažér
Finančný sprostredkovateľ a manažér Pracovné miesto: Námestovo, Tvrdošín a Dolný Kubín Zodpovednosť: - Poskytovanie finančných poradenských služieb zákazníkom - Predaj finančných produktov, ako sú komplexné finančné služby ,investičné produkty a poistenie ,benefity - Monitorovanie finančného trhu a ponúkanie aktuálnych informácií zákazníkom - Správa portfólia zákazníkov a sledovanie ich finančných cieľov - Vzdelávanie zákazníkov týkajúce sa finančných produktov a služieb Požadované zručnosti: - Skúsenosti v oblasti finančných služieb a poradenstva - Vynikajúce komunikačné a prezentačné zručnosti -Schopnosť analyzovať a porozumieť finančným produktom a trhom - Zodpovednosť a precíznosť - Vysoko rozvinuté zručnosti v oblasti správy času a úloh Vzdelanie: Stredné alebo vysoké školské vzdelanie v oblasti financií alebo podobnej oblasti je výhodou. Certifikáciu v oblasti financi zabezpečíme Ak máte záujem o túto pozíciu, prosíme o zaslanie životopisu a motivačného listu na [anton.jadron@] poprípade telefonisky Upozorňujeme, že budeme kontaktovať len vybraných uchádzačov. Ďakujeme za prejavený záujem o túto pozíciu.
HĽADÁM PRÁCU EKONÓMA alebo HR
Mám 40r a dlhoročné skúsenosti s prácou asistentky, ekonómky, personalistky aj mzdárky. Mám VŠ ekonomickú, ovládam rôzne účtovné aj mzdové programy - KROS,Pohoda,Refis.. Som samostatná, flexibilná a rýchlo sa učím. Hľadám prácu na TPP/čiastočný úväzok/živnosť v BA a okolí. Ponúknite.
Hľadám externého samostatného účtovníka / účtovníčku
účtovníctvo: Hľadám externého samostatného účtovníka / účtovníčku na spoluprácu
účtovníctvo: Hľadám samostatného účtovníka/čku na spoluprácu
účtovníctvo: Hľadám externého samostatného účtovníka/účtovníčku na spoluprácu
HLADÁM PRÁCU EXTERNÝ ÚČTOVNÍK/MZDÁR
Hladám prácu ako externý účtovnik/mzdár može byt aj na polovičný úvazok u Vás v kancelárii,kanceláriu mám aj doma.venujem sa podvojnému účtovníctvu,mzdám,daniam.pracujem v programe POHODA.auto mám.dakujem za ponuky.CV pošlem po Vašej odozve.som spolahlivá,zodpovedná práca je pre mna aj koníčkom.m.stefakova@
Hľadám prácu v účtovníctve
Hľadám si prácu v účtovníctve. Mám ukončenú Obchodnú Akadémiu v Prešove. Tiež ukončený kompletný účtovníčky kurz. Rada by som začala ako personalistka , junior mzdová účtovníčka alebo junior účtovníčka. V administratíve pracujem od ukončenia strednej školy. Kontaktujte ma telefonicky alebo emailom Životopis pošlem obratom.