bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadám stolára na prácu s drevom- výroba drevených schodíšť

Kategória: Priemysel a výroba

HĽADÁM STOLÁRA, plnohodnotného kolegu do stolárskej dielne. Vyrábame a montujeme drevené schodištia a obklady schodíšť, nič iné. Je to atypická práca. Robotu máme celoročne. Vyrábame 3-4 schodištia naraz, potom ich chodíme montovať. Drevo spracúvame od surového reziva. Vyžadujem určitú skúsenosť práce na stolárskych strojoch, vysokú zručnosť, chuť pracovať a rozmýšľať pri práci. Byť zodpovedný a spoľahlivý. Vek do 40 rokov, nefajčiar. Miesto výkonu práce Cinobaňa-Turíčky, 16km od Lučenca, 12km od Poltára. Keď sa naučíš samostatne pracovať a budeš vedieť vyrobiť a namontovať schody podľa podkladov, vieme sa dostať mesačne na 800-1200 eur. Nejde to hneď, chce to čas nabrať skúsenosti. Je vítané, ak si už vyrábal výrobky z masívu a si z blízkeho okolia. Hľadám len dlhodobú spoluprácu. Výslednú robotu si môžeš pozrieť na našej stránke .
Hľadám stolára na prácu s drevom- výroba drevených schodíšť
Podobné inzeráty
PRÁCOVNÉ PONUKY V ČECHÁCH A NA SLOVENSKU S UBYTOVANÍM
Práca s nástupom ihneď, ubytovanie zadarmo, lekárska prehliadka zadarmo!! prijímame páry, ženy, mužov!! Práca vhodná pre utečencov z Ukrajiny a občanom tretích krajín. Sme stabilná firma s dlhoročnou praxou, pevným postavením na trhu a výbornými referenciami. Špecializujeme sa najmä na dočasné prideľovanie a sprostredkovanie zamestnancov, predovšetkým robotníckych profesií. ROBIA SA U NÁS VSTUPNÉ TESTY NA MATEMATIKU A LOGIKU!! NUTNÝ ŽIVOTOPIS!! Prijímame každý týždeň na pozície: SLOVENSKO Nové Mesto nad Váhom (výroba zrkadiel do áut) 1000€ /mesiac + príplatky Sládkovičovo (výroba drôtu a kordu do pneumatík) od 1100€ - 1350€ /mesiac Senica (výroba klimatizácií do áut) 900€ /mesiac s príplatkami Dolný Kubín (výroba motorových ložísk) 4,90€/h + príplatky Námestovo (montážny pracovník) 4,80€/h + príplatky Námestovo (výroba chladičov výfukových plynov) od 970€ - 1 360€ /mesiac vrátane variabilnej zložky a príplatkov ČESKÁ REPUBLIKA Otrokovice (výroba pneumatík) - od 29 000Kč /mesiac + príplatky Kunovice - Pultruz ( výroba pre železničný a letecký priemysel) od 24 000Kč /mesiac + príplatky Luhačovice (operátor CNC stroja) od 26 000kč /mesiac + príplatky Kunovice - Obrábač (frézovanie, vŕtanie, brúsenie na klasických strojoch fa4v, bph300) od 24 000Kč /mesiac + príplatky Našim zamestnancom ponúkame: - Ubytovanie ZABEZPEČENÉ!! (Páry a partie ubytované sami najskôr na izbe neskôr byte) - 8h - 12h zmeny ( pri pároch a skupinách rovnaká zmennosť) - Zálohy po prvom týždni 1000kč, 50€ - Česká a Slovenská pracovná zmluva na dobu určitú - Kyvadlová doprava do práce - Lekárska prehliadka na NAŠE NÁKLADY - 25 dní dovolenky a veľa iných BENEFITOV... MÔŽETE NÁS KONTAKTOVAŤ NA TEL. ČÍSLA: (CZ) E-MAIL - info@ !!!!NUTNÝ ŽIVOTOPIS!!!!
Stolár - montážnik nábytku na mieru. New Design – interiéry
Dobrý den, hľadáme do našej firmy na pozíciiu: Stolár - stolárka montážnik a montážnička nábytku na mieru. Miesto práce: Malacky okres Bratislava Adresa: Plavecký Mikuláš Hlavná 249 Pracovná oblasť: Drevospracujúci priemysel Zmluvný vzťah: Pracovná zmluva Typ úväzku: Práca na plný úväzok Ponúkaný plat od: 1100 EUR / Mesiac + nadčasy. Požadované vzdelanie: Stredoškolské s maturitou, Nadstavbové / vyššie odborné vzdelanie Termín nástupu je: ihneď Náplň práce: -Výroba a montáž kuchynských liniek. -Výroba posuvných dverí a vstavaných skríň. -Výroba ostatného nábytku na mieru. Výroba nábytku prevažne z drevotrieskových dosiek + ABS hrany. Montážne práce u zákazníkov, kolíkovanie, lamelovanie, komfirmátovanie a skladanie nábytku. Požiadavky na zamestnanca: Šikovný a samostatný výrobný montážnik, flexibilný, mat cit pre detail. Chuť pracovať. Nekonfliktný tip. Vodičský preukaz č ,,B,, Iné výhody: 5 členný kolektív. Výroba nábytku je prevažne iba z drevotrieskovej dosky. Formátovacia pila a ABS - hranovačka a náradie Makita a Milwaukee šrobovačky. V objekte sa nacházda, kuchynka, obývacia miestnosť, spálne, sociálne zariadenie, internet a WIFI ,TV. V objekte sa tiež nachádza grilovacia miestnosť s biliardovým stolom. Informácie pre záujemcu: Možnosť je ubytovanie sa priamo v objekte firmy New Design- interiéry v súkromnom byte dlhodobo. Stručná charakteristika spoločnosti : Výroba nábytku na mieru, kuchynské linky, vstavané skrine, obývačky, spálne, detské izby. Výroba nábytku iba z drevotrieskových dosiek. Kontakt: New Design - interiéry s.r.o. Plavecký Mikuláš 249 Kontaktná osoba: p.Chudik Andrej Tel.: infonewdesign.ac@ Meno: Andrej Chudík Telefon: E-mail: infonewdesign.ac@
Ponuka práce - pracovník v drevovýrobe
Miesto výkonu práce : Mikšová , Bytča Druh.prac.pomeru : plný úväzok Termín nástupu : dohodou Mzhové podmienky : nástupný plat od 1100 € závisí od skúseností a zručností uchádzača , pozícia je vhodná aj pre absolventa , prax v odbore je vítaná . Záujemcovia o prácu nás môžu kontaktovať telefonicky mailom na miksova@ osobne na prevádzke Mikšová 129 ,01401 Bytča. Ponúkame prácu vo výrobnom podniku obalového a preprvavného materiálu - drevené palety, ohrádky , bedne . Prácu je možné vykonávať na hlavný pracovný pomer aj na živnošť a je vhodná pre mmužov. Náplň práce: pomocné, manipulačné práce pri spracovaní dreva, pri poreze guľatiny, skracovanie reziva na mieru , hobľovanie , výroba a montáž výrobkov z dreva ,paliet, ohrádok a iného prepravného materiálu, presun a nakládka materiálu . Schopnosť obsluhovať VZV a čítať výkresy výhodou , nie podmienkou . Zamestnanecké výhody, benefity : práca na jednu zmenu , možnosť pracovať nadčas a víkend , polročné a koncoročné odmeny , dochádzkový bonus , strava priamo na pracovisku , pitný režim zabezpečený Stručná charakteristika spoločnosti : Firma Pekos spol.s.r.o. je zameraná na dovoz a spracovanie guľatiny. Hlavnou činnosťou je výroba drevených obalov, jednorázových paliet rôznych rozmerov.
Hladame stolára
Príjmeme stolara do výroby dverí a zárubní 10 €/hod ŽL. Nástup možný ihned Výroba sa nachadza : Vasilov 194
Zvárač 141,111 hľadám prácu
Zdravím hľadám prácu na živnosť ako zvárač 141,111,potrubár niesom,trasy vymeriavať neviem ale nejaké lachšie veci pripraviť nemám problém ako zámočnik,prípravár.Prácu hľadám na Slovensku najlepšie Levice a okolie max.tak hodinka od levic autom na dochádzanie.Nástup začiatok augusta do cca konca septembra.Mám vlastnú zváračku a základný vercajg,auto.Volať môžte hocikedy ďakujem vopred za ponuky.
Hľadám prácu v Česku / v Nemecku
Hľadám prácu v Česku alebo v Nemecku vo výrobe/fabrike. Mám 35 rokov a pracoval som vo fabrikách pre subdodávateľov pre automobilový priemysel. Hľadám prácu na zmluvu a s ubytovaním - samostatna izba.Vopred ďakujem za odpoveď volať môžete kedykoľvek