bazár, predaj, inzercia, predám

Hľadáme kuchára

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Reštaurácia Barborka v Rišňovciach prijme kuchára/ku pizzera/ku.
Pracovná doba krátky a dlhý týždeň
Nástupný plat 6€/hod.
Aj zaučíme.
Viac info na čísle
Hľadáme kuchára
Podobné inzeráty
Hladáme kuchára a pomocného kuchára
Dobŕy deň hladáme do podniku v Stupave kuchara na varenie menu a pomocneho kuchara olat dohodou pracivny cas od 7:00 do 15:00. Hladáme aj alacart kuchara pracovny cas od 14:00 - 22:00 kratky dlhy tazden plat dohodou.
Kuchár a pomocná sila do penziónu v krásnom prostredí
Do rodinného penziónu s reštauráciou v Slovenskom raji (obec Dedinky) hľadáme kuchára a pomocného kuchára. Ohodnotenie podľa stupňa samostatnosti. Plat kuchára: 6,50€ - 8,00€ na hodinu. Plat pomocného kuchára: 4,20€ - 6,00€ na hodinu. Ubytovanie a strava zdarma. Nástup možný ihneď. Smeny podľa dohody, zaužívaný máme dlhý a krátky týždeň, ale nie je podmienkou. Informácie o penzióne nájdete na Životopis zasielajte na info@ Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo .
Prijmeme  šéfkuchára,kuchára, pomocného kuchára
Novootvorená reštaurácia vo Zvolene prijme do kolektívu šéfkuchára (13€/hod ), kuchára (10€/hod.), pomocného kuchára (8€/hod.) Bude sa robiť 2 dni doobeda, 2 dni poobede, 2 dni voľno. Bližšie informácie na jobzvolenka@
Kuchár kuchárka
Hľadáme do reštaurácie Čierny kameň v Ružomberku kuchára, alebo pomocného kuchára. Výpomoc aj trvalý pracovný pomer. Ďalej hľadáme kuchára na výpomoc na večerné jednoduché menu vo štvrtky, piatky a soboty. Stačí aj na niektoré z tých dní. Plat dohodou.
PONUKA PRÁCE
Otvára sa nová a moderná prevádzka v obchodnom centre Atrium Optima v Košiciach a preto robíme nový nábor na nasledovné pozície: Kuchár - Hľadáme kreatívneho kuchára s nutnou praxou, zodpovednosťou a chuťou pracovať do našej novej a moderne vybavenej kuchyne. Čašníčka - Hľadáme zodpovednú čašníčku, ktorá posilní náš príjemný tým, pracuje sa krátky/dlhý týždeň. Pomocný kuchár - Hľadáme zodpovedného a kreatívneho pomocného kuchára. Pomocná sila - Hľadáme energickú a zodpovednú pomocnú silu. Ponúkame stabilné pracovné zázemie, príjemný kolektív a prostredie, dobré platové podmienky. Nástup dohodou alebo 1.7.2023 ŽIVOTOPIS posielať na: reziser.ke@ Kontakt: Viac informácií len na osobnom pohovore.
Hladame kuchara alebo pomocneho kuchara
Restauracia JAMAJKA v Sladkovicove hlada kuchara, kucharku alebo šikovneho pomocnika, pomocnicku do kuchyne nastup ihned. Mzda min. 1500€ v cistom. Blizsie info v restauracii