bazár, predaj, inzercia, predám

Hladame kuchara alebo pomocneho kuchara

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Restauracia JAMAJKA v Sladkovicove hlada kuchara, kucharku alebo šikovneho pomocnika, pomocnicku do kuchyne nastup ihned.
Mzda min. 1500€ v cistom.
Blizsie info v restauracii
Hladame kuchara alebo pomocneho kuchara
Podobné inzeráty
Hladáme kuchára a pomocného kuchára
Dobŕy deň hladáme do podniku v Stupave kuchara na varenie menu a pomocneho kuchara olat dohodou pracivny cas od 7:00 do 15:00. Hladáme aj alacart kuchara pracovny cas od 14:00 - 22:00 kratky dlhy tazden plat dohodou.
Kuchár a pomocná sila do penziónu v krásnom prostredí
Do rodinného penziónu s reštauráciou v Slovenskom raji (obec Dedinky) hľadáme kuchára a pomocného kuchára. Ohodnotenie podľa stupňa samostatnosti. Plat kuchára: 6,50€ - 8,00€ na hodinu. Plat pomocného kuchára: 4,20€ - 6,00€ na hodinu. Ubytovanie a strava zdarma. Nástup možný ihneď. Smeny podľa dohody, zaužívaný máme dlhý a krátky týždeň, ale nie je podmienkou. Informácie o penzióne nájdete na Životopis zasielajte na info@ Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na tel. čísle alebo .
Prijmeme  šéfkuchára,kuchára, pomocného kuchára
Novootvorená reštaurácia vo Zvolene prijme do kolektívu šéfkuchára (13€/hod ), kuchára (10€/hod.), pomocného kuchára (8€/hod.) Bude sa robiť 2 dni doobeda, 2 dni poobede, 2 dni voľno. Bližšie informácie na jobzvolenka@
Hľadáme pomocného kuchára/kuchárku a čašníčku/čašníka
Do nášho kolektívu hľadáme pomocného kuchára/kuchárku. Nástup možný ihneď. Plat: - pomocný kuchár, od 5,00 € na hodinu netto. Životopis zašlite na chatakolibahertnik@ Pre viac informácii nás neváhajte kontaktovať na dole uvedenom tel. čísle alebo emaily. Stránka:
Hľadáme pomocného kuchára
Do reštaurácie Koshi café and restaurant príjmeme pomocného kuchára. Možnosť práce na plný úväzok aj popri škole. Hľadáme pracovitého človeka so zmyslom pre zodpovednosť. Pracovná doba: dlhý/krátky týždeň od 08:00 do 22:00 (10:00 do 22:00) plat v závislosti od skúsenosti. Reštaurácia sa nachádza na Hlavnej 43 (vedľa dómu sv. Alžbety)
Kuchár kuchárka
Hľadáme do reštaurácie Čierny kameň v Ružomberku kuchára, alebo pomocného kuchára. Výpomoc aj trvalý pracovný pomer. Ďalej hľadáme kuchára na výpomoc na večerné jednoduché menu vo štvrtky, piatky a soboty. Stačí aj na niektoré z tých dní. Plat dohodou.