bazár, predaj, inzercia, predám

HĽADÁME TANTRA MASÉRKY

Kategória: Ezoterika

Máte skúsenosti s tantra masážou a hľadáte nové príležitosti?

Ak áno, radi by sme Vás pozvali do nášho luxusného wellness klubu v centre Bratislavy. Hľadáme kvalifikované tantra masérky, ktoré by sa chceli pridať k nášmu tímu a ponúknuť svoje zručnosti našim klientom.

Ako by sa Vám páčilo pracovať v krásnych a súkromných priestoroch wellnessu, kde sa zameriavame na kvalitu a uvoľnenie našich klientov?

Ak máte záujem, neváhajte nás kontaktovať a pripojte sa k nášmu tímu ešte dnes!

HĽADÁME TANTRA MASÉRKY
Podobné inzeráty
Oživte svoje telo a dušu s liečivou tantrou
Zaujímate sa o zlepšenie svojho fyzického, emocionálneho a duchovného blahobytu? Hľadáte hlbšiu a intenzívnejšiu formu liečby a osobného rozvoja? Ponúkame vám jedinečnú príležitosť objaviť svet liečivej tantry, starodávnej praxe, ktorá posilňuje vaše telo, rozvíja vašu sexualitu a obnovuje harmóniu vo vašom vnútri. Zažijete liečivú tantru vo svojej plnej kráse. Sústredíme sa na integrovaný prístup, ktorý zahŕňa tantrické dotyky, dychové techniky, energickú prácu a vzdelávanie. Našim cieľom je pomôcť vám objaviť a prebudiť skrytý potenciál vo vašom tela a duši. Liečivá tantra vám môže priniesť mnoho výhod. Pomáha uvoľniť stres a napätie, zlepšuje cirkuláciu energie vo vašom tele a harmonizuje vaše vnútorné energetické centrá. Taktiež môže posilniť vaše vzťahy a pomôcť vám dosiahnuť hlbšie spojenie so svojím partnerom alebo partnerkou. Naše liečivé tantra sedenia sú individuálne prispôsobené, aby vyhovovali vašim potrebám a komfortu. Nezáleží na vašom veku, pohlaví alebo skúsenostiach. Ak hľadáte nový spôsob, ako sa zbaviť blokád, zlepšiť svoju intimitu a objaviť hlbokú harmóniu vo svojom živote, liečivá tantra je pre vás. Neváhajte a objavte liečivú silu tantry ešte dnes! Kontaktujte nás na našom telefónnom čísle alebo e-maile a dohodnite si svoje prvotriedne liečivé tantrické sedenie. Vaša cesta k celistvosti a vnútornej transformácii sa môže začať hneď teraz! Telefónne číslo: [Vaše telefónne číslo] E-mail: [Váš e-mail] Poznámka: Pred samotným začiatkom liečivých tantrických sedení sa zvyčajne vyžaduje individuálna konzultácia, aby sme mohli lepšie porozumieť vašim potrebám
Hľadám knihu: Vidžňánabhairava Tantra (Osho) na prečítanie
Zaplatím za požičanie a prečítanie knihy "Vidžňánabhairava Tantra" od Osha, ak ju niekto už má (a po prečítaní seriózne vrátim). Prípadne kúpim použitú knihu. Resp. ak sa nájde niekto, s kým si podelíme náklady na kúpu novej knihy (stojí od 65€), môžete sa ozvať tiež:) Prosím píšte cez formulár nižšie. Inzerát je aktuálny do vymazania.
Predám knihy rôzne
Predám knihy: Zdenka Blechová 4eur/kus Rok 2012 - odlepené strany 2eura Duchovní partner Osudový partner PREDANA Partnerské vzťahy Kočka Rozloučení s rodinou Tajemství života OSHO: O ženách - 4eur O strachu- 5eur O emocích- PREDANA Tantra, spiritualita a sex- 2eur Osvietenie je váš prirodzený stav - 8eur Hirax Baričák- Etiópia 5eur Ako dobre bývať - Veronika Kotradyová PREDANA Eva-Maria Zurorst - Soul Sex - 8eur Judith Orloff- Pruvodce pro vysoce citlivé lidi - 8eur Carolina Hehenkamp- Indigové deti- PREDANA Božena Koubová - Tajemství zbloudilých duší PREDANA Linda Howe - Akasické záznamy- PREDANA Jacksonovci - Základy Astrológie 2eur Jozef Grumlík- Pohled do taju astrologie- 2eur Werner Koch -Čtení z ruky- PREDANA Strava pro klid v duši - Rudiger Dahlke 20eur Domácnosť bez odpadu - Bea Johnson - 6eur Morče 2eur Papoušci I., II. 2eur/kus Psy 1eur Andulky PREDANA Mačky 0,5eur Vinny Leeova -Krajšie bývanie - 10eur Frank Seefelder- Pět elementu 3eura Wolfgang Maier -Život podle měsíce 3eura Byznys má duši - Alan Cohen 8eur Eva Paclková - Vaše nová realita 14eur Ruediger Dahlke - Princíp stínu PREDANA
Kniha Láska z nebies - Lorna Byrnová
Predám knihu Láska z nebies od známej írskej autorky bestsellerov Lorny Byrnovej, ktorá má výnimočnú možnosť vidieť anjelov. Kniha čítaná, bez poškodenia, má pečiatku (pozri fotky). Obsah: Láska z nebies poskytuje jedinečný pohľad na lásku, na jej pôvod, jej význam v živote človeka a názorne ukazuje, akými spôsobmi môžeme milovať. Lorna Byrneová vysvetľuje dôvody, prečo máme sami seba tak málo radi, a učí nás, ako môžeme uvoľniť viac z lásky, ktorú sme uzamkli hlboko vo svojom vnútri. Všade hľadáme chyby či nedostatky a to v nás prebúdza pocit nespokojnosti s naším životom. Pritom máme možnosť rozhodovať sa a vybrať si. Zdôrazňuje, že nesmieme zatvrdiť svoje srdcia a dovoliť nenávisti, aby nás ovládla. Lorna nás vystríha pred bolesťou a nerealistickými očakávaniami v partnerskej láske. Láska však neexistuje len medzi Bohom a ľuďmi. Nemenej dôležitá je láska k našej Zemi, k planéte, na ktorej žijeme. Lorna predpovedá, aké obrovské problémy spôsobíme sami sebe aj budúcim generáciám, ak nezačneme mať radi našu planétu. Hovorí aj o vlne lásky, ktorú Boh zosiela na svet, a o jej vplyve na ľudstvo. Po prečítaní knihy budeme o láske zmýšľať inak. Kniha prebudí lásku, ktorá v nás drieme, vďaka nej objavíme v sebe viac súcitu, viac šťastia, nájdeme silu zmeniť svoj život a pomôžeme zmeniť život aj ľuďom okolo seba. Anjeli mi hovoria, že láska je najmocnejšia sila na svete. Láska nám ukazuje správnu cestu a vedie nás vpred. Láska je hodnota, pre ktorú sa oplatí žiť. - vydavateľstvo: Ikar - jazyk: slovenský - väzba: pevná - rok vydania: 2014 - počet strán: 216 - rozmery: 125×200 mm Poštovné podľa podmienok Slovenskej pošty. Ďakujem Vám za Váš nákup!:-)