Hlavný kuchár
Kategória:
Pohostinstvá a ubytovanie
Hlavný kuchár, Headchef
Miesto práce
Štúrova, Košice, Slovensko
Základná zložka mzdy a ďalšie odmeny
1 400 EUR/mesiac
Do nášho zabehnutého tímu modernej kantíny Good Mood hľadáme kolegu na pozíciu Head Chef.
Pozícia je ideálna pre ambiciózneho Sous Chefa ktorý sa chce kariérne posunúť a zdokonaliť svoje schopnosti.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Head Chef je plne zodpovedný za prevádzku kuchyne a jeho zodpovednosti sú:
Zostavovanie a normovanie týždenného menu ktoré pozostáva z dvoch polievok, troch denných jedal a troch jedál v stálej týždennej ponuke.
Dohľad nad donáškovou stránkou kantíny
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za tovar a objednávky.
Zodpovednosť za nábor nových zamestnancov v rámci kuchyne.
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Incentívny program. Pitný a kávový režim
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou súšobnou dobou. Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Svoje CVčko prosím zašlite na nemergut@
Miesto práce
Štúrova, Košice, Slovensko
Základná zložka mzdy a ďalšie odmeny
1 400 EUR/mesiac
Do nášho zabehnutého tímu modernej kantíny Good Mood hľadáme kolegu na pozíciu Head Chef.
Pozícia je ideálna pre ambiciózneho Sous Chefa ktorý sa chce kariérne posunúť a zdokonaliť svoje schopnosti.
Prevádzka sa zameriava na poskytovanie denného stravovania v rámci biznis centra.
Head Chef je plne zodpovedný za prevádzku kuchyne a jeho zodpovednosti sú:
Zostavovanie a normovanie týždenného menu ktoré pozostáva z dvoch polievok, troch denných jedal a troch jedál v stálej týždennej ponuke.
Dohľad nad donáškovou stránkou kantíny
Zodpovednosť za hygienu, čistotu a dodržiavanie HACCP.
Zodpovednosť za tovar a objednávky.
Zodpovednosť za nábor nových zamestnancov v rámci kuchyne.
Zodpovednosť za BOZP v rámci úseku.
Zamestnanecké výhody, benefity
Pracovná doba: Pondelok až piatok 6:30 - 15:00. Víkendy zatvorené. Zabezpečené obedy. Incentívny program. Pitný a kávový režim
Osobnostné predpoklady a zručnosti
Cieľavedomý a zodpovedný profesionál so zmyslom pre detail, tímovo orientovaný, komunikatívny, 100% hygienické návyky, HACCP, BOZP.
Stručná charakteristika spoločnosti
Spoločnosť hľadá do svojho zabehnutého tímu nového kolegu na trvalý pracovný pomer s trojmesačnou súšobnou dobou. Prevádzka kantíny sídli na ulici Štúrová 27 v Košiciach v priestorok budovy Business Centre Košice vedľa budovy súdu a je otvorená pon-pia 7:30 - 15:00. Parkovanie nieje zabezpečené.
Svoje CVčko prosím zašlite na nemergut@
