bazár, predaj, inzercia, predám

Horská chata v malebnom prostredí Rajeckej Lesnej

Kategória: Chalupy, Chaty

Ponúkame na predaj slnečnú rekreačnú chatu na súkromnom pozemku v nádhernej lokalite Rajecká Lesná, Kamenná dolina, ktorá svojmu budúcemu majiteľovi poskytne dokonalé súkromie s nádherným výhľadom na celé údolie s panorámou Kľaku.

Veľkou výhodou je súkromný pozemok s celkovou výmerou 411 m2 z čoho je zastavaná plocha 58 m2.

Celková úžitková plocha chaty: 112 m2
podlahová plocha chaty: 83 m2 ( prízemie 41 m2, podkrovie 15 m2, spodý priestor 27 m2)
zastrešená terasa: 29 m2

Dispozícia chaty:

Na prízemí sa nachádza obytná čast s krbom, samostatná kuchynka, zastrešená terasa, kúpelňa s umývadlom a sprchovým kútom a WC, malá skladovacia miestnosť a vchodové zádverie. Pod terasou sa nachádza spodný viacúčelový priestor so samostatným vchodom.

Podkrovie sa delí na 2 oddelené spálne + schodiskový medzipriestor.

Príjazd na chatu je možný bežným osobným autom po lesnej ceste.

Základný technický popis: nosný systém chaty je konštrukcia typ Tatranec 220 vyplnená obvodovými zrubovými stenami s hrúbkou 80 mm. Do chaty je privedená elektrická prípojka 3F/25A. V kúpelni je ohrievačom na teplú vodu. Odvod odpadovej vody je vedený do žumpy. V kuchynke je zabudovaný sporák na tuhé palivo a ohrievač na teplú vodu. V prechodnom období je možné na kúrenie použiť aj malé elektrické ohrievače. Na streche je namontovaný satelitný tanier. Terasa je zastrešená a na obvodových stranách má zaťahovacie plachty (s možnosťou prerobenia na kompletne uzatvorený priestor s napojením na vnútornú obytnú časť chaty).

Lokalita: chata je umiestnená v malebnej prírodnej oblasti Rajeckej Lesnej, ktorá poskytuje rôzne aktivity vhodné pre dospelých a deti. Či už ste milovník aktivného pohybu v horách, alebo ste vášnivy chatár/kávičkár určite si nájdete to pravé využitie pre seba.

Chata sa nachádza vo vrchnej časti Kamennej doliny, kde po celej dĺžke s hranicou pozemku vedie koryto malého horského potôčika, pozemok je lemovaný lesnou vegetáciou, nezastavaná časť parcely je zatrávnená. Vysoký porast v okolí chaty majitelovi zabezbečuje ideálne súkromie.

V blízkosti chaty sa nachádza lyžiarsky vlek, prírodný termálny gejzír. Chata poskytuje výborné športové možnosti pre rôzne aktivity: turistika, MTB cykloturistika, skialp. V neďalekých Rajeckých Tepliciach, sú termálne kúpele. Priamo v obci Rajecká Lesná nájdete komplexnú občiansku vybavenosť, a dobrú Kofolu.

Vaše ponuky adresujte telefonicky alebo mailom na uvedený kontakt v inzeráte.


chatarajeckalesna@
Horská chata v malebnom prostredí Rajeckej Lesnej
Podobné inzeráty
Na predaj Chata s usporiadaným pozemkom v Rajeckej Lesnej
1. Reality Rent vám ponúka túto krásnu chatu v tichej doline v Rajeckej Lesnej! Táto chata je postavaná na veľmi útulnom mieste, jej veľkou výhodou je pozemok, ktorý je súkromný a vysporiadaný. Výmera pozemku je 411 m2, z čoho je 58 m2 zastavaná. Nachádzajú sa tu 2 izby na hornom poschodí, na prízemí je kuchyňa, krbová jednotka, kúpeľňa, toaleta. V podkroví sú 2 vybudované samostatne obytné zóny. Pod terasou je priestor, teraz využitý ako sklad. Celková úžitková plocha chaty je 112 m2, podlahová plocha chaty je 83 m2 (prízemie 41 m2, podkrovie 15 m2 a spodný priestor 27 m2, a zastrešená terasa 29 m2. V okolí je len zopár chát, čiže je to vhodné pre tých čo majú radi kľud a pohodu. Prístupová cesta je neupravená, ale dostane sa tam bežné osobné auto. Z terasy je veľmi pekný výhľad kde sa dá aj sadnúť. Neváhajte a kontaktujte nás! Počet poschodí: 2 Počet izieb: 2 Dodatok k cene: , vrátane provízie Zastavaná plocha: 58m² Obytná plocha: 112m² Celková rozloha: 411m² Rozloha pozemku: 411m² Úžitková plocha: 112m² Vlastníctvo: osobné Stav: pôvodný El. napätie: 230/400V Parkovanie: vonkajšie Zariadenie: čiastočne Zateplený objekt: áno Strecha: pôvodná Krb: áno Terén: rovina Prístupová cesta: neupravená cesta
ZĽAVARekreačná chata v malebnom horskom prostredí
ZĽAVA!Rekreačná chata v malebnom horskom prostredí Popis: Directreal ponúka na predaj rekreačnú chatu v obľúbenej lokalite pri Žiline na Marčeku pri obci Svederník.Chata má murované prízemie a vrchná časť je typizovaná drevostavba tzv."Poniklec".Chata stojí na vlastnom pozemku o veľkosti 150m2 a ďalší oplotený pozemok cca 350m2 je v bezplatnom užívaní do r. 2080. Na prízemí je spoločenská časť-obývačka s kuchynským kútom,krbopecou kt. sa kúri a tiež sa na nej varí a pečie. Na poschodí sú dve spálne,z toho jedna s východom na terasu ,malý kumbál a v podkroví je ďalšia izba s kumbálom. Chata je napojená na elektrinu, v kuchyni okrem krbopece je aj plynový sporák pripojený na plynovú bombu. V zadnej časti chaty sa nachádza ešte kúpeľňa,samostatné WC,špajza a sklad.Teplá voda je zabezpečená elektrickým bojlerom.Na pozemku za chatou vo svahu je zapustená vonkajšia pivnica. Odpad je riešený žumpou s trativodom.Voda je napojená na rezervoar pitnej vody,kt. je spoločný pre 4 chaty. Vykurovanie chaty je zabezpečené krbopecou a radiatormi.Na záhrade je vonkajší krb. Ak ste kutil,Vaša námaha bude určite odmenená bývaním v malebnej a pokojnej horskej chatovej oblasti. Celú chata je v pôvodnom stave a je potrebné je zrekonštuovať.Rekonštrukcia ponúka možnosť vytvorenia celoročného bývania.Nehnuteľnosť po rekonštrukcii vhodná na Airbnb. Pri rýchlom jednaní dohoda možná. Radi Vás prevedieme celým procesom od obhliadky,prefinancovania až k nadobudnutiu vysnívaného bývania.Ponúkame 16 ročné skúsenosti v oblasti realitného a hypotekárneho obchodu. Kontakt: Počet izieb: 4.izbový Celková úžitková plocha m2: 150 Plocha obytnej časti m2: 90 Výmera pozemku m2: 150 Zastavaná plocha m2: 150 Rozmery pozemku m: Konštrukcia domu: Drevo Príjazdová cesta: Nespevnená cesta Podpivničený: Nie Skolaudovaný v roku: 1986 Rok poslednej rekonštrukcie: Inžinierske siete: Elektrina,Žumpa,Studňa Kúrenie: Na tuhé palivo Počet nadzemných podlaží: 2 Forma vlastníctva: Osobné Garáž: Nie Počet bytov v dome: Vybavenie domu: ,,,,,, Rekonštrukcie: ,,,,,,,, Elektrický prúd: 220/380 V Spoločenské možnosti: Turistika,Zimné športy Možnosti využitia: Trvalé bývanie,Rekreácia Link na stránku projektu: Obhliadky a ďalšie informácie: Katarína Ratulovská k.ratulovska@ Detail realitnej kancelárie: Directreal Dynamic Adresa: ul.Republiky 19 010 01 Žilina Telefón:
Na predaj moderná chata s krásnou terasou v meste Nové Zámky
Typ: Chata Ulica: Nové Zámky Obec: Nové Zámky RK TRINITY Vám predstavuje na predaj modernú chatu s krásnou terasou v meste Nové Zámky. Nachádza sa v záhradkárskej oblasti. Pozemok: - celková plocha : 283m2 - na pozemku sa nachádza vlastná kopaná studňa + /čerpadlo/, voliera, suché WC, detské ihrisko, bazén...... - pozemok skrášľuje upravená záhrada, ovocné stromy a kríky - pozemok je slnečný, oplotený a rovinatý - k pozemku vedie súkromná prístupová cesta, ktorá je uzamknutá Chata: - úžitková plocha: 34m2 - zastavaná plocha: 17m2 - nová kuchynská linka vyrobená na mieru+ spotrebiče - nová kúpeľňa /vaňa/ - nové plastové okná, dvere, nová dlažba, PVC, - chata disponuje krbovými kachľami - k dispozícii je aj internet - chata je napojená na IS: /elektrina voda/ - kúrenie je riešené krbovými kachľami a elektrickým ohrievačom - ohrev teplej zabezpečuje elektrický bojler - odpad je vedený do žumpy - chata je zateplená polystyrénom/5cm/ + fasáda Dispozícia chaty: - chata dispozične pozostáva z obývacej izby spojenej s kuchyňou, z jednej podkrovnej izby, kúpeľne s toaletou a veľkou zastrešenou drevennou terasou, pokrytou nádhernou dlažbou. Výhody: - chata je postavená z kvalitých materiálov/tehla + kváder betónový, steny porfix /30cm/, kvalitné drevo......./ - nová strecha - okolie chaty je pokryté dlažbou a makadamom - je bez tiarch a kúpou je ihneď voľná Lokalita: - chata sa nachádza v tichej a kľudnej lokalite, vhodná je pre tých , ktorí hľadajú pokoj, kľud ,relax, túžia po oddychu a majú radi prírodu Cena : 77,000.-€     /možná výmena za RD v Dvoroch nad Žitavou/ *Vrátane všetkých poplatkov spojených s predajom nehnuteľnosti Čo nás odlišuje od iných realitných kancelárii? Profesionálny prístup, obhliadky aj počas víkendu, rýchle jednanie a nájdenie správneho riešenia Naše služby: - v cene nehnuteľnosti máte (rezervačné zmluvy, kúpne zmluvy, poplatky na katastri) vyhotové u Autorizovaného Advokáta - vybavíme za Vás prepis všetkých energií (voda, plyn, elektrina) - spolupracujeme s najlepšími znalcami, geodetmi, advokátmi - vieme vyhotoviť ,,potvrdenie trhovej ceny,, potrebné pri dedičskom konaní - zabezpečíme financovanie nehnuteĺnosti cez ktorúkoľvek BANKU Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: po rekonštrukcii Celková plocha: 283 m2 Úžitková plocha: 34 m2 Plocha pozemku: 283 m2 Zastavaná plocha: 17 m2 Počet podlaží: 2 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: vaňa Počet kúpeľní: 1 Energetický certifikát: nie El. napätie: 230/400V Parkovanie: vlastné vyhradené Voda: studňa Krb: áno Typ: exteriérový Zariadenie: čiastočne Kanalizácia: žumpa
Priestranná 38 lôžková horská chata v NP Muránska planina
Realitná kancelária REALITY HOREHRONIE v exkluzívnom zastúpení ponúka na predaj veľkú priestrannú chatu v lokalite Zbojská v katastrálnom území obce Pohronská Polhora v NP Muránska planina vhodnú na rekreačné účely ako aj investičnú príležitosť. Horská chata je čiastočne podpivničená a stavaná kombinovane murovanou a drevenou konštrukciou. Podpivničenie a prvé podlažie je murované a zvyšné tri nadzemné podlažia sú konštruované z dreva. Na prízemí sa nachádza kuchyňa, v blízkosti ktorej je množstvo odkladacích miestností slúžiacich aj ako technické miestnosti. Ďalej sa tam nachádza veľká spoločenská miestnosť s krbom, miestnosť čiastočne využívaná ako šatňa a dve miestnosti so sprchami a WC. Na prvom podlaží sa nachádza 5 izieb rôznej veľkosti s počtom lôžok od dvoch do piatich v jednotlivých izbách. Na tomto podlaží sa nachádzajú aj 2 balkóny, pričom jeden je súčasťou jednej z izieb a jeden je súčasťou chodby. Druhé podlažie je také isté ako prvé nadzemné podlažie, len s tým rozdielom, že izby sú menších rozmerov s počtom lôžok od dvoch do troch lôžok v jednotlivých izbách. Posledné tretie nadzemné podlažie disponuje dvomi izbami, v ktorých je spolu 6 lôžok. Pozemok je o výmere 1970 m2. Na pozemku sú spevnené plochy a garáže prislúchajúce k nehnuteľnosti. Prístup k chate je po asfaltovej ceste a v zime je udržiavaný. Chata je vykurovaná kombinovane, pevným palivom pomocou krbu a elektrickými vykurovacími telesami v jednotlivých izbách. Chata sa nachádza v prekrásnom horskom prostredí na okraji Národného parku Muránska planina, ktorý je vynikajúcou príležitosťou pre rozvoj cestovného ruchu v danej oblasti. V bezprostrednej blízkosti sa nachádza salaš Zbojská a celá oblasť zažíva renesanciu cestovného ruchu s veľkým potenciálom nárastu turistov. CENA 279 000 € vrátane poplatkov za kompletný servis realitnej kancelárie REALITY HOREHRONIE, s.r.o. V rámci našich služieb zabezpečíme kompletný právny servis ohľadom rezervačných a kúpnych zmlúv, podanie návrhu na vklad na katastri. V prípade záujmu pomôžeme s vybavením hypotéky a financovaním kúpy tejto nehnuteľnosti.
Rekreačná chata  - Zvolen - Hronská Dúbrava, pozemok-443 m2
SaleA – Váš partner v realitách Vám ponúka na predaj chatu v Hronskej Dúbrave o výmere 72m2. Chata na nachádza v Hronskej Dúbrave v časti osada Horná Dúbrava. Chata je situovaná v miernom svahovitom pozemku s dobrým prístupom po celoročne udržiavanej ceste vedúcej z Hronskej Dúbravy. Chata je z časti murovaná a z časti drevenej konštrukcie. Pri chate je dláždená terasa s altánkom a vonkajším krbom. Vzadu za chatou sa nachádza záhrada s ovocnými stromami. Chata je vykurovaná pieckami na drevo a v kuchyni sporák na drevo aj plynový sporák na plyn. bombu. Chata je pripojená na inžinierske siete - elektrika, voda je napojená na obecný vodovod a odpad je riešený septikom. Chata je kompletne zariadená a dá sa využívať celoročne. Stavba pozostáva z chodbičky, kompletne zariadenej kuchyne (vybavená so stolom, stoličiek, kuchynskej linky, chladničky, mikrovlnky, sporáka na drevo, plynového sporáka a ostatného kuchynského zariadenia), dvoch izieb (postele, fotele, skrinky, piecky na kúrenie) a kúpeľne (s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc). Strecha je sedlová s krytinou plech a bonský šindeľ. Je možnosť pod strechou vybudovať obytné podkrovie, do ktorého je prístup z vonku odzadu chaty po schodoch. Keďže je situovaná v krásnom tichom prostredí Kremnických vrchov s krásnymi výhľadmi, je tu obrovská možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia. Priľahlá záhrada (výmera 443m2) s ovocnými stromami umožňuje relax, ako aj záhradkárčenie a pestovanie plodín. Blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice naopak ponúka využitie chaty na trávenie rodinných víkendov alebo výletov do týchto miest. DISPOZÍCIA CHATY: Zo vstupnej chodbičky sa vpravo prechádza do kompletne zariadenej kuchyne. Vľavo zo vstupnej haly sa dá prejsť do dvoch zariadených samostatných obývacích izieb. Vpravo za kuchyňou sa nachádza kúpeľňa s vaňou, umývadlom, bojlerom a wc. Keďže je chata situovaná Z/V je celodenne presvetlená. Pri chate sa nachádza dláždená terasa s altánkom s vonkajším krbom a vzadu za chatou záhrada s ovocnými stromami. Odzadu do chaty vedú schody do podkrovia, ktoré sa dá upraviť na obytné účely. VÝHODY zhrnutie: – výmera chaty 31m2, celková výmera pozemku 443m2 – bezproblémový prístup a parkovanie – tiché a nádherné prostredie s panoramatickými výhľadmi v lone prírody – celoročné užívanie, kompletné zariadenie chaty – orientácia Z/V – možnosť turistiky, cykloturistiky, hubárčenia, grilovačiek, záhradkárčenie – altánok s vonkajším krbom – záhrada s ovocnými stromami – možnosť obytného podkrovia – blízkosť miest Zvolen, Žiar nad Hronom a Banskej Štiavnice pre Vašu ucelenú predstavu o ponúkanej nehnuteľnosti si v kľude pozrite 3D SCAN, VIDEO a v prípade záujmu o obhliadku ma kontaktujte. INFO: kontakt:, ambrus@, spoločnosť SaleA okrem právnych služieb, zabezpečuje v prípade potreby aj hypotekárne služby…
Rekreačná chata s wellnessom v Oravskej Lesnej
Ponúkame na predaj štýlovú rekreačnú chatu s wellnessom situovanú v krásnom prostredí oravskej prírody v Oravskej Lesnej na pozemku o výmere 874 m2. Chata, ktorá bola postavená a sklolaudovaná v roku 2015, ponúka 4 apartmány s vlastným sociálnym zariadením, takže na svoje si príde aj náročný klient. Dispozícia chaty: 1.PP - tu sa nachádza technická miestnosť a ďalšie priestory, ktoré môžu slúžiť ako sklad alebo fitness. 1.NP - za vstupnou chodbou sa nachádza kuchyňa s jedálňou, obývacia izba, spálňa a kúpeľňa. 2.NP – tu sú k dispozícii 3 apartmány s výstupom na balkóny a so spoločnou kuchynkou Vykurovanie chaty je zabezpečené kotlom na ekohrášok v kombinácii s tepelným čerpadlom na ohrev vody. Kúrenie je podlahové. Chata má vlastnú studňu, septik aj pripojenie elektriny. Postavená je z tehly, zateplená a krov je pokrytý plechom. Chata sa predáva aj so zariadením. Súčasťou chaty je aj samostatne stojaci wellness, v ktorom sa nachádza fínska sauna s oddychovou miestnosťou a taktiež ďalšia miestnosť s kúpelňou vhodná napríklad na masáže. Pri predaji je možný odpočet DPH, takže ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať. Cena 480 000 € + DPH Ak Vás ponuka zaujala, neváhajte ma kontaktovať.