bazár, predaj, inzercia, predám

Hosta Grandiflora

Kategória: Rastliny

Hosta Grandiflora.
Veľmi veľké kvety až do dĺžky 15cm.
Trvajúca intenzívna príjemná exotická vôňa.
Vyžaduje tieň/polotieň a vlhko a kľudne aj premokrenú pôdu.
Má krásne sýtozelené veľké listy.
Listy dorastajú až do 30cm dĺžky.
V tieni rastie najrýchlejšie.
Dorastá až do 100cm.
Minimálny odber 5ks.
Osobný odber.
Iba vážny záujem
Cena 5€.
Hosta Grandiflora
Podobné inzeráty
Hosta Mix druhov, priemer až 50cm...
Hosta Mix druhov, vo veľkých kvetináčoch, priemer až 50cm. V kvet. 10l, veľké husté rastliny. Foto je reálne ! Iba osobne Nitra. Cena: 15,00 eur kus Dva kusy 25,00 eur.
Predám sadenicu rastliny Hosta - Funkia
Hosta (Funkia) je trvalka s rozložitou ružicou listov. Vytvára trsy veľmi dekoratívnych, široko kopijovitých, žiarivo-zelených listov, ktoré sa formujú do oblúkovitého tvaru. Kvitne v lete bielymi, kvetmi v strapcoch na dlhej stonke. Pestuje sa však kvôli listom, ktoré samé osebe pôsobia veľmi elegantne. Kvety hosty túto eleganciu skôr narúšajú, ale to môže byť vec vkusu. Je mrazuvzdorná. Cena 3 euro ks.
trvalky na výsadbu záhona
ponúkame na predaj hotové zostavy na výsadbu trvalkových záhonov (trvalky, okrasné trávy, kry) skladba je určená pre výsadbu cca. 10m2 plochy napr. trvalky pre slnečný záhon 10m2: 9ks Euphorbia amygdaloides ´Purpurea´ / C1 5ks Achillea x millefolium ´Summer Fruit Lemon´ / P0,5 7ks Rudbeckia fulgida ´Goldsturm´ / P0,5 5ks Calamagrostis x acutiflora ´Karl Foerster´ / C1 5ks Coreopsis grandiflora ´Sunfire Yellow Red´ / C1 5ks Salvia officinalis ´Culinaria´ / C1 5ks Leucanthemum x superbum ´Madonna´ / C1 7ks Pennisetum alopecuroides ´Little Bunny´ / C1 5ks Salvia nemorosa ´Synchro White´ / C1 hotových trvalkových zostáv máme niekolko, pozrite si náš FB link: pripadne Vám vieme zaslať náš zoznam rastlín z ktorých si môžte povyberať sami, pri vacsom odbere je mozný aj dovozv okresoch BA, TT, SC, DS
zostava trvaliek na výsadbu záhonov
ponúkame na predaj hotové zostavy na výsadbu trvalkových záhonov (trvalky, okrasné trávy, kry) skladba je určená pre výsadbu cca. 10m2 plochy napr. trvalky pre slnečný záhon 10m2: 9ks Euphorbia amygdaloides ´Purpurea´ / C1 5ks Achillea x millefolium ´Summer Fruit Lemon´ / P0,5 7ks Rudbeckia fulgida ´Goldsturm´ / P0,5 5ks Calamagrostis x acutiflora ´Karl Foerster´ / C1 5ks Coreopsis grandiflora ´Sunfire Yellow Red´ / C1 5ks Salvia officinalis ´Culinaria´ / C1 5ks Leucanthemum x superbum ´Madonna´ / C1 7ks Pennisetum alopecuroides ´Little Bunny´ / C1 5ks Salvia nemorosa ´Synchro White´ / C1 hotových trvalkových zostáv máme niekolko, pozrite si náš FB link: pripadne Vám vieme zaslať náš zoznam rastlín z ktorých si môžte povyberať sami, pri vacsom odbere je mozný aj dovoz v okresoch BA,SC,TT, DS
Magnólia grandiflora, stromček 1,3 - 1,8m
Predám kvitnúce rastliny MAGNOLIE GRANDIFLORY. Vsetky foto v inzerate su moje - prve foto su kvety magnolie, druhe su foto predavanych rastlin. Zvlastnostou tejto magnolie je ze vytvara vzdyzeleny stromcek s kozovytymi listami a je u nas mrazuvzdorna do -23°C. Pestuje sa v zahradach ako soliter aby mohla vyniknut jej nevsedna krasa. Vyzaduje priepustnu, vlhku podu skor kyselsiu (treba pridat do sdbovej jamy raselinu) a polotien alebo slnecnu stranu. Od jari do jesene kvitne nezamenitelnymi, velkymi bielymi kvetmi, ktoré vonaju po citrusoch. Stromcek je uz kvitnuci, vyska do 1,3m plus crepnik. -------------------------- Cena: 45,00€ vyska: do 1,3-1,8metra kontakt: --------------------------- Osobny odber v Dunajskej Luznej po predchadzajucej telefonickej dohode.
Hosta dvojfarebná - odkopok aj s koreňmi
Ponúkam na predaj odkopky tejto dvojfarebnej hosty. Je to mrazuvzdorná nízka trvalka, ktorá sa vyznačuje ozdobnými bielo-zelenými listami. Sú vhodné do polotieňa či tieňa. Kvitne fialovými zvončekovitými súkvetiami. Cena odkopok ako je na poslednej fotke je 2eur. Pošlem aj poštou. Pozri aj ďalšie moje inzeráty kliknutím na AB.