bazár, predaj, inzercia, predám

Hotel Lesana Stará Lesná prijme Recepčnú

Kategória: Pohostinstvá a ubytovanie

Do zabehnutého hotela do Starej Lesnej hľadáme komunikatívné kolegu na pozíciu recepčná / recepčný . Prax v obore vítaná , práca na TPP , celoročná práca , práca na smeny.
Podmienky : komunikatívnosť , práca s PC , Word , Excel - pokročilý .
Kontakt:
Email: riaditel@
Hotel Lesana Stará Lesná prijme Recepčnú
Podobné inzeráty
Turistická ubytovňa a penzión Tavros príjme recepčnú
Turistická ubytovňa a penzión Tavros, ul.P.O.Hviezdoslava 721 Žilina príjme do pracovného pomeru recepčnú pre nočné smeny v prac. dni aj S,N. Požiadavky - práca s počítačom, internet, AJ aspoň čiastočne, nie je podmienkou,práca s pokladňou, komunikatívnosť, pracovitosť, v prípade potreby upratovacie práce, prezliekanie postelí. Platové podmienky:  4,023 € v hrubom na hodinu plus príplatky nočné, víkendové Kontakt:   
Recepcia Hotel Capital
Hotel Capital**** v Nitre príjme do svojho kolektívu recepčnú/recepčného. Bližšie informácie poskytneme na tel. čísle: Podmienky: ovládanie anglického jazyka, komunikatívnosť, príjemné vystupovanie, ovládanie PC (základy ). Životopis prosíme zaslať na e-mail: gm@
Kuchár
Hotel Lesná Stará lesná prijme s nástupom ihneď Kuchára-ku, raňajkového kuchára-ku, pomocnú silu za veľmi výhodných platových podmienok a rôznych zamestnaneckých benefitov. Výška platu závisí aj od skúsenosti uchádzača. Poprosím uchádzačov s úmyslom "idem vyskúšať" nech nestrácajú čas svoj, aj ten náš. Ďakujem za pochopenie. Úmyslom inzerátu je hľadanie kvalifikovaného personálu.
Kuchár na prílohy na luxusný 4S Hotel,  Lavant, Rakúsko
Kuchár na prílohy na luxusný 4*S Hotel, Lavant, Rakúsko, 2100 € netto, , nástup ihneď – LETNÁ SEZÓNA ✅ 9906 Lavant, Rakúsko, Tirolsko ✅ Od 2100€ netto ✅ Vždy je možná dohoda, alebo pripomienkovanie výplat – my sme tu pre vás, nie vy pre nás, preto stačí napísať, koľko si predstavujete, alebo rovno v skúšobnej dobe vypýtať viac ✅ Nástup ihneď možný ✅ Luxusný TOP 4*S hotel ✅ Ubytovanie a strava zadarmo ✅ Pracuje sa 48 hodín týždenne 6 dní v týždni ✅ TOP hotel, TOP ubytovanie - garantujeme!! ✅ Auto nie je potreba ✅ Možnosť využívať všetky vymoženosti: wellness, fitko, bazén atď.. ✅ + Zápočet 13. a 14. platu ✅ Rakúska pracovná zmluva priamo so zamestnávateľom ✅ Žiadne poplatky za sprostredkovanie práce ✅ Naše referencie hovoria za nás !
Kuchár
Do rodinného hotela v Rakuskú hľadáme kuchára - á la carte s možnosťou celoročnej práce. Pracuje sa 6 dní v týždni. Ubytovanie a strava zadarmo. Plat od 2800 - 3200 brutto - podla skusenosti, plus 13. a 14. plat, dohoda vždy možná. Jazykové znalosti - aspoň základy nemčiny, prípadne angličtiny. Šéfka a personál zo Slovenska. Miesto: Hotel Kendler - Sankt Gilgen am Wolfgangsee Kontakt na Šéfku: tel. č.:+43 6507335792, email: info@ Link na Hotel:
Zmenový kuchár
Hotel Slamený Dom**** v Malej Ide pri Košiciach, príjme kuchára/kuchárku na TPP s nástupom od 1.9.2023. Pracovná doba : tzv. krátky/dlhý týždeň, mzda na základe dohody. Krátky popis pracovnej histórie zašlite na mail : Bližšie informácie Vám radi poskytneme na tel.č.