bazár, predaj, inzercia, predám

Huawei watch gt2 46 mm

Kategória: Huawei, Honor

Predám pánske hodinky Huawei Watch GT2 46mm v čiernej farbe v dobrom stave spolu so všetkým vybavením. S prvého dňa majú ochranné sklo.
Pôvodné remienky neboli použité - sú nove. Dám ešte aj náhradné remienky.
Výdrž batérie cca 12 dní v závislosti od používania.
Osobný odber.
Huawei watch gt2 46 mm
Podobné inzeráty
Púzdra na HUAWEI Y5, Y5II, Y6, P9, P9 Lite, P20
Predám nové púzdra flipové po 4,- gumené po 2,- + poštovné 0,70 pri platbe vopred za 1 ks, 1,10-Eur pri 2 ks. HUAWEI Y5 flipové púzdro NUVO čierne, ružové 4,- HUAWEI Y5 gumené transparentné 2,- HUAWEI Y5 II flipové púzdro NUVO biele 4,- HUAWEI Y6 gumené transparentné, tmavošedé 2,- HUAWEI Y6 flipové púzdro NUVO čierne, biele 4,- HUAWEI P9 gumené transparentné 2,- HUAWEI P9 flipové púzdro NUVO biele 4,- HUAWEI P9 LITE gumené transparentné, tmavošedé 2,- HUAWEI P9 LITE flipové púzdro NUVO čierne, ružové, zlaté, biele 4,- HUAWEI P20 gumené transparentné 2,- Poštovné 0,70 pri platbe vopred za 1 ks, 1,10-Eur pri 2 ks. Objednávka nad 10,-Eur poštovné zdarma pri platbe vopred. Osobný odber v Trnave zdarma. Pri zadaní môjho mobilu vám vyhľadá i púzdra na iné značky mobilov.
Inteligentné hodinky Huawei watch GT2 46mm
Predám málo používané inteligentné hodinky, ktoré sú v skvelom stave. Na hodinkách je nalepené ochranné sklíčko ktoré je bez škrabancov. Pre používanie hodiniek je potrebné si nainštalovať aplikáciu Huawei Health ktorá je dostupná na appstore aj na google play. K baleniu je samozrejme pribalená aj nabíjačka. Nová séria Huawei Watch GT dostala vlastný, prvý samostatne vyvinutý čip Huawei Kirin A1, ktorý zaistí vysoký výkon pri zachovaní nízkej spotreby. Na jedno nabitie tak hodinky vydržia pri bežnom používaní so zapnutým senzorom srdcového tepu až do 14 dní. Pri maximálnom vyťažení so zapnutým GPS je výdrž skvelých 30 hodín, čo je na smart hodinky naozaj vynikajúca hodnota, ktorá je len ťažko prekonateľná inými hodinkami. Minimalistický dizajn spája sklenené 3D sklo s bezrámovým displejom odolným voči vode a prachu.
Predam hodinky Huawei watch GT2
Predam hodinky Huawei watch GT2, velmi zachovalé bez škrabancov, pôvodne balenie ku hodinkám viac remienkov. Výdrž batérie 10 dni.
Huawei watch GT2 46mm
Predám Huawei watch GT2 46 mm
Huawei Watch GT2 46mm
Predám hodinky Huawei Watch GT2 46mm, ktoré sú vo výbornom stave a plne funkčné. Dostal som ich ako darček ale keďže mám iné, vôbec ich nepoužívam. Hodinky boli kupované v Alze, nemajú absolútne žiadne známky používania, ako nové. Hodinky majú štýlový dizajn s kovovým puzdrom a veľkým 1.39-palcovým AMOLED displejom, ktorý je jasný a ľahko čitateľný. Displej je dotykový, čo umožňuje jednoduchú navigáciu po funkcionalitách. Ponúkajú množstvo užitočných funkcií, ako sú monitorovanie tepovej frekvencie, krokomer, spánkový monitor, monitorovanie rôznych športových aktivít a GPS sledovanie. Tiež umožňujú prijímanie notifikácií z vášho smartfónu, takže nezmeškáte dôležité správy. Baterka je vynikajúca, vydrží až niekoľko dní s jediným nabitím, čo oceníte pri bežnom používaní. Ak máte záujem o tieto hodinky, neváhajte ma kontaktovať a dohodneme sa na podrobnostiach. Dohoda na cene pri rýchlom jednaní možná. Cena nových cca 160€.
Huawei watch gt2
Zdravim, Predam huawei watch gt2. Stav používaný a sú ako nové bez škrabancov. V cene je originál balenie, nabijaci kabel, hodinky.