bazár, predaj, inzercia, predám

Hudobná skupina, kapela na svadbu

Kategória: Organizovanie akcií

Kapela na svadbu pre Vás.
Trojica profesionálov s viac ako 15 ročnými skúsenosťami.
Špičkový zvuk, pestrý repertoár tanečných hitov.
Moderné aj ľudové piesne všetkého druhu.
Hráme akcie každého druhu. Svadby, plesy, zábavy, firemné večierky, silvestre, oslavy,
Hudobná skupina, kapela  na svadbu
Podobné inzeráty
Živá hudba, kapela, harmonikár, čepčenie na Vašu svadbu
Milí návševníci, Hudobná skupina POLIANOČKA z Prievidze ponúka na svadbu tradičnú živú hudbu (v obsadení trúbka/saxofón, akordeón, bicie. Bližšie info: Lokalita je celé Slovensko. Ceny sú podľa dohody a zosúladené k obojstrannej spokojnosti. Kontaktovať nás môžete na tel. čísle , alebo e-mailom: polianocka@ Tešíme sa na vzájomnú spoluprácu.
Starejší a harmonikár na svadbu s dlhoročnou praxou
Milé nevestičky, milí svadobčania, ešte nemáta starejšieho a harmonikára na Vašu svadbu? Ak ste sa dostali na tento inzerát, tak verím, že už nemusíte inde hľadať. Ponúkam služby starejšieho a harmonikára (so spevom) na svadbu s dlhoročnými skúsenosťami. Môj prístup je maximálne profesionálny, ústretový a vždy sa snažím v rámci svadobného dňa prispieť k maximálnej spokojnosti pre všetkých svadobčanov. Viď bližšie: alebo Pokiaľ by bol záujem o svadobné služby v širšom spektre, tak ponúkam za výhodných podmienok "svadbu na kľúč". Všetko je už potom na osobnom dohovore. Okrem toho ponúkam na svadbu aj živú kapelu (v obsadení 2 x dychový nástroj, akordeón, tuba, bicie a 2 x spev) vrátane svadobných pochodov - Čo sa týka tejto živej kapely, dá sa vystúpenie bez problémov dohodnúť (okrem plného obsadenia) aj v užšom obsadení. Všetko závisí od toho, čo si svadobčania želajú. Vieme im vyjsť maximálne v ústrety. Lokalita je celé Slovensko. Ceny na základe vzájomnej dohody na základe obojstrannej spokojnosti. Kontaktovať ma môžete na tel. čísle , alebo prostredníctvom e-mailu: Vaša maximálna spokojnosť je pre mňa prvoradá.
Ponuka hudobnej produkcie.
Hudobná skupina Melody ponúka hudobnú produkciu na zábavy,svadby,plesy,oslavy a taktiež 1-2 hodinové vystúpenia na dňoch obce,miest,atd.Okresy-SA,GA,NZ,KN,NR,ZM,LV.Facebook-Hudobná skupina Melody.
Hudobná skupina AVANTIC + Oldies párty
Hľadáte živú hudbu a zároveň DJ-ja v jednom na vašu príležitosť? Tak ste na správnej adrese! Sme hudobná skupina AVANTIC z Bratislavy, ktorá bola založená v roku 2004.Od nášho pôsobenia sme odohrali množstvo podujatí ( svadby, zábavy, plesy, rodinné a firemné akcie, stužkové slávnosti, jubileá, rôzne posedenia v reštauráciách a puboch alebo dni obce, vinobrania... nielen v Bratislave, ale aj v širokom okolí a tiež na území Slovenska. Ponúkame Vám veľmi pestrý repertoár-vrátane maďarského. V ponuke máme aj Oldies vystúpenie na cca 1hod.pre rôzne podujatia, ktoré pozostáva z hitov Michala Davida, Dalibora Jandu, Modern Talking, Joy, Bad Boys Blue a pod. Pri záujme viem zaslať video ukážku. Zaručujeme kvalitné ozvučenie, svetelnú techniku pre lepšiu atmosféru a seriózne jednanie. Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte a kontaktujte nás. Tešíme sa na spoluprácu!
DJ B&M HUDOBNÁ PRODUKCIA
DJ B&M - DJ na svadbu,ples,rodinnú oslavu,firemnú akciu,ozvučenie svadobného obradu. DJ for a wedding, ball, family celebration, corporate event, wedding ceremony sound system. Pôsobenie - celý východoslovenský kraj,ostatné miesta akcií po dohode. (tags : DJ na svadbu , svadobný DJ , DJ svadba Košice , DJ svadba Prešov , DJ svadba východ , hudba na svadbu) viac na / more on: Facebook - Michal Bucher - DJ na svadbu
Dj Poprad Dj na Svadbu Poprad Tatry - DJ STOPA
Dj Poprad Tatry, Dj na Svadbu Poprad Tatry, Liptovský Mikuláš Dj Tatry, Dj na Svadbu Tatry - DJ STOPA - Ing. Peter Tóth - Profesionál Dj, Svadby, Plesy, Firemné párty, Rodinné Oslavy, 50ky, Prešov, Košice, Poprad Tatry - Východné Slovensko. Dlhoročné skúsenosti v oblasti spoločenských akcii ako profesionál DJ. Viac Informácii, videa, referencie, prípadne overenie voľného termínu na: Web Stránke: Tel: Dj Stopa - Kvalitná hudobná produkcia a ústretový prístup. Dj Poprad Tatry Svadba, Svadobný Dj Poprad Tatry, Dj na Ples Poprad Tatry, Dj na Oslavu Poprad Tatry, Dj na 50ku Poprad Tatry, Dj na Firemnú Párty Poprad Tatry, Dj na Stužkovú Poprad Tatry.