bazár, predaj, inzercia, predám

husle 4/4 Guarneri Del Gesu "Canone"

Kategória: Sláčikové nástroje

predám nádherné, ručne vyrobené 4/4 husle model Guarneri del Gesu Canone" pre pokročilých,profesionálov, resp.do zbierky.Majú nádherný, zvučný tón. Odskúšané majstrom z filharmónie.
Vrchná doska husto zrnitý smrek, spodná doska veľmi pekný javor v jednom kuse. Ebenová garnitúra, kobylka AUBERT,veľmi pekné tvarované"f". Je možné poslat video. Cena huslí 699 eur. Cena vrátane púzdra, nových kvalitných strún PIRASTRO, kolofónie, dolaďovačov,kvalitného sláčika, ramennej opierky 830 eur. Dá sa poslať kuriérom na dobierku.Kliknutím na meno (viktor) sa zobrazia ďalšie inzeráty
husle 4/4 Guarneri Del Gesu "Canone"
Podobné inzeráty
husle 4/4 Guarneri Del Gesu " Prince Doria" model
Predám nádherné, ručne vyrobené 4/4 husle model Guarneri del Gesu " Prince Doria" 1734 pre pokročilých,profesionálov, resp.do zbierky. Majú robustný, zvučný, avšak príjemný tón. Odskúšané majstrom z filharmónie. Nástroj " Prince Doria 1734" Guarneri je všeobecne považovaný za jedny z najlepšie znejúcich koncertných huslí tohto majstra. Ebenová garnitúra, kobylka AUBERT de Luxe,olejový oranžovo-hnedý lak na zlatožltom podklade. Veľmi pekné tvarovane "f". Cena huslí 890 eur. Cena vrátane kvalitného púzdra, nových strún PIRASTRO, kolofónie, dolaďovačov, sláčika, ramennej opierky 1000 eur. Dá sa poslať kuriérom na dobierku s poistením.Môžem poslať nahrávku.Kliknutím na meno (viktor) sa zobrazia ďalšie inzeráty huslí.
husle 4/4 Guarneri Del Gesu staré
predám nádherné, staré ručne vyrobené 4/4 husle model Guarneri del Gesu pre pokročilých,profesionálov, resp.do zbierky.Majú nádherný, zvučný tón, sú bez prasklín, veľmi zachovalé. Odskúšané majstrom z filharmónie. Krásna garnitúra z dreva jujuby,kvalitný ebenový hmatník. Cena huslí 690 eur. Cena vrátane púzdra, nových kvalitných strún PIRASTRO, kolofónie, dolaďovačov,kvalitného sláčika, ramennej opierky 820eur. Môžem poslať nahrávku.Dá sa poslať kuriérom na dobierku.Kliknutím na meno (viktor) sa zobrazia ďalšie inzeráty huslí.
husle 4/4 Guarneri Del Gesu "Paganini"
Predám nádherné, ručne vyrobené 4/4 husle model Guarneri del Gesu " Paganini" pre pokročilých,profesionálov, resp.do zbierky.Majú nádherný, zvučný tón. Odskúšané majstrom z filharmónie. Vrchná doska husto zrnitý smrek, spodná doska veľmi pekný javor v jednom kuse. Ebenová garnitúra, kobylka AUBERT,kvalitný ebenový hmatník. Ručne lakované, veľmi pekné tvarovane "f". Cena huslí 690 eur. Cena vrátane kvalitného púzdra, nových strún PIRASTRO, kolofónie, dolaďovačov, sláčika, ramennej opierky 800 eur. Dá sa poslať kuriérom na dobierku s poistením.Môžem poslať nahrávku.Kliknutím na meno (viktor) sa zobrazia ďalšie inzeráty huslí.
husle 4/4 Guarneri Del Gesu "Jean Becker" 1732
Predám veľmi pekné husle model Guarneri " Jean Becker "so silným tónom. Velmi pekne opracovaná hlava, vnútri štítok. Nástroj je odskúšaný koncertným majstrom. Cena huslí 790 eur, cena kompletu 950 eur. Je možné poslať videonahrávku. Kliknutím na meno Viktor sa zobrazia aktuálne inzeráty huslí.
Husle 4/4 majstrovské  Jaroslav Dvořák 1899
Predám majstrovské husle Jaroslav Dvořák anno 1899. J.Dvořák sa narodil r.1861 v rodine slávneho českého husliara Jana Baptistu Dvořáka, ktorý bol zároveň jeho učiteľom. Do roku 1885 pracoval u otca. Potom sa osamostatnil a otvoril si v Prahe vlastnú dielňu. Nástroje vyrábal podľa vzoru Stradivariho a Guarneri del Gesù. V roku 1895 bol zvolený za predsedu Spoločenstva husliarov.Jeho syn Karel Josef Dvořák bol posledný z tohto rodu husliarov. Tento nástroj ( model Stradivari) je bez prasklín a poškodení. Má jemný, farebný, harmonický a vyvážený tón. V cene je púzdro a príslušenstvo vrátane sláčika. Kliknutím na meno Viktor sa zobrazia aktuálne inzeráty huslí.
Majstrovské husle Eugen Gärtner
Ponúkam staré nemecké majstrovské husle Eugen Gärtner (Stuttgart). E. Gärtner bol významným nemeckým husliarom, ktorý vyrábal kvalitné koncertné nástroje a u ktorého sa učilo a pracovalo mnoho známych nemeckých a českých husliarov. Tieto husle boli na expertíze v najznámejšom aukčnom dome Tarisio (konkrétne v Berlínskej pobočke), kde boli prisúdené Eugenovi Gärtnerovi a ohodnotené. Husle sú bez prasklín, majú iba poškodenia laku. Stará kobylka značená W. VOIGT STUTTGART. Osadené novými strunami Pirastro Perpetual. Vynikajúci zvuk a hrateľnosť. Husle boli na expertíze v aukčnom dome Tarisio (v Berlíne), kde boli prisúdené E. Gärtnerovi a ohodnotené. Vhodné aj ako investícia. Preferujem osobné odskúšanie a osobný odber. V prípade záujmu alebo otázok ma neváhajte kontaktovať! Pozrite tiež moje ďalšie inzeráty! Navštívte SONA Instruments v Trenčianskej Teplej, kde nájdete husle, sláčiky, garnitúry a iné náhradné diely a príslušenstvo ku sláčikovým nástrojom.