bazár, predaj, inzercia, predám

Husle Valencia V160 3/4 + Husľový odpočinok + Učebnica

Kategória: Strunové nástroje

Husľový set pre začiatočníka zo série V160. Obsahuje husle vo veľkosti 3/4, ktoré sú vhodné pre účely vyučovania hry na husle v umeleckých školách a hudobných krúžkoch. Vrchná doska nástroja je vyrobená z masívneho smreku, zadná doska a boky sú z masívneho javora. Javorový krk je osadený javorovým, čiernym hmatníkom. Kolíčky a nultý pražec sú z ebenového dreva. Kobylka z javora. Opierka a End Pin sú z javora čiernej farby.
Detailnejšie informácie: odpočinok na pleciach, nastaviteľná tvrdá plastová husľová opierka - vyrobené z vysoko kvalitného ABS s penovým polstrovaním, nízkou hmotnosťou a mäkkou, trvanlivou.
Detalnejšie informácie: predaja: Zmena záujmu mladého umelca - husle používane dokopy 5x.
Husle Valencia V160 3/4 + Husľový odpočinok + Učebnica
Podobné inzeráty
Husle Valencia V160 1/2
Používané pár mesiacov. Vo výbornom stave, nepoškodené s príslušenstvom a s plecnou opierkou.
AKUSTICKA GITARA  VALENCIA
Ponukam vo vynikajucom, hratelnom stave akusticku gitaru Valencia z dovodu, ze moj vnuk presiel na typ elektrickej gitary . Je vhodna pre zaciatocnikov aj pokrocilych pre domace hranie ako aj pri inych prilezitostiach. Vyhodna ponuka pre deti od 10-12 rokov. Znacka Valencia je vyhladavana pre zaujemcov o hranie na gitare. V sucastnosti su natiahnute kovove struny. Samozrejme, ze gitara je vhodna aj pre nylonove struny. V pripade montaze elektronickeho snimaca mozete gitaru pripojit napriklad na elektronkovy zosilnovac cim dosiahnete vynikajuci "elektronicky" zvuk. Osobny odber na Sliaci. Viac info telefonicky, E-mail.
4/4 husle Strunal Schonbach Florence
Krásne, minimálne používané 4/4 husle Strunal Schonbach Florence. Husle boli kupované v máji 2019, súčasťou predajnej ceny je aj pekné puzdro. Kontaktovať prosím telefonicky resp. mailom v pracovné dni do 17:00. Na sms nereagujem. Inzerát platí do vymazania.
Valencia VC103 3/4 Natural
Predám gitaru - Valencia VC103 3/4 Natural, určená predovšetkým pre začiatočníkov a deti do 12 rokov obal gitary v cene osobný odber, Nitra, Vráble, Levice
Gitara Valencia VC263 3/4 s obalom
Predám rok používanú gitaru Valencia VC263 3/4 s obalom. Je vhodná pre začiatočníkov aj pokročilých. Synovi už malá. Bez poškodenia. Popis bude na foto. V prípade záujmu dohoda možná.
Gitara klasická VALENCIA
Ponúkam na predaj klasickú gitaru Valencia (Španielku). Málo používaná, takmer ako nová. Má nylonové struny, čiže ideálna pre začiatočníkov. Spolu s ňou prikladám: -ladičku Sencor SDT-6 -2-krát capo -2-krát brnkátko -podomácky vyrobený obal z koženky Preferujem osobný odber, no môžem poslať aj na dobierku. V prípade záujmu poprosím zaslať SMS, na hovory neodpovedám/poslať mail na: lubomir.michno.michalicka@