bazár, predaj, inzercia, predám

Hyla x baran mix mlade

Kategória: Králiky

Predám mladé zajace hyla x baran mix pekne kusy majú 3,5mesiaca na fotkách majú 3mesiace cena 12€ mám na predaj aj 2.5mesacne za 10€ Možná aj výmena za zajace alebo obilie
Hyla x baran mix mlade
Podobné inzeráty
Predám králiky hyla
Predám čisté aj krížené králiky hyla .Vek čisté hyly 5 mesiacov +9mesačný samec hyla na výmenu za samca hyla na zmenu krvi max vek 1 rok.Sú zaočkované proti moru .Mám samce aj samice .Krížené od 3 mesiacov do 5 mesiacov.Cena podľa kusu od 20€.Poprosím písať SMS alebo email !!!
Hyla
Ponúkam mladé 3-4mesačné králiky hyla a ķrížencov hyla.ďalej predám mladé Šarišské obrovité.možný dovoz do Košíc a po trase Košice-Prešov.
Hyla samice predam
Predam samičky hyla narodené 13.2.2023. Vynikajúce na chov pripadne na konzum. Cena 25eur za kus. Je možnosť pripustenia s nepribuznim samcom hyla za cenu 30 EUR kus.
Samci hyla
Predám samčekov hyla. Vek 4 mesiace a 15 dni. Otec hyla F1. Štandardne vo vrhu desať mláďat a viac. Výborne plemeno na mäso.
Hyla
Ponúkam na predaj králiky Hyla,Massyla (strakata hyla) po rodičoch z Ratibožic
Predám králiky samce aj samice
Predám čisté aj krížené králiky hyla .2 ,3,4 mesačné cena 20€.A 2ks samice krížené 9 mesačne cena 25€ .Samca hyla 8 mesačného iba na výmenu za samca hyla max vek 1 rok na zmenu krvi . Samce aj samice .Poprosím písať email alebo SMS !!!