bazár, predaj, inzercia, predám

Hyundai Tucson, 2016, 2.0 CRDi 100kw, manuál 6q, 4X4

Kategória: Hyundai

Ponúkam na predaj auto Hyundai Tucson r.v. 2016, motor diesel 2.0 CRDi 100kw, s manuálnou 6 rýchlostnou prevodovkou a pohonom všetkých štyroch kolies (4x4).

Auto je v bezchybnom zachovalom stave aj z vnútra aj z vonka, nemá žiadne vady ani poškodenia. Nápravy tuhé, motor ide krásne, prevodovka a spojka bez problémov, 4x4 funguje, len sadnúť a voziť sa.

Ideálne bezpečné a priestranné auto napríklad pre rodinu.

-POZRITE SI VŠETKÝCH 20 FOTOGRAFIÍ-

Auto bolo kúpené na Slovensku, bolo využívané ako firemné - jazdené obchodným zástupcom do zahraničia, prevažne Taliansko.
Má najazdených 325xxx km (dialničné km).

Výbava slušná, všetko funkčné:
-vyhrievané sedadlá
-dvojzonová klimatizácia
-klimatizovaná priehradka
-hmlové svetlá
-uzamknutie pohonu 4x4 (4x4 LOCK)
-nastavenie režimu riadenia
-isofix
-multifunkčný volant
-tempomat
-cúvacie senzory
-plnohodnotná rezerva
-ťažné zariadenie
-asistent rozjazdu do kopca
-asistent zjazdu zo strmého kopca
-atd.


K autu pridám 4x AL. disky s letnými pneu, návod na obsluhu a plastovú vaničku do kufra.

Cena 10 499 eur

Viac info cez tel.

-Prípadne výmena za menšie auto 4x4 s UZÁVIERKOU (niečo ako Suzuki Samurai, Jimny, Mitsubishi Pajero atď.)

Pre vyhladávanie: Škoda Octavia, Seat Alhambra, VW Sharan, Audi TDI, MPI..
Hyundai Tucson, 2016, 2.0 CRDi 100kw, manuál 6q, 4X4
Podobné inzeráty
Hyundai Tucson 2,0CRDi 100kW (136k) 4x4 r.2016 - čierny
Hyundai Tucson 2,0CRDi 100kW (136k) 4x4 r.2016 - čierny Predám Hyundai Tucson 2,0CRDi 100kW (136k) 4x4 r.2016, za výhodnú cenu. Farba: čierna metalíza Palivo: nafta Prevodovka: automatická 6-stupňová Kúpa je možná v hotovosti, ale aj na splátky. Na toto vozidlo Vám vieme v prípade potreby na počkanie vybaviť výhodné financovanie (leasing je na toto vozidlo možný aj bez akontácie, doba splácania 12 - 96 mesiacov, schválenie je možné aj keď Vám z Vášho príjmu nevychádzajú splátky / nedostatočná platobná kapacita), možná je aj výmena za Vaše staré vozidlo / odpočítanie hodnoty Vášho starého auta na protiúčet. Pri kúpe v hotovosti možnosť voľnej cenotvorby - navrhnite cenu (Vaša cenová ponuka pre kúpu v hotovosti môže byť schválená, prípadne Vám bude ponúknutá protiponuka s minimálnou odpredajnou cenou tohto vozidla). Viac info telefonicky alebo e-mailom cez kontaktný formulár nižšie (na SMS neodpovedáme). V prípade záujmu prosím volajte na tel.č. O95O3994O9. ...a nezabudnite spomenúť, že voláte na JOPky :-)
Hyundai Tucson 2,0CRDi 100kW (136k) 4x4 r.2016-šampaňská met
Hyundai Tucson 2,0CRDi 100kW (136k) 4x4 r.2016 - hnedá svetlá metalíza Predám Hyundai Tucson 2,0CRDi 100kW (136k) 4x4 r.2016, za výhodnú cenu. Farba: hnedá svetlá (šampaňská) metalíza Palivo: nafta Prevodovka: automatická 6-stupňová Kúpa je možná v hotovosti, ale aj na splátky. Na toto vozidlo Vám vieme v prípade potreby na počkanie vybaviť výhodné financovanie (leasing je na toto vozidlo možný aj bez akontácie, doba splácania 12 - 96 mesiacov, schválenie je možné aj keď Vám z Vášho príjmu nevychádzajú splátky / nedostatočná platobná kapacita), možná je aj výmena za Vaše staré vozidlo / odpočítanie hodnoty Vášho starého auta na protiúčet. Pri kúpe v hotovosti možnosť voľnej cenotvorby - navrhnite cenu (Vaša cenová ponuka pre kúpu v hotovosti môže byť schválená, prípadne Vám bude ponúknutá protiponuka s minimálnou odpredajnou cenou tohto vozidla). Viac info telefonicky alebo e-mailom cez kontaktný formulár nižšie (na SMS neodpovedáme). V prípade záujmu prosím volajte na tel.č. O95O3994O9. ...a nezabudnite spomenúť, že voláte na JOPky :-)
HYUNDAI TUCSON 2.0 CRDI 100kw 4x4 AUTOMAT - FULL výbava
r.v.: 05/2018, 1995cm3, 100kW (135PS), P, A6, Diesel, 5 dv., (5-miestne), 191185 km, čierna farba ABS, Airbagy, Airbagy - počet, Alarm, ASR, Brzdový asistent, Centrálne zamykanie, Deaktivácia airbagov, EBD, EBV, ESP, Imobilizér, Isofix, LED svetlomety, MSR, Parkovacia kamera, Systém kontroly tlaku v pneumatikách (TPMS),Adaptívny podvozok, Klimatizovaná priehradka, Klimatizácia dvojzónová, Lakťová opierka, Bluetooth handsfree, Tempomat, Elektrické zrkadlá, Elektrické okná 4x, Fólie, Vyhrievané sedačky, Bezkľúčové otváranie dverí, Bezkľúčové štartovanie, Kožený paket, LED svietenie, Multifunkčný volant, Navigačný systém, Palubný počítač, Parkovacie senzory, Autorádio, Diaľkové ovládanie zamykania, Tónované sklá, Dotykový displej,Hliníkové disky, Hmlovky, Ostrekovače svetlometov, Asistent rozjazdu do kopca, Asistent jazdných pruhov, Svetelný senzor, Dažďový senzor, Strešný nosič, Stop&start systém,Asistent pre rozjazd do kopca HAC a pre zjazd z kopca DBC, Automatické uzamknutie vozidla po rozjazde, Delené sklopné zadné sedadlo, Elekrtonická parkovacia brzda, Elektricky sklopné vonkajšie zrkadlá, Integrovaná navigácia zadné parkovacie kamery, Schránka na okuliare osvetlenie intriéru, Signál núdzového brzdenia ESS, Systém pre automatické udržanie vozidla v jazdnom pruhu LKAS, Výškovo nastavitelný stlpik volantu Ponúkam na predaj tento krásny Hyundai Tucson s dieselovým motorom 2.0 CRDI s automatickou prevodovkou . Exteriér auta je veľmi zachovalý, bez korózie, preliačenín a škrabancov. Interiér auta je maximálne zachovalý, nezodratý a čistý. Motor a prevodovka fungujú absolútne bez problémov. Nápravy pevné a tuhé. Veľmi praktické a priestranné rodinné auto vo veľmi zachovalom stave a bohatej výbave so super spotrebou. Auto je v dobrom technickom aj optickom stave. Výborný pomer cena/kvalita/výbava. V prípade záujmu poprosím volať na dole uvedené telefónne číslo. maximálne zachovalý stav, cena vozidla s prihlásením priamo na Vaše meno, možnosť zakúpenia vozidla formou úveru už od 0% akontácie až na 8 rokov ✅DOVEZENÉ!!! NEPRIHLÁSENÉ!!! ✅TUCSON!!! HYUNDAI!!! ✅2.0CRDI !!!! 135PS!!! ✅CENA VOZIDLA S PRIHLÁSENÍM NA SK ZNAĆKY S NOVOU TK A EK!!! ✅ SERVISNÁ KNIŽKA !!! ▶️▶️CENA: 16 990€ ▶️▶️KONTAKT:
Hyundai Tucson r. 2016 2,0 CRDi 4x4, bohatá výbava Xpossible
Predám štýlové SUV Hyundai Tucson tretej generácie s motorizáciou 2.0CRDi 100kW (136k), 6-rýchlostný manuál, r.v. 7/2016 (auto ešte v plnej fabrickej záruke), 156.000km (+zmluvná garancia počtu najazdených kilometrov), serv.knižka, hnedá (hnedošedá) tmava metalíza, pohon 4x4, elektronická uzávierka diferenciálu, po prvom majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, v podstate ešte nové auto, za zlomok jeho pôvodnej ceny! Špičkové SUV v maximálne zachovalom stave a bohatej výbave, vhodné aj pre náročných užívateľov. Auto má jednu z najvyšších výbav z ponuky v SR! Výbava: LED denné svietenie, predné svetlomety s čírou optikou a prisvecovaním do zákrut, budíky s najväčším farebným displejom, palubný počítač, dvojzónová automatická klimatizácia, tempomat, multifunkčný volant, parkovací asistent (cúvacie senzory vzadu i vpredu), parkovacia kamera, príjemný tmavý čalúnený interiér, výhrev predných, i zadných sedadiel, originálne rádio s veľkým dotykovým displejom, navigáciou a ovládaním aj na volante, 8 reproduktorov, čítanie CD, mp3, USB, aux vstup, Bluetooth, Wi-fi, prístrojová doska s veľkým farebným informačným displejom, sledovanie mŕtveho uhla s upozornením LED diódou v spätných zrkadlách, čítanie dopravných značiek, systém udržovania v jazdnom pruhu s pasívným módom (pípanie, vibrácie), ale i možnosťou aktívneho módu - zásahu v prípade vybočenia z pruhu, Keyless - bezkľúčové otváranie, zamykanie i štartovanie, 4x el.okná, el. zrkadlá (sú aj vyhrievané), dažďový senzor, svetelný senzor, senzor tlaku v pneumatikách, elektrochromatické spätné zrkadlo s kompasom (stmievanie spätného zrkadla), el.nastavovanie sedadla, centrál, diaľkové ovládanie, fabricky stmavené sklá od B-stĺpika, strešný nosič (lyžiny), alarm, hmlovky, 9x airbag, posilňovač riad., ABS, ESP, brzdový asistent, imobilizér, lakťová opierka vpredu s úložným priestorom, 17" elektróny Hyundai a mnoho iného... Auto po 1.majiteľovi, veľmi pekné a zachovalé, TOP stav, TOP výbava, stav nového vozidla, bezkonkurenčná ponuka v rámci Slovenska! Cena nového v takejto výbave bola okolo 40tis.€! Auto ešte v záruke do 7/2021! Kilometre je možné overiť podľa VIN, samozrejmosť je ich zmluvná garancia. V prípade záujmu je kúpu tohto vozidla možné financovať aj cez výhodný leasing (na počkanie), akontácia od 0€, doba splácania 24 až 96 mesiacov. !!!Možnosť odkúpenia Vášho starého auta na protiúčet!!! Inzerát platí až do zmazania, takže pokiaľ sa naň pozeráte, predaj je ešte aktuálny. Auto sa nachádza kúsok od Krupiny a je k odberu po telefonickej dohode aj okamžite. Obhliadku je nutné dohodnúť telefonicky vopred! V prípade záujmu prosím volať na uvedené tel. číslo (na SMS a e-maily neodpovedám). Tel.kontakt: O94O224434
Hyundai TUCSON 2,0 CRDi 4x4 100kw Style, 47200km
Predám Hyundai Tucson 2,0 CRDi 4x4 / 6M (100kW / 136HP) STYLE, naj. 47200km r.v.03/2017, 2x kľuč, 1.majiteľ, servisná knižka, nová STK/EK Airbeg vodiča a spolujazdeca, bočné airbegy v predu, okenné airbegy v predu a v zadu Stabilizačný systém VSM ,TCS,ABS,EBD Riadenie trakcie ATCC, Systém proti prevráteniu vozidla ROP, systém stabilizácie prívesu TSA, asistnet jazdy do kopca a z kopca HAC, Vedenie vozidla v jazdných pruhoch LKAS, rozpoznávanie dopravných značiek SLIF, sledovanie mŕtveho uhľa BSD, asistent zmeny jazdného pruhu LCA, asistent pri cúvaní RC,funkcia varovných svetieľ pri núdzovom brzdení, Isofix, integrovaná navigácia, USB+iPod+ 6 repro, predné a zadné parkovacie senzory+ cúvacia kamera, dažďový senzor,vyhrievané predné a zadné sedačky, tempomat, automatická klimatizácia odmlžovaním a ionizérom, bezdotykové zamykanie, monitorovanie tlaku v pneumatikách,17" kola letné a zimné obutie na diskoch, solárne predné sklo zatmavené sklá od B stĺpika, chromový paket, prisvecovanie do zátačiek,palubný počítač. Možnosť úveru VUB leasing.
Hyundai ix35 (TUCSON II) 2,0CRDi 100kW (136k) r.2015 - hnedý
Hyundai ix35 (TUCSON II) 2,0CRDi 100kW (136k) r.2015 - hnedý Predám Hyundai ix35 (TUCSON II.generácie) 2,0CRDi 100kW (136k) r.2015, za výhodnú cenu. Farba: hnedá metalíza Palivo: nafta Prevodovka: manuálna 6-stupňová Kúpa je možná v hotovosti, ale aj na splátky. Na toto vozidlo Vám vieme v prípade potreby na počkanie vybaviť výhodné financovanie (leasing je na toto vozidlo možný aj bez akontácie, doba splácania 12 - 96 mesiacov, schválenie je možné aj keď Vám z Vášho príjmu nevychádzajú splátky / nedostatočná platobná kapacita), možná je aj výmena za Vaše staré vozidlo / odpočítanie hodnoty Vášho starého auta na protiúčet. Pri kúpe v hotovosti možnosť voľnej cenotvorby - navrhnite cenu (Vaša cenová ponuka pre kúpu v hotovosti môže byť schválená, prípadne Vám bude ponúknutá protiponuka s minimálnou odpredajnou cenou tohto vozidla). Viac info telefonicky alebo e-mailom cez kontaktný formulár nižšie (na SMS neodpovedáme). V prípade záujmu prosím volajte na tel.č. O95O3994O9. ...a nezabudnite spomenúť, že voláte na JOPky :-)