bazár, predaj, inzercia, predám

IBA U NÁS. Na predaj veľký areál 10 421m² v Lúčnom dvore

Kategória: Pozemky

Reality na kľúč Vám ponúka na predaj veľký areál 10 421m² v Lúčnom dvore obec Pusté Úľany okres Galanta.

Areál / Pozemok
Rozloha pozemku je 10 421m². Rozmery pozemku pozostávajú z: pravidelného obdĺžnika, ktorého je šírka 80m a dĺžka 101m a z ostatných nepravidelných útvarov. K pozemku vedie asfaltová príjazdová cesta a cesta z betónových panelov. Pozemok je rovinatý. Pri pozemku sa nachádzajú inžinierske siete (miestna voda a elektrina). Na pozemku sa nachádzajú 3 budovy (maštale) 1. budova s veľkosťou 1 399m2 má šírku 16m a dĺžku 79m, 2. budova postavená z tehly s veľkosťou 301m2 má šírku 6m a dĺžku 51m a 3. budova postavená z tehly s veľkosťou 301m2 má šírku 6m a dĺžku 51m.

Pozemok je ideálny na: výrobné haly, skladové haly, logistické centrum, poľnohospodárske účely a iné účely.

Možnosť odkúpiť ďalší pozemok pár metrov od pozemku (vid. na fotografii) s rozlohou 2 353m2 z čoho je budova (predajňa s maštaľou) 780m2.

Možnosť pokračovania v doterajšom podnikaní – predaj celej firmy.

Lokalita
Pár metrov od pozemku sa nachádza čerpacia stanica – Benzinol Slovakia a železničná stanica. Napojenie na diaľnicu 15km.
Vzdialenosť od Senca 10km, od Galanty 17km, od Trnavy 23km, od Šali 32km, od Bratislavy 37km a od Dunajskej stredy 39km.

Príležitosť
Nestraťte možnosť získať túto nehnuteľnosť, stačí si dohodnúť obhliadku na čísle .

Cena
Cena pozemku je 549 000€. Pri odkúpení obidvoch pozemkov je cena dohodou.

V cene nehnuteľnosti je zahrnuté:
- kompletný realitný servis (sme s vami od začiatku až po odovzdanie nehnuteľnosti)
- poplatky súvisiace s prevodom nehnuteľnosti (vyhotovenie zmluvnej dokumentácie notárom)
- zabezpečenie financovania vašej nehnuteľnosti, poistenie nehnuteľnosti a osôb
- zabezpečenie znaleckého posudku
- prepis dodávateľov energií a správcovskej spoločnosti bytového domu
- provízia realitnej kancelárie
Odbremeníme Vás od všetkých starostí a byrokracie. Zodpovedáme za bezpečný a bezproblémový prevod vlastníckych práv nehnuteľnosti a finančných prostriedkov.
U NÁS NÁJDETE IBA AKTUÁLNE PONUKY! POZRITE SI AJ OSTATNÉ NAŠE PONUKY!

© Fotografie a text sú autorským dielom a majetkom realitnej kancelárie Reality na kľúč.
IBA U NÁS. Na predaj veľký areál 10 421m² v Lúčnom dvore
Podobné inzeráty
Na predaj areál v meste Šurany, okres Nové Zámky
XEMAR (milan.mlcal@ alebo ), ponúka na predaj areál v meste Šurany, okres Nové Zámky. Areál sa nachádza na pozemku o výmere 4345 m2. Areál je oplotený a pozostáva zo 4 budov: 1. Budova -  predajňa (stavebného materiálu - samostatný vstup, výklad do ulice), 2. Budova – skladové priestory, 3. Budova – zámočnícke a stolárske priestory, 4. Prístavba  -  určená pre administratívu (kancelárske priestory, kuchynka, sociálne zariadenie), skladové priestory a šatne. V areáli sa nachádzajú plechové sklady, spevnené plochy... Areál je možné využiť na obchodné, administratívne, prevádzkové priestory alebo iné podnikateľské účely... Cena celého areálu je 850.000,- EUR.  V prípade záujmu je možné odkúpiť aj zariadenie v hodnote 100.000,- EUR (Vysokozdvižné vozíky, autá, stavebný materiál, vybavenie predajne a pod...).
Na predaj priemyselný areál v meste Sečovce
Exkluzívne Vám ponúkame zaujímavú investičnú príležitosť v meste Sečovce, okres Trebišov. Ide o priemyselný areál s 2 výrobnými halami na pozemku o rozlohe 7822 m2 nachádzajúcu sa neďaleko centra mesta a hlavnej cesty, ktorá spája mesto Sečovce s krajským mestom Košice. Bezproblémové napojenie na hlavný ťah Košice – Ukrajina a v budúcnosti napojenie na D1. Link na video nehnuteľností: ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Sečovce * veľkosť pozemku: 7822 m2 * zastavaná plocha budov: 749 m2 * vlastníctvo: vlastné * vzdialenosť k: - najbližšej diaľničnej križovatke je 20 km (Bidovce) cez prístupovú cestu I. triedy, - železnici je 1 km (Sečovce), poprípade 12 km (Trebišov), - medzinárodnému letisku je 295 km (Budapešť), poprípade 453 km (Bratislava), - najbližšiemu prístavu je 310 km (Budapešť), poprípade 459 km (Bratislava). POPIS NEHNUTEĽNOSTI: * Areál bývalých elektrárni s komplet IS (voda, elektrina, plyn, kanalizácia) + vlastná trafostanica * V celom areáli je asfaltová cesta a aj do areálu vedie asfaltová cesta * Na pozemku stoja 2 výrobné haly so sociálnym zariadeným a kancelárskymi priestormi * El. vstupná brána * Trafostanica * Nehnuteľnosť je bez tiarch * po zmene územného plánu je možnosť realizovať developerský projekt (možnosť vybodovať 5 bytových domov so 100 bytovými jednotkami, alebo 24 radových rodinných domov) LOKALITA a OKOLIE: * Kompletná občianska vybavenosť – poliklinika, polícia, pošta, základná škola, materská škola, gymnázium, stredná odborná škola * V blízkosti areálu je sieť reštaurácií a obchodov BONUS: * Výhodná investičná príležitosť– výstavba bytových domov s bytovými jednotkami (po zmene ÚP) * Areál je vhodný na rôzny druh podnikania CENA A PLATBA: - cena DOHODOU - areál je kúpou voľný - platba v hotovosti alebo prostredníctvom úveru (pomôžeme Vám s jeho vybavením)
Investičný pozemok Ješková Ves - Projekt MALÁ DOLINA
Ponúkame na predaj investičný pozemok v katastrálnom území Ješková Ves o celkovej  výmere  202 857 m2. Územie sa nachádza 15 km od mesta Topoľčany a rozprestiera sa medzi dve katastálne územia Ješková Ves a Veľký Klíž. Lokalitu možno charakterizovať formou lesoparku a starého ovocného sadu. Na pozemku sa nachádza jazero s prítokom, ktorý prechádza cez celé územie.. Možnosti využitia - profil územia ponúka širokú škálu využitia a možnosti športových aktivít napriklad ubytovanie  ihriská rôzneho druhu  park s oddychovou zónov  príroda a športové vyžitie počas celého roka  voľný chov zvierat  ovocný sad      forma lesoparku dáva možnosť vybudovania súkromnej obory a chovu zveri, s možnosťou celoročného ubytovania  Malá dolina je miesto, ktoré spája okolitú prírodu s možnosťou športových aktivít, cyklotrás, morokrosová dráha, turistických chodničkov, ktoré sa nachádzajú v okoli.. Jestvujúci stav územia: ZÓNA A 32 404m2 / 3,24 ha prevažene rovinaté územie, určené na umiestnenie stavby, zóna má schválený vjazd na pozemok, napojenie na elektrickú energiu je zabezpečené trafostanicou vybudovanou priamo na pozemku  ZÓNA B 83 063m2 / 8,30 ha Členité územie pričom jeho najväčšia časť je tvorená lesoparkom. Cez územie prechádza úžlabie s vodným tokom. Lesopark tvori domov miestnej faune. ZÓNA C 22 211m2 / 2,22 ha Členité územie pozemku, vhodné na vybudovanie rekreačno-športových aktivít, ktoré využívajú morfológiu terénu. ZÓNA D 32 404 m2 / 3,24 ha  Prevažne rovinaté územie pokryté lesom a ovocnými stromami, ktoré tvoria starý ovocný sad  V súčasnoti sú na dané územie vypracované 3 alternatívy  využitia územia  ALT. 1 SÚKROMNÁ REZERVÁCIA  ALT. 2 ŠPORTOVO REKREAKČNÝ AREÁL  ALT. 3 CHATOVÁ OBLASŤ  ( bližšie info a návrhy jednotlivých alternatív je možné vidieť vo foto galerii )  ALT. 1 SÚKROMNÁ REZERVÁCIA  Schválený vstup do areálu je priamo napojený na verejnu komunikáciu. Neďaleko vstupu v arealy je novovybudovaná trafostanica, ktorou je areál zásobený elektrickou energiou. Súbežne s cestou je orientovaný pozemok vhodný na umiestnenie stavby, s možnosťou vybudovania napriklad súkromnej chaty s ubytovaním. V južnej časti pozemku sa nachádza prírodné jazero, ktorého prítok prechádza celým územím zo severnej časti. V severnej časti pozemku areál ponúka znovuobnovenie sadu. Väčšina územia je pokrytá lesoparkom. V srdci územia sa nachádza zbúranisko chatky, ktorú je možno obnoviť na lovecku chatu.  Územie môže slúžiť pre súkromné učely chovu konkrétneho druhu zveri ako obora pre danieliu a mufloniu zver, prípadne pre vybudovanie rezervácie prístupnej pre verejnosť s možnosťou návštevy zvierat v ich prirodzenom prostredí. S vlastníctvom pozemku je možnosť vstúpiť do polovného združenia. ALT. 2 ŠPORTOVO REKREAKČNÝ AREÁL  Schválený vstup do areálu je priamo napojený na verejnú komunikáciu. Neďaleko vstupu v arealy je novo
Areál v tesnej blízkosti Trnavy
Ponúkame Vám na predaj areál o výmere cca 19.000m2 5 minút od Trnavy. Predaj pozemkov ,ktoré je možné využiť na rôzne účely ako výrobný alebo prevádzkový areál, možnosť aj priemyselného areálu. Areál má vlastnú prístupovú cestu o výmere cca 3600m2. Bezproblémový prístup pre nákladnú dopravu. Bližšie informácie o danej nehnuteľnosti vám veľmi rád poskytnem osobne alebo prostredníctvom e-mailu. Možnosť kúpy tejto nehnuteľnosti je aj prostredníctvom HÚ s výhodným financovaním a to priamo v našej realitnej kancelárií. Ceny uvedené v ponuke sú konečné a bez akýchkoľvek ďalších poplatkov. V cene nehnuteľnosti je zahrnuté: - kompletný právny servis spojený s predajom nehnuteľnosti - vyhotovenie rezervačnej, kúpnej zmluvy a návrhu na vklad do katastra nehnuteľností. - uhradenie správneho poplatku za návrh na vklad kúpnej zmluvy do katastra nehnuteľností - uhradenie poplatku za osvedčenie podpisov na kúpnej zmluve - poradenstvo / vybavenie financovania / pomoc pri znaleckom posudku Bližšie informácie, prípadne termín obhliadky Vám rád poskytnem na tel. č. alebo prostredníctvom emailu: kudry@
Priemyselný areál s budovami o rozlohe 10.953 m2, Bzenov
Ponúkame exkluzívne na predaj priemyselný areál s budovami na veľkom slnečnom pozemku o rozlohe 10.953 m2 v obci Bzenov vzdialenej od Prešova len 10km. Na pozemku sa nachádza administratívna dvojpodlažná budova s úžitkovou plochou cca 500 m2 momentálne slúžiaca na bývanie a ubytovanie napojená na rozvod elektriny, vlastnú studňu a odpad je riešený veľkou žumpou. Kúrenie je riešené kotlom na tuhé palivo a ohrev vody cez bojler. Materiál stavby samonosná oceľová konštrukcia vyplnená tvárnicami, strecha je pultová, krytina trapézový plech. Dispozične sa člení na vstupnú chodbu, vrátnicu, kanceláriu, bar, kuchyňu, spoločenskú miestnosť, izby, kúpelňe a WC. Na pozemku sa nachádzajú aj hospodárske budovy: vodohospodársky objekt, sklad, objekt skladov napojené na elektrinu. Prístup k nehnuteľnostiam je z verejnej obecnej komunikácie. Cez pozemok preteká zregulovaný Bzenovský potôčik a areál je z väčšej časti kompletne oplotený. IS: elektrina (230 a 400V), výdatná vlastná studňa s hĺbkou cca 7m, žumpa cca 100 m3, pri pozemku sa nachádza plynová prípojka a dostupný je aj obecný rozvod vody. Do budúcna s možnosťou sa napojenia aj na obecnú kanalizáciu. Nehnuteľnosti sú ideálne pre sídlo firmy zameranej na stavebníctvo, dopravu, servis, skladovanie, výrobu s možnosťou parkovania na vlastnom pozemku, alebo pre developerský zámer na výstavbu nízkopodlažných a dvojpodlažných rodinných domov schválených v územnom pláne obce. Výborná poloha na začiatku obce a dostupnosť vďaka prípojke na diaľnicu smer Prešov, Poprad a Košice. V obci je výborná občianska vybavenosť: potraviny, pošta, všeobecná ambulancia pre dospelých, materská a základná škola, rôzne prevádzky. Bližšie informácie po telefóne. Nehnuteľnosť je možné financovať aj cez hypotekárny úver, s ktorým Vám poradí náš tím odborne vyškolených špecialistov. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, profesionálneho finančného poradenstva a právneho servisu zabezpečeného advokátskou kanceláriou. Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: , alebo napíšte na info@
Lukratívny areál (3 ha) NP Slovenský raj, Podlesok
Číslo ponuky: 6955 - V ponuke lukratívny areál o výmere cca 3 ha nachádzajúci sa pri vstupe do Národného parku Slovenský raj, v bezprostrednej blízkosti známeho strediska cestovného ruchu Podlesok pri Hrabušiciach. Rovinatý pozemok je právne a projektovo ihneď pripravený na realizáciu investičného zámeru pre vybudovanie plnohodnotného zariadenia cestovného ruchu, ktorý svojou ponukou osloví široké skupiny záujemcov o rekreáciu a oddych vo vysoko atraktívnom prírodnom prostredí. Stredisko Podlesok je severnou „bránou“ do Národného parku Slovenský raj, ktorý je východiskom pre pešie túry na historické Kláštorisko, Prielom Hornádu či Tomašovský výhľad a prekrásnych roklín a tiesňav Suchá Belá, Kyseľ, Piecky či Veľký Sokol. Projektový zámer predpokladá vybudovanie ucelenej ponuky ubytovania, stravovania, oddychu a športového vyžitia. Na pozemku je projektovaná výstavba horského hotela s apartmánovým štýlom ubytovania, reštauračného zariadenia typu koliby, športového centra (squash, fitness, tenisové kurty) a wellnes zariadenia. V areáli sa predpokladá zriadenie doplnkových atrakcií – miniamfiteáter, detské ihrisko, lanová dráha. Architektonicky je areál koncipovaný tak, aby spájal prvky pôvodnej ľudovej architektúry a kultúry so súčasnými požiadavkami na funkčnosť a technické riešenie. Koncepciou zariadenia je predstavovať svojím štandardom pestrú a modernú ponuku cestovného ruchu, ktorá návštevníkom atraktívnym spôsobom sprístupní prírodné, kultúrne a historické krásy Spiša v bezprostrednej blízkosti Národného parku Slovenský raj. Ponúkame možnosť investície do kúpy celého areálu o výmere 3 ha, resp. vytvorenie partnerstva formou spoločnej investície do realizácie zámeru. K dispozícii je kompletná stavebno-technická dokumentácia, pozemky sú právne vysporiadané. Región Spiš je jeden z najznámejších a najatraktívnejších turistických regiónov Slovenska. V bezprostrednej blízkosti sa nachádzajú 3 národné parky: NP Vysoké Tatry, NP Slovenský raj, NP Pieniny, ktoré najlepším spôsobom prezentujú prírodné krásy Slovenska. Spiš má veľmi cenné historické a kultúrne pamiatky – Spišský hrad, historické mesto Levoča, Gotická cesta, mestá Spišská Nová Ves, Poprad. Prezentácie všetkých uvedených prírodných a kultúrnych atrakcií sú dostupné na . Ďalšie informácie o ponuke v RK. Poschodie: neuvedené Rozloha pozemku: 30000m² Vlastníctvo: osobné Balkón: nie Lódžia: nie Terasa: nie Garáž: nie Výťah: nie Zariadenie: nezariadený Energetický certifikát: nie Predzáhradka: neuvedené Terén: mierny svah Prístupová cesta: asfaltová cesta