bazár, predaj, inzercia, predám

IBA U NÁS PRIESTORY-prenájom , Staré mesto, Gunduličova, Bra

Kategória: Hotely, reštaurácie

REŠTAURÁCIA S KAVIARŇOU na prenájom o výmere 332,14 m2 na ul.Gunduličova, Bratislava

IBA U NÁS!!! RADO Reality ponúka exkluzívne na prenájom reštauráciu v centre Starého mesta v blízkosti Prezidentského paláca.

Jedná sa o vkusne komplet zariadený priestor, ktorý je v jednej časti ako reštaurácia a v druhej ako kaviareň s príjemnou atmosférou so stálou klientelou.
Môžete pokračovať v podnikaní a rozvíjaní reštaurácie, kaviarne, využiť priestory aj na organizáciu osláv, svadieb, firemných večierkov, cateringov a pod., ale tiež na obchodnú prevádzku, cukráreň, lekáreň, ambulanciu, ateliér, showroom a iné.

Dispozícia:
-vstupný priestor (8,26 m2),
-funkčný celok reštaurácie (87,69 m2)
-funkčný celok kaviarne (78,69 m2)
-odbytový priestor reštaurácie (53,05 m2)
-odbytový priestor kaviarne (46,01 m2)
-kuchyňa (19,74 m2)
-sklady (27,10 m2)
-hygienické zázemie (11,60 m2)

Kuchyňa je kompletne vybavená: konvektomat, elektrický gril, sporák so 6 horákmi, fritézy, mraziaci box, chladnička... V kuchyni je aj osobitná toaleta so sprchou.
Bar je vybavený: veľká chladnička na nápoje, 2 malé chladničky, výčap na pivo (4 pípy).
Do prevádzky sú privedené všetky IS (plyn, elektrina, voda, kanalizácia).
Priestor je klimatizovaný, kúrenie je plynové - radiátormi.
Nachádza sa v podzemí v rohovej budove vo výbornej lokalite vo veľmi frekventovanej časti starého mesta v blízkosti Prezidentského paláca, čo zabezpečuje pravidelnú návštevnosť domácich, ale aj turistov.

Celková rozloha: 332,14 m2
Úžitková plocha: 166,38 m2
Miest na sedenie: 70-75
Priestor je voľný ihneď.

Výška nájmu: 2500,-€ + DPH + energie
Provízia jednorazovo: vo výške mesačného nájmu bez energií

Aneta Liptáková
RADO Reality Group
Tel.:+421 911 82 00 20
E-mail: liptakova@

Uvedená cena je konečná, pokiaľ sa zmluvné strany nedohodnú inak a nenavyšuje sa o odmenu sprostredkovateľa, v cene je zahrnuté právne poradenstvo, vyhotovenie zmlúv.
Poschodie: podzemie
Dodatok k cene: prípadne dohodou
Obytná plocha: 166.38m²
Celková rozloha: 332.14m²
Úžitková plocha: 166.38m²
Vlastníctvo: osobné
Terasa: nie
Klimatizácia: áno
Predzáhradka: neuvedené
Bezbariérový prístup : nie
IBA U NÁS PRIESTORY-prenájom , Staré mesto, Gunduličova, Bra
Podobné inzeráty
REZERVOVANÉ  Prenájom prevádzkové priestory na Hlavnej ulici
RS023N REZERVOVANÉ !!! Reality Smolko - realitná kancelária Vám EXKLUZÍVNE ponúka na prenájom prevádzkové priestory na Hlavnej ulici v Prešove. Priestory sa nachádzajú na frekventovanom mieste, prechodom z Hlavnej ulice na Slovenskú ulicu. Dispozícia: miestnosť s barovým pultom, jedna miestnosť pre príležitostné oslavy, 2 miestnosti z toho jedna s barom, kuchyňa, WC pre zamestnancov, WC pre zákazníkov, skladové priestory, veľká terasa s drevenými stolmi a sedením. Priestory boli posledne využívané ako denná reštaurácia. Celková plocha: 300m² + 200m² terasa Ak hľadáte vhodné priestory pre Vaše podnikanie v oblasti gastro, veľmi rád Vám ich osobne ukážem. 3D obhliadka: my./show/?m=2uQBQKjL4Va Cena dohodou + 2-mesačný depozit + rezervačný poplatok ( za sprostredkovanie prenájmu a vypracovanie nájomnej zmluvy ) Predávate? Kupujete? Prenajímate? Nehnuteľnosť zvyčajne kupujeme alebo predávame raz za život a veľakrát sú v tom celoživotné úspory. Preto nenechajte nič na náhodu a obráťte sa na odborníkov. Sme tu pre Vás - Bezpečne Vás prevedieme celým procesom od kvalitnej propagácie Vašej nehnuteľnosti až po jej odovzdanie. Sme Váš osobný sprievodca svetom realít. Pokojný spánok našich klientov je pre nás prioritou. Svojim klientom ponúkame individuálny, ľudský prístup a komplexné služby v obore, no hlavne sú pre našich klientov tieto služby bez poplatkov: - Realitní makléri len s dlhoročnou praxou a reálnymi skúsenosťami v oblasti realít - U nás je kvalita služieb a zabezpečenie klienta skutočne na prvom mieste - 3D vizualizácie (3D virtuálne obhliadky nehnuteľnosti) - Profesionálne Promo-Video obhliadky - Natáčanie nehnuteľnosti dronom - Profesionálne nafotenie nehnuteľnosti - Masívna kampaň na webe – topovanie na jednotlivých portáloch - Bannery - Kvalitný právny servis – zmluvy pripravené našim právnym oddelením na mieru každému klientovi
Privátny podnik v centre 250m2, Košice-Staré Mesto
Ponúkame na ODSTÚPENIE zrekonštruované a zariadené priestory v suteréne tehlového bytového domu o výmere 250 m2 v CENTRE mesta, v Mestskej časti Košice – Staré Mesto. Prístup do priestoru je cez podchod z ulice Hlavná a Kováčska. Priestory slúžia ako zabehnutá prevádzka privátneho podniku pre pánov. Priestor má hlavný vchod a vedľajší-únikový slúžiaci na zásobovanie prevádzky. Dispozične sa priestor člení na: bar, 2x spoloč. mietnosť, 2x spálňa s rohovou vaňou, relaxačná miestnosť, WC pánske, WC dámske, WC, 1x sprchovací kút, techn. miestnosť +práčovňa, sklad, výlevka s možnosťou dispozičných zmien v prípade potreby a úprav pre novú prevádzku. Kúrenie a ohrev vody je cez plynový kondenzačný kotol JUNKERS. Priestor má vlastný elektromer, vodomer a plynomer. K priestoru prináleží aj 1x parkovacie miesto vo dvore z vchodu z Kováčskej ulice spoplatnené kvartálne v sume 219,- € s DPH. Priestory sa odstupujú vrátane zariadenia a vybavenia v cene. Sú zabezpečené kamerovým systémom na vstupe a v barovej časti. Priestory sú vhodné na disco, bar, reštauráciu, welness, služby, alebo iné podnikateľské aktivity. Výhodný nájom vzhľadom na veľkosť ponúkanej plochy vrátanie pripojenia internetu od T-Com. Bližšie informácie po telefóne. Cena odstúpenia: 11.500 €. Ak Vás táto ponuka oslovila, neváhajte a kontaktujte nás na tel.č.: , alebo napíšte na info@ Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti LCF REAL.
Na prenájom kongresová sála, Masarykova ul., Košice
Typ: Gastro priestory Ulica: Masarykova Obec: Košice-Staré Mesto MEGA realitná kancelária Vám ponúka na prenájom elegantnú kongresovú sálu v centre mesta Košice, na Masarykovej ulici (JUMBO centrum). Priestory sú vhodné na rôzne príležitosti - svadby, stužkové slávnosti, plesy, oslavy, školenia, konferencie, workshopy, kongresy. Elegantné priestory prešli kompletnou rekonštrukciou a ponúkajú záujemcom: Kapacitu pre 230 až 500 osôb Zariadenie v podobe nových okrúhlych stolov a stoličiek Súčasťou vybavenia je i bar s barovým pultom, pódium, tanečný parket K dispozícii je i miestnosť pre cateringovú službu Cena prenájmu je 1100 eur/deň bez DPH. Pri podpise rezervačnej dohody je potrebné zložiť nevratný rezervačný poplatok vo výške 200 eur, ktorý nie je súčasťou prenájmu. V prípade ak plánujete svadbu, ples, stužkovú slávnosť či konerenciu, neváhajte nás kontaktovať, veľmi radi Vám priestory ukážeme i osobne a zarezervujeme Vám ich na Vami požadovaný termín. Bc. Alena Kimlerová alena.kimlerova@ Status: aktívne Vlastníctvo: firemné Stav: úplne prerobený Celková plocha: 300 m2 Úžitková plocha: 300 m2
Time4Dreams | PARTY PRIESTOR | OBCHODNÁ UL. | TOPOĽČANY
Realitná kancelária Time4dreams s.r.o Vám ponúka NA PRENÁJOM Exkluzívne priestory na pešej zóne v samotnom centre mesta Topoľčany LOKALITA - Priestory sa nachádzajú na najfrekventovanejšej Obchodnej ulici v Topoľčanoch v budove OC KORZO, ktorá svojím vzhľadom a nadštandartným a moderným vybavením spĺňa najprísnejšie normy pre polyfunkčné budovy. - Veľkou výhodou je aj strategická poloha pri autobusovej a vlakovej stanici - Frekvencia pohybu ľudí je tu od 7:00 do 17:00 veľmi vysoká PARKOVANIE - K budove OC KORZO patrí aj vlastné parkovisko, ktoré čaká rozsiahla rekonštrukcia vrátane automatického parkovacieho systému s rozpoznávaním EVČ vozidiel - Maximálna kapacita parkoviska bude priblížne 80 vozidiel, parkovisko je monitorované a strážené kamerovým systémom TECHNICKÉ PARAMETRE - Priestory o výmere viac ako 800m2 sa nachádzajú na najvyššom poschodí, ku ktorému je možné sa dosťať buď dvomi výťahmi alebo dvomi schodiskami - Priestory sú klimatizované a ventilované vzduchotechnikou - Toalety sú rozdelené na dámske, pánske a invalidné s dostatočnou kapacitou pre daný priestor - Vnútorné aj spoločné priestory sú monitorované kamerovým systémom - Priestor prešiel úplnou rekonštrukciou v roku 2013 kedy bol uvedený do prevádzky ako nočný klub s kaviarňou, no priestory je možné využívať na rôzne účely. - Priestor sa prenajíma so zariadením, ktoré môžete vidieť na fotografiach - Audiosystém a osvetlenie sú súčasťou priestorov TECHNICKÝ A MARKETINGOVÝ SUPPORT - V cene prenájmu je aj tzv. marketingový support od OC KORZO, kde bude tento priestor zviditeľňovaný a propagovaný na sociálnych sieťach Facebook a Instagram a samosrejme na hlavnej webovej stránke OC KORZO Topoľčany na ktorej sa momentálne pracuje. - Budova OC KORZO má aj svojho správcu kt. je denne k dispozícii a je pripravený pomôcť vždy keď je treba MOŽNOSTI A POTENCIÁL - Potenciál týchto priestorov je z nášho pohľadu veľmi dobrý, nakoľko sa nachádza na najvyššom poschodí nad všetkými okolitými budovami, mimo obytnej zóny, čo poskytuje krásny výhľad na mesto Topoľčany. Samozrejme nemôžeme zabudnúť aj na vlastné strážené parkovisko, ktoré dodáva zákazníkom pocit komfortu. - Veľké plus je aj moderny a nadčasový charakter exteriéru tak aj interiéru budovy OC KORZO - Budeme veľmi radi, keď tento priestor znovu ožije a stane sa vyhľadávaným cieľom na mape mesta Topoľčany Ak Vás táto ponuka oslovila, dohodnite si obhliadku: Róbert Šimon simon@ Poschodie: posledné poschodie Dodatok k cene: , +energie, +DPH Obytná plocha: 800m² Celková rozloha: 800m² Úžitková plocha: 800m² Vlastníctvo: firemné Plyn: áno Kanalizácia: áno Internet: wifi Terasa: nie Výťah: áno Parkovanie: vlastné vyhradené Zariadenie: zariadený Zateplený objekt: áno Klimatizácia: áno Predzáhradka: neuvedené Bezbariérový prí
Na prenájom obchodno – reštauračný priestor, 1.207 m2, BA –
177883 – Ak hľadáte na prenájom dostatočne veľký obchodný – reštauračný priestor v lokalite Bratislava – Staré Mesto za viac ako len prijateľnú cenu máme pre Vás túto jedinečnú ponuku. Priestor je veľmi známy svojou polohou a menom, ktoré už desiatky rokov pozná každý Bratislavčan. Priestor má veľký potenciál možnosti využitia. Príďte sa pozrieť, priestor Vám radi predstavíme. Možnosť aj krátkodobého prenájmu, prípadne aj len niektorej časti. Nemusí to byť ako celok. Realitná kancelária Vaše Reality vám ponúka na prenájom obchodno-reštauračný priestor nachádzajúci sa na Cintorínskej ulici v Bratislave m.č. Staré Mesto. Priestor je situovaný na 1. poschodí budovy. DISPOZÍCIA PRIESTORU Priestor je dispozične rozdelený na hlavnú miestnosť. V rámcu tejto časti sa nachádzajú aj 2 kancelárie a WC mužské a ženské. Oddeľujúcim vchodom z prednej časti priestoru sa dostávame do ďalšej miestnosti samostatnej menšej miestnosti. Pred vchodom je aj samostatná šatňa. Zo zadnej časti hlavnej miestnosti vchádzame do kuchyne a zázemia. Zázemie tvoria sklady, kancelárie, šatne a chladiaci priestor. Možnosť využitia aj nákladného výťahu. Pôdorys celého priestoru sa nachádza vo fotoprílohe inzerátu. Dispozičné rozdelenie • hlavná miestnosť (tzv. open space) 941 m² • menšia miestnosť 66 m² • kuchyňa 123 m² • kancelárie • WC mužské a ženské • zázemie ZÁKLADNÉ INFORMÁCIE • Celková rozloha priestoru 1.207 m² • Situovaný na 1. poschodí budovy • Prístup do priestoru pre zákazníkov je schodmi z prízemia. Taktiež je do budovy prístup ďalšími 2 internými vstupmi pre zamestnancov, prípadne zásobovanie • Priestor má charakter tzv. open-space a je možné ho prispôsobiť podľa požiadaviek nájomcu MOŽNOSTI VYUŽITIA Keďže priestor je tzv. open space je tu rozmanité množstvo využitia priestoru • umelecké • filmové štúdio • reštaurácia • usporiadanie eventov • fotoateliér • ateliér • herňa • divadlo • športové • sklad • obchodné – e-shop, výdajné miesto, akákoľvek predajňa • kancelárske • banka, poisťovňa PARKOVANIE • možnosť prenajať si miesto na priľahlých parkoviskách Z NÁŠHO POHĽADU Priestor má veľký potenciál na samotné využitie. Tým, že má veľkú vstupnú časť a zadnú oddelenú je to ideálne na obchod, na stretnutie s klientami, kde v zadnej (oddelenej časti) môžete mať sklady, prípadne využiť na čokoľvek iné, kde je potrebné mať súkromie. CENA • Ceny prenájmu budú komunikované priamo pri obhliadke a môžu byť prípadne aj dohodou.  + energie podľa spotreby • Pri podpise Nájomnej zmluvy sa platí nájom + kaucia + provízia 1.000 €. • Cena prenájmu môže byť aj dohodou. Každá ponuka sa bude preberať individuálne. • Priestor je ihneď voľný Radi Vám priestor predstavím osobne pri obhliadke. Len u nás je tá najlepšia ponuka. Kontaktujte nás, vždy sa dohodneme ! Robíme bezpečné obhliadky: - pri obhliadke máme vždy rúško a prípadne aj rukavice - už pred obhliadkou byt riadne prevetráme a necháme vetrať
Prenájom priestorov v Ždiari
023-25-BRTEa Ponúkame Vám na prenájom prevádzkové priestory v obci Ždiar. Tieto priestory môžu byť výbornou investičnou možnosťou na prevádzkovanie reštaurácie (keďže na tento štýl sú priestory navrhované). Samozrejme ak máte v pláne iný spôsobom využívať tieto priestory majiteľ je otvorený možnostiam. Priestory sa nachádzajú hneď pri hlavnej ceste a budú k ním dostupné aj parkovacie miesta. Podlahová plocha: 143 m2 + 20 m2 (pivnica). Cena: 1000€/mesiac bez energií + 3 mesačný depozit + rezervačný poplatok vo výške jednomesačného nájmu (za sprostredkovanie prenájmu a vypracovanie nájomnej zmluvy) Ak Vás naša ponuka zaujala, neváhajte nás kontaktovať. ( Fotografie poskytneme na vyžiadanie pri osobnom stretnutí v novootvorenej kancelárii v Kežmarku) Obec Ždiar sa vďaka svojej polohe takmer 50 rokov zaoberá cestovným ruchom. V letnom období je možné využívať prekrásne okolie obce na nenáročné túry hrebeňom Spišskej Magury. Horské túry je možné kombinovať s výletmi do okolia Vysokých Tatier, Pienin, historických miest – Levoče a Kežmarku i návštevou termálnych kúpeľov vo Vrbove a vo Vyšných Ružbachoch. V zimnom období sú tu ideálne podmienky na lyžovanie v troch strediskách zimného športu, a to na Strednici – 7 vlekov. Strednici a v Bachledovej doline kde sa nachádza sedačková lanovka a 4 vleky. Celoročne otvorené horské stredisko s výhľadmi na masívy Belianskych Tatier, Bachledka Ski & Sun. Na jej konci sa nachádza nástupná stanica 10-miestnej kabínovej lanovky Gondola Bachledka, ktorá Vás pohodlne a za 7 minút vyvezie až ku chodníku korunami stromov a kráľovstva lesa Bachledka.