bazár, predaj, inzercia, predám

Industriálne lampy

Kategória: Svietidlá, Lampy

Predám dve industriálne lampy v zachovalom stave. Kus 20€ Len osobný odber
Industriálne lampy
Podobné inzeráty
Industriálne lampy - reťaze
Dobrý deň, máme na predaj niečo z našej dielničky. Štýlové ručne robené INDUSTRIALNE lampy určené na pracovný stôl, nočný stolík alebo kdekoľvek v interiéri na vytvorenie príjemného osvetlenia. Zaujmú svojím tvarom a prevedením. Každá lampa je jedinečný kus, vyrobený na mieru, nikdy sa nedajú vyrobiť rovnaké lampy iba identické. Tieto lampy zaujmú svojím vzhľadom či už sú zapnuté alebo vypnuté. Lampy sú vyrobené v INDUSTRY štýle zo starého dreva a z použitých vyradených súčiastok. Povrch je upravený lakom (matným alebo lesklým). Drevo väčšinou opálené a okefované-upravené voskom alebo lakom. Použité žiarovky LED-E27/E14. Určite nájdu svoje miesto vo Vašej knižnici alebo ako ozdoba Vášho pracovného stola. Pre viac informácií ma neváhajte kontaktovať.
Svietidlá, lampy, industrialne, vidiecke svietidlo
Stojaca lampa, svieti aj na strop aj lampa na čítanie za 20 euro, industrialne-fabrické závesné svietidlo smaltovane tienidlo za 20 euro, stolove lampičky 8,7,7, euro, starodávny zavesny luster za 10 euro, vidiecke zavesné svietidlo-lampa nad stôl za 20 euro. Odber v Trnave
Predam retro lampy
Predam industrialne lampy Elektrosvit 25400 a 1400.23 Lampy su v zachovalom povodnom stave, vhodne na repas. Pri vacsom odbere sa vieme dohodnut na cene. V pripade zaujmu viem dodat viac ks.
Predam Guľové závesné industriálne svietidlo - Kiran
Predam Guľové závesné industriálne svietidlo - Kiran cena noveho 390 eur
Industrialne socialistické priemyselné svietidla
Predám industriálne priemyselné svietidlá z čias socializmu. Vyčistené, repasované, nepoškodené, funkčné. Cena na foto. Dohoda istá.
Industriálne retro svietidlo, lampa
Predám industriálne retro svietidlo, rozmery sú na fotkách, Svietidlo je v originálnom stave, zachovalé. PROSÍM IBA SMS alebo E-MAIL.