bazár, predaj, inzercia, predám

Integrovaná detská sedačka +detská hlavová opierka VW Sharan

Kategória: Autosedačky

Predám detskú sedačku integrovanú v sedadle na VW Sharan, Seat Alhambra, Ford Galaxy, do ročníka 2010.
Integrovaná sedačka je vrátane detskej hlavovej opierky (límec), umožňuje 3 spôsoby zapnutia podľa hmotnosti dieťaťa (pozrite foto štíku).
Celkovo umožňuje upínanie od 9 do 36 kg.
Farba šedá antracit.
Sedačka je určená na pravú stranu auta, má zapínanie pásov vľavo.
Dá sa posúvať dopredu a dozadu cca 10 cm, teda si spravíte miesto ako potrebujete.
Po sklopení sa dá zadná stana použiť ako stolík vrátane stojana na nápoje.

Sedačka je vytepovaná, pripravená pre nového majiteľa.
Možné odskúšať v BA - Prievoz.
Kontaktovať ma môžete cez formulár (umiestený dole), alebo telefonicky medzi 8-20 h (nie sms).
---------
Kliknite na meno a pozrite si aj moje ostatné inzeráty.


Integrovaná detská sedačka +detská hlavová opierka VW Sharan
Podobné inzeráty
Predám autosedačku NUNA AACE
Ahojte, predávam autosedačku NUNA AACE 15-36 kg. Sedačka je polohovateľná, keď dieťa rastie a posunie sa hlavová opierka hore tak sa automaticky aj rozširuje sedačka aby bola dieťaťu dobrá. Je na Isofix ale môže sa upevniť aj pásmi auta. Poťah je špinavý ale dá sa dať dole a oprať (skúsim to urobiť a oprať ho ešte pred predajom). Keď dieťa rastie dá sa posunúť/zväčšiť aj spodná časť na ktorej sedí. Je k nej držiak na fľašu a nejaké vodiace komponenty na Isofix. Odfotila som aj postup inštalácie. Sedačka nebola búraná. Za mňa skvelá sedačka a keby dcéra nevyrástla určite ju nepredávam. Pôvodná cena bola 200e. Ja predám na osobný odber v Rožňave za polku teda 100e.
Predám autosedačku Romer
Predám autosedačku Romer KING II. Popis: KING II poskytuje bezpečnosť a istotu. Integrovaná bočná a čelná ochrana zaisťuje bezpečnú cestu. Niekoľko naklápacích polôh spôsobí, že cesta je pohodlná pre spiaceho novorodenca aj zvedavé batoľatá. Patentovaný systém napínania bezpečnostných pásov a naklápacia sedačka zakaždým zaručia jednoduchú a bezpečnú inštaláciu. Vlastnosti: od 9 mes. do cca 4 rokovumiestnenie po smere jazdy od 9 kg do 18 kgsedačka sa nakloní dopredu a umožňuje tak lepší prístup a viditeľnosť pre uľahčenie inštaláciepatentovaný systém upínania bezpečnostných pásov zaisťuje jednoduchú, bezpečnú a pevnú inštaláciu sedačky vo vozidle5-bodový bezpečnostný pás smeruje sily pôsobiace pri náraze cez silné kosti tela do sedačky. Umožňuje vám dokonale prispôsobiť pás veľkosti dieťaťa, ktoré je v sedačke v bezpečíhlboké, mäkko polstrované bočnice zaisťujú optimálnu ochranu dieťaťa proti bočnému nárazu v rámci celej sedačkyvýkonné ramenné opierky obmedzujú pohyb dieťaťa dopredu a tiež energiu, ktorá vznikne v prípade nehodyvýškovo nastaviteľná hlavová opierka a bezpečnostný pás s jednoduchým nastavením jednou rukou umožňujú sedačke rásť spolu s vaším dieťaťom, bez toho aby ste museli pás vynímať a znova navliekať4 naklápacie polohy umožňujú nastaviť dieťaťu pohodlnú polohu na spanie, bez toho aby ste ich rušilipridržiavače pásov pre jednoduché usadenie a vyberanie dieťaťa z autosedačky Stav je veľmi dobrý , nevyblednutá, Len osobný odber Košice
Autosedačka RECARO OPTIAFIX 2022 Xenon Blue
Používaná Kompletné špecifikácie RECARO Optiafix autosedačka kategória ECE 1 (9 až 18kg, od cca. 9 mesiacov do 4,5 roka) RECARO Optiafix je špičková detská autosedačka pre kategóriu 9-18kg s ukotvením výlučne na Isofix. V dizajne plynule nadväzuje na autosedačku pre nejmenších - Privia (0-13kg). Optiafix je veľká, pohodlná sedačka pre malých cestovateľov. Hlavová časť s inovatívnym bezpečnostným systémom HERO, viacpolohové nastavenie sklonu a ďaľšie možnosti sedačky poskytnú výborný komfort a bezpečnosť pre dieťa. Rodičia ocenia hlavne jednoduchú obsluhu BEZPEČNOSŤ autosedačka Optiafix s integrovanými konektormi Isofix ASP vysoko výkonný absorbér energie pre lepšiu ochranu v prípade bočného nárazu jednodielna odlievaná šlupina sedačky zaisťuje dodatočnú bezpečnosť a zároveň zvyšuje spolahlivosť sklápateľné postranné ochrany šetria miesto vo vozidle, skorý kontakt s karosériou zaisťuje optimálne rozdelenie sily v prípade nárazu sedačka je vybavená opornou nohou pre väčšiu stabilitu intuitívne farebné indikátory Vás informujú o správnej inštalácii v aute autosedačka Optiafix s integrovanými konektormi Isofix KOMFORT Komfortný systém RECARO SMARTfit intuitívne ovládacie prvky pre jednoduchú a bezpečnú manipuláciu viacnásobne nastavitelná opierka hlavy jednoducho nastaviteľný sklon sedačky jednou rukou Inovatívny HERO systém záhlavník, polstrovanie pásov a pásy sú integrované do jedného celku systém zvyšuje bezpečnosť vďaka správnej polohe všetkých týchto menovaných prvkov už žiadne pretočenie polstrovania pásov alebo ich strata špičkový, jemný a vzdušný materiál poskytuje absolútny komfort typický pre sedačky Recaro (d/š/v) 69 - 72 / 44 / 70 - 75 cm, hmotnosť 14,4 kg
Romer Britax kid fix II XP SICT
Predstavenie produktu Umiestnenie po smere jazdy Určená pre deti od 15 kg do 36 kg Technológia SICT (Adjustable Side Impact Cushion Technology) poskytuje špičkovú ochranu proti bočnému nárazu a je teraz nastaviteľná. Možno ju teda použiť na strane najbližšie k dverám, čím sa uvoľní miesto pre ďalšieho cestujúceho. XP-PAD – nový bezpečnostný štandard, v prípade čelného nárazu odvádza až 30% energie z oblasti krku dieťaťa (na rozdiel od použitia iba pásu pre dospelých) Systém ISOFIX umožňuje priame spojenie s kotviacimi bodmi ISOFIX vozidla pre jednoduchú a bezpečnú inštaláciu Intuitívne umiestnené vodiace prvky pásov zaisťujú správnu pozíciu 3-bodového pásu pre dospelých a maximalizujú tak ochranu vášho dieťaťa Hlboké, mäkko polstrované bočnice zaisťujú optimálnu ochranu dieťaťa proti bočnému nárazu v rámci celej sedačky. Operadlo v tvare V – sa dokonale prispôsobí vývoju vášho dieťaťa Výškovo nastaviteľná hlavová opierka a vodiace prvky umožňujú sedačke rásť s vaším dieťaťom a zároveň držia pás pre dospelých v správnej pozícii cez ramená dieťaťa Sedačka je zabezpečená systémom ISOFIX aj v prípade, že sa nepoužíva – ak v sedačke nesedí dieťa, nie je ju potrebné odnímať alebo inštalovať Indikátory inštalácie potvrdzujú, že je sedačka nainštalovaná správne Zaťahovací ISOFIX paží dovoľujú ISOFIX konektorom, aby boli uložené počas ukladania alebo použité v momente kedy je použitie s pásom jediná možnosť Mäkko polstrovaný, odnímateľný a prateľný poťah.
Autosedacka Britax Römer KidFix, 15 – 36 kg
Ponúkam na predaj detskú auto sedačku Britax Römer KidFix , bledomodrej farby. Sedáčka je určená pre váhu 15 – 36 kg. Nastaviteľná hlavová opierka a ISOFIX. Sedačka je používaná ale plne funkčná. Je to starší model KidFix. Osobný odber Martin.
Autosedacka Britax Römer KidFix XP, Mineral Purple, 15 – 36
Ponúkam na predaj detskú auto sedačku Britax Römer KidFix XP, Mineral Purple. Sedáčka je určená pre váhu 15 – 36 kg. Nastaviteľná hlavová opierka a ISOFIX. Sedačka je zachovalá vo veľmi dobrom stave. Bola kupovaná ako nová. Osobný odber Martin.