bazár, predaj, inzercia, predám

INVEST & REAL | Charizmatická chata | Domaša - Monika

Kategória: Chalupy, Chaty

INVEST & REAL |  Jozef Čurilla Vám ponúka na predaj charizmatickú chatu, ktorá sa nachádza na Domaši v rekreačnej časti Monika

Táto rodinná chata Vás už na prvý pohľad chytí svojou príťažlivosťou za srdce. Po následnom vstúpení do priestranného vnútra domova Vás zároveň ohromí aj svojou maximálnou funkčnosťou. Pokojná poloha je ideálnou voľbou pre ľudí hľadajúcich oázu ticha a odpočinku, ako aj únik od mestského ruchu. Svojou výmerou a počtom izieb ponúka viacero možností využitia a dá sa obývať celoročne. Od vody je vzdialená 10 minút pešou chôdzou. 

ROK VÝSTAVBY: 2002


|  CHATA
Chata disponuje dvoma podlažiami a podpivničeným priestorom s vlastným pozemkom. Kolaudácia prebehla v roku 2002.

|  PRÍZEMIE  
Vchodovými dverami vchádzate cez predsieň do otvorenej časti chaty a to rovno na rozmedzie obývacej haly a kuchyne s jedálenskou časťou. Domáca pohoda je znásobená upriamením pozornosti na vizuálne najzaujímavejší doplnok interiéru, ktorým je kachľovec - symbolizujúci teplo a bezpečie domova. Kuchynská časť je vybavená kuchynskou linkou kompletne vybavenou a jedálenskou časťou v priestore obývačky. Z obývacej haly je možné vyjsť na balkón z prednej časti chaty, zo zadnej časti je možné výjsť na krytú terasu o rozlohe približne 18 m² , kde sa nachádza dostatočný priestor na posedenie vo väčšom kruhu ľudí. Na prízemí sa zároveň nachádza toaleta s kúpelňou, kuchyňa, jedáleň spojená s obývacou miestnosťou. 

|  PODZEMNÉ PODLAŽIE
Podzemné podlažie je podpivničené a nájdeme tam veľkú otvorenú miestnosť, kuchyňu, samostatné WC a sklad, v ktorom sa skladuje drevo na zimu a slúži aj ako technická miestnosť. Podzemné podlažie sa dá prerobiť na obytný priestor. 

|  NADZEMNÉ PODLAŽIE
Na druhom podlaží rodinnej chaty sa nachádza oddychová časť do ktorej sa dostanete schodiskom a to rovno z obývacej miestnosti prízmenej časti. 

Nadzemné podlažie disponuje dvoma izbami, jedna väčšia s balkńom a s krásnym výhľadom na vodnú nádrž Domaša, druhá je síce menšia ale o to viac útulnejšia a slúži ako manželská spálňa. Ďalej disponuje až tromi ďalšími izbami , aktuálne využívané ako dve detské izby a obrovský šatník , možnostiam sa ale medze nekladú.  Chata nie je pripojená na kanalizáciu, využíva žumpovú nádrž vo veľkosti 8 m³.

|  LOKALITA
Rekreačná oblasť Monika sa nachádza v katastrálnom uzemí obce Holčíkovce. Popri rekreačnej časti Monika vedie hlavná cesta smerom na Svidník a Stropkov. Neďaleko sa nachádzajú aj okresné mestá a to Humenné a Vranov nad Topľou. 

Pri pohľade z chaty sa naskytá pohľad na vodnú nádrž Domaša a prostrednie spríjemnujú lesy všade naokolo.



INVEST & REAL

- DETAILY, koré ROZHODUJÚ -
INVEST & REAL | Charizmatická chata | Domaša - Monika
Podobné inzeráty
Na predaj chata v RO Domaša Poľany (Monika)
Typ: Chata Ulica: Poľany - Monika Obec: Holčíkovce MEGA realitná kancelária ponúka exkluzívne na predaj chatu v RO Domaša. Menšia rekreačná chata je postavená na pozemku o rozlohe 178 m2. K pozemku je dobrý prístup aj osobným autom od neďalekého hlavného parkoviska. Okolie je udržiavané, keďže v susedstve sú využívané chaty. K hlavnej pláži je potrebné prejsť cca. 230 m.  Montovaná chata je zateplená, zakrytá plechovou krytinou, osadené sú kovové okenice a zateplené vchodové dvere.  Má užitkovú plochu 36 m2 je v udržiavanom stave a je hneď užívateľná. Interiér chaty pozostáva z otvoreného priestoru obývacej časti s kuchynským kútom, izby na spanie a kúpelňe so sprchovacím kútom. Chata je napojená na elektrinu a vodu. Ohrev vody zabezpečuje elektrický bojler a kúrenie je zabezpečené kachľami v hlavnej časti. K chate je pristavaná terasa o rozlohe 16 m2 so schodiskom do zadnej časti pozemku. Pod terasou je priestor napr. na uskladnenie dreva. V prednej časti pozemku sa nachádza masívne drevené sedenie. Zadná časť pozemku zatiaľ nie je využitá, stojí tam iba suché WC.  Chata sa predáva zariadená, čiže je okamžite použiteľná k osobnej rekreácií, prípadne na prenájom. V rekreačnej oblasti Domaše, oblasť Poľany - Monika, je najväčšia upravená pláž s dobrým prístupom do vody, ihriská, požičovňa vodných bicyklov a člnov i dostatok zariadení na stravovanie. Ak hľadáte miesto, kde si môžete oddýchnuť od ruchu mesta a načerpať novú energiu, aj táto nenáročná chatka je voľbou pre vás.  3D obhliadka:  V cene nehnuteľnosti je zahrnutý kompletný právny servis, vypracovanie zmlúv, poplatky spojené s prevodom vlastníckych práv a v neposlednom rade aj hypotekárny servis. Miroslav Harvan miroslav.harvan@ Status: aktívne Vlastníctvo: osobné Stav: čiastočne prerobený Celková plocha: 205 m2 Úžitková plocha: 36 m2 Plocha pozemku: 205 m2 Počet podlaží: 1 Počet izieb: 2 Kúpeľňa: áno El. napätie: 230V Parkovanie: verejné Voda: verejný vodovod Krb: áno Zariadenie: zariadený Materiál: Montované Zateplený objekt: áno Terasa: áno Terasa plocha: 16 m2 Vykurovanie: vlastné - pevné palivo
Rekreačná chata v TOP  lokalite na Domaši
Rekreačná chata v TOP lokalite na Domaši Ponúkame Vám na predaj rekreačnú chatu na Dobrej v blízkosti Hotela Zelená Lagúna. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * lokalita: Domaša - Dobrá * veľkosť pozemku: 393 m2 * obytná /zastavaná plocha chaty: 158 m2 * počet izieb: 6 POPIS OBJEKTU Rekreačná chata sa nachádza v zastavanej chatovej oblasti svahovitého terénu. Vyznačuje sa príjemnou architektúrou, ktorá je vsadená medzi krásne východoslovenské lesy a vodnú plochu rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá. Je umiestnená v lese neďaleko cesty Malá Domaša – Hanušovce n/T. Chata je vhodná pre celoročné využitie. V rekreačnej oblasti Domaša – časť Dobrá sa nachádza obchod so zmiešaným tovarom, bary, reštaurácie, športoviská, verejné pláže a hotely s ubytovaním. Z tohto strediska sa zároveň nastupuje na vyhliadkovú plavbu po Domaši na lodi Bohemia. Rekreačná chata je dvojpodlažná budova s obytným podkrovím osadená čiastočne nad úrovňou a čiastočne pod úrovňou upraveného terénu. Suterén pozostáva z vinárne, kotolne, domácej vodárne, WC, kúpeľne a z časti rekreačnej – fitnes priestory s prípravou na saunu. I. nadzemné podlažie pozostáva z centrálneho denného priestoru – haly s priamou väzbou na terasu v exteriéri. Hala je prepojená na kuchyňu s pohotovostným sedením, krb, balkón s výhľadom na vodnú plochu Domaše, sociálne zariadenie, vstupnú chodbu a drevené schodisko na poschodie. II. nadzemné podlažie slúži ako nočná – spálňová časť. Má svoje vlastné sociálne zariadenie a výlez do podkrovia, kde je možné ďalšie spanie, prípadne využiť ako skladový priestor. Zároveň sa na tomto poschodí nachádza malý príručný sklad. Orientácia dispozície rešpektuje svetové strany a prírodné výhľady, ktoré táto oblasť poskytuje. Objekt je napojený na vlastnú studňu s pitnou vodou, odkanalizovaný cez zbernú kontrolnú šachtu do vlastnej žumpy. Elektrická prípojka je odskúšaná a dostatočne dimenzovaná. Základy chaty sú zhotovené z prostého betónu B – 20. Obvodové murivo je prevedené z tvárnic HEBEL v hrúbke obvodového muriva 375 mm. Objekt je zateplený s extrud. polystyrénom o hrúbke 10 cm. Priečky a priečkovky sú prevedené z tehál POROTHERM. Vence a preklady sú prevedené monolitické z betónu B 20. Vodorovné konštrukcie sú monolitické prevedené z betónu B 20 hrúbky 180 mm. Nosná konštrukcia nad podkrovím je prevedená z drevených hranolov. Strešná konštrukcia je zateplená a prevedená z krytiny RANNILA. Klampiarske prvky sú prevedené taktiež z poplastovaného plechu od značky RANNILA. Dvere a okná sú prevedené z eurookien. Strešné okná sú osadené z firmy FAKRO. V kúpeľniach, WC a sprche sú prevedené rozvody podlahového vykurovania. V chate sú osadené 2 krby s krbovou vložkou. Prístupová komunikácia k chate je cez obecný pozemok so zriadením vecného bremena na právo prechodu. Objekt je majiteľmi užívaný a teda prevádzková spoľahlivosť je odskúšaná. Chata sa neposkytuje na nájom. Robí sa pravidelná revízia komínov a elektrických zariadení
REKREAČNÁ CHATA BLÍZKO VODNEJ NÁDRŽE, DOMAŠA - DOBRÁ
Ponúkame na predaj rekreačnú murovanú chatu v lukratívnej lokalite blízko hotela Zelená Lagúna, v tesnej blízkosti vodnej nádrže VEĽKÁ DOMAŠA, v katastrálnom území Kvakovce, okres Vranov nad Topľou. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: lokalita: Domaša - Dobrá veľkosť pozemku: 535 m2 zastavaná plocha chaty: 78 m2 obytná plocha chaty: 110 m2 počet izieb: 3 Rekreačná chata sa nachádza v zastavanej chatovej oblasti v lese neďaleko vodnej plochy rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá a ****hotela ZELENÁ LAGÚNA s wellnessom, reštauráciou a inými službami, viď link: Rekreačná chata je dvojpodlažná. V suteréne sa nachádza priestranná garáž. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z centrálneho denného priestoru haly, ktorá je prepojená na kuchyňu a sociálne zariadenie, vstupnú chodbu a drevené schodisko, ktoré vedie na poschodie. Druhé nadzemné podlažie slúži ako nočná - spálňová časť. Má svoje vlastné sociálne zariadenie. V blízkosti rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá je výborná občianska vybavenosť - obchod so zmiešaným tovarom, bary, reštaurácie, športoviská, verejné pláže a hotely s ubytovaním. Chatu je možné užívať aj celoročne. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
REKREAČNÁ CHATA v TOP LOKALITE DOMAŠA - DOBRÁ
Ponúkame na predaj rekreačnú murovanú chatu v lukratívnej lokalite blízko hotela Zelená Lagúna, v tesnej blízkosti vodnej nádrže VEĽKÁ DOMAŠA, v katastrálnom území Kvakovce, okres Vranov nad Topľou. ZÁKLADNÉ ÚDAJE: lokalita: Domaša - Dobrá veľkosť pozemku: 535 m2 zastavaná plocha chaty: 78 m2 obytná plocha chaty: 110 m2 počet izieb: 3 Rekreačná chata sa nachádza v zastavanej chatovej oblasti v lese neďaleko vodnej plochy rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá a ****hotela ZELENÁ LAGÚNA s wellnessom, reštauráciou a inými službami, viď link: Rekreačná chata je dvojpodlažná. V suteréne sa nachádza priestranná garáž. Prvé nadzemné podlažie pozostáva z centrálneho denného priestoru haly, ktorá je prepojená na kuchyňu a sociálne zariadenie, vstupnú chodbu a drevené schodisko, ktoré vedie na poschodie. Druhé nadzemné podlažie slúži ako nočná - spálňová časť. Má svoje vlastné sociálne zariadenie. V blízkosti rekreačnej oblasti Domaša - časť Dobrá je výborná občianska vybavenosť - obchod so zmiešaným tovarom, bary, reštaurácie, športoviská, verejné pláže a hotely s ubytovaním. Chatu je možné užívať aj celoročne. Cena nehnuteľnosti je vrátane provízie, poradenstva a právneho servisu. Kontakt: Aktuálnu ponuku všetkých našich nehnuteľností nájdete na stránke spoločnosti Orion Real s.r.o.
Rozostavaná chata, Domaša - Eva, Holčíkovce
*Rezervované* Je Domaša Vašim obľúbeným miestom pre oddych? Túžite po vlastnej chate? Reality Hofer ponúka na predaj rozostavanú novostavbu chaty na Domaši - časť Eva, obec Holčíkovce. Chata je vzdialená od brehu vodnej nádrže 140m. Nachádza sa na pozemku o veľkosti 277m2. Zastavaná plocha chaty je 93m2. A k tomu ešte neodmysliteľný altánok 28m2. Chata sa predáva v stave hrubá stavba (s platným stavebným povolením). Výhodou je, že v tomto štádiu ešte môžete urobiť úpravy dispozície podľa Vašich predstáv. V galérii Vám ponúkame pôdorys aktuálneho stavu a tiež navrhovanú možnú úpravu. Chata je jednopodlažná s podkrovím. No v prípade potreby je možné dobudovať aj druhé poschodie v zmysle stavebného povolenia. Dispozícia: spoločenská miestnosť (obývačka) spojená s kuchyňou, 2 izby, technická miestnosť, kúpeľňa, samostatné WC, chodba, kde môžete umiestniť veľkú šatníkovú vstavanú skriňu IS: vodovod, elektrina, žumpa Parkovanie možné pred chatou. Cena: 94.800,- eur (možnosť odpočtu DPH) Lokalita Domaša- Eva je obľúbená časť Domaše. Neďaleko sa nachádza penzión Solaris, Surfclub- Windsurfing Domaša, Bufet Kemp Eva. Obec Holčíkovce je vzdialená 55 min, Vranov nad Topľou 20 min. V prípade záujmu o obhliadku kontaktujte nášho makléra na čísle alebo mailom na novotny@
Domaša - Rezort Dobrá - výstavba pokračuje
Pokračujeme vo výstavbe a projekt na Domaši rastie každým dňom! Prvé 2 zrubové chaty čoskoro kolaudujeme. Neváhajte a dohodnite si obhliadku ešte dnes! :-) Viac info nižšie... Winners Reality Slovakia Vám exkluzívne ponúka na predaj nový developerský projekt „Rezidencia Dobrá„ v najvyhľadávanejšom a najkrajšom rekreačnom stredisku Dobrá na Domaši. Projekt zahŕňa 8 zrubových chát s vlastným pozemkom a parkovacím miestom pre 2 autá v krásnom a tichom prostredí lesa. Kompletné informácie o PROJEKTE nájdete tu: „ ZÁKLADNÉ ÚDAJE: * Lokalita: Domaša - Dobrá * Predmet: zrubová chata * Počet izieb: 3 * Stav: novostavba * Zastavaná plocha chát: 58,96 m2 (8,6 m x 6,6 m + 2,2 m zakrytá terasa) * Úžitková plocha chát: 107,4 m2 * Veľkosť pozemku: od 368 m2 * Inžinierske siete: elektrina, vodojem, žumpa - Voda : spoločný vodojem (každá chata s vlastnou meracou jednotkou) - Odpad: vlastná žumpa * Kúrenie: Infra podlahové vykurovanie zn. Caleo * Energetický certifikát : ÁNO * Mesačné náklady: cca 60 € KONŠTRUKCIA CHÁT: * Začiatok výstavby: September 2021 * Termín kolaudácie: 1 časť – koniec roka 2022; 2 časť – koniec roka 2023 * Konštrukcia: Smrekové drevo * Strecha: Bramac platinum antracit s drevenou nosnou konštrukciou * Termíny projektu: a) 2x Zrubová chata 2022 (začiatok výstavby September 2021 – ukončenie koniec roka 2022) b) 6x Zrubová chata Jar 2023 (začiatok výstavby Marec 2023 – ukončenie koncom roka 2023/2024) POPIS MIESTNOSTÍ - DISPOZÍCIA: * Prízemie – vstupná chodba, technická miestnosť, kúpeľňa s WC (bezbariérový sprchovací kút), kuchyňa, obývacia izba so vstupom na terasu * Poschodie – chodba, spálňa s výstupom na balkón, detská izba CHATY V ŠTANDARDE: * Každá chata sa bude predávať už v štandarde, kompletné informácie nájdete na stránke TERMÍNY PROJEKTU: * 2x Zrubová chata 2022 ( začiatok výstavby September 2021 –ukončenie koniec roka 2022) * 6x Zrubová chata Jar 2023 (začiatok výstavby Marec 2023 – ukončenie koniec roka 2023/2024) CENA: * ceny chát začínajú od 189.990 Eur * platba možná v hotovosti, alebo prostredníctvom hypotekárneho úveru s ktorého vybavením Vám radi pomôžeme POPIS LOKALITY - Tiché a krásne prostredie lesa len 350 m od pláže - V rekreačnej oblasti sa nachádza obchod, reštaurácie, sieť ubytovacích zariadení pri ktorých sa nachádzajú ihriská na plážový volejbal, tenisový kurt a mini golfové ihrisko - Plánovaná výstavba v rekreačnej oblasti Národného centra vodných športov, oddychu a športovej histórie - Dopravnú dostupnosť v rekreačnej oblasti zabezpečuje autobusové spojenie SAD - Bezproblémová dopravná dostupnosť - Vranov nad Topľou 23 km, Prešov 42 km, iba hodina cesty autom z Košíc